mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.683
- Πόντοι
- 506
Μη σου κατσει κανα κωλο-παιδο ομως.εγω παντως μαγκες παιζει να τον γαμαγα αυτον τον πουστη σαν γυναικα ειναι
Μη σου κατσει κανα κωλο-παιδο ομως.εγω παντως μαγκες παιζει να τον γαμαγα αυτον τον πουστη σαν γυναικα ειναι
Μη σου κατσει κανα κωλο-παιδο ομως.
Κωλο-παιδο ηηη..... πουστο-παιδο?
χιχιχιχι :-)
κολοπαιδο ειναι γνωστο πως εσεις οι πουσταρες κανετε κολοπαιδα
Aυτο ακριβως φιλος στα αναλογα θεματα ας κανει οτι γουσταρει και ας ανεβαζει φωτογραφιες κατα ριπας αμα θελει.μη ανοιγει καποιος να μαθει και τον καιρο ή για τον παοκ και βλεπει γκεη τσοντα στα μουτρα του
teddy εχεις γαμησει ενα σωρο θεματα τελευταια.Μηπως εχεις αγαμιες Και δεν ξερεις πως να περασεις την ωρα σου :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
τελικα σε αυτην την χωρα μονο οι πουστιδες περνανε καλα
Αααα οχι μια χαρα, το προηγουμενο ΣΚ εκανα φαση με ενα κυριο και επεισης κατι εχω κανονισει και για αυτο το ΣΚ!!
Δεν εχω παραπονο!!
Παιδια ηταν κανεις χτες στο κεντρο στο Αβερωφ καποια στιγμη απο τις 9:00 εως τις 12:00 το βραδυ?
τεντυ εισαι οφτοπικ
εκτος θεματος.
ειπαμε αυτά πουστριλικια στο θεμα του πικερ.
μεχρι να το καταλαβουν και οι διαχειριστες και να το πανε στα γκεη θεματα.
όχι συνεχεια να το ψάχνουμε στα γκεη και να μην το βρίσκουμε και υστερα να θυμομαστε αααααα είναι στην κοινοτητα
φιλε το αβεροφ ειναι στον φλισβο νομιζω δεν το λες και κενρο θες να το παιξεις μαριετα χρουσαλα?
Γιατί; Εχασες τίποτα;Παιδια ηταν κανεις χτες στο κεντρο στο Αβερωφ καποια στιγμη απο τις 9:00 εως τις 12:00 το βραδυ?
Γιατί; Εχασες τίποτα;