Πρωτα απο ολα να πω οτι χαιρομαι την κουβεντουλα που κανουμε, σεβαστες ολες οι αποψεις, γιατι τα θελω του καθενος, οι αναγκες, οι αντιληψεις, ειναι διαφορετικα και δεν μπορεις να πεις 100% οτι αυτο ειναι σωστο και το αλλο λαθος.
Λοιπον, εγω θεωρω λαθος τον γαμο μου και γι αυτο χωρησα. Καποιος αλλος μπορει να πει οτι φταιω εγω που χωρησα. Μπορει! Δεν το εξεταζω, δεν κραταω κακια ουτε στην πρωην μου. Κραταω κακια σε τριτους που τυχον ανακατευτηκαν. Δεν θελω γαμο, ουτε σχεση με δεσμευσεις, ουτε υποχρεωσεις. Υπηρξαν γυναικες, που βγηκα μια φορα μαζυ τους κι εξαφανιστηκα. Γυναικες που βγηκα αρκετες φορες ειδα στην συνεχεια οτι... δεν ειμαι ο καταλληλος, γι αυτες και την εκανα. Υπηρξαν και γυναικες που με απεριψαν για τους δικους τους λογους και καλα κανανε. Υπηρξαν και δυο που ψιλοταιριαξα και πολλα χρονια νταραβερι. Γιατι θα πρεπει να βαλω "πρεπει" στην ζωη μου και στις σχεσεις μου γενικοτερα.
Και με 2-3 φιλους εχω σχεση 40 χρονια, αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουμε κοινα πορτοφολια, να φορτοθει ο ενας τις υποχρεωσεις του αλλου κτλ. Γιατι και καλα η σχεση με μια γυναικα να εχει και υποχρεωσεις? Το ατιμο θαταν να ταξω λαγους με πετραχειλια για να καταφερω να τις κουτουπωσω. Εφ'οσον απο την αρχη, ξεκαθαριζω οτι δεν ψαχνω για δεσμευσεις και αποκατασταση, ειμαι κυριος και πολυ σπορτης νομιζω.
Τωρα για παιδια και γυναικα, τα χαρτια δεν ειναι αυτο που θα σε κανει οικογενεια μαζυ τους, αν εσυ θελεις νασαι μακρυα τους.
Τελος οσοι δυσκολευεστε να βρειτε, αντε γεια! χαπι, αφηστε μια συνβολαιογραφικη εντολη, πως αν ειστε στα τελευταια σας να παρουν οσα περισσοτερα οργανα χρειαζοναται και θα σας πεθανουν πριν την ωρα σας, για το εμποριο οργανων, σηγουρα