παντως, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπαρχουν και γυναικες (απειροελάχιστες βεβαια) που θα τιμησουν τον ανδρα τους σαν κυριες, και θα τα δωσουν ΟΛΑ προκειμενου να είναι μαζι, παρα τις αντίξοες συνθήκες.
Δηλαδη, θα πανε κοντρα στις επιρροες του κωλου, στις μαλακιες που λενε οι φιλες τους, στα παντα θα πανε κοντρα, και θα σταθουν κυριες!
Οποιος το εχει δει η το εχει ζησει αυτό, μετα δεν χανει την ελπιδα του! Θα απογοητευεται συνεχεια, και θα ξυνιζει, αλλα θα εχει μια ιδεα του τι σημαινει 'κυρια', και δεν θα ανεχτει το κάθε καημενο τσουλακι να του επιβληθει και να του το παιξει 'κυρια'!
Ειχα την τυχη στην ζωη μου να το ζησω και να εχω γνωρισει τετοια γυναικα! Και ειχα και την ατυχια να μην το ξαναβρω, όμως-μεχρι στιγμης!
Μετα από αυτά που εζησα με την εν λογω τυπισσα, ολες οι άλλες που απλα προσπαθουσαν ψευτικα να το παιξουν ότι νοιαζονται και σεβονται, ηταν απλα αστειες-εως και αξιοθρήνητες...
Ειχα μια προσφατα, που ειχε ξεφυγει εντελως, ζηλευε μεχρι και τις μπαλκονόπορτες, εκανε κατι σκηνες του κωλου, επαιρνε 200 τηλεφωνα την ημερα, και μεσα σ ολο αυτό ειχε το θρασος να μου πει 'σαν εμενα δεν θα βρεις καμμια που να σε αγαπάει τοσο πολύ-ξερω τι σου λεω'....
Μ επιασε το νευρικο γελιο μου! Ποσο καημενη πια? Τοση απογνωση?
Το μονο που θελω να πω εδώ, (εστω κι αν είναι κλισε και ακουστει δηθενια), είναι, να μην προσφερετε ΤΙΠΟΤΑ περαν του εαυτου σας, και λιγο απτον χρονο σας. ΤΙΠΟΤΑ παραπανω.
Εάν δεν είναι ευχαριστημενη μ αυτά τα `ολιγα`, τοτε δεν θα είναι ποτε ευχαριστημενη με τιποτα από σας, οποτε δεν χρειαζεται ν αναλώνεστε περεταίρω. Φυγετε οσο είναι καιρος.
Last call σωτηριας...