Ξαναλέω, ξαναγράφω, ξανατονίζω. Δεν είμαστε ούτε Ολλανδία, ούτε Καναδάς, ούτε US, ούτε UK δεν είμαστε ουτε καν Γαλλία. Εδώ ΔΕΝ μπορείς να κάνεις καμάκι αποτελεσματικό. Στο Καναδά στις συγοικωνίες μέσα ρίχνεις γκόμενα και πας ποτό το ίδιο βράδυ.
Εδώ, Ελλάδα και ειδικά Αθήνα που ζω, αν πχ στη δουλειά κάνεις μια κίνηση πλέον "κάηκες". Και ισχύει για όλες τις ηλικίες. Ό,τι γίνεται γίνεται σε κύκλους, σχολές, κλπ. Και μετά από κάποια ηλικία μόνο στην εργασία. Αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν έχεις κύκλους να σε "τροφοδοτουν" γνωριμίες, ή αν δεν σε βοηθάει το επάγγελμά σου ή η τύχη είσαι τελειωμένος. Και μην έρθει κανας μαλάκας να μου πει ότι είμαι κακομοίρης και τέτοιες μαλακίες. Απλα παραθέτω μια τραγική αλήθεια. Ενα τραγικό Fact.
Και αυτός είναι ο λόγος που οι μόνες επιχειρήσεις που ανοίγουν και σχεδόν ποτέ δεν κλείνουν είναι τα μπουρδέλα και τα STUDIO. Και μη μου πείτε ότι εκεί πάνε οι λαθρομετανάστες. Εκεί πάνε όλοι οι αγάμητοι που δεν μπορούν να προσεγγίσουν πια τις Ελλεηνίδες γκόμενες ή τουλάχιστον ένα σοβαρό ποσοστό των πελατών είναι αυτοί.
Για οικογένεια δεν συζητάμε καν. Πρέπει να έχεις κωλοφαρδία, λεφτά και πολλά άλλα για να κάνεις.
ΥΓ. Σόρρυ για το αγοραίο ύφος από όλους τους φίλους. Καλή εβδομάδα σε όλους!