Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Για το τελευταίο...ισχύει μόνο αν τα παιδιά είναι σε απόσταση βολής αν όχι στην ίδια πολυκατοικία...σε περιπτώσεις όπου δεν γίνεται αυτό...ο Θεός να βοηθήσει.
Δηλαδή αν το παιδί δεν είναι στον από κάτω όροφο θα σε γράψει στην πούτσα / μουνί του τύπε;
Πώς προκύπτει αυτό;
(εξακολουθείς να με εκπλήσσεις)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Παράνομη η πορνεία στις ΗΠΑ τύπε; Στη Μέκκα του πορνό;
Κουφό μου ακούγεται.
Κάθε πολιτεία διέπεται από διαφορετικούς νόμους, ίσως εννοεί τις κεντροδυτικές πολιτείες που συνήθως είναι άκρως συντηρητικές...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Κι όμως...
Επιτρέπεται σε ορισμένες πολιτείες σε ορισμένους χώρους και με αστρονομικές τιμες.
Καλντεριμιτζούδες έχει όμως τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάθε πολιτεία διέπεται από διαφορετικούς νόμους, ίσως εννοεί τις κεντροδυτικές πολιτείες που συνήθως είναι άκρως συντηρητικές...
Εν τάξει τύπε, δε μιλάμε για τη Γιούτα :grin::grin::wink:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Δηλαδή αν το παιδί δεν είναι στον από κάτω όροφο θα σε γράψει στην πούτσα / μουνί του τύπε;
Πώς προκύπτει αυτό;
(εξακολουθείς να με εκπλήσσεις)
Φαντάσου π.χ.να μένουν τα παιδιά το ένα στην Κρήτη και το άλλο στο Αγρίνιο και οι γονείς να μένουν στην Καστοριά.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.477
Πόντοι
456
Αυτό με τους πλούσιους που "όλοι έχουν από δύο και τρία" πώς προκύπτει; Έχετε συντάξει μελέτη; Και αν ναι, τι ηλιακό εύρος είχε το δείγμα σας;
Δεν είμαι η ΕΛΣΤΑΤ.
Τουλάχιστον στον κύκλο μου όσοι έχουν πάνω από δυο παιδιά έχουν και τα οικονομικά τους τακτοποιημένα.
Ενδιαφέρον θα είχε να μας πείτε πόσοι πλούσιοι και άτεκνοι υπάρχουν αλλά από ότι βλέπουμε στις ειδήσεις οι πιο πολλοί έχουν φροντίσει και έχουν απογόνους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Είχε στο ΣΚΑ'Ι' παλαιότερα μια σειρά που λεγόταν "Μοοnlight Bunny Ranch" ( or something...) όπου οι τιμές ήταν απίστευτες ...μιλάμε για τετραψήφια ποσα ...και πελάτες δεν ήσαν νεαροί.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Φαντάσου π.χ.να μένουν τα παιδιά το ένα στην Κρήτη και το άλλο στο Αγρίνιο και οι γονείς να μένουν στην Καστοριά.
Δεν το δέχομαι αυτό. Σε καμία περίπτωση. Σε καμία όμως. Αν υπάρχουν σχέσεις αγάπης, το παιδί θα τρέξει να βοηθήσει, ακόμα κι αν μένει σε πλανήτη της Αυτοκρατορίας των Κλινγκον!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Δεν είμαι η ΕΛΣΤΑΤ.
Τουλάχιστον στον κύκλο μου όσοι έχουν πάνω από δυο παιδιά έχουν και τα οικονομικά τους τακτοποιημένα.
Ενδιαφέρον θα είχε να μας πείτε πόσοι πλούσιοι και άτεκνοι υπάρχουν αλλά από ότι βλέπουμε στις ειδήσεις οι πιο πολλοί έχουν φροντίσει και έχουν απογόνους.
Πρώτα ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ότι τα οικονομικά τους επαρκούν για δύο και τρία παιδιά.
Εγώ ξέρω ναυάγια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και έχουν παιδιά...και μιζεριαζουν αιωνίως.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.477
Πόντοι
456
Πρώτα ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ότι τα οικονομικά τους επαρκούν για δύο και τρία παιδιά.
Εγώ ξέρω ναυάγια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και έχουν παιδιά...και μιζεριαζουν αιωνίως.
Έχεις δίκιο.
Δυστηχώς υπάρχουν αυτοί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Δεν το δέχομαι αυτό. Σε καμία περίπτωση. Σε καμία όμως. Αν υπάρχουν σχέσεις αγάπης, το παιδί θα τρέξει να βοηθήσει, ακόμα κι αν μένει σε πλανήτη της Αυτοκρατορίας των Κλινγκον!
Ναι,καλά...
Αν πάθουν κάτι οι γονείς στην Καστοριά μέχρι να έρθει ο πιο κοντινός από Αγρίνιο θα περάσουν πολλές ώρες .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Ναι,καλά...
Αν πάθουν κάτι οι γονείς στην Καστοριά μέχρι να έρθει ο πιο κοντινός από Αγρίνιο θα περάσουν πολλές ώρες .
Το ζουμί τύπε είναι ότι αν κάνεις σχέδια τεκνοποίησης με γνώμονα να κρατήσεις το παιδί για πάντα κοντά σου να σου κάνει εγγονάκια, να σε γηροκομήσει και να σε κληρονομήσει, χτυπά καλύτερα μια παχιά όπως έκανα εγώ σήμερα κι έριξα καμιά εκατοστή παιδιά πάνω στη μαξιλαροθήκη!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Ναι,καλά...
Ενώ τύπε μου, αν μένει από κάτω, σε έχει ΧΕΣΜΕΝΟ και σε ακούσει να πέφτεις, θα έρθει ΣΦΑΙΡΑ.
Αφού πρώτα βεβαιωθεί ότι τα έχεις τινάξει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Το ζουμί τύπε είναι ότι αν κάνεις σχέδια τεκνοποίησης με γνώμονα να κρατήσεις το παιδί για πάντα κοντά σου να σου κάνει εγγονάκια, να σε γηροκομήσει και να σε κληρονομήσει, χτυπά καλύτερα μια παχιά όπως έκανα εγώ σήμερα κι έριξα καμιά εκατοστή παιδιά πάνω στη μαξιλαροθήκη!
Ανάλογα που είσαι..
Οι αστοί φυσικά δεν θα φύγουν από εκεί που είναι.
Εγώ αν έμενα εκεί που ήμουν θα ήμουν στην μέση του πουθενά ...

Ενώ τύπε μου, αν μένει από κάτω, σε έχει ΧΕΣΜΕΝΟ και σε ακούσει να πέφτεις, θα έρθει ΣΦΑΙΡΑ.
Αφού πρώτα βεβαιωθεί ότι τα έχεις τινάξει.
Τουλάχιστον είναι κοντά...φυσικά υπάρχουν και αυτοί που μένουν δίπλα αλλά δεν μιλιουνται.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Ανάλογα που είσαι..
Οι αστοί φυσικά δεν θα φύγουν από εκεί που είναι.
Εγώ αν έμενα εκεί που ήμουν θα ήμουν στην μέση του πουθενά ...

Τουλάχιστον είναι κοντά...φυσικά υπάρχουν και αυτοί που μένουν δίπλα αλλά δεν μιλιουνται.
Δυστυχώς, με εκπλήσσεις και αρνητικά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Αν ήσουν στην μέση του πουθενά θα εμενες εκεί αν σου παρουσιαζόταν μια και μοναδική ευκαιρία για κάτι με επαγγελματική προοπτική;
Όχι βέβαια.
Αλλά εγώ μιλούσα για το θέμα σχέσεων και απαιτήσεων γονέα - παιδιών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
13 Αυγ 2019