Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Μερικοί φίλοι εδώ μέσα μας παρουσιάζουν στατιστικά που λένε ότι αυξάνονται τα διαζύγια κλπ για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι δεν έχουν οικογένεια. Εντάξει, αυξάνονται τα διαζύγια. Το θέμα είναι,αν όχι γάμος τότε τι; Μια ζωή πουτάνες; Σχέση χωρίς παιδιά;(ποια νορμάλ γυναίκα το θέλει αυτό;), μοναστήρι; Ποιο είναι το πλάνο αν όχι γάμος;
Ποιο πλανο θες εσυ ρε τυπε;

Μας δουλευεις;

Παμε και οπου βγει ειναι το εθνικο μοτο της χωρας

• Like
Αντιδράσεις: cool11

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
να εχεις λεφτα, η γυναικα να καθετε σπιτι με ενα παιδι και να εχεις την ανεση να προσλαβεις νταντα οποτε θελησεις
Μπορει και να εχεις και λεφτα και σπιτια. Αλλα τα πεθερικα και η νυφη να εχουν την παραξενια να μη βαζουν ξενο ατομο σπιτι. Ειτε ειναι αυτο νταντα ειτε οικιακη βοηθος

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Βλεπω κανα δυο τρεις πολυ καλούς φίλους μου,να λενε πως τους εχει κοψει η γυναικα τους το γαμησι και σχεδον κυλάει ενα δάκρυ χωρις να λενε πολλα για την σεξουαλικη τους ζωη

Και εχω εναν αυτοκόλλητο φιλο που μ λεει την γυναικα μου της εχω κανει τον κωλο μπουρί απο σομπα,οταν δε ειχαμε καποια φαση δυσκολη και δεν ειχα τακτικά σεξ,της ειπα αν δεν μου το δωσεις εσυ,θα το βρω απ αλλου το σεξ,κανονισε την πορεια σου με τις δουλειες και τος αρχιδιες σου και εχουν μια πολυ καλυτερη σχεση και με τα παιδια τους απ οτι οι αλλοι οι αγαμητοι.

Εν ολιγοις,ο αντρας εχει επιλέξει να ευνουχηθει παρα ν ανοιξει το στομα να μιλησει με την γυναικα του.

Ο αντρας επισης πρεπει να χει χομπυ,πρωτον να ξεφεύγει και δευτερον να τον «αναζητα» η γυναικα και το σπιτι του,οσο ο αντρας «κρέμεται» απ τα φουστάνια για χαρη της οικογενειας,η γυναικα τον ευνουχίζει ολο και πιο πολυ.

Και οταν τα παιδια μεγαλώσουν,θα τα παιρνει και τα παιδια στα χομπυ για να «βγαζουν την λύσσα» τους,ειδαλλως θα ζητάν ολο ταμπλετ και αιφονια.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Παντρευτηκα, εκανα 2 παιδια, χωρισα. Δεν θα κατηγορισω, δεν εχει νοημα. Ενα θα πω. Περασα καναδυο χρονια καταμαυρα στην ζωη μου, σε σημειο που καποιες μερες δεν ειχα να φαω. Ευτυχως βρηκα τροπο και επανειλθα. Δεν ακουσα ομως και καποιον να με ρωτησει, "τι εγινε, ρε πατερα? εισαι καλα? εχεις να φας? εχεις τσιγαρο να καπνισεις?" αν και ξερανε την κατασταση. Απο την παρτη μου παλι, χρονια ταξειδευα και εστελνα χρημα. Οχι δεν μου λεει κατι η οικογενια και οι δεσμοι της. Μου χρισημευουν μονο για δικαιολογια, οταν θελω να ξεφυγω απο την σχεση μου, της λεω "ξερεις αγαπη μου? παω 2-3 μερες να δω τα παιδια" κι εγω ειμαι αλλου.
Οχι αν ξεκινουσα τωρα την ζωη μου, δεν θα εκανα οικογενεια. Ενα δεσμο ΟΚ, με καποια που θα ταιριαζανε λιγο τα χνωτα μας, για να λεμε και καμια κουβεντα, εκτος απο το πιδημα. Χωρις υποχρεωσεις και δεσμευσεις.
Και το βασικοτερο σπιτι της και σπιτι μου. Ενταξει κανα Παρασκευοσαββατοκυριακο, στο δικο μου η στο δικο της, αλλα μεχρις εκει.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Παντρευτηκα, εκανα 2 παιδια, χωρισα. Δεν θα κατηγορισω, δεν εχει νοημα. Ενα θα πω. Περασα καναδυο χρονια καταμαυρα στην ζωη μου, σε σημειο που καποιες μερες δεν ειχα να φαω. Ευτυχως βρηκα τροπο και επανειλθα. Δεν ακουσα ομως και καποιον να με ρωτησει, "τι εγινε, ρε πατερα? εισαι καλα? εχεις να φας? εχεις τσιγαρο να καπνισεις?" αν και ξερανε την κατασταση. Απο την παρτη μου παλι, χρονια ταξειδευα και εστελνα χρημα. Οχι δεν μου λεει κατι η οικογενια και οι δεσμοι της. Μου χρισημευουν μονο για δικαιολογια, οταν θελω να ξεφυγω απο την σχεση μου, της λεω "ξερεις αγαπη μου? παω 2-3 μερες να δω τα παιδια" κι εγω ειμαι αλλου.
Οχι αν ξεκινουσα τωρα την ζωη μου, δεν θα εκανα οικογενεια. Ενα δεσμο ΟΚ, με καποια που θα ταιριαζανε λιγο τα χνωτα μας, για να λεμε και καμια κουβεντα, εκτος απο το πιδημα. Χωρις υποχρεωσεις και δεσμευσεις.
Και το βασικοτερο σπιτι της και σπιτι μου. Ενταξει κανα Παρασκευοσαββατοκυριακο, στο δικο μου η στο δικο της, αλλα μεχρις εκει.
Όλα είναι υποθετικά υπάρχουν ευτυχισμένοι γάμοι αλλά και Δυστυχισμένοι όπως και σε άλλα πραγματα στην ζωή , τυχερά είναι αυτά το θέμα είναι να είσαι δυνατός να αντεπεξέλθεις στης κάθε δυσκολίες, και να ελπίζεις να μήν συμβούν άλλες !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μαγειρεμα ΟΚ το καταλαβαινω. Το γαμησι πως θα το κανουμε μονοι μας?
Το έχουμε αναλύσει. Τις έχουμε πλέον όπως κατάντησαν μόνο για πήδημα και μαγείρεμα αν δεν κάνουν το κάνουμε μόνοι μας όπως και τα υπόλοιπα. Όποιος θέλει να βρει να γαμήσει θα βρει. Σιγά την τέχνη. Την πέφτεις και βρίσκεις. Αν δεν την πέσεις θα πάρεις ένα αρχίδι. Γενικά μιλάω. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κλασσικός μετανιωμένος. Φίλε μου δεν είδες άλλους που θυσιάστηκαν πριν από εσένα; μάλλον δεν παρατήρησες καλά. Εδώ εγώ δεν παντρεύτηκα και τις έχω σιχαθεί. Που να παντρευομουν κιόλας.:2funny:
Οι άνδρες βάζουν τους γόνους τους πάνω από τον εαυτό τους διότι είναι η συνέχειά τους.
Οι γυναίκες δεν έχουν τέτοιο μοντέλο σκέψης. Απλά μεγαλώνουν παιδιά ώστε να νανττευονται κι οι ίδιες από τον νταντευτη πατέρα και σύζυγό. Τώρα ξέρεις και δικαιολογία δεν έχεις πια. :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Κλασσικός μετανιωμένος. Φίλε μου δεν είδες άλλους που θυσιάστηκαν πριν από εσένα; μάλλον δεν παρατήρησες καλά. Εδώ εγώ δεν παντρεύτηκα και τις έχω σιχαθεί. Που να παντρευομουν κιόλας.:2funny:
Οι άνδρες βάζουν τους γόνους τους πάνω από τον εαυτό τους διότι είναι η συνέχεια τους.
Οι γυναίκες δεν έχουν τέτοιο μοντέλο σκέψης. Απλά μεγαλώνουν παιδιά ώστε να νανττευονται κι οι ίδιες από τον νταντευτη πατέρα και σύζυγό. Τώρα ξέρεις και δικαιολογία δεν έχεις πια. :rockon:
Οχι η συνεχεια της γεννιας μου, ουτε που με ενδιαφερει. Αν δεν συνεχιστει το ονομα μου δλδ θα χασει η Βενετια βελονι? Χεστηκα αν θα με θυμουνται η θα με μνημονευουν, στο μελλον, οταν θαχω φυγει σ' αλλη γη, σε αλλα μερη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι μία για αγάπες, λουλούδια, γάμους κτλ. Θα σας την πω εγώ που κι εμένα άλλοι μου την είπαν.
Οι γυναίκες δεν αγαπούν εμάς αλλά μόνο τα παιδιά τους ώστε να νταντεύονται μέσω αυτών κι εκείνες. Δεν σας αρεσει, έτσι; ισχύει όμως!
Οι γυναίκες επίσης, δεν αγαπούν εμάς αλλά αγαπούν την αγάπη που τους δίνουμε με τις μορφές που θέλουν
κι οπότε τύχει. Δηλαδή αγαπούν εξ ανάκλασης
και παρτουλίστικα.
Ούτε αυτό σας αρέσει έτσι; αυτό κι αν ισχύει! Όποιος τα καταλάβει αυτά, σώθηκε.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι η συνεχεια της γεννιας μου, ουτε που με ενδιαφερει. Αν δεν συνεχιστει το ονομα μου δλδ θα χασει η Βενετια βελονι? Χεστηκα αν θα με θυμουνται η θα με μνημονευουν, στο μελλον, οταν θαχω φυγει σ' αλλη γη, σε αλλα μερη.
Εντάξει, είσαι μια εξαίρεση. Δεν εννοώ πάντως ότι περιμένει η ανθρωπότητα τα παιδιά του καθενός. Λέω πως σκέφτονται οι άνδρες. Για αυτό και νιώθουν μαγκωμενοι από τα αρχίδια όταν κάνουν παιδιά. Κοίτα και ρωτα. Βλέπεις από μικρά μας έλεγαν ότι πρέπει να τα καταφέρουμε σε όλα, ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι κουβαλητες (τώρα πια αυτό δεν έχει νόημα) ενώ σε αυτές έλεγαν βρες να ζήσεις ωραία, να σε φροντίζουν, να κάνετε παιδακια και τέτοιες μαλακίες. :rockon:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Εντάξει, είσαι μια εξαίρεση. Δεν εννοώ πάντως ότι περιμένει η ανθρωπότητα τα παιδιά του καθενός. Λέω πως σκέφτονται οι άνδρες. Για αυτό και νιώθουν μαγκωμενοι από τα αρχίδια όταν κάνουν παιδιά. Κοίτα και ρωτα. Βλέπεις από μικρά μας έλεγαν ότι πρέπει να τα καταφέρουμε σε όλα, ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι κουβαλητες (τώρα πια αυτό δεν έχει νόημα) ενώ σε αυτές έλεγαν βρες να ζήσεις ωραία, να σε φροντίζουν, να κάνετε παιδακια και τέτοιες μαλακίες. :rockon:
Ετσι ειναι οπως τα λες! Απλα μετα απο χρονια ταλαιπορεια συνειδητοποιησα, οτι οι τρεις μεγαλες ηθικες αξιες που μας διδαξαν "πατρις-θρησκεια-οικογενεια" ειναι απλα τρεις μεγαλες απατες. Οποτε τις εχω γραμμενες στα παλαιοτερα των υποδηματων μου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.776
Πόντοι
3.656
Για να κάνει κάποιος οικογένεια χρειάζονται τρία πράγματα, λεφτά, συναισθηματική ισορροπία και μια καλή γυναίκα. Οποιοδήποτε από τα τρία λείπει, προδικάζει πολύ κακή ζωή, βάσανα ατελείωτα.

Βασικά να βρει γυναίκα πρώτα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.776
Πόντοι
3.656
Πάντως παιδιά, δίνω συμβουλή σε νεότερους: Αν αποφασίσετε να πάτε για οικογένεια, επιλέξτε μία γυναίκα έμπειρη, να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα, να είναι αυτόνομη, να έχει τσαγανό. Αν σας επιλέξει, σημαίνει πολλά. Και θα σηκώσει βάρη οικογενείας πραγματικά.
Όποιος επιλέγει γυναίκα χαμηλών τόνων, φτιαγμένη "για σπίτι", με σκεπτικό ότι δε θα κερατώσει, δε θα αφήσει τα παιδιά κλπ, κάνει μέγα σφάλμα. Για πότε θα γίνετε δούλοι και χωρίς σεξ, δε θα πάρετε χαμπάρι.

Το κυριότερο είναι να έχει λιγότερα λεφτά απο σένα

Άμα σε καπελώνει οικονομικά,κάποια στιγμή θ'αρχίσει να σου φέρεται σαν σκουπίδι

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Πάντως παιδιά, δίνω συμβουλή σε νεότερους: Αν αποφασίσετε να πάτε για οικογένεια, επιλέξτε μία γυναίκα έμπειρη, να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα, να είναι αυτόνομη, να έχει τσαγανό. Αν σας επιλέξει, σημαίνει πολλά. Και θα σηκώσει βάρη οικογενείας πραγματικά.
Όποιος επιλέγει γυναίκα χαμηλών τόνων, φτιαγμένη "για σπίτι", με σκεπτικό ότι δε θα κερατώσει, δε θα αφήσει τα παιδιά κλπ, κάνει μέγα σφάλμα. Για πότε θα γίνετε δούλοι και χωρίς σεξ, δε θα πάρετε χαμπάρι.
Τι εννοείς "έμπειρη"; Χωρισμένη με παιδιά;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.776
Πόντοι
3.656
Βασικα δουλεια και λεφτα πρωτα.

Οι γυναικες δεν τελειωνουν ποτε

Τα λεφτα ειναι το δυσκολο...

Βασικά...γυναίκα

Ξέρουμε τι λέμε

Με δουλειά και λεφτά μόνο...πολλοί δεν βλέπουν γυναίκα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Το ιδανικό σενάριο. Αλλά για άλλες χώρες. Όχι για το Ελλαδιστάν. Εδώ το τρίπτυχο σχέση-γάμος-παιδιά, είναι ο αποκλειστικός στόχος για κάθε γυναίκα.

Έξω παίζει αυτό που λες. Fuck buddies, που λένε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ετσι ειναι οπως τα λες! Απλα μετα απο χρονια ταλαιπορεια συνειδητοποιησα, οτι οι τρεις μεγαλες ηθικες αξιες που μας διδαξαν "πατρις-θρησκεια-οικογενεια" ειναι απλα τρεις μεγαλες απατες. Οποτε τις εχω γραμμενες στα παλαιοτερα των υποδηματων μου.
Ως αξίες είχαν βάση. Έτσι όμως που έχει γίνει η κοινωνία, χάθηκε η μπάλα (και δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί).

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom