Νέα

Δίλημμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gato
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτά τα πράγματα για να γίνουνε χρειάζεται και ολίγη κόκα.... κόλα.......
Οσοι μου λένε ότι τα κάνουν νορμάλ ζευγαράκια της διπλανής πόρτας χωρίς τα αντίστοιχα ροφήματα είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας..........
Γιατι σου φαινεται περιεργο περσονακο? Μου κανει εντυπωση να το λες ΕΣΥ αυτο. Anyway, το τι κανω εγω δεν ειναι το θεμα μας. Ουτε αφορα κανεναν. Εγω απλα εριξα μια ιδεα για το φιλο που ρωτησε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι σου φαινεται περιεργο περσονακο? Μου κανει εντυπωση να το λες ΕΣΥ αυτο. Anyway, το τι κανω εγω δεν ειναι το θεμα μας. Ουτε αφορα κανεναν. Εγω απλα εριξα μια ιδεα για το φιλο που ρωτησε.

μπρρρρρρρρρρρρρρρρ ενιππέα...........Τα Γκέμια ωρέ... Ο έλεγχος ξεφεύγει εύκολα..... Και όταν ξεφύγει δεν μαζεύεται με τίποτα... Αυτά τα πράματα θέλουν μέτρο και ιδιαιτέρα προσοχή... Το χανγκ οβερ μπορεί να μην είναι απλός πονοκέφαλος, αλλά χρόνιο ανίατο νόσημα.........

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οχι περσονακο μου. Αμα θελω να το ξαναδω το εργο απλα θα το επαναλαβω :2funny:

Το τι εντυπωσεις προκαλουν ποσως μ ενδιαφερει. Και αν δεν ηταν οι ψαγμενοι εδω μεσα να με κατευθυνουν σωστα, δε θα το χα κανει. Αυτα.

Δεν είχα αντιληφθεί ότι η παρουσία σας στο σάιτ σας σημάδεψε με εμπειρίες ζωής. Και εις ανώτερα!

Επισκέπτης
Δεν είχα αντιληφθεί ότι η παρουσία σας στο σάιτ σας σημάδεψε με εμπειρίες ζωής. Και εις ανώτερα!
Οι εμπεριες ζωης φιλε μου δεν αφορουν αυτα που βρισκονται αναμεσα στα ποδια μας, αλλα αυτα που βρισκονται στο μυαλο μας. Ολα τα άλλα ειναι απλως για να περναμε καλα. Ευχαριστω παντως για την ευχη και αντευχομαι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πα ντε κουά! :boobies:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Θα ξανακάνω πάλι τη ίδια ερώτηση που έκανα πριν καιρό.... Γιατί οι περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στο site απαντούν πάντα με τον ίδιο τρόπο; Είναι θέμα νοοτροπίας που έχει η γυναίκα γενικότερα ή επικοινωνούν με τηλεπάθεια; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Φιλαράκο, ο gabadoo τα λέει σωστά. Η αμοιβαία τιμιότητα είναι συστατικό μιας υγιούς σχέσης. Το γεγονός όμως πως θέλεις να πηδήξεις κάποια άλλη γυναίκα και όχι να "ξενογαμάς" δεν αποτελεί δα και το σοβαρότερο αμάρτημα αν φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στη σχέση σου με τη γυναίκα που αγαπιόσαστε.
Είπαμε, μόνο σεξ και όχι οποιουδήποτε είδους δέσμευση.
Γι αυτό: όχι με ελεύθερη, ΟΧΙ με παντρεμένη που ψάχνει "σανίδα σωτηρίας", όχι με μπερδεμένη συναισθηματικά. Η παντρεμένη που δεν θέλει να χωρήσει θα μπορούσε να είναι καλή περίπτωση, αλλά μην ξεχνάς πως οι γυναίκες κολάνε συναισθηματικά, οπότε μακριά.
Βρες ένα cg και "διασκέδασε" μαζί της σε ένα ξενοδοχείο και thats all. Τίμια συναλλαγή.
Έχε κατά νου πως πέρα από τις καλές "ιδιαίτερες στιγμές σας", η γυναίκα σου υποθέτω πως σε βλέπει σαν τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ της και όχι σαν πορτοφόλι (γυναίκες πληρωμένου sex) ή σαν πορτοφόλι/αποκατάσταση/σανίδα σωτηρίας (και άλλα) οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.  

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φιλαράκο, ο gabadoo τα λέει σωστά. Η αμοιβαία τιμιότητα είναι συστατικό μιας υγιούς σχέσης. Το γεγονός όμως πως θέλεις να πηδήξεις κάποια άλλη γυναίκα και όχι να "ξενογαμάς" δεν αποτελεί δα και το σοβαρότερο αμάρτημα αν φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στη σχέση σου με τη γυναίκα που αγαπιόσαστε.
Είπαμε, μόνο σεξ και όχι οποιουδήποτε είδους δέσμευση.
Γι αυτό: όχι με ελεύθερη, ΟΧΙ με παντρεμένη που ψάχνει "σανίδα σωτηρίας", όχι με μπερδεμένη συναισθηματικά. Η παντρεμένη που δεν θέλει να χωρήσει θα μπορούσε να είναι καλή περίπτωση, αλλά μην ξεχνάς πως οι γυναίκες κολάνε συναισθηματικά, οπότε μακριά.
Βρες ένα cg και "διασκέδασε" μαζί της σε ένα ξενοδοχείο και thats all. Τίμια συναλλαγή.
Έχε κατά νου πως πέρα από τις καλές "ιδιαίτερες στιγμές σας", η γυναίκα σου υποθέτω πως σε βλέπει σαν τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ της και όχι σαν πορτοφόλι (γυναίκες πληρωμένου sex) ή σαν πορτοφόλι/αποκατάσταση/σανίδα σωτηρίας (και άλλα) οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.  
Ο gabadoo φίλε τα λέει πολύ καλά!!!!! Αφού σκεπτόμενος κάτι συγκεκριμένο παραλίγο να βάλω τα κλάματα.... Και δεν κάνω πλάκα!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Θα ξανακάνω πάλι τη ίδια ερώτηση που έκανα πριν καιρό.... Γιατί οι περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στο site απαντούν πάντα με τον ίδιο τρόπο; Είναι θέμα νοοτροπίας που έχει η γυναίκα γενικότερα ή επικοινωνούν με τηλεπάθεια; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πιθανόν το segment των κυριών που αρέσκονται να συμμετέχουν σε σάιτ του είδους διακατέχονται από το ίδιο ψυχονευρωτικό σύνδρομο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

αληθεια λες βιντι μου? δεν το εχω παρατηρησει καθολου *P

Επισκέπτης
Παει κι αυτο το θρεντ... Το γ...με και ψοφησε :P

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Αν δεν κανεις με τη γυναικα σου αυτα που θα κανες με μια πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι.
Ιουλία μου, ένα ζευγάρι έχει κοινή ερωτική χημεία και συμβατότητα και ό,τι κάνουν είναι αμοιβαία αποδεκτά. Δεν μπορεί κάποιος/α να πιέσει την/τον άλλο για πράγματα που δεν της/του ταιριάζουν, που δεν γουστάρει στο φινάλε.
Την γυναίκα του πληρωμένου έρωτα πάλι δεν την βλέπουμε σαν αντικείμενο "εξάσκησης", ή κακώς εννοούμενης εκτόνωσης. Ο αμοιβαίος σεβασμός -κυρίως από την πλευρά του άνδρα, μιας και αυτός δεν χαρακτηρίζεται "πουτάνα"- πρέπει να είναι δεδομένος. Με τη γυναίκα μου μπορεί να λέμε "πουτανιές", σε μια κοπέλα (cg) όμως που θα βρεθούμε σε ξενοδοχείο, δεν θα την αποκαλέσω πουτάνα, ούτε με οποιονδήποτε τρόπο θα τη μειώσω, όσο πουτάνα κι αν είναι.
(αν δεν κατάλαβα το πνεύμα του post σου, sorry)

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δε νομιζω οτι εχει νοημα να ηθικολογουμε απο τη στιγμη που εχεις αποφασισει να κανεις κατι.Ο καθε ανθρωπος αναλογιζεται τις συνεπειες των πραξεων του και αποφασιζει.Απλως αν αποφασισεις να το κανεις τελικα, να εισαι απολυτα σιγουρος, προκειμενου να μην πανε τα λεφτα σου στραφι απο πιθανες στυτικες δυσλειτουργιες, λογω συναισθηματικης φορτισης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom