Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Εννοείς ψάχνεις γκόμενά από δουλειά και παρέες?δουλειά δεν μ αρέσει να ψάχνω για γκομενες μπλέκουν πολύ τα πράματα, αν ομως έχεις κύκλο με μουνια, κάποτε θα φας.. Συμφωνώ ότι αν η άλλη δε γουστάρει, δεν εχει νόημα να παρακαλας
Έχουν πολλούς πεφτουλες πια. Ακόμα και οι χοντρές έχουν πολιορκητές. Τι να λέμε τώρα... δεν είναι εποχές για φλερτ. Βασικά δεν είμαστε χώρα για φλερτ. Όλα μέσω κύκλων γίνονται. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τίποτα ακόμα κ για ελεύθερη σχέση πλέον. Ειδικά αν ξελασκάρεις τα 40. Εκτός αν είσαι τίποτα μπρούκλης κλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Δεν το καταλάβενουνε αυτό όσοι μενουν επαρχία.. Ότι Αθήνα έχεις ανταγωνισμό τεράστιο. Και επίσης πολλούς λεφτάδες..

Θα ξαναπώ αυτό που είπα.Δεν γίνεται να μένει κάποιος Αθήνα και να μην γαμάει μία,έστω και μπάζο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Θα ξαναπώ αυτό που είπα.Δεν γίνεται να μένει κάποιος Αθήνα και να μην γαμάει μία,έστω και μπάζο.
E ρε συ δίκιο έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ. Αλλά δεν είμαι 22 ετών ούτε 32 για να μου σηκώνεται με το κάθε μπάζο. Έχω δεκάδες μπαζα αν θέλω να γαμησω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Εννοείς ψάχνεις γκόμενά από δουλειά και παρέες?δουλειά δεν μ αρέσει να ψάχνω για γκομενες μπλέκουν πολύ τα πράματα, αν ομως έχεις κύκλο με μουνια, κάποτε θα φας.. Συμφωνώ ότι αν η άλλη δε γουστάρει, δεν εχει νόημα να παρακαλας
Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Στη δουλειά άμα ψάχνει παίζει να βρεθείς σε δύσκολη θέση - αλλά έλα μου αν δεν έχεις αλλού;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Στη δουλειά άμα ψάχνει παίζει να βρεθείς σε δύσκολη θέση - αλλά έλα μου αν δεν έχεις αλλού;
είχα μιλήσει σε μια συνάδελφο προ πολλών ετών και μου είχε μιλήσει κι αυτή για σώψυχα θέματα, μετά το πήρε πατριωτικά να μου βρει γκόμενα και μου βρήκε, το ίδιο έκανα κι εγώ για εκείνη. Το προχώρησε με τον τύπο πολύ περισσότερο από όσο εγώ, βέρες και τέτοια, ακόμα μαζί είναι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
είχα μιλήσει σε μια συνάδελφο προ πολλών ετών και μου είχε μιλήσει κι αυτή για σώψυχα θέματα, μετά το πήρε πατριωτικά να μου βρει γκόμενα και μου βρήκε, το ίδιο έκανα κι εγώ για εκείνη. Το προχώρησε με τον τύπο πολύ περισσότερο από όσο εγώ, βέρες και τέτοια, ακόμα μαζί είναι.
Ε καλά και εσύ. Αυτά γίνονται αλλά σπάνια. Και πάλι για άτυπο "συνοικέσιο" μιλάμε... εγώ λέω μόνος σου να βρεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
E ρε συ δίκιο έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ. Αλλά δεν είμαι 22 ετών ούτε 32 για να μου σηκώνεται με το κάθε μπάζο. Έχω δεκάδες μπαζα αν θέλω να γαμησω.

Άρα είσαι επιλεκτικός,δεν είναι ότι δεν έχεις καθόλου επιλογές.

Ας πούμε μέσα σ'αυτά τα δεκάδες μπάζα,δεν υπάρχουν κάποια λιγότερο μπάζα...έστω για να φεύγουν τα χοντρά;Και για να μην έχεις μονη επιλογή τις πουτάνες;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Άρα είσαι επιλεκτικός,δεν είναι ότι δεν έχεις καθόλου επιλογές.

Ας πούμε μέσα σ'αυτά τα δεκάδες μπάζα,δεν υπάρχουν κάποια λιγότερο μπάζα...έστω για να φεύγουν τα χοντρά;Και για να μην έχεις μονη επιλογή τις πουτάνες;
Όχι δεν υπάρχουν. Και αν πάω ας πουμε με τις λιγότερο μπάζα θα μου γίνουν τσιμπούρια...ενώ αν πάω με αυτές που γουστάρω δεν με πειράζει κ για πιο σοβαρά να πάω...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
Ε καλά και εσύ. Αυτά γίνονται αλλά σπάνια. Και πάλι για άτυπο "συνοικέσιο" μιλάμε... εγώ λέω μόνος σου να βρεις
μόνος να βρεις τι...από τη δουλειά;
φλερτάρεις με μπλεξίματα.
Βέβαια οι αφέντες στις δουλειές θέλουν να έχουν ζευγαρωμένους υπαλλήλους, αν γίνεται να κοιμούνται και σε ράντσα μέσα στις εταιρίες, να μη φεύγουν ποτέ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Γενικότερα δεν αναζητούσα και μουναρες - αλλά ρε φίλε να με τραβάνε και λίγο σεξουαλικά. Αν είναι να χρειάζεται να πιω βότκα για να γαμησω κάνα μπάζο τι να πω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
μόνος να βρεις τι...από τη δουλειά;
φλερτάρεις με μπλεξίματα.
Βέβαια οι αφέντες στις δουλειές θέλουν να έχουν ζευγαρωμένους υπαλλήλους, αν γίνεται να κοιμούνται και σε ράντσα μέσα στις εταιρίες, να μη φεύγουν ποτέ.
Εξαρτάται από την εταιρεία. Πλέον, ομολογώ ότι έχω πειστεί ότι το να ψάχνεις να γαμήσεις στη δουλειά είναι ρίσκο. Για κάτι σοβαρό πάει κ έρχεται - αν κ εκεί έχεις αλλά πιο μακροπρόθεσμα θέματα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
:confused::confused::confused:

https://www.reddit.com/r/greece/comments/16u7qlf
1695920867714.png

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.447
Πόντοι
206
Happy Family Indonesia GIF

βαλτε ΤΕΛΟΣ στη κλαψομουνιαση. πειτε ΝΑΙ στο γάμο. ΝΑΙ στη τεκνοποίηση εντος γάμου. :wanker::wanker::wanker:
Τι χαριτωμένο ενσταντανέ!
Η μιλφάρα στα δεξιά αν ήταν δική μου πεντάδυμα θα της έκανα, ΠΕΝΤΑΔΥΜΑ

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.738
Πόντοι
216
Έστειλα στο πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ για το ότι δεν γεννάνε.. 2 φορές μήνυμα ότι φταίνε οι Ελληνίδεςχωρις να βριζω. Και φυσικά δεν το δημοσίευσαν οι μουλοι!προφανώς οι ελλεινιδες δεν φταίνε ποτέ και πουθενά!!
Στείλε τον Donald duck να τους περάσει ένα χεράκι... Μετά τις γκόμενες και τα σούπερ μάρκετ σειρά έχουν οι δημοσιογράφοι

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
Οικογένεια θα έκανα αν ζούσα κάπου εκτός Ελλάδας ή αν ήταν τα πράγματα καλύτερα εντός.
Να κάνω παιδιά για να σπουδάσουν από τους φόρους μας και στο τέλος να πάνε εξωτερικό να δουλεύουν;
Όσο δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη προοπτική για τη χώρα, σορρυ αλλά το δημογραφικό πρόβλημα είναι ευλογία.
Χαιρεσαι που μειωνεται ο ελληνικος πλυθυσμος και λες ειναι ευλογια. Τι αλλο θα δουμε εδω μεσα...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Ας κανουν παιδιά αβερτα οι μουνόδουλοι με τις γυναικουλες τους.Εγω επειδη εχω παρει πολλα μαθηματα απο την ζωή δεν σκοπευω να κανω παιδιά και το κυριοτερο να τα αναλάβω κιολας.Χιλιες φορες να τρωω τα λεφτα στα μπουρδελα ή σε κατι αλλο που με ευχαριστει παρά να μου τα τρωει ενα παιδι που ακομα και να βγει αγορι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να βγει μαλακισμενο και να με κανει να ντρεπομαι.Απο την αλλη αν βγει κοριτσι εκει ειναι για κλάματα η υποθεση.Να πληρωνω δηλαδη εγω να το μεγαλώσω για να φτασει μετα απο καποια χρονια να γαμιεται σαν σκύλα κι εγω να καμαρώνω γι αυτο??
Μπορει να κανω μαλακίες στην ζωη μου αλλα το λάθος να κανω παιδια δεν προκειται να το κάνω ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Ας κανουν παιδιά αβερτα οι μουνόδουλοι με τις γυναικουλες τους.Εγω επειδη εχω παρει πολλα μαθηματα απο την ζωή δεν σκοπευω να κανω παιδιά και το κυριοτερο να τα αναλάβω κιολας.Χιλιες φορες να τρωω τα λεφτα στα μπουρδελα ή σε κατι αλλο που με ευχαριστει παρά να μου τα τρωει ενα παιδι που ακομα και να βγει αγορι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να βγει μαλακισμενο και να με κανει να ντρεπομαι.Απο την αλλη αν βγει κοριτσι εκει ειναι για κλάματα η υποθεση.Να πληρωνω δηλαδη εγω να το μεγαλώσω για να φτασει μετα απο καποια χρονια να γαμιεται σαν σκύλα κι εγω να καμαρώνω γι αυτο??
Μπορει να κανω μαλακίες στην ζωη μου αλλα το λάθος να κανω παιδια δεν προκειται να το κάνω ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Είσαι συνειδητοποιημένος αλλά διαφωνώ με κάποια πράγματα που γράφεις.
Τα παιδιά, είναι επακόλουθο του έρωτα και αγάπης κατ' επέκταση που έχεις για μία γυναίκα που αποφάσισες ότι θα περάσεις μαζί της την υπόλοιπη ζωή. Το ότι πολύ αργότερα αυτό αποδεικνύεται ότι δεν ίσχυε, δεν έχει να κάνει με τα παιδιά.
Τα παιδιά, έχουν δική τους προσωπικότητα από μικρή ηλικία. Αν εγώ ως γονέας, αισθάνομαι σίγουρος ότι του μαθαίνω τη ζωή όπως πρέπει, δε σημαίνει ότι απέτυχα επειδή τα ιδεώδη της κοινωνίας άλλαξαν.
Τα ιδεώδη είναι σαν τον καιρό, τώρα έχει σύννεφα και σε μία ώρα θα βγει ήλιος.
Φαντάζομαι ότι και ο πατέρας σου δε συμφωνεί που εσύ έχεις αυτή τη γνώμη και πας στα μπουρδέλα, αλλά αυτό δε σε κάνει κακό άνθρωπο, έτσι δεν είναι;
Αν το κορίτσι ξεσκίζεται, το κάνει επειδή έχει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ζωή και πρέπει να το αποδεχτείς.
Εγώ απολογούμαι μόνο για τη ζωή και τα λάθη μου και όχι για των άλλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom