podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Μηνύματα
- 11.584
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Έτσι ακριβώςΑυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου θυμίζουν από την ανάποδη την κλασσική ατάκα των γυναικών -ολο σε μακακες πεφτω- Δεν πέφτεις σε μακακες κούκλα μου! Διαλέγεις μακακες και άρα φταις! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους άντρες. Αν διαλέξετε να παντρευτείτε ηλίθιες, μαύρο γάμο και μαύρη ζωή θα κάνετε!
Εγώ ξέρω πολλούς που μετά από μερικούς μήνες άρχισαν παρακαλάνε να γυρίσουν αλλά το πουλάκι είχε πλέον πετάξει!
Η γυναίκα είναι πλάσμα φτιαγμένο για να επιβιώνει. Χωρίζει η άλλη και την βλέπεις μετά από 2-3 μήνες αδυνατισμένη και περιποιημένη, κυκλοφορεί με μικρότερους και σου έρχεται να φας τα μουστάκια σου! Όλες οι χωρισμένες που ξέρω έχουν γκόμενο ή γκόμενους. ΟΛΕΣ!
ακομη και τις 3-4 φορες που τα ξαναφτιαξα με την πρωην συζυγο μετα το γαμο ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑ
γιατι ηταν πολυ καλυτερα
η γκρινια και η κρεβατομουρμουρα εγιναν 10 φορες μικροτερες τουλαχιστον,
πλεον ΔΕΝ ηταν η νοικοκυρα του σπιτιου μου που με επριζε γιατι εβαλα τα πιατα απο την αριστερη και οχι την δεξια πλευαρα του νιπτηρα και αλλες τετοιες μαλακιες, πλεον ηταν ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ στο σπιτι μου οποτε κουμαντο εκανα εγω χωρις γκρινια για τετοιες μικρομαλακιες (μιλαμε για πολλες τετοιες μικρομαλακιες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, πχ γιατι αγορασες απο τις ακριβες ντοματες, γιατι μπηκες με τις ιδιες παντοφλες που ησουν στην θαλασσα μεσα στο σπιτι, γιατι βιαστηκες να πληρωσεις τον λογαριασμο του τηλεφωνου πριν ερθει κλπ κλπ)
Τα δικαστήρια δίνουν πάντα την επιμέλεια στη μητέρα. Πρέπει να είναι ψυχασθενής ή πρεζού για να της το πάρουν.και γιατι δεν παιρνει το παιδι ο αντρας;
Σε αλλες χωρες, τετοιες περιπτωσαρες χωρισμενων γυναικων, τις εχουν σε καραντινα.
Αν το διαζύγιο προκύψει συναινετικά, οι δύο γονείς προσκομίζουν ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο ρυθμίζουν την επιμέλεια και την επικοινωνία με τα ανήλικα τέκνα, η οποία ισχύει τουλάχιστον μέχρι το Δικαστήριο του διαζυγίου. Αν, όμως, το διαζύγιο εξελιχθεί κατ' αντιδικία, δεν απαιτείται συμφωνία των συζύγων για την επιμέλεια, παρά αποφασίζεται κατευθείαν από το Δικαστήριο.Τα δικαστήρια δίνουν πάντα την επιμέλεια στη μητέρα. Πρέπει να είναι ψυχασθενής ή πρεζού για να της το πάρουν.
Μην το λες, εμενα Αγγλια με γουσταρε μια αγγλιδα 37 στη δουλεια, με κορη 14 χρονων. Η φαση ειναι οτι δεν ξερω αν ηταν χωρισμενη η απλα δεν ειχε παντρευτει ποτε, δε ρωτουσα τετοια
Ητανε γυναικαρος με τα ολα της για την ηλικια της, προσεγμενη, ομορφη, γλυκια, δραστηρια, ευγενικη. Ωστοσο ηταν φανερο οτι αν εμπλεκα, ολος μου ο χρονος θα αφιερωνοταν στην οικογενεια της ως συνολο.
Εγω ειμαι της φιλοσοφιας ποτε με χωρισμενη με παιδια, οποτε δεν εκανα καμια κινηση, ημουν απλα τυπικος.Τελικα τα εφτιαξε με εναν αλλον απ τη δουλεια, ωραιο τυπακι και εκεινος (το παιχνιδι ηταν μεταξυ εμου η αυτου, με αρκετο σασπενς στο παρασκηνιο)
Τελικα δικαιωθηκα, αφου ανεβαζε στο fb καθε μερα φωτογραφιες απο αυτην, αυτον και την κορη της, σα να ηταν κανονικη οικογενεια, χριστουγεννιατικα τραπεζια, ταξιδια ολοι μαζι, κλπ
Ηταν ωραιο μουνι και ηθελα πολυ να τον χωσω, ο τυπος πρεπει να περασε πολυ ωραια στο κρεβατι μαζι της, αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να εισαι χαζος για να μην αντιληφθεις τι σε περιμενει στη συνεχεια. Δεν ειναι βεβαια κακο αν καποιος δεν εχει προβλημα να δεσμευτει, απλα εγω δεν ηθελα τετοιες δεσμευσεις
Το ιδιο ακριβως ειχα βιωσει και Ελλαδα με μια χωρισμενη 38αρα με δυο παιδια, η οποια ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ!!! με τον μπατσο πρωην συζυγο της, λογω οικονομικου
Ηταν πολυ ωραιο μουνι με απιστευτο κωλο, αλλα πολυ τσαουσα επισης. Και μονο η σκεψη να μπλεξεις σε τετοια σκηνικα (φαντασου να πηγαινεις σπιτι της να τη γαmησεις και να βλεπεις δυο παιδια και τον πρωην στο διπλανο δωματιο ) ειναι εφιαλτης. Ασε που ειχαν απιστευτο μισος μεταξυ τους και ητανε ακομη στα δικαστηρια με τσακωμους κλπ
Εάν η μέλλουσα γυναίκα σας δεν είναι υποτακτική, αργά η γρήγορα θα μπλέξετε.
Η σωστή γυναίκα είναι αυτή που ξέρει να κάνει κουμάντο στο σπίτι. Νοικοκυριό, παιδιά, οικονομικά κτλ. Έξω όμως από το σπίτι, πρέπει να δείχνει σε όλους πως ο άντρας της είναι ο αρχηγός.
Με την μανα
Στην πράξη δεν υπάρχει δικαστήριο να μην δώσει την επιμέλεια στην μητέρα, αν αυτή τη ζητήσει. Για την επικοινωνία, ναι το δικαστήριο θα ορίσει ώρες, αλλά αν έχετε κακές σχέσεις θα φροντίσει η γυναίκα να μην στα δίνει, με διάφορες προφάσεις. Η περίπτωση που ανέφερα πήγε 900€. Τα 600 για το παιδί κ τα 300 για την μητέρα. Χωρίς δουλειά κ με πρόβλημα υγείας. Με μισθό συζύγου 1700. Κ δεν παίζει να μην τα δώσει, θα πάει η δικηγόρος την απόφαση στη δουλειά του κ θα του τα κρατάει το λογιστήριο απευθείας.Αν το διαζύγιο προκύψει συναινετικά, οι δύο γονείς προσκομίζουν ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο ρυθμίζουν την επιμέλεια και την επικοινωνία με τα ανήλικα τέκνα, η οποία ισχύει τουλάχιστον μέχρι το Δικαστήριο του διαζυγίου. Αν, όμως, το διαζύγιο εξελιχθεί κατ' αντιδικία, δεν απαιτείται συμφωνία των συζύγων για την επιμέλεια, παρά αποφασίζεται κατευθείαν από το Δικαστήριο.
Το Δικαστήριο σε ρόλο ρυθμιστή
Το Δικαστήριο, σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης, αποφασίζει η άσκηση της γονικής μέριμνας να ανατεθεί στον ένα γονέα ή, αν αυτοί συμφωνούν ορίζοντας συγχρόνως και τον τόπο διαμονής του ανηλίκου, και στους δύο από κοινού (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το παιδί, ειδικά αν είναι μικρό, μένει με τη μητέρα). Μπορεί, επίσης, το δικαστήριο να κατανείμει την άσκηση της γονικής μέριμνας στους δύο γονείς (δηλαδή άλλες πράξεις στον ένα και άλλες στον άλλο) ή να την αναθέσει σε τρίτο, αν οι δύο γονείς αδυνατούν να αναθρέψουν το παιδί. Για τον σχηματισμό της απόφασης λαμβάνει υπ'όψη τους έως τότε δεσμούς του ανηλίκου με τους γονείς και τα αδέρφια του και τυχόν συμφωνίες των γονέων για την επιμέλεια.
Επίσης, σε περίπτωση διαζυγίου, το Δικαστήριο ρυθμίζει τα σχετικά με την επικοινωνία του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια με το ανήλικο. Συνεπώς, το Δικαστήριο αποφασίζει για την επιμέλεια και ορίζει τις ώρες και ημέρες επικοινωνίας του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια. Μπορεί με την απόφαση να ορίζει και συγκεκριμένες μέρες διανυκτέρευσης με τον γονέα αυτό, ανάλογα βέβαια και με την ηλικία και τις ανάγκες του ανηλίκου.
οπως βλεπω εδω δεν ειναι τα πραγματα οπως τα λες,απλα η ευκολη λυση ειναι να φορτωσουμε το παιδι στην μανα και μετα να κλαψουριζουμε για την μεγαλη διατροφη που δινουμε
προσωπικα δεν θα αφησω τα παιδια μου σε μια γυναικα που την θεωρω αναξια να ειναι συζυγος μου
Στην πράξη δεν υπάρχει δικαστήριο να μην δώσει την επιμέλεια στην μητέρα, αν αυτή τη ζητήσει. Για την επικοινωνία, ναι το δικαστήριο θα ορίσει ώρες, αλλά αν έχετε κακές σχέσεις θα φροντίσει η γυναίκα να μην στα δίνει, με διάφορες προφάσεις. Η περίπτωση που ανέφερα πήγε 900€. Τα 600 για το παιδί κ τα 300 για την μητέρα. Χωρίς δουλειά κ με πρόβλημα υγείας. Με μισθό συζύγου 1700. Κ δεν παίζει να μην τα δώσει, θα πάει η δικηγόρος την απόφαση στη δουλειά του κ θα του τα κρατάει το λογιστήριο απευθείας.