Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
όλα έχουν το τίμημα τους... το να τα βρεις επίσης...
Φραση ανταξια του Αχαχουχα.
όλα έχουν το τίμημα τους... το να τα βρεις επίσης...
μεγάλη κουβέντα είπες φίλε..αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για να μην κάνει κανείς οικογένειαοσοι ειστε υπερ της οικογενειας τι θα κανατε αν η κορη σας σας ελεγε πως την ξεκωλιαζει αραπης η αν ο γιος σας εβγαινε πουστης?
οσοι ειστε υπερ της οικογενειας τι θα κανατε αν η κορη σας σας ελεγε πως την ξεκωλιαζει αραπης η αν ο γιος σας εβγαινε πουστης?
οσοι ειστε υπερ της οικογενειας τι θα κανατε αν η κορη σας σας ελεγε πως την ξεκωλιαζει αραπης η αν ο γιος σας εβγαινε πουστης?
Ολόσωστος!Αυτα που ανεφερες δεν ειναι οσο τυχαια θελουν να μας περασουν οι νεοταξιτικες πουστρες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν χωρες που οι κοπελες δεν σκεφτονται καν να γαμηθουν με αραπηδες και αλλες που το εχουν ριξει στον πειραματισμο..
Οποτε ρολο παιζει και η ανατροφη.
Αν αφησεις το παιδι σου ερμαιο στους μουτσιναδες και τις τατιανες,μπορει να αρχισει να βαζει κουτσουρα στο κωλο του για πειραματισμο.
Απο ολα αυτά που ζω,δε θεωρω οτι αξιζει ειδικα αν καποιος εχει καβατζαρει τα 40 και δεν μπορει ουτε ο ιδιος να σταθει στα ποδια του.
Θελει πολυ τυχη να βρεις το σωστο ατομο,να εισαι ετοιμος να μπεις σε δευτερη μοιρα για τα παιδια,κ.λ.π.
Αυτα που ανεφερες δεν ειναι οσο τυχαια θελουν να μας περασουν οι νεοταξιτικες πουστρες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν χωρες που οι κοπελες δεν σκεφτονται καν να γαμηθουν με αραπηδες και αλλες που το εχουν ριξει στον πειραματισμο..
Αν αφησεις το παιδι σου ερμαιο στους μουτσιναδες και τις τατιανες,μπορει να αρχισει να βαζει κουτσουρα στο κωλο του για πειραματισμο.
Απο ολα αυτά που ζω,δε θεωρω οτι αξιζει ειδικα αν καποιος εχει καβατζαρει τα 40 και δεν μπορει ουτε ο ιδιος να σταθει στα ποδια του.
Θελει πολυ τυχη να βρεις το σωστο ατομο,να εισαι ετοιμος να μπεις σε δευτερη μοιρα για τα παιδια,κ.λ.π.
το ξερεις οτι γραφεις μαλακιες ετσι ?
δεν χρειαζεται να στο πω πιστευω
καταλαβε τι παπαριες εγραψες και ξανασκεψου το
το ξερεις οτι σε εχω γραμμενο στον πουτσο μου ετσι ?
δεν χρειαζεται να στο πω πιστευω
ανθρωπος που δεν θελει παιδια καποιο ψυχικο προβλημα εχει
κοιταξε το
δεν εισαι καλα φιλε
φιλικα στο λεω
ανθρωπος που δεν θελει παιδια καποιο ψυχικο προβλημα εχει
Αυτα που ανεφερες δεν ειναι οσο τυχαια θελουν να μας περασουν οι νεοταξιτικες πουστρες.
εγω θελω να δημιουργησω οικογενεια. ελπιζω καποια στιγμη να ερθει και στην Ελλαδα ο πολυμερης γκει γαμος
και να παντρευτω τους 2 γκει που συζω. θελουμε να υιοθετησουμε και παιδακι. μια χαρα θα ανατραφει με 3 ευπορους μπαμπαδες!
Μια κσι το συζηταμε.
Είσαι σιγουρος οτι θα προτιμουσες να ησουν "αποτυχημενος" ?? Γιατι είναι βεβαιο οτι αυτο διορθωνεται εύκολα.
Παροτι αυτο ακουγεται προφανες ισως τελικά δεν ειναι τοσο απλό. Ψαξε να βρεις τι σημαινει affluenza. Αν ενδιαφερεσαι να το ψαξεις λιγο παραπανω ριξε μια ματια στο βιβλιο που παραθετω. Το "καταπια" στο τελευταιο μου ταξιδι στην Αφρική.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν ισχυριζομαι σε καμμια περιπτωση οτι θα μου αρεσε να γεννιομουν φτωχος.
Απλά με εκφραζει απολυτα η φραση του δικου μας Επικουρου.
«Ουδέν ικανόν ω ολίγον το ικανόν» (Τίποτα δεν είναι αρκετό για όποιον το αρκετό είναι λίγο)
Μετα τα 40, αν την γλιτωσεις απο την κοινωνικη παγιδα του γαμου' αρχιζεις να καταλαβαινειςΑπο ολα αυτά που ζω, δε θεωρω οτι αξιζει ειδικα αν καποιος εχει καβατζαρει τα 40
Θελει πολυ τυχη να βρεις το σωστο ατομο, να εισαι ετοιμος να μπεις σε δευτερη μοιρα για τα παιδια, κ.λ.π.
Αυτο εγραψα πιο πανω (για τον φιλο των 45)αλλα δεν με καταλαβαν,και εγω βαριεμαι να εξηγω,αλλο 25-35 και αλλο 40φευγα ,αρχιζεις και σκεφτεσαι διαφορετικα .Τωρα αν αξιζει ?δεν ξερω ,ας κανει οτι νομιζει ο καθεναςΜετα τα 40, αν την γλιτωσεις απο την κοινωνικη παγιδα του γαμου' αρχιζεις να καταλαβαινεις
πολλα περισσοτερα.. και να βλεπεις ξεκαθαρα πλεον, τι συμβαινει γυρω σου.. Ετσι, δεν παιρνεις το ρισκο να πονταρεις σε κουτσα αλογα.. για να χασεις την κουρσα της ζωης.