Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε φιλε; Θα σου μιλησω απο προσωπικη εμπειρια..

Εγω ειτε γαμαω μετριες ειτε μουναρες, πουτανες συνεχιζω και παω κανονικα ειναι κατι σαν συμπληρωμα γιατι αισθανομαι πληρης! (θελω αλαγες στην ζωη μου και νεες εμπειριες)

Και αυτο ακριβως κανω, μερικες φορες προτιμω να ειμαι μονος μου, αλλα οποτε θελω γνωριζω καποια που μου αρεσει..

Ισως ειναι σπανιο αυτο σε αντρα (δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει κιολας).

Το μονο που ξερω ειναι οτι ειμαι ΑΛΦΑ! Γιαυτο καμια δεν μπορει να με κουμανταρει χαχα!!) εκτος βεβαια απο μερικες γυναικες που υπαρχει teaser στην σχεση και αφηνομαι πιο ελευθερος για να γινεται η σχεση πιο παιχνιδιαρικη) αυτο οι γυναικες το γουσταρουν πολυ, δλδ οταν νομιζουν οτι εχουν τον ελεγχο..

Η πλειοψηφία θεωρώ ότι αραιώνει ή κόβει εντελώς τις πουτάνες όταν βρίσκει γκόμενα.

Επίσης,αν μπορείς εσύ να γνωρίζεις όποτε θέλεις κάποια,δε σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν όλοι,για διάφορους λόγους (μικρό κύκλο,οχι επάγγελμα-μαγνήτη κλπ)

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.191
Πόντοι
3.820
Η πλειοψηφία θεωρώ ότι αραιώνει ή κόβει εντελώς τις πουτάνες όταν βρίσκει γκόμενα.

Επίσης,αν μπορείς εσύ να γνωρίζεις όποτε θέλεις κάποια,δε σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν όλοι,για διάφορους λόγους (μικρό κύκλο,οχι επάγγελμα-μαγνήτη κλπ)
Ισχυει αν εισαι μικρος η βρεις πολυ καλη και ωραια γκομενα.αν εισαι π.χ 40 45 θα βρεις μια γκομενα π.χ35..η οποια δεν συγκρινεται με κανενα call girl μπουμπουκακι 20-22 ετων ειδικα αμα κανει και καλο προγραμμα..επομενως,αν βαστας οικονομικα με τιποτα δεν κοβεις τις καλες πουτανες..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Ισχυει αν εισαι μικρος η βρεις πολυ καλη και ωραια γκομενα.αν εισαι π.χ 40 45 θα βρεις μια γκομενα π.χ35..η οποια δεν συγκρινεται με κανενα call girl μπουμπουκακι 20-22 ετων ειδικα αμα κανει και καλο προγραμμα..επομενως,αν βαστας οικονομικα με τιποτα δεν κοβεις τις καλες πουτανες..

Στα 40-45,αν έχεις αντοχές/χρόνο/χρήμα να γαμάς και γκόμενα και πουτάνες,είσαι άρχοντας

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
retro περασε απο ολα τα νηματα εδω δεν ηρθε να δωσει συμβουλες περι οικογενειας - σαν τους παπαδες που ενω δεν ειναι παντρεμενοι δινουν συμβουλες περι γαμου:tooth:

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
θα πρέπει να μπει στα σχολεία μάθημα εκπαίδευσης των ανθρώπων στις σχέσεις .Πολύς κόσμος λειτουργεί αβοήθητος και αυτοσχεδιάζει εις βάρος είτε του ευατού του ,είτε του άλλου στη σχέση του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
θα πρέπει να μπει στα σχολεία μάθημα εκπαίδευσης των ανθρώπων στις σχέσεις .Πολύς κόσμος λειτουργεί αβοήθητος και αυτοσχεδιάζει εις βάρος είτε του ευατού του ,είτε του άλλου στη σχέση του.

Στα σχολεία όλα όσα μαθαίνεις είναι άχρηστα,δεν σε βοηθάνε πουθενά στη ζωή σου

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656

Απ'το να έχουν στα σχολεία άχρηστα μαθήματα τυπου Θρησκευτικά,Λατινικά,Αλγεβρα και τέτοια,να βάλουν αυτά που λες κι εσύ,εκπαίδευση σχέσεων,σεξουαλική αγωγή,ψυχολογία κλπ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Δεν είναι πάντα έτσι μύστη μου...Εχω δει παντρεμένους σε πολύ χάλια κατάσταση, έτοιμοι για να τα τινάξουν όλα στον αέρα...Για εμένα το κοινωνικό στάτους δεν λέει τίποτα, ούτε τα παιδιά άλλωστε όπως θα γνωρίζεις η ευτυχία έρχεται εκ των έσω, συνήθως, τα υπόλοιπα λειτουργούν προσθετικά πιστεύω ! Γενικά πιστεύω πως ο δρόμος της μοναξιάς, τον οποίο ακολουθώ, δεν είναι άσχημος καθόλου και το τι θα απογίνω στα γεράματα δεν έχει να κάνει τόσο με το εάν έχω οικογένεια ή όχι ! :hi:
Το φυσιολογικό είναι να πεθάνουμε μόνοι....αν πεθάνουμε όλοι μαζί επειδή το λεωφορείο που θα μας πάει π.χ.εκδρομη στα Ζαγοροχώρια φουνταρει σε κάναν γκρεμό εκατό μέτρων βάθους δεν θα έχουμε πάει μόνοι αλλά θα έχουμε γίνει κιμάς και πρώτο θέμα σε εφημερίδες και κανάλια.
Τι να το κάνουμε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Στα γεράματα μαζεύεις τους κολλητούς σπίτι, κάνετε ναρκωτικά, μιλάτε για γκόμενες, βλέπετε μπάλα κλπ. Χίλιες φορές καλύτερα από το να έχεις μια γυναίκα που έχει γίνει κι αυτή σαν μαϊμού και γκρινιάζει όλη μέρα ή που παρακαλεί να πεθάνεις (αν είναι μικρότερη) και ένα παιδί που όποτε σε βλέπει το πιάνει πανικός επειδή σκέφτεται ότι πρέπει να σε ξεσκατίζει σε λίγο
Αν έχεις τόσο ναυάγια κολλητούς μάλλον δεν θα προλάβεις να γεράσεις λόγω ναρκωτικών και όχι μόνο...

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Στη βόρεια Ελλάδα και τα γηρατειά γίνονται παραδοσιακά , ο υπόλοιπος κόσμος θέλει τον άνθρωπο Νέο φρέσκο , ζωηρό μέχρι το θάνατο του….

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Αν έχεις τόσο ναυάγια κολλητούς μάλλον δεν θα προλάβεις να γεράσεις λόγω ναρκωτικών και όχι μόνο...

Αν δεν γεράσεις με γυναίκα,μακάρι τότε να γεράσεις έτσι με κολλητούς.Ο τύπος CaptainK έχει ένα δίκιο σ'αυτό,παρότι δεν συμφωνώ με τα ναρκωτικά,το point είναι σωστό.Δηλαδή τί να κάνεις, θα κάθεσαι μέσα στο σπίτι να περιμένεις μόνος σου το Χάρο;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Ωχ, ήρθε ο Αλληλούιας, ο Αργύρης ο χουντικός να μας κάνει κήρυγμα.
Αν δεν γεράσεις με γυναίκα,μακάρι τότε να γεράσεις έτσι με κολλητούς.Ο τύπος CaptainK έχει ένα δίκιο σ'αυτό,παρότι δεν συμφωνώ με τα ναρκωτικά,το point είναι σωστό.Δηλαδή τί να κάνεις, θα κάθεσαι μέσα στο σπίτι να περιμένεις μόνος σου το Χάρο;
Φίλε μου, λέγοντας ναρκωτικά εννοώ ο,τι αρέσει στον καθένα και ο,τι αντέχει. Δηλαδή από το να είσαι 60+ και να βλέπεις μαλακίες στην τηλεόραση δεν είναι καλύτερο να πιεις ένα τσιγάρο ή μια μπύρα και να χαβαλεδιαζεις με τους κολλητούς μιας ζωής;

Τι απαντάς στον Αλληλούια; Αυτός πριν πάει στο μπουρδέλο ζητά την ευχή της Παναγίας και μετά πάει για εξομολόγηση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Φίλε μου, λέγοντας ναρκωτικά εννοώ ο,τι αρέσει στον καθένα και ο,τι αντέχει. Δηλαδή από το να είσαι 60+ και να βλέπεις μαλακίες στην τηλεόραση δεν είναι καλύτερο να πιεις ένα τσιγάρο ή μια μπύρα και να χαβαλεδιαζεις με τους κολλητούς μιας ζωής;

Τι απαντάς στον Αλληλούια; Αυτός πριν πάει στο μπουρδέλο ζητά την ευχή της Παναγίας και μετά πάει για εξομολόγηση.

Για να είμαστε δίκαιοι,πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο Αργυροτοξος,ότι μάλλον θα πεθάνουμε μόνοι μας αν δεν έχουμε γυναίκα.Γιατί κολλητούς στα 60+ να πίνουμε μπύρες,χλωμό το κόβω να έχουμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Ωχ, ήρθε ο Αλληλούιας, ο Αργύρης ο χουντικός να μας κάνει κήρυγμα.

Εγώ εξομολογούμαι στην Παναγία ,εσύ στα ναρκωτικά....ο καθένας έχει τον τρόπο του ανάλογα με το επίπεδο του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.960
Πόντοι
3.506
Το φυσιολογικό είναι να πεθάνουμε μόνοι....αν πεθάνουμε όλοι μαζί επειδή το λεωφορείο που θα μας πάει π.χ.εκδρομη στα Ζαγοροχώρια φουνταρει σε κάναν γκρεμό εκατό μέτρων βάθους δεν θα έχουμε πάει μόνοι αλλά θα έχουμε γίνει κιμάς και πρώτο θέμα σε εφημερίδες και κανάλια.
Τι να το κάνουμε;
Δεν υπάρχει ''φυσιολογικό'' φίλε αργυροτοξε ! Είμαι της άποψης ο καθένας να επιλέγει το μονοπάτι που τον κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο ! Σημασία έχει να ''ζήσω'' τώρα που έχω τα μάτια μου ανοικτά ! :hi:

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Λεβεντες μου, αναθεωρηστε λιγο. Μιληστε λιγο ειλικρινα με τον εαυτο σας και γραψτε σε ενα χαρτι (ναι γραψτε) τους λογους που θελετε να κανετε οικογενεια. Ειμαι 56, παντρεμενος 20 χρονια και τα 20 τρισευτηχισμενος. Δε παντρευτηκα επειδη επρεπε να κανω οικογενεια (οπως με ειχε πρηξει η κοινωνια κτλ), τους εχω γραμμενους ολους στο τσολια μου το περηφανο. Παντρευτηκα επειδη αγαπησα τον ανθρωπο που διαλεξα να μοιραστω τη ζωη μου μαζι της. Αλλα εκει ειναι ολο το ζουμι, αγαπησα τον ανθρωπο σε αυτη τη γυναικα, οχι το μουνι ουτε τη καυλα ουτε τα τσαλιμια κτλ κτλ. Εργενης ημουν μια χαρα, ζωαρα λεμε. Αλλα ειμαι ακομη καλυτερα παντρεμενος. Για δειτε ρε λεβεντες τι ζωη σας λιγο καλυτερα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Λεβεντες μου, αναθεωρηστε λιγο. Μιληστε λιγο ειλικρινα με τον εαυτο σας και γραψτε σε ενα χαρτι (ναι γραψτε) τους λογους που θελετε να κανετε οικογενεια. Ειμαι 56, παντρεμενος 20 χρονια και τα 20 τρισευτηχισμενος. Δε παντρευτηκα επειδη επρεπε να κανω οικογενεια (οπως με ειχε πρηξει η κοινωνια κτλ), τους εχω γραμμενους ολους στο τσολια μου το περηφανο. Παντρευτηκα επειδη αγαπησα τον ανθρωπο που διαλεξα να μοιραστω τη ζωη μου μαζι της. Αλλα εκει ειναι ολο το ζουμι, αγαπησα τον ανθρωπο σε αυτη τη γυναικα, οχι το μουνι ουτε τη καυλα ουτε τα τσαλιμια κτλ κτλ. Εργενης ημουν μια χαρα, ζωαρα λεμε. Αλλα ειμαι ακομη καλυτερα παντρεμενος. Για δειτε ρε λεβεντες τι ζωη σας λιγο καλυτερα.

Δηλαδή τα τελευταία 20+ χρόνια (γάμος + σχέση πριν τον γάμο) έχεις πάει μόνο μ'αυτήν;Και λες ότι αυτό είναι ευτυχία;

Προφανώς θα είσαι της σχέσης και όχι του γαμησιού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom