Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Στα γεράματα μαζεύεις τους κολλητούς σπίτι, κάνετε ναρκωτικά, μιλάτε για γκόμενες, βλέπετε μπάλα κλπ. Χίλιες φορές καλύτερα από το να έχεις μια γυναίκα που έχει γίνει κι αυτή σαν μαϊμού και γκρινιάζει όλη μέρα ή που παρακαλεί να πεθάνεις (αν είναι μικρότερη) και ένα παιδί που όποτε σε βλέπει το πιάνει πανικός επειδή σκέφτεται ότι πρέπει να σε ξεσκατίζει σε λίγο

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.233
Πόντοι
2.836
Σαν παντόφλας που είμαι και εγώ θα σου πω μακρυά να σωθείς...(και ειδικά που προβληματιζεσαι ούτε καν είσαι έτοιμος)και για να είσαι εδώ είσαι μπουρδελιαρης..:2funny::2funny::2funny:θα κάτσεις φρόνιμος λίγο καιρό και μετά θα ξεφουρνιζεις δικαιολογίες για να πας στις πουτανες που τόσο αγαπάμε όλοι εδω...τώρα όσο για παιδιά και άλλα είναι ο καθένας πως το βλέπει στην ζωή του και πως το ζυγίζει...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδιά, αυτός είναι ο μόνος λόγος που το κάνουμε. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να ζήσει μόνος του ας το κάνει, απλά έχει διαπιστωθεί ότι όσα και αν είναι τα δεινά του γάμου, από πλευράς σωματικής και ψυχικής υγείας οι παντρεμένοι ΄άντρες υπερτερούν έναντι των ανύπαντρων. Μας πιάνει και ο φόβος ότι κάποια μέρα στα γεράματα μας θα πεθάνουμε μόνοι μας και αβοήθητοι, οπότε θέλουμε μια γυναίκα και ένα παιδί για να μη μας συμβεί αυτό. Πάντα ίδια είναι κάποια πράγματα στην ζωή.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδιά.

Όσο για το αν υπερτερούν σωματικά οι παντρεμένοι/ες πολύ αμφιβάλλω μιας και πέρα από τα θετικά,
είναι και μεγάλη σωματική ταλαιπωρία και άγχος να μεγαλώνεις ένα παιδί.

Μόνος και αβοήθητος μπορείς να πεθάνεις και με παιδιά,άσε που κάτι τέτοιο πέρα από ηλίθιος είναι και εγωιστικός λόγος.
Ένα κλασσικό παράδειγμα ένας γονέας να πεθάνει μόνος,είναι μένει το παιδί στο εξωτερικό,πράγμα καθόλου απίθανο.
Συγγενικό μου πρόσωπο εργάζεται σε γηροκομείο και πάρα πολλοί ηλικιωμένοι με παιδιά,δέχονται σπάνια επισκέψεις από
αυτά και πεθαίνουν μόνοι τους.
Λόγοι...Απόσταση,κακές σχέσεις,κληρονομικά..

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Όμως πολλοί θα θεωρήσουν ότι στην ηλικία μου το τρένο έχει φύγει.
Φιλε μου, ΤΩΡΑ ειναι η ηλικια για οικογενεια για τον αντρα. Σιγουρα μπορεις και στα 25, και στα 30 αλλα οι πιθανοτητες λαθος επιλογων, διαζυγιου κλπ ειναι πολλαπλασιες. Τι θα εψαχνες ιδανικα?
Και το νημα για τις αλλοδαπες καλο ειναι παντως))
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδιά.
Αυτο. Τελος. Ολα τα υπολοιπα ειναι μαχητά τεκμηρια.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Σαν παντόφλας που είμαι και εγώ θα σου πω μακρυά να σωθείς...(και ειδικά που προβληματιζεσαι ούτε καν είσαι έτοιμος)και για να είσαι εδώ είσαι μπουρδελιαρης..:2funny::2funny::2funny:θα κάτσεις φρόνιμος λίγο καιρό και μετά θα ξεφουρνιζεις δικαιολογίες για να πας στις πουτανες που τόσο αγαπάμε όλοι εδω...τώρα όσο για παιδιά και άλλα είναι ο καθένας πως το βλέπει στην ζωή του και πως το ζυγίζει...
Και πού το να εισαι οικογενειαρχης, και το να κανεις καμια τσαρκα αντιβαινει το εν το αλλο, ΑΝ δεν αλληλοεπηρεαζονται?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Στα γεράματα μαζεύεις τους κολλητούς σπίτι, κάνετε ναρκωτικά, μιλάτε για γκόμενες, βλέπετε μπάλα κλπ. Χίλιες φορές καλύτερα από το να έχεις μια γυναίκα που έχει γίνει κι αυτή σαν μαϊμού και γκρινιάζει όλη μέρα ή που παρακαλεί να πεθάνεις (αν είναι μικρότερη) και ένα παιδί που όποτε σε βλέπει το πιάνει πανικός επειδή σκέφτεται ότι πρέπει να σε ξεσκατίζει σε λίγο
Απο τα 50 και μετα, σιγα μη βρεις κολλητο να κατσετε παρεα. ι περισοτεροι παντρεμενοι, οποτε παντοφλα, αλλοι χωρισμενοι οποτε θα σε πρηζουν με τα δικα τους και δε θα γουσταρεις, και το μονο ναρκωτικο που θα μπορεις να κανεις ειναι κανα χαπακι για την πιεση και τα νεφρα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Καλημέρα αγαπητέ φίλε. Τα κριτήρια για να παντρευτεί κάποιος μία κοπέλα με σκοπό να φέρει στον κόσμο νέους ανθρώπους είναι (κατά τη γνώμη μου, μπορεί και να κάνω λάθος φυσικά) το αν μπορεί να αποτελέσει η κοπέλα αυτή τον άνθρωπο που σε συνεργασία μαζί σου θα γαλουχίσει τα παιδιά, θα τους προσφέρει ένα πρότυπο οικογένειας, το οποίο ασυνείδητα θα θέτουν ως βάση σύγκρισης στις συμπεριφορές που θα συναντήσουν στη ζωή τους ( τα παιδιά μαθαίνουν ευτυχώς ή δυστυχώς όχι ακούγοντας, αλλά βλέποντας - μιμούμενα δηλαδή - και ό,τι μαθαίνουν έτσι δεν το ξεχνούν) και θα βρίσκεται απαρέγκλιτα όχι μπροστά τους, ούτε πίσω τους, αλλά δίπλα τους στη δική τους ζωή. Παράλληλα, πολλές φορές εμείς οι άντρες βαυκαλιζόμαστε οτι είμαστε και είμαστε. Η αλήθεια είναι οτι το σπιτικό ανοίγει και κλείνει από τη γυναίκα. Θέλω να πώ δηλαδή οτι καθώς θα περνάει ο καιρός εντός του έγγαμου βίου ούτε η εμφάνιση, ούτε η οικονομική θέση θα είναι αυτά που θα εισφέρουν θετικά στην ανατροφή των παιδιών. Ο χαρακτήρας αντιθέτως, η αγωγή που έχει λάβει από το περιβάλλον της και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά όταν εκνευρίζεται είναι μερικά καλά σημεία να κοιτάξει κανείς.
πολυ δυνατος στην αναλυση, το σκεπτικο, ακομα και τον τροπο εκφρασης φιλε, με τι ασχολεισαι? ε περιπου δηλαδη

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.233
Πόντοι
2.836
Και πού το να εισαι οικογενειαρχης, και το να κανεις καμια τσαρκα αντιβαινει το εν το αλλο, ΑΝ δεν αλληλοεπηρεαζονται?
Φίλε παπαρούπα...αυτό είναι ο καθένας πως το διαχειρίζεται...και επειδή η ζωή με δίδαξε ποτέ να μην λέω ποτέ...μυαλό είναι αυτό και όλο και κάπου επηρεάζεται...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αλλος ενας κατεστραμμενος συναγωνιστης :dunno:. Ποιο μελος να ειναι αραγε; :think:

1666834315187.png
άλλος ένας που καταρρέει ψυχικά, επειδή έχασε την οικογένειά του, στην οποία είχε επενδύσει και συναισθηματικά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καλημέρα αγαπητέ φίλε. Τα κριτήρια για να παντρευτεί κάποιος μία κοπέλα με σκοπό να φέρει στον κόσμο νέους ανθρώπους είναι (κατά τη γνώμη μου, μπορεί και να κάνω λάθος φυσικά) το αν μπορεί να αποτελέσει η κοπέλα αυτή τον άνθρωπο που σε συνεργασία μαζί σου θα γαλουχίσει τα παιδιά, θα τους προσφέρει ένα πρότυπο οικογένειας, το οποίο ασυνείδητα θα θέτουν ως βάση σύγκρισης στις συμπεριφορές που θα συναντήσουν στη ζωή τους ( τα παιδιά μαθαίνουν ευτυχώς ή δυστυχώς όχι ακούγοντας, αλλά βλέποντας - μιμούμενα δηλαδή - και ό,τι μαθαίνουν έτσι δεν το ξεχνούν) και θα βρίσκεται απαρέγκλιτα όχι μπροστά τους, ούτε πίσω τους, αλλά δίπλα τους στη δική τους ζωή. Παράλληλα, πολλές φορές εμείς οι άντρες βαυκαλιζόμαστε οτι είμαστε και είμαστε. Η αλήθεια είναι οτι το σπιτικό ανοίγει και κλείνει από τη γυναίκα. Θέλω να πώ δηλαδή οτι καθώς θα περνάει ο καιρός εντός του έγγαμου βίου ούτε η εμφάνιση, ούτε η οικονομική θέση θα είναι αυτά που θα εισφέρουν θετικά στην ανατροφή των παιδιών. Ο χαρακτήρας αντιθέτως, η αγωγή που έχει λάβει από το περιβάλλον της και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά όταν εκνευρίζεται είναι μερικά καλά σημεία να κοιτάξει κανείς.
....Η αλήθεια είναι οτι το σπιτικό ανοίγει και κλείνει από τη γυναίκα....... μελέτησε τα ποσοστά εγκληματικότητας στα παιδιά που μεγαλώνουν στις οικογένειες των Μαύρων Single Mothers στις ΗΠΑ, σύγκρινέ το με τα αντίστοιχα ποσοστά των Ασιατών, οι οποίοι χωρίζουν πολύ πιο σπάνια, και η απάντηση είναι μπροστά σου

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Φίλε παπαρούπα...αυτό είναι ο καθένας πως το διαχειρίζεται...και επειδή η ζωή με δίδαξε ποτέ να μην λέω ποτέ...μυαλό είναι αυτό και όλο και κάπου επηρεάζεται...
Το ιδιο λεμε. Αν καποιος θεωρει οτι γαμος σημαινει κοβω τα μπαλακια και τα δινω στη συζυγο αν τα ταισει στο σκυλο και να μου τα δινει οποτε επιθυμει, ε, δεν θα ειναι και πολυ ευτυχισμενος. Και δε θα φταιει ο γαμος. Αλλα η νοοτροπια.
Γαμος, για μενα ειναι 2 αυταρκη ατομα που συναινουν να περπατησουν μαζι τη ζωη εχοντας κοινα ονειρα. Αυτο δε σημαινει ο ενας να γινει το σκλαβακι-κολλητηρι του αλλου. Να μην εχει τιποτε δικο του. Οχι. Ισα ισα. Ο ενας σεβεται τα θελω του αλλου, ακι μαλιστα τον βοηθα και σ αυτα. Φαντασου εσυ να ακους μεταλ, και μετα το γαμο να θεωρεις οτι πρεπει να γινεις ενα με τη συζυγο και να πεισεις τον ευατο σου οτι σ αρεσει η σοφτ λαιτ ποπ (αληθινη περιπτωση). Να εισαι αθεος και μετα τογ αμο να τρεχεις σε μοναστηρια εχοντας πεισει τον εαυτο σου οτι ειδες το φως στα 50 σου ( η ιδια παραπανω περιπτωση).
Κρατας ο,τι σε χαρακτηριζει σαν ατομο, κανοντας υποχωρησεις και λαμβανοντας υποχωρησεις σε σοφτκορ θεματα- γιατι αν υπαρχουν διαφωνιες σε χαρντκορ θεματα αιρονται τα κοινα ονειρα-και προσπαθεις να κρατας ανεπηρεαστο το αλλο μισο απο αυτα. Θες π.χ να ακουσεις τερμα μεταλ,οπως κανω εγω αυτη τη στιγμη? ε το κανεις καποια στιγμη που λειπει και δεν ενοχλεις. Πιστευεις οτι ενα στριπ θα σε ανανεωσει? Πηγαινε, αρκει μετα βεβαια ουτε να βρωμοκοπας, ουτε να σκεφτεσαι την στριπερ την ωρα που σου μιλαει η γυναικα σου και να λες α ωραια θα ηταν να χωρισω και να ειμαστε με την στριπερ μαζι. Η τελοσπαντων, οπως ειπες, μυαλο ειναι και επηρρεαζεται, σκεψου την στριπερ την ωρα που εισαι στην τουαλετα για number 2, και εχεις λιγη ωρα :badair:

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.233
Πόντοι
2.836
Το ιδιο λεμε. Αν καποιος θεωρει οτι γαμος σημαινει κοβω τα μπαλακια και τα δινω στη συζυγο αν τα ταισει στο σκυλο και να μου τα δινει οποτε επιθυμει, ε, δεν θα ειναι και πολυ ευτυχισμενος. Και δε θα φταιει ο γαμος. Αλλα η νοοτροπια.
Γαμος, για μενα ειναι 2 αυταρκη ατομα που συναινουν να περπατησουν μαζι τη ζωη εχοντας κοινα ονειρα. Αυτο δε σημαινει ο ενας να γινει το σκλαβακι-κολλητηρι του αλλου. Να μην εχει τιποτε δικο του. Οχι. Ισα ισα. Ο ενας σεβεται τα θελω του αλλου, ακι μαλιστα τον βοηθα και σ αυτα. Φαντασου εσυ να ακους μεταλ, και μετα το γαμο να θεωρεις οτι πρεπει να γινεις ενα με τη συζυγο και να πεισεις τον ευατο σου οτι σ αρεσει η σοφτ λαιτ ποπ (αληθινη περιπτωση). Να εισαι αθεος και μετα τογ αμο να τρεχεις σε μοναστηρια εχοντας πεισει τον εαυτο σου οτι ειδες το φως στα 50 σου ( η ιδια παραπανω περιπτωση).
Κρατας ο,τι σε χαρακτηριζει σαν ατομο, κανοντας υποχωρησεις και λαμβανοντας υποχωρησεις σε σοφτκορ θεματα- γιατι αν υπαρχουν διαφωνιες σε χαρντκορ θεματα αιρονται τα κοινα ονειρα-και προσπαθεις να κρατας ανεπηρεαστο το αλλο μισο απο αυτα. Θες π.χ να ακουσεις τερμα μεταλ,οπως κανω εγω αυτη τη στιγμη? ε το κανεις καποια στιγμη που λειπει και δεν ενοχλεις. Πιστευεις οτι ενα στριπ θα σε ανανεωσει? Πηγαινε, αρκει μετα βεβαια ουτε να βρωμοκοπας, ουτε να σκεφτεσαι την στριπερ την ωρα που σου μιλαει η γυναικα σου και να λες α ωραια θα ηταν να χωρισω και να ειμαστε με την στριπερ μαζι. Η τελοσπαντων, οπως ειπες, μυαλο ειναι και επηρρεαζεται, σκεψου την στριπερ την ωρα που εισαι στην τουαλετα για number 2, και εχεις λιγη ωρα :badair:
Πάνω κάτω τα ίδια λέμε....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Αν καποιος θεωρει οτι γαμος σημαινει κοβω τα μπαλακια και τα δινω στη συζυγο αν τα ταισει στο σκυλο και να μου τα δινει οποτε επιθυμει, ε, δεν θα ειναι και πολυ ευτυχισμενος

Οι πιο πολλοί παντρεμένοι έτσι είναι

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Απο τα 50 και μετα, σιγα μη βρεις κολλητο να κατσετε παρεα. ι περισοτεροι παντρεμενοι, οποτε παντοφλα, αλλοι χωρισμενοι οποτε θα σε πρηζουν με τα δικα τους και δε θα γουσταρεις, και το μονο ναρκωτικο που θα μπορεις να κανεις ειναι κανα χαπακι για την πιεση και τα νεφρα
Όλη η παλιοπαρέα είμαστε ορκισμένοι εργένηδες και μια χαρά υπάρχουν πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι στα γεράματα. Γι' αυτό άλλοι φαίνονται 65 από τα 50 και άλλοι στα 65 φαίνονται σαν 50 και ζουν σαν 40. Αλλά μέχρι τότε μένουν πάρα πολλά χρόνια κατά τα οποία θα απολαμβάνω μουνίτσες σε πλήρη ελευθερία

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
ΛΕΜΕ ΝΑΙ στο γάμο. ΝΑΙ για ενα καλυτερο μελλον με συντροφικότητα και αγαπη. ΝΑΙ στον έρωτα και στο σεξ εντος γάμου. ΕΝΑΝΤΙΑ στη νεα τάξη πραγμάτων που θελει να ισοπεδώσει το θεσμό της ελληνικής οικογένειας :wanker::wanker::wanker: ΕΣΥ που διαβαζεις αυτο το γράμμα ΤΩΡΑ ειναι η στιγμη σου.

Συνημμένα

• E039FA78-5957-498E-A73C-B4115DEFF6E0.jpeg
    E039FA78-5957-498E-A73C-B4115DEFF6E0.jpeg
    155,8 KB · Εμφανίσεις: 74

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδιά, αυτός είναι ο μόνος λόγος που το κάνουμε. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να ζήσει μόνος του ας το κάνει, απλά έχει διαπιστωθεί ότι όσα και αν είναι τα δεινά του γάμου, από πλευράς σωματικής και ψυχικής υγείας οι παντρεμένοι ΄άντρες υπερτερούν έναντι των ανύπαντρων. Μας πιάνει και ο φόβος ότι κάποια μέρα στα γεράματα μας θα πεθάνουμε μόνοι μας και αβοήθητοι, οπότε θέλουμε μια γυναίκα και ένα παιδί για να μη μας συμβεί αυτό. Πάντα ίδια είναι κάποια πράγματα στην ζωή.
Τύπε, όποιος παντρεύεται και κάνει παιδιά και νομίζει ότι έχει δέσει το γάϊδαρό του και ότι θα τον φροντίσουν τα παιδιά του, είναι μακριά νυχτωμένος.

Κάλλιστα μπορεί ο ίδιος να ζήσει μια ζωή κόλαση με προβληματικά παιδιά, με ακόμα πιο προβληματική γυναίκα, με αρρώστιες και τα πάντα όλα.

Ο ίδιος δηλ να είναι υγιής μεν, αλλά ουσιαστικά να είναι ένα περιφερόμενο ζόμπι για 40 χρόνια. Να μας λείπει το βύσσινο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συναδελφος παντρεμενος οικογενειαρχης με 2 παιδια, μου λεει στελνει κρυφα απο την γυναικα του 20 ευρω ποτε ποτε στους γονεις του στο χωριο , επειδη εχουν χαμηλη συνταξη και δεν φτανει. Και τον ρωταω Γιατι κρυφα; -Γιατι η γυναικα μου μου το απαγορευει να στελνω. -Δεν ειναι σωστο αυτο. Γονεις σου ειναι. Να μην τους βοηθησεις; -Τι να κανω; Αφου εκεινη δεν θελει.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.640
Πόντοι
3.506
η οικογενεια για τον ανθρωπο ειναι οτι και το νερο για το σωμα- χιλιαδες ροφηματα εφτιαξε ο ανθρωπος αλλα μονο το νερο τον ξεδιψαει πραγματικα(κατω η νεα ταξη πραγματων μια χαρα περνουσαμε με την παλια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom