Νέα

Δημιουργια Ελληνικης Σειρας για Netflix

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
H EKΔΡΟΜΗ
Ίσως η μόνη ελληνική προσπάθεια για σειρά θρίλερ αλλά κατώτερη των προσδοκιών.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.645
Πόντοι
10.411
Πιστεύω πως κάποιες σειρές του Κοκκινόπουλου θα είχαν κάποια σχετική επιτυχία,το ότι βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα θα 'τραβούσε' κόσμο να τις παρακολουθήσει.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πόσο μπροστά ο Light-Ass, πόσο μπροστά...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν ανεβαζουν σειρες στο netflix  οπως το καραμανλεικο το μητσοτακεικο κλπ κλπ  σε στυλ δυναστειας ?  εκει να δεις grammy  ;)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.056
Πόντοι
3.846
Για τις παλιές σειρές δεκαετίας του '90 νομίζω είναι απλό - τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά δεν κάνουν για netflix.

Το πρόβλημα με τις ελληνικές σειρές για ελεύθερα κανάλια είναι ότι είναι μίζερες ,δε δίνονται λεφτά στη σωστή προετοιμασία και τα τεχνκά (όλο sitcom που είναι φτηνές) να γυριστούν στο πόδι. Κείμενα για να ξεράσεις καθώς οι συγγραφείς είναι και αυτοί της πλάκας, άσε που δεν τους δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος να δουλέψουν.

Το χιούμορ δύσκολα μεταφράζεται από μία γλώσσα σε άλλη, ειδικά αν τα αστεία είναι λογοπαίγνια. Οι Έλληνες ηθοποιοί δεν έχουν αναγνωρισιμότητα έξω και από ωραίους και ωραίες κάθε χώρα έχει τα δικά της ταλέντα.

Το Έτερος εγώ κατά τη γνώμη μου είναι μια καλογυρισμένη μαλακία ταινία που δε βλέπεται (μιλάμε για ταινία που παρουσιάζει πανεπιστήμιο να κάνει μάθημα παραμονή πρωτοχρονιάς γελάνε και τα τσιμέντα). Τη σειρά δεν την έχω δει αλλά επειδή το Cosmote TV έχει υψηλό production value σίγουρα θα είναι καλογυρισμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom