Τελικα οσο προχωραει η θρενταρα αυτή, φαινεται να καταληγουμε στα εξης συμπερασματα, τυποι:
1) παιδια=καταστροφή κάθε σεξουαλικης σχεκης εντος του γαμου, οικονομικος θανατος, μιζερια και συνεχη προβλήματα.
2) Ο ανθρωπος εκ φυσης ΔΕΝ είναι μονογαμικος, αλλα αναγκάζεται να παιξει έναν ψευδη ρολο, για χαρη του γαμου.
3) Παρ ολ`αυτα, είναι πολύ μεγαλη υποθεση να βρεθει μια γυναικα που να αξιζει σαν ανθρωπος πλεον, και να μην σχετίζεται με ολο αυτό το βλαχογκλαμουρ χτικιο.
Κατανοητα όλα...
....αλλα ρε γαμωτο απορω ρε παιδια!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ κανουν παιδια τοσα πολλα ζευγάρια που τα χουν χαλια μεταξυ τους? δεν βλεπουν την μιζερια τους?
Ημουν τις προαλλες σ ένα εστιατοριο πχ, και διπλα ένα ζευγαρι νέο και ομορφο, καπου στα 32-33, με το παιδακι τους (καπου 4-5 χρονων), γενικα ησυχο.
δεν προλαβαινε το μικρο να κουνησει το χερακι του, 'ΘΑΝΑΣΗ ΜΗ', γυρναγε το κεφαλι του ο μικρος και κοιταγε τριγυρω 'ΘΑΝΑΣΗ ΤΡΩΜΕ ΤΩΡΑ', μιλαμε μου ρθε καταθλιψη-φανταστειτε ο μικρος Θανασης πως θα νιωθε, και τι ανθρωπος θα γινει με τετοια ζωα για γονεις!
μεταξυ τους δεν μιλιόντουσαν, αμφότεροι με τα μουτρα κατω, παρ όλα αυτά ντυμενοι στην πενα, για να δειξουν επιφανείς και ωραιοι!
Ποιον κορόιδεψαν?
Τις προαλλες, αθελα μου ακουω τυπισσα να μιλαει με την μανα της για τον ανδρα της: 'καλα ρε μαμα, δεν εχεις παρει ακομα χαμπαρι ότι δεν σκαμπαζει και πολλα? μονο στην δουλεια ξερει να πηγαινει, και μετα ρακος γυρναει και απλωνεται στον καναπε! Τι τον πηρα κι εγω η χαζη?'...
Δεν λεω, σιγουρα υπαρχουν υγιεις περιπτώσεις, αλλα μιλαμε για εξαιρέσεις πλεον!
Κι εχω αηδιασει απ όλα αυτά που βλεπω!
Ξερω κι ατομα που ηταν μια χαρα δλδ πριν απτον γαμο! Ανδρες που ηταν νορμαλ και καλοπερασάκηδες, και γκομενες που ησαν μαγκάκια και ξηγημένες!
Καταληξη?-καημενοι και γυναικούλες!
Αντε πες, κι εχεις πολλα λεφτα-βασικη προϋπόθεση για δημιουργια οικογενειας, από κάθε αποψη!
Αντε πες ότι εχεις να διαθετεις και αρκετο χρονο να περνατε ωραια οικογενειακα (ταξίδια πχ).
Τι να τα κανεις όταν είναι η άλλη απέναντι σου με τα μουτρα μεχρι το πατωμα κάθε πρωι?