Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To συγκεκριμένο που συζητάτε ειναι τεράστιος μύθος! Λοιπόν εγω ειμαι ενας απο αυτούς τους αυτοδημιούργητους, οχι κατι ιδιαίτερο αλλα εχω ας πούμε ξεπερασει τους τριγύρω συγγενείς και φίλους και ο περίγυρος μου με θεωρεί πετυχημένο.

Ε και; ΟΚ αισθάνομαι κάποια ικανοποίηση μερικές στιγμές αλλα εχω κατάβαλει τεράστιο κοπο για να φτάσω εδω... Μακάρι να τα έβρισκα έτοιμα. Μακάρι να γεννιόμουν πλούσιος και να μη χρειαζόταν να δουλέψω.

Και το χειρότερο ξέρετε ποιο ειναι; Οτι οταν χτίζεις κατι μόνος σου πρεπει να καταβάλεις κοπο και να το διατηρήσεις. Οταν πχ βλέπω οτι ειμαι μίλια μπροστά επαγγελματικά απο συγγενείς ξέρω οτι δεν εχω να περιμένω τίποτα απο κανέναν, ποσο καλυτερα θα ηταν αν ημουν ο πιο αποτυχημένος ανάμεσα σε πετυχημένους...

ε ναι ρε τυπε. Τα υπολοιπα με το οτι ειναι πιο ευτυχισμενος ο αυτοδημιουργητος και λοιπες πιπες, ειναι νεροβραστες χαζοαμπελοφιλοσοφιες του κολου.

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Μια χαρα περναει φιλε ,ολοι οι φιλοι τον <<ζηλευουμε>> ,τωρα το πουτανακι της γυναικας του που λες δεν το καταλαβαινω.Αυτη επειδη εμφανισιακα ειναι κατωτερη τον προσεχει οσο δεν φανταζεσαι ,δεν του ζηταει λεφτα ,λουσα κ.τ.λ. ,σε πληροφορω οτι γαμαει τα καλυτερα μουνακια (επι πληρωμη βεβαια) και εχει την γυναικα του, καλυπτεται σε ολο τον περιγυρο του <<σαν παντρεμενος>> χωρις να εχει ολα τα γνωστα προβληματα που δημιουργει ο γαμος ,φυσικα δεν εχει παιδια απο επιλογη.
Το συζητησαμε μια φορα σε κοινη αντροπαρεα και ελεγε το εξης - Ρε παιδια και τι να εκανα μονος μου στα 45 ??ολοι οι φιλοι παντρεμενοι ,σε ολο τον περιγυρο μου εχω προβλημα σαν ανυπαντρος ,οπως ειπε αλλος πιο πανω η κοινωνια μας δεν αποδεχεται ευκολα καποιον ανυπαντρο ,ειδικα αν ολοι οι φιλοι και συγγενεις σου ειναι παντρεμενοι ,ενταξει θα πει καποιος δεν με νοιαζει τι λενε οι αλλοι ,οκ ,αλλα αν αμπορεις να το καλυψεις δηλ. να εισαι παντρεμενος αλλα να ζεις σαν ελευθερος ,γιατι οχι .Φυσικα δεν  τα λεει ολα αυτα στην γυναικα του της πουλαει και λιγο παραμυθι (προκειμενου να κανει την δουλεια του).Δεν ξερω αλλα εγω τον βλεπω μια χαρα οπως ειπα κανει ζωαρα,αντιθετα με αλλους που παντρευτηκαν εμφανισημες με περιουσια,τρεχουν απο το πρωι ως το βραδυ,οταν παιρνεις καποια εμφανισημη με λεφτα η χωρις ,εχει τις <<γνωστες>> απαιτησεις ,τα θελω της που γινονται πρεπει μας,και ας το παιζουμε μαγκες εδω μεσα .Φυσικα δεν μπορουμε ολοι να το κανουμε αυτο ,γιατι και σε αυτον ετυχε το συγκεκριμενο σκηνικο ,μαζι με καποιες αλλες αναποδιες στην ζωη του

Δηλαδή τι εννοείς η κοινωνία δεν αποδέχεται κάποιο ανύπαντρο. Πας δηλαδή κάπου και σε πετάνε έξω; Τρως πόρτα στα μαγαζιά; Σε βλέπουν και τρέχουν να κρυφτούν; Δε σου μιλάνε οταν τους μιλάς;
Ρε φίλε μήπως είναι στο μυαλό σου αυτό; Έχεις αναρωτηθεί;

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μια χαρα περναει φιλε ,ολοι οι φιλοι τον <<ζηλευουμε>> ,τωρα το πουτανακι της γυναικας του που λες δεν το καταλαβαινω.Αυτη επειδη εμφανισιακα ειναι κατωτερη τον προσεχει οσο δεν φανταζεσαι ,δεν του ζηταει λεφτα ,λουσα κ.τ.λ. ,σε πληροφορω οτι γαμαει τα καλυτερα μουνακια (επι πληρωμη βεβαια) και εχει την γυναικα του, καλυπτεται σε ολο τον περιγυρο του <<σαν παντρεμενος>> χωρις να εχει ολα τα γνωστα προβληματα που δημιουργει ο γαμος ,φυσικα δεν εχει παιδια απο επιλογη.
Το συζητησαμε μια φορα σε κοινη αντροπαρεα και ελεγε το εξης - Ρε παιδια και τι να εκανα μονος μου στα 45 ??ολοι οι φιλοι παντρεμενοι ,σε ολο τον περιγυρο μου εχω προβλημα σαν ανυπαντρος ,οπως ειπε αλλος πιο πανω η κοινωνια μας δεν αποδεχεται ευκολα καποιον ανυπαντρο ,ειδικα αν ολοι οι φιλοι και συγγενεις σου ειναι παντρεμενοι ,ενταξει θα πει καποιος δεν με νοιαζει τι λενε οι αλλοι ,οκ ,αλλα αν αμπορεις να το καλυψεις δηλ. να εισαι παντρεμενος αλλα να ζεις σαν ελευθερος ,γιατι οχι .Φυσικα δεν  τα λεει ολα αυτα στην γυναικα του της πουλαει και λιγο παραμυθι (προκειμενου να κανει την δουλεια του).Δεν ξερω αλλα εγω τον βλεπω μια χαρα οπως ειπα κανει ζωαρα,αντιθετα με αλλους που παντρευτηκαν εμφανισημες με περιουσια,τρεχουν απο το πρωι ως το βραδυ,οταν παιρνεις καποια εμφανισημη με λεφτα η χωρις ,εχει τις <<γνωστες>> απαιτησεις ,τα θελω της που γινονται πρεπει μας,και ας το παιζουμε μαγκες εδω μεσα .Φυσικα δεν μπορουμε ολοι να το κανουμε αυτο ,γιατι και σε αυτον ετυχε το συγκεκριμενο σκηνικο ,μαζι με καποιες αλλες αναποδιες στην ζωη του

Τωρα το ειδα αυτο.

Τι ακριβώς ζηλεύετε; Το οτι παντρεύτηκε μια άσχημη που του μαγειρεύει και του πλένει; Η θεία μου ειναι χήρα, μαγειρεύει γαματα, πλένει, σφουγγαρίζει και εχει και εμπειρία στο να σε γηροκομησει μιας και γηροκομησε το θείο μου. Και δεν εχει και απαιτήσεις για λούσα. Ειναι βέβαια χοντρή και άσχημη αλλα αυτο δε φαινεται να σε απασχολεί. Θες να κανω κονε;

Τελικά όντως οι πιρφοροι κατέστρεψαν την Ελλάδα! Καμια σωτηρία για το Πιρφορισταν!

ε ναι ρε τυπε. Τα υπολοιπα με το οτι ειναι πιο ευτυχισμενος ο αυτοδημιουργητος και λοιπες πιπες, ειναι νεροβραστες χαζοαμπελοφιλοσοφιες του κολου.

Ας κέρδιζα το τζόκερ αυριο και έγραφα στις αρχιδαρες μου καριέρες και μαλακιες!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τωρα το ειδα αυτο.

Τι ακριβώς ζηλεύετε; Το οτι παντρεύτηκε μια άσχημη που του μαγειρεύει και του πλένει; Η θεία μου ειναι χήρα, μαγειρεύει γαματα, πλένει, σφουγγαρίζει και εχει και εμπειρία στο να σε γηροκομησει μιας και γηροκομησε το θείο μου. Και δεν εχει και απαιτήσεις για λούσα. Ειναι βέβαια χοντρή και άσχημη αλλα αυτο δε φαινεται να σε απασχολεί. Θες να κανω κονε;

Τελικά όντως οι πιρφοροι κατέστρεψαν την Ελλάδα! Καμια σωτηρία για το Πιρφορισταν!

eides την θρενταρα μου?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Γινομαστε δουλοι του χρηματος και καταστρεφουμε τον εαυτο μας και την κοινωνια.

Φιλε τζοκερ ειναι να κανεις αυτο που αγαπας.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
eides την θρενταρα μου?

Είναι το δεύτερο σετ από αρχίδια που γλύφεις συστηματικώς,

φυσικά μετά από τα @@ του Μπαρμπαμού...

Γιατί άραγε;

Είναι η συμπλεγματική σου προσέγγιση στην επιτυχία,

ή η πλατωνική σύνδεση που έπλασες στην φαντασιακή σφαίρα σου,

με ακόμα έναν άγνωστο που σου θυμίζει τα "νιάτα" σου;

Μην απαντήσεις. Την ξέρουμε την απάντηση εδώ μέσα, όσοι σε "διαβάζουμε".

Με το συμπάθειο πάντα agorina.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
To agorina δεν εχει φανταστικη σχεση με μπαρδαμου...

Με εγγραφη μπορει.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Δηλαδή τι εννοείς η κοινωνία δεν αποδέχεται κάποιο ανύπαντρο. Πας δηλαδή κάπου και σε πετάνε έξω; Τρως πόρτα στα μαγαζιά; Σε βλέπουν και τρέχουν να κρυφτούν; Δε σου μιλάνε οταν τους μιλάς;
Ρε φίλε μήπως είναι στο μυαλό σου αυτό; Έχεις αναρωτηθεί;
Δεν σε πετανε εξω σιγουρα ,αλλα πιστευεις οτι η κοινωνια μας αποδεχεται καποιον ανυπαντρο ευκολα??δεν νομιζω,δεν τρως πορτα σε μαγαζια αν πας μονος σου ??ειδικα καποια ιδιαιτερα καλα μαγαζια

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Τωρα το ειδα αυτο.

Δεν μπορουν να κανουν αυτα που κανει ,αν εχεις εμφανισημη γυναικα και με καποια χρηματα ,γινεσαι μουνοδουλος ,αν κανεις και κανα παιδι σε βαζει να τρεχεις οσο δεν φανταζεσαι ,σιγουρα το βλεπεις αυτο (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).
Πηγα μια φορα σε τραπεζι με καποια φιλη για να μην παω  μονος και οι γυναικες των φιλων μονο που δεν με εβρισαν , μαζι  και οι μουνοδουλοι αντρες τους .Ελευθερος με γκομενα σε συγκεντρωση παντρεμενων ειναι σαν την μυγα μες στο γαλα.
Και ναι συμφωνω οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα,εγω ειμαι ελεθυθερος αλλα καταλαβαινω τον φιλο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ο ελεύθερος από πεποίθηση κι όχι από εγγενή μπακουρίαση,που φαίνεται όμως ότι "παίζει το μάτι του",είναι persona non grata για τις γυναίκες των φίλων του,για ευνόητους λόγους... ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν σε πετανε εξω σιγουρα ,αλλα πιστευεις οτι η κοινωνια μας αποδεχεται καποιον ανυπαντρο ευκολα??δεν νομιζω,δεν τρως πορτα σε μαγαζια αν πας μονος σου ??ειδικα καποια ιδιαιτερα καλα μαγαζια
Πρέπει να είσαι πολύ για τον πούτσο για να σκεφτεσαι ότι φταίει ότι είσαι ανύπανδρος για όλα τα κακά την μοίρας σου!!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Είμαι ανύπανδρος, βγαίνω πολλές φορές μόνος έξω και δεν έχω φάει ποτέ πόρτα σε οποιοδήποτε μαγαζί! όχι μόνο τώρα που λόγω κρίσης για να φας πόρτα πρέπει να είσαι το λιγότερο γύφτος ή άστεγος, αλλά και στα καλά χρόνια. Η κοινωνία μας αποδέχεται σχεδόν τα πάντα. Στο μυαλό σας είναι όλα!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
To συγκεκριμένο που συζητάτε ειναι τεράστιος μύθος! Λοιπόν εγω ειμαι ενας απο αυτούς τους αυτοδημιούργητους, οχι κατι ιδιαίτερο αλλα εχω ας πούμε ξεπερασει τους τριγύρω συγγενείς και φίλους και ο περίγυρος μου με θεωρεί πετυχημένο.

; Ε και ΟΚ αισθάνομαι κάποια ικανοποίηση μερικές στιγμές αλλα εχω κατάβαλει τεράστιο κοπο για να φτάσω εδω...

Μακαρι να τα έβρισκα έτοιμα. Μακάρι να γεννιόμουν πλούσιος και να μη χρειαζόταν να δουλέψω.

Και το χειρότερο ξέρετε ποιο ειναι; Οτι οταν χτίζεις κατι μόνος σου πρεπει να καταβάλεις κοπο και να το διατηρήσεις. Οταν πχ βλέπω οτι ειμαι μίλια μπροστά επαγγελματικά απο συγγενείς ξέρω οτι δεν εχω να περιμένω τίποτα απο κανέναν, καλυτερα θα ηταν αν ημουν ο πιο αποτυχημένος ανάμεσα σε πετυχημένους...

Μια κσι το συζηταμε.

Είσαι σιγουρος οτι θα προτιμουσες να ησουν "αποτυχημενος" ?? Γιατι είναι βεβαιο οτι αυτο διορθωνεται εύκολα. :grin:

Παροτι αυτο ακουγεται προφανες ισως τελικά δεν ειναι τοσο απλό. Ψαξε να βρεις τι σημαινει affluenza. Αν ενδιαφερεσαι να το ψαξεις λιγο παραπανω ριξε μια ματια στο βιβλιο που παραθετω. Το "καταπια" στο τελευταιο μου ταξιδι στην Αφρική.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν ισχυριζομαι σε καμμια περιπτωση οτι θα μου αρεσε να γεννιομουν φτωχος.

Απλά με εκφραζει απολυτα η φραση του δικου μας Επικουρου.

«Ουδέν ικανόν ω ολίγον το ικανόν» (Τίποτα δεν είναι αρκετό για όποιον το αρκετό είναι λίγο)

Συνημμένα

• FA938582E0F042549A534B954189E45C.jpg
    FA938582E0F042549A534B954189E45C.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 54

Επισκέπτης

Ε και; ΟΚ αισθάνομαι κάποια ικανοποίηση μερικές στιγμές αλλα εχω κατάβαλει τεράστιο κοπο για να φτάσω εδω... Μακάρι να τα έβρισκα έτοιμα. Μακάρι να γεννιόμουν πλούσιος και να μη χρειαζόταν να δουλέψω.

Και το χειρότερο ξέρετε ποιο ειναι; Οτι οταν χτίζεις κατι μόνος σου πρεπει να καταβάλεις κοπο και να το διατηρήσεις. Οταν πχ βλέπω οτι ειμαι μίλια μπροστά επαγγελματικά απο συγγενείς ξέρω οτι δεν εχω να περιμένω τίποτα απο κανέναν, ποσο καλυτερα θα ηταν αν ημουν ο πιο αποτυχημένος ανάμεσα σε πετυχημένους...
οι άνθρωποι εστιάζουν πάντα στην τωρινή κατάσταση, στο αποτέλεσμα...

το τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει για να επιτευχθεί αυτό, λίγοι το σκέφτονται...

όλα έχουν το τίμημα τους... το να τα βρεις επίσης...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και σε εμενα μαλλον αναφερεσαι.

Συγνωμη για τις "πιπες" και τις νεροβραστες "αμπελοφιλοσοφιες".

Αλλωστε ειναι φανερο οτι τα πραγματα ειναι πολυ απλουστερα και εχουν αναλυθει σε πολλα καφενεια. Για ολα φταιει η "ατιμη κενωνια" και οι ιλουμινατι που δεν γεννηθηκαμε ολοι πλούσιοι.

Το ξερο μας το κεφαλι η τεμπελια μας η αγραμματοσυνη μας, η ελλειψη φαντασιας και θαρρους στις επιλογες μας κλπ ποτέ.

Γενικα ειναι φανερο οτι κατι αλλο φταιει που δεν τα βρηκαμε ολα στο πιατο.

Ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες απο τις οποιες απαλλασω παραυτα το thread προκειμενου να σου δωσω χωρο να αναπτυξεις ουσιώδη πραγματα.

Ολο δικο σου !! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom