εγω ειμαι 37 αδεσποτος (μη ψαρωνετε με το ονομα, ξεκαρφωμα), εχω πηδηξει καμια 50αρια μουνια και καμια 20αρια πληρωτεα που δεν πιανονται.. στα 37 μου , περναει ακομα η μπογια μου, οποτε βρω κατι καλο και πω "εδω ειμαι, αραζω", παντα θα μου τυχει και ενα ακομα καλυτερο μουνι και θα τα κανω πουτανα, κοινως θα χωρισω γιατι θελω να γαμησω κι αλλες, αν ειναι δυνατον ΟΛΕΣ.. οποτε που να σκεφτεις για οικογενεια και παιδια.. για μενα η ανασφαλεια ειναι ενας οδηγος γαμου.. ειτε παντρευτεις ειτε οχι,στα γεραματα η μελαγχολια θα υπαρχει, ειτε γιατι θα σκεφτεσαι τι γαμουσες αλλα τωρα δεν μπορεις πια, ειτε γιατι θα σκεφτεσαι τι δεν γαμησες τοσα χρονια.. απλα με τα παιδια ξεχνιεσαι καπως, αν θεωρησουμε οτι εισαι σε ενα καλο γαμο..παρε το αυγο και κουρεφτο.. ας κοιτααμε το σημερα γιατι οταν γερασουμε, ουτως η αλλως ολοι γραμμενοι θα μας εχουν.. ποσοι ειναι στα γεροκομεια απο τα παιδια τους..ολα ειναι θεμα τυχης.. καντε αυτο που αισθανεστε και αμα κατσει εκατσε.. το λαχειο ειναι η μια και μοναδικη γυναικα, που λιγοι μας την βρισκουν..αλλα οσο ψαχνεις, ισως να το βρεις! γι αυτο ψαξτε πρωτα, και μη δισταζετε να χωριζετε αν κατι σας χαλαει..καλυτερα με το ονειρο ακομα κι αν δεν ερχεται, παρα με ξινο μουνι διπλα σου