Ας κανουν παιδιά αβερτα οι μουνόδουλοι με τις γυναικουλες τους.Εγω επειδη εχω παρει πολλα μαθηματα απο την ζωή δεν σκοπευω να κανω παιδιά και το κυριοτερο να τα αναλάβω κιολας.Χιλιες φορες να τρωω τα λεφτα στα μπουρδελα ή σε κατι αλλο που με ευχαριστει παρά να μου τα τρωει ενα παιδι που ακομα και να βγει αγορι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να βγει μαλακισμενο και να με κανει να ντρεπομαι.Απο την αλλη αν βγει κοριτσι εκει ειναι για κλάματα η υποθεση.Να πληρωνω δηλαδη εγω να το μεγαλώσω για να φτασει μετα απο καποια χρονια να γαμιεται σαν σκύλα κι εγω να καμαρώνω γι αυτο??
Μπορει να κανω μαλακίες στην ζωη μου αλλα το λάθος να κανω παιδια δεν προκειται να το κάνω ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Είσαι συνειδητοποιημένος αλλά διαφωνώ με κάποια πράγματα που γράφεις.
Τα παιδιά, είναι επακόλουθο του έρωτα και αγάπης κατ' επέκταση που έχεις για μία γυναίκα που αποφάσισες ότι θα περάσεις μαζί της την υπόλοιπη ζωή. Το ότι πολύ αργότερα αυτό αποδεικνύεται ότι δεν ίσχυε, δεν έχει να κάνει με τα παιδιά.
Τα παιδιά, έχουν δική τους προσωπικότητα από μικρή ηλικία. Αν εγώ ως γονέας, αισθάνομαι σίγουρος ότι του μαθαίνω τη ζωή όπως πρέπει, δε σημαίνει ότι απέτυχα επειδή τα ιδεώδη της κοινωνίας άλλαξαν.
Τα ιδεώδη είναι σαν τον καιρό, τώρα έχει σύννεφα και σε μία ώρα θα βγει ήλιος.
Φαντάζομαι ότι και ο πατέρας σου δε συμφωνεί που εσύ έχεις αυτή τη γνώμη και πας στα μπουρδέλα, αλλά αυτό δε σε κάνει κακό άνθρωπο, έτσι δεν είναι;
Αν το κορίτσι ξεσκίζεται, το κάνει επειδή έχει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ζωή και πρέπει να το αποδεχτείς.
Εγώ απολογούμαι μόνο για τη ζωή και τα λάθη μου και όχι για των άλλων.