RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
Δε θα έχεις κολλητούς τύπε. Άντε κανάν σκύλο το πολύ πολύ να σε γλείφει να ξυπνήσεις μετά τα ντραγκςΣτα γεράματα μαζεύεις τους κολλητούς σπίτι, κάνετε ναρκωτικά, μιλάτε για γκόμενες, βλέπετε μπάλα κλπ. Χίλιες φορές καλύτερα από το να έχεις μια γυναίκα που έχει γίνει κι αυτή σαν μαϊμού και γκρινιάζει όλη μέρα ή που παρακαλεί να πεθάνεις (αν είναι μικρότερη) και ένα παιδί που όποτε σε βλέπει το πιάνει πανικός επειδή σκέφτεται ότι πρέπει να σε ξεσκατίζει σε λίγο
Τα δικά του λεφτά δηλ τα διαχειρίζεται η γυναίκα του??? Και του λέει επίσης τι θα κάνει με τους δικούς του....αυτός και αν περνάει τέλειαΣυναδελφος παντρεμενος οικογενειαρχης με 2 παιδια, μου λεει στελνει κρυφα απο την γυναικα του 20 ευρω ποτε ποτε στους γονεις του στο χωριο , επειδη εχουν χαμηλη συνταξη και δεν φτανει. Και τον ρωταω Γιατι κρυφα; -Γιατι η γυναικα μου μου το απαγορευει να στελνω. -Δεν ειναι σωστο αυτο. Γονεις σου ειναι. Να μην τους βοηθησεις; -Τι να κανω; Αφου εκεινη δεν θελει.
Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, φίλε μου. Άρα το θέμα κολλητών έχει λυθεί σε κάθε περίπτωση...Δε θα έχεις κολλητούς τύπε. Άντε κανάν σκύλο το πολύ πολύ να σε γλείφει να ξυπνήσεις μετά τα ντραγκς
Δεν ειναι απαραιτητο να αφησεις απογονους για να εχεις συμμετοχη στην αλυσιδα των γενεων. Μπορεις καλλιστα να ασχοληθεις σε τομεις που σωζουν ζωες και μεσα απο τις ζωες που σωζεις να εχεις ουσιαστικα συμμετασχει στην υπαρξη πολυ περισσοτερων ανθρωπων στο μελλον σε σχεση με το να αφηνες 2-3 παιδια.Εμένα το μόνο που με ενοχλεί πλέον είναι το να μην αφήσω απογόνους ενώ γαμήθηκαν τόσοι άλλοι πριν από μένα και κυριολεκτικά και μεταφορικά για να προκύψω. Αλλά δεν έχει βάση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσοι ΔΕΝ αναπαράχθηκαν και ποιοι αναπαράγονται συνήθως σε πολλά αντίγραφα
Από την άλλη όντως τόσο πολλές θυσίες των γονιών και προσωπικές για το τίποτα χτυπάει άσχημα ώρες ώρες. Απογοήτευση για τους γονείς και λες τι μαλάκας ήσουν και συ τόσα χρόνια που πάλευες. Οπότε τουλάχιστον για το τελευταίο υπάρχει το καλό ότι σταματάς να παλεύεις σαν τον μαλάκα και το πας πιο χαλαρά, σαν το ναυάγιο τον χωρισμένο με την κάρχια "team leader" τρομάρα της.
χαχα δε με ενδιαφέρει η διαιώνιση του είδους γενικά, μόνο του δικού μου είδους και μόνο ως "αποζημίωση" των θυσιών προηγούμενων γενεών και δικών μου. Γενικότερα έχω τη χειρότερη εντύπωση για τους ανθρώπουςΔεν ειναι απαραιτητο να αφησεις απογονους για να εχεις συμμετοχη στην αλυσιδα των γενεων. Μπορεις καλλιστα να ασχοληθεις σε τομεις που σωζουν ζωες και μεσα απο τις ζωες που σωζεις να εχεις ουσιαστικα συμμετασχει στην υπαρξη πολυ περισσοτερων ανθρωπων στο μελλον σε σχεση με το να αφηνες 2-3 παιδια.
Πχ Ο Γιωργος Παπανικολαου δεν ειχε δικα του παιδια, αλλα χαρη σε αυτον γενηθηκαν εκατομμυρια παιδια που δε θα γενιοταν αλλιως.
Φιλοσοφικο μεν, αληθινο περα ως περα δε.
ε αυτος οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα αν αξιζει να κανεις οικογενεια ή οχι. Ο τυπος ό,τι και να κανει στη ζωη του θα ειναι ενας παντοτινος χεστης.Συναδελφος παντρεμενος οικογενειαρχης με 2 παιδια, μου λεει στελνει κρυφα απο την γυναικα του 20 ευρω ποτε ποτε στους γονεις του στο χωριο , επειδη εχουν χαμηλη συνταξη και δεν φτανει. Και τον ρωταω Γιατι κρυφα; -Γιατι η γυναικα μου μου το απαγορευει να στελνω. -Δεν ειναι σωστο αυτο. Γονεις σου ειναι. Να μην τους βοηθησεις; -Τι να κανω; Αφου εκεινη δεν θελει.
Ειναι πεθαμενος και δεν το ξερει...Συναδελφος παντρεμενος οικογενειαρχης με 2 παιδια, μου λεει στελνει κρυφα απο την γυναικα του 20 ευρω ποτε ποτε στους γονεις του στο χωριο , επειδη εχουν χαμηλη συνταξη και δεν φτανει. Και τον ρωταω Γιατι κρυφα; -Γιατι η γυναικα μου μου το απαγορευει να στελνω. -Δεν ειναι σωστο αυτο. Γονεις σου ειναι. Να μην τους βοηθησεις; -Τι να κανω; Αφου εκεινη δεν θελει.
Μπορεί να έχει καμιά τέτοια γυναίκαε αυτος οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα αν αξιζει να κανεις οικογενεια ή οχι. Ο τυπος ό,τι και να κανει στη ζωη του θα ειναι ενας παντοτινος χεστης.
Χαμός γίνεται, μπροστά τους το μπου είναι λέσχη διανοούμενων αναλυτώνΠάντως έχει ωραία σχόλια το άρθρο απο κάτω,τελικά πολύς κόσμος διαβάζει bou
Στα γεράματα μαζεύεις τους κολλητούς σπίτι, κάνετε ναρκωτικά, μιλάτε για γκόμενες, βλέπετε μπάλα κλπ. Χίλιες φορές καλύτερα από το να έχεις μια γυναίκα που έχει γίνει κι αυτή σαν μαϊμού και γκρινιάζει όλη μέρα ή που παρακαλεί να πεθάνεις (αν είναι μικρότερη) και ένα παιδί που όποτε σε βλέπει το πιάνει πανικός επειδή σκέφτεται ότι πρέπει να σε ξεσκατίζει σε λίγο
Όπως τα λες τύπε.Ο Κιθ ή ο Μικ είσαι;
θέλω να κάνω οικογένεια αλλά φοβάμαι, φοβάμαι γιατί τα οικονομικά είναι χάλια , ναι μεν έχω σίγουρη και σταθερή δουλειά αλλά ίσα που τα βγάζω πέρα. Οπότε καλύτερα να μείνω μόνος μου παρά, να έχω μια γυναίκα και κανένα παιδί που κακά τα ψέμματα αν τα λεφτά δεν φτάνουν κατά 99% θα υπάρξει χωρισμός, ΚΑΙ ΟΧΙ δεν θέλω να πληρώνω 400αρη σε ενοίκιο, 200 σε διατροφή, 100 σε ρεύμα και άλλα 200 για διατροφή τα καύσιμα και τα προσωπικά μου γούστα τα βγάζω απ έξω γιατί με τα προαναφερόμενα κλείσαμε ταμείο ήδη! Οπότε καλύτερα μόνος προς το παρόν.
Ακριβώς τύπε. Μόνο αν είχα πολλά λεφτά θα έκανα οικογένεια που και να χώριζα μετά τουλάχιστον θα είχα εξασφαλισμένο το παιδί και 2ον δεν θα πέθαινα στην ψάθα εγώ.Τύπε αν δεν υπήρχαν οι γέροι απο πίσω,ελάχιστοι θα έκαναν παιδιά