Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.397
Πόντοι
456
Τι εννοείς "έμπειρη"; Χωρισμένη με παιδιά;
Όχι.
Να έχει κάνει τουλάχιστον άλλη μία σχέση, πριν από εσένα. Να δουλεύει, να μένει μόνη της αν γίνεται.
Να έχει σπουδάσει κάτι, όχι για να εκτιμήσεις τις ακαδημαϊκές της γνώσεις, αλλά για να έχει ζήσει και λίγο μόνη της.
Έμπειρη από ζωή.
Αν πάρεις μία που να την ταίζει η μαμά ως τα 30, δε δούλεψε ποτέ, αράζει με τις ώρες στο ινστα κλπ κλπ, κάηκες...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Όχι.
Να έχει κάνει τουλάχιστον άλλη μία σχέση, πριν από εσένα. Να δουλεύει, να μένει μόνη της αν γίνεται.
Να έχει σπουδάσει κάτι, όχι για να εκτιμήσεις τις ακαδημαϊκές της γνώσεις, αλλά για να έχει ζήσει και λίγο μόνη της.
Έμπειρη από ζωή.
Αν πάρεις μία που να την ταίζει η μαμά ως τα 30, δε δούλεψε ποτέ, αράζει με τις ώρες στο ινστα κλπ κλπ, κάηκες...

Δηλαδή περιμένεις να βρεις καμία που δεν είχε άλλη σχέση πριν απο σένα;:think:

Αν έχει μείνει μόνη της...μακριά απο την οικογένειά της...ξέρουμε τί σημαίνει αυτό :fuck2: :knockinb: :pipa2:Οπότε πιο έμπειρη απο τους περισσότερους άντρες θα είναι σίγουρα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το κυριότερο είναι να έχει λιγότερα λεφτά απο σένα

Άμα σε καπελώνει οικονομικά,κάποια στιγμή θ'αρχίσει να σου φέρεται σαν σκουπίδι

Μεγάλη αλήθεια τύπε, το έχω ζήσει στο 100%.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Έχουν αλλάξει πλέον οι γυναικείες προτεραιότητες όσον αφορά στην οικογένεια... (αντιγράφω από διάλογο ελλεηνίδων στο φατσοβιβλίο)

«Η τροφή που δίνω στη γάτα μου, μια αρκετά καλή τροφή για διαβητικές γάτες, έχει γίνει πλέον πανάκριβη (έχει αυξηθεί πάνω από 40% από πέρσι). Μαζί με την άμμο μού κοστίζουν γύρω στα 140 ευρώ τον μήνα. Πρόσφατα η γάτα μου έπαθε κρίση επειδή της έπεσαν πολύ τα νούμερα ινσουλίνης και έπρεπε να νοσηλευτεί, κι έζησα μια περιπέτεια που μου κόστισε πολύ ψυχολογικά και οικονομικά. Μια απλή επίσκεψη σε κτηνιατρείο κοστίζει από 20-40 ευρώ, ενώ η επίσκεψη σε ιατρείο που εφημερεύει 70 ευρώ. Η νοσηλεία είναι στα 60-180 ευρώ την ημέρα. Από κει και πέρα, η γενική αίματος κοστίζει 20-50 ευρώ, οι επιπλέον αιματολογικές εξετάσεις 50-150 ευρώ, η καλλιέργεια αίματος 120 ευρώ, ο υπέρηχος 90-150 ευρώ και η ακτινογραφία από 70-120 ευρώ. Αν χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπεία, είναι 200 ευρώ η δόση. Η φαρμακευτική αγωγή μιας γάτας με χρόνια πάθηση μπορεί να ξεπεράσει τα 200 ευρώ τον μήνα. Το κόστος ενός ζώου με προβλήματα υγείας είναι δυσβάσταχτο για κάποιον άνθρωπο που ζει με τον βασικό μισθό, αλλά ο σκύλος ή η γάτα σου είναι σύντροφος και παιδί σου, μέλος της οικογένειας, πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη…»

:headbang::headbang::headbang:

:uzi:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
διαβάζω φοβισμένους άνδρες να δηλώνουν την ανασφάλειά τους μπροστά σε μια διεργασία που υπάρχει για να ενώνει, όχι να χωρίζει.
αφήνοντας το νταβαντούρι και τη ρεκλάμα της τελετής και το συμβόλαιο, τα οποία 2 είναι κατασκευασμένα για να βγάζει λεφτά μια παραπλήσια βιομηχανία, ιδιαίτερα το φουγαροκέφαλο μαγαζί καθώς και το δημόσιο και μερικοί ιδιώτες, στην ουσία της ένωσης βρίσκεται η ένωση της πορείας 2 ανθρώπων και των εμπειριών τους, της ύπαρξής τους. Οι βέρες και τα στέφανα και οι κυκλικοί χωροί έχουν ένα βαθύτερο νόημα, συμβολικό, μυστηριακό, αρκεί να το δέχεται ένας καταναλωμένος σύγχρονος άνθρωπος και να μπορεί να το αντιληφθεί.
Όταν τα πάντα καταλήγουν σε ένα μονεταριστικό, μηχανιστικό, καθημερινό κύκλο, φυσικά και δεν υπάρχει κανένα νόημα γιατί είναι σα να μπαίνει άλλος ένας, μεγάλος κρίκος στην αλυσίδα της σκλαβιάς που ζούμε. Σκλαβιά γιατί είμαστε δεμένοι σε διάφορες εμμονές, αντιλήψεις, ψευδαισθήσεις και ιδεοληπτικές χειροπέδες.

Γενικώς, ο φόβος των περισσότερων από όσους γράφουν περιορίζεται σε ένα ιδιοκαταπιεστικό του γεννετήσιου, θα γαμάω; δε θα γαμάω...ηλίου φαεινότερον ότι η αντιμετώπιση αυτή είναι ακαλλιέργητων ανθρώπων. Υπάρχουν πολλά επίπεδα σε μια σχέση, φάσεις ολοκλήρωσης τροχιών, νέες αλλαγές, σαν να φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλω επιλέξατε αμοιβαίως να πορευτείτε και να ανακαλύψετε.

μην παραπονιέστε.
τίποτε δε μένει στάσιμο, τίποτε δε γυρίζει πίσω, το μπροστά είτε είναι μαζί, ή λόγω αλλαγών θεμελιωδών επιτάσσει την αλλαγή από δυάδα σε μονάδα. Μη φοβάστε όμως.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Όχι.
Έμπειρη από ζωή.
Έχω γνωρίσει και τέτοιες όπως αυτές που λες... με "προϋπηρεσία" σε σχέσεις. Κατάντησα να ακούω για όλους τους πρώην, όλα τα απωθημένα, όλα τα παράπονα, όλα τα καλά και τα κακά που είχε περάσει με τον κάθε πρώην και να προσπαθώ να καταλάβω ποιος αριθμός πούτσας είμαι στη σειρά.
Το να έχει σπουδάσει πάλι λέει πολύ λίγα, γιατί η ανεξαρτησία υφίσταται μόνο αν έχει δουλέψει για να ζήσει. Και αυτές οι ανεξάρτητες πάλι μη νομίζεις ότι είναι οι καλύτερες. Αν μιλάμε για γυναίκες 30+ που μένουν μόνες, πολλές έχουν ήδη περάσει διάφορα με "μαλάκες" άντρες και διακατέχονται από ανασφάλεια, καχυποψία και μισανδρισμό (ξεκάθαρο red flag).
Το καλύτερο είναι να μην μένεις στη θεωρία και στις προκαταλήψεις ότι πρέπει να είχε σχέσεις, ή πρέπει να έχει σπουδάσει κλπ Το ζητούμενο είναι να συνεννοείσαι με τη γυναίκα. Κάτσε και μίλα μαζί της και όταν τελειώσετε σε 1-2 ώρες ρώτα τον εαυτό σου "αν αυτή η γυναίκα δεν με καύλωνε, θα την ξαναέπαιρνα τηλέφωνο;" Αν ναι, είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, και σε ενδιαφέρει μόνο η καύλα, σταμάτα. Δεν αξίζει καν να γαμήσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Το καλύτερο είναι να μην μένεις στη θεωρία και στις προκαταλήψεις ότι πρέπει να είχε σχέσεις, ή πρέπει να έχει σπουδάσει κλπ Το ζητούμενο είναι να συνεννοείσαι με τη γυναίκα. Κάτσε και μίλα μαζί της και όταν τελειώσετε σε 1-2 ώρες ρώτα τον εαυτό σου "αν αυτή η γυναίκα δεν με καύλωνε, θα την ξαναέπαιρνα τηλέφωνο;" Αν ναι, είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, και σε ενδιαφέρει μόνο η καύλα, σταμάτα. Δεν αξίζει καν να γαμήσεις.

Ρε τύπε εδώ έχει πάμπολλους που και μόνο αν βρεθεί γυναίκα...να τους μιλήσει,τσιμπιούνται.Καλά,αν βγει και μαζί τους θα νομίζουν...ότι ονειρεύονται.Τέτοιες καταστάσεις ζει ένας μέσος άντρας στην Ελλάδα,ειδικά σε ηλικίες 30-40

Κι εσύ λες...αν θα την ξαναέπαιρνε τηλέφωνο ή αν θα συνεννοούνται.Εδώ παίζει να πάει...και με τις βέρες στο πρώτο ραντεβού :confused:

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Ρε τύπε εδώ έχει πάμπολλους που και μόνο αν βρεθεί γυναίκα...να τους μιλήσει,τσιμπιούνται.Καλά,αν βγει και μαζί τους θα νομίζουν...ότι ονειρεύονται.Τέτοιες καταστάσεις ζει ένας μέσος άντρας στην Ελλάδα,ειδικά σε ηλικίες 30-40

Κι εσύ λες...αν θα την ξαναέπαιρνε τηλέφωνο ή αν θα συνεννοούνται.Εδώ παίζει να πάει...και με τις βέρες στο πρώτο ραντεβού :confused:
Ισχύει, αλλά το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ να είναι έτσι η κατάσταση.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Ρε παιδια, ειπαμε και ειπαμε γνωμες, περιστατικα κτλ, ενα δεν αναφεραμε. Οτι δεν φτανει που παντρευεσαι, αυτην παντρευεσαι και την μανα της, μην πω ολο το σοι της, ακομα και η ιδια να μην θελει
Τι διαβολο, ολοι αγιες πεθερες ειχατε η σας καθοντουσαν?
Οπως ειπε και ο βαθυστοχαστος ποιητης
"στο γαμο, μαγκα νασουνα, να δεις καλαμπαλικι, σαν ναμουνα υποδικος που περιμενει δικη"
Λεβεντικος χορος. Χασαποσερβικος! Και με πολλους μπαγλαμαδες στην ορχιστρα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ισχύει, αλλά το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ να είναι έτσι η κατάσταση.
Τα φτιάχνουν μεταξύ τους. Έχουν τις φίλες τους για παρέα, αγκαλιες, συγκατοίκηση. Σε εσένα θα έρθουν για πιο πρακτικά πράγματα.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
ρωτηστε καλυτερα καποιον 50-60+ χρονων που εμεινε μονος του, να σας πει
Εδω παρων, 64 στα 65, χωρισμενος, μενω μονος, ειμαι σε σχεση, βρισκομαστε μια δυο φορες την εβδομαδα. Πως μπορω να εξυπηρετησω, αγαπητε?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ρε παιδια, ειπαμε και ειπαμε γνωμες, περιστατικα κτλ, ενα δεν αναφεραμε. Οτι δεν φτανει που παντρευεσαι, αυτην παντρευεσαι και την μανα της, μην πω ολο το σοι της, ακομα και η ιδια να μην θελει
Τι διαβολο, ολοι αγιες πεθερες ειχατε η σας καθοντουσαν?
Οπως ειπε και ο βαθυστοχαστος ποιητης
"στο γαμο, μαγκα νασουνα, να δεις καλαμπαλικι, σαν ναμουνα υποδικος που περιμενει δικη"
Λεβεντικος χορος. Χασαποσερβικος! Και με πολλους μπαγλαμαδες στην ορχιστρα
Δεν τα παραδέχεται κανένας. Όπως με το Στρατό, σου λέει αφού την πάτησα εγώ γιατί ο μικρός να γλιτώσει;

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.322
Πόντοι
2.596
Εδω παρων, 64 στα 65, χωρισμενος, μενω μονος, ειμαι σε σχεση, βρισκομαστε μια δυο φορες την εβδομαδα. Πως μπορω να εξυπηρετησω, αγαπητε?
υποθετω χωρις παιδια. τις περιοδους που ησουν μονος αφου τωρα εισαι σε σχεση ηταν καλυτερα η χειροτερα? και τωρα που εισαι σε σχεση, σε φοβιζει το γεγονος οτι μια μερα μπορει να μεινεις μονος η δεν σε απασχολει?

αλλη αποψη-αυτοπεποιθηση εχουμε για τη ζωη στα 20, αλλη στα 40 και αλλη στα 60 υποθετω

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
υποθετω χωρις παιδια. τις περιοδους που ησουν μονος αφου τωρα εισαι σε σχεση ηταν καλυτερα η χειροτερα? και τωρα που εισαι σε σχεση, σε φοβιζει το γεγονος οτι μια μερα μπορει να μεινεις μονος η δεν σε απασχολει?

αλλη αποψη-αυτοπεποιθηση εχουμε για τη ζωη στα 20, αλλη στα 40 και αλλη στα 60 υποθετω
Ο λυκος κι αν εγερασε κι ασπρισε το μαλλι του, μητε τυην γνωμη αλλαξε, μητε τυην κεφαλη του!
Δεν εχει σημασια, ομως. Στο προκειμενο. Δεν θυμαμαι τον εαυτο μου, χωρις καποια σχεση και μεχρι να ψοφισω, δεν σκοπευω. Ακομα κι αν δεν μπορω να πηδιξω, θα γλυφω! (ειναι νοστιμο τ'ατιμο). Με την εν λογω κυρια, σχεση καμια 25αρια χρονια. Εχω κανει μερικες αρπαχτες, μπορει κι εκεινη, δεν αποκλειεται, ουτε και με απασχολει. Της φερομαι οσο μπορω καλυτερα, το ανταποδιδει, μηλαμε σαν καλα φιλαρακια, χωρισμενη με 2 παιδια μεγαλα, οπως εγω, ιδιαιτερες απαιτησεις ο ενας απο τον αλλο δεν εχουμε, γαμο δεν θελουμε, γιατι αλλωστε? Ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα κι εμεις θελουμε να τον κρατησουμε ζωντανο. Περναω καλα και θελω να πιστευω κι εκεινη.
Το να μεινω μονος, οχι δεν θα μου κακοφανει. Δεν χρειαζομαι καποια να με φροντιζει να μου μαγειρευει και να με γεροκομισει. Δεν γουσταρω να γινομαι βαρος σε καποιον, αλλα ουτε να σηκωνω τα βαρη αλλου.
Αν φτασω σε σημειο που να μην μπορω να ξεσκατιζομαι μονος η να κρατιεμαι στη ζωη με σωληνακια (μια ζωη που δεν θαχω επιλλεξει), ενα χαπακι ειναι και απλλασω (μετα χαρας μου) τον κοσμο τουτο απο την απρουσια μου

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.322
Πόντοι
2.596
Ο λυκος κι αν εγερασε κι ασπρισε το μαλλι του, μητε τυην γνωμη αλλαξε, μητε τυην κεφαλη του!
Δεν εχει σημασια, ομως. Στο προκειμενο. Δεν θυμαμαι τον εαυτο μου, χωρις καποια σχεση και μεχρι να ψοφισω, δεν σκοπευω. Ακομα κι αν δεν μπορω να πηδιξω, θα γλυφω! (ειναι νοστιμο τ'ατιμο). Με την εν λογω κυρια, σχεση καμια 25αρια χρονια. Εχω κανει μερικες αρπαχτες, μπορει κι εκεινη, δεν αποκλειεται, ουτε και με απασχολει. Της φερομαι οσο μπορω καλυτερα, το ανταποδιδει, μηλαμε σαν καλα φιλαρακια, χωρισμενη με 2 παιδια μεγαλα, οπως εγω, ιδιαιτερες απαιτησεις ο ενας απο τον αλλο δεν εχουμε, γαμο δεν θελουμε, γιατι αλλωστε? Ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα κι εμεις θελουμε να τον κρατησουμε ζωντανο. Περναω καλα και θελω να πιστευω κι εκεινη.
Το να μεινω μονος, οχι δεν θα μου κακοφανει. Δεν χρειαζομαι καποια να με φροντιζει να μου μαγειρευει και να με γεροκομισει. Δεν γουσταρω να γινομαι βαρος σε καποιον, αλλα ουτε να σηκωνω τα βαρη αλλου.
Αν φτασω σε σημειο που να μην μπορω να ξεσκατιζομαι μονος η να κρατιεμαι στη ζωη με σωληνακια (μια ζωη που δεν θαχω επιλλεξει), ενα χαπακι ειναι και απλλασω (μετα χαρας μου) τον κοσμο τουτο απο την απρουσια μου
οποτε δε εισαι μονος...σχεση 25 χρονια=σταθερη συντροφος και παιδια απο αλλη συντροφο-συζυγο whatever

μονος σημαινει δεν παντρευτηκα ποτε ουτε εχω σταθερη συντροφο για πολλα πολλα χρονια μεχρι τα γεραματα και δεν εχω παιδια.
ετσι τουλαχιστον το εννοω εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom