flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.498
- Πόντοι
- 456
Δεν είσαι ο μόνος που σκέφτεσαι έτσι, οι πιο πολλοί άντρες αυτό έχουμε κατά νου. Οι πιο πολλές γυναίκες σκέφτονται πως να κερδίσουν λεφτά για πάρτυ τους και όχι πως να συμβάλλουν με έναν επιπλέον μισθό σε ένα σπίτι που θα μεγαλώνουν παιδιά.θέλω να κάνω οικογένεια αλλά φοβάμαι, φοβάμαι γιατί τα οικονομικά είναι χάλια , ναι μεν έχω σίγουρη και σταθερή δουλειά αλλά ίσα που τα βγάζω πέρα. Οπότε καλύτερα να μείνω μόνος μου παρά, να έχω μια γυναίκα και κανένα παιδί που κακά τα ψέμματα αν τα λεφτά δεν φτάνουν κατά 99% θα υπάρξει χωρισμός, ΚΑΙ ΟΧΙ δεν θέλω να πληρώνω 400αρη σε ενοίκιο, 200 σε διατροφή, 100 σε ρεύμα και άλλα 200 για διατροφή τα καύσιμα και τα προσωπικά μου γούστα τα βγάζω απ έξω γιατί με τα προαναφερόμενα κλείσαμε ταμείο ήδη! Οπότε καλύτερα μόνος προς το παρόν.
Δυστηχώς έχει καλλιεργηθεί σε πολλούς άντρες ένα ενοχικό σύνδρομο πως αυτοί φταίνε που μαραζώνουμε σαν χώρα επειδή δεν κερδίζουν αρκετά. Όταν λες πως και η γυναίκα πρέπει να έχει ένα εισόδημα της προκοπής σε κοιτάνε με μισό ματι.
Κάποια στιγμή και οι γυναίκες αντιλαμβάνονται πως πρέπει να μάθουν να μοιράζονται αλλά πλέον είναι πολύ αργά για αυτές. Το target group των αντρών που έχουν τις έχει χεσμένες και κοιτάει αλλού. Όσες το αντιλαμβάνονται νωρίς είναι τυχερες.