Νέα

Δίλημμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gato
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Να πηδηξει ψαχνει ο ανθρωπος (we are only human) και οχι για κοινωνικοοικονομικη μελετη και ανταλλαγη απόψεων σχετικα με τον γαμο και την φθορα του χρονου σε συναρτηση με εξωτερικους πειρασμους το οικονομικο κλιμα και την κριση της μεσης ηλικίας!!

Το βασικο ειναι ποσα λεφτα εχεις (για πεταμα) να διαθεσεις αν εχεις 300+ ευρω πατα το λινκ city tours απανω στην μπαρα αν εχεις 150 παρε εφημεριδα "Μολδαβη 19χρονη αγαλματενιο κορμι" και αναλογες αγγελίες ανα εχεις κατω απο 80€ πηγαινε στουντιο μπουρδελα στην μπαρα (κατω απο το λογοτυπο).

Αν εχεις 600+ δωσε 300 σε ενα CT και με τα αλλα 300 πηγαινε ενα ΣΚ με την σύζυγο!!!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
 Ρε φιλαρακι...

Ειμαι στην ιδια φαση και εγω με το κοριτσι μου(γυναικα μου...)
 Την γουσταρω ακομα και με γουσταρει και αυτη
 Ωραια φαση λεμε,ξηγημενο ατομο..

Γιατι την ψαχνεις;
 Γιατι θες να "χαλαστεις" επειτα,αφου παρεις το επιπλεον σεξακι ;
 Για να ειμαι ειλικρινης και εγω γαργαληθηκα καποια στιγμη με
 μια Ctουριστρια επονομαζομενη και σεξ μασιν παραλιγο δεν εκλεισα....
 Σκεφτηκα τα ματια του κοριτσιου μου μονο για μια στιγμη και δεν...
 Εχασα;
 Παντως δεν το μετανοιωσα...

Αισθανομαι "παληκαρι" απεναντι στον ανθρωπο μου,αδελφε,...και αυτο που
 νοιωθω ειναι κατακτηση που δεν προκειτε να μου την δωσει κανενα  
 επιπολαιο εξτρα γαμησακι,να'σαι σιγουρος γι'αυτο...

Ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου,και ΑΝΤΡΑΣ γιατι δεν πηρα ποτε πισω
 αυτα που της ειχα υποσχεθει τοτε,στις αρχες...

Παρτο κοριτσι σου (αν αισθανεσαι ακομα οτι ειναι τετοιο για σενα...)
 και πηγαινε ενα ταξιδακι,στο ξαφνικο,χωρις παιδια ,σκυλια γατια...
 Κυριως μην της το πεις..

Ευχομαι να βρεις αυτο που σου αξιζει
 Εσυ ξερεις...

gabadoo ο καθενας ειναι ελευθερος να πραττει οτι θελει. αν εσυ νοιωθεις ικανοποιημενος με την επιλογη σου ευγε και μαγκια σου, αλλα οπως και να το κανουμε το σεξακι ειναι το αλας της ζωης και οταν δεν εχεις πλεον καλο με καποια (η καποιον αντιστοιχα για γυναικες) τοτε το αναζητας. Τωρα αν αυτος ειναι λογος να χωρισεις τη γυναικα σου (ή η γυναικα τον αντρα της) αυτο ειναι κατι που το βρισκει καθε ζευγαρι μονο του. Το παλληκαρι που ανοιξε το θεμα απλα θελει να ριξει εναν. Το μονο λαθος σου φιλε μου ειναι το κανεις και δεν το διαλαλεις γιατι αν θελεις γνωμες απο αλλους παει χαθηκες. Πραξε οτι καταλαβαινεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Αν ξεκινησης να γαμας ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ γαματα ειναι χειροτερο
και απο ναρκωτικο.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ μεγαλε συναγωνιστη δικη σου. :huh: :huh: :huh: :huh:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μας λέει δηλαδή το παιδί ότι είναι περίφημα με τη γυναίκα του, αλλά... δεν του φτάνει που είναι περίφημα. Αυτό δε λέει;
Μπορεί να μην ακούεται λογικό, αλλά εγώ θα ισχυριστώ ότι μου φαίνεται ανθρώπινο. Δεν θα εκφραστώ περί του πρακτέου γιατί θα χρειαζόμουν μερικές μέρες, καλό είναι όμως να τα έχουμε υπόψη κάτι τέτοια, έτσι για να...  :booty:

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
ρε παιδιά καλές οι αγάπες και οι συναισθηματικοί δεσμοί, αλλά εδώ μιλάμε για sex.
είναι καλό να έχεις μια γυναίκα που την αγαπάς και να σε αγαπάει, και πανω απο όλα να έχει μπέσα.
άλλα το κοιτάξεις και κάπο αλλού δεν είναι και κακό. γενικότερα είμαι τις άποψης ότι το να γνωρίζεις γυναίκες είναι ένα παιχνίδι αριθμών.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Να πάτε για ποτό κάπου,φλερτάρετε ο ένας τον άλλον, και μετά όταν θα παίξετε το παιχνίδι με τα μάτια σας, να πάτε μαζί  σε τσοντοξενοδοχείο (κοντά να είναι,αλλά εκείνη να μη το ξέρει,έκπληξη που ίσως της αρέσει)σε κατάλληλα διαμορφωμένο δωμάτιο και κάνε της ό,τι θα έκανες σε μια πουτάνα από αυτές που θα ήθελες να τις πας σε ξενοδοχείο. Δε ξέρω αν στο σεξ καλύπτεστε ο ένας από τον άλλον, αν ναι, τότε δε νομίζω να τη πειράξει. Ίσως αυτό να σου μετριάσει την επιθυμία να πας με άλλη!

Και θα γυρίσει και θα σου πει: "Που τα έμαθες εσύ αυτά, ποιά φέρνεις τόσο καιρό εδώ  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Επισκέπτης
ρε παιδιά καλές οι αγάπες και οι συναισθηματικοί δεσμοί, αλλά εδώ μιλάμε για sex.
είναι καλό να έχεις μια γυναίκα που την αγαπάς και να σε αγαπάει, και πανω απο όλα να έχει μπέσα.
άλλα το κοιτάξεις και κάπο αλλού δεν είναι και κακό. γενικότερα είμαι τις άποψης ότι το να γνωρίζεις γυναίκες είναι ένα παιχνίδι αριθμών.
Α Απο οτι καταλαβα αυτη να εχει μπεσα , εμεις ομως να το παιζουμε μπαμπεσα.
Δεν μου τα λες καλα μαθηματικε.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  "και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη -και καυλι"

Ρε μαγκες πρωτομπηκαμε εδω επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ οι "ελευθεροι" φιλοι μας μας ελεγαν τις ιδιες παπαριες!!

μα εσυ εισαι ευτυχισμενος........ με την γυναικα (απο μεσα τους θα λενε γυναικουλα σου) σου  μπλα μπλα μπλα μπλα (λουζομαιμε εκεινο το σαμπουαν και κραταω μονο την ουσία) και μπηκαμε ακριβως εδω για να απενοχοποιηθούμε και να πουμε καμια μαλακια χωρις να μας πουνε "ααα εσυ αστοοοο, τελειωσες" και για αυτο κραταμε την ΑΝΩΝΥΜΙΑ μας -γιατι σεβομμαστε το σπίτι μας.

Αλλα επειδη οπως λενε οι Αμερικανοι "you olny live once" και λεμε καλυτερα εμεις "μια ζωη την εχουμε και αν δεν την γλεντησουμε τι θα καλαβουμε πως θα καζαντησουμε"  μια παρασπονδια δεν ειναι και κατι τραγικο.

μαλλον θα ειναι χειροτερο να τα πρηξεις στην γυναικα σου να σου κατσει!!

Τελος και οι εξω φιλοι και οι εδω φιλοι αν μας στειλει η γυναικα μας (και αυτη ειναι ανθρωπος και αλλαζει) μετα απο καποιο καιρό θα αρχισουν μαλακιες του τυπου "καλα ρε μαλακα αφου εδω και καιρο δεν τα πατε καλα γιατι δεν χτυπησες μια γκομενα" οποτε ας λειπουν τα σχόλια οταν καποιος ζητα ινφο!!!

Επισκέπτης
Σου ρίχνω μια ιδέα!

να πάτε μαζί  σε τσοντοξενοδοχείο ... και κάνε της ό,τι θα έκανες σε μια πουτάνα από αυτές που θα ήθελες να τις πας σε ξενοδοχείο.
Αν δεν κανεις με τη γυναικα σου αυτα που θα κανες με μια πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι. Οσο γι αυτα που ειπε ο Gab, τα πε όλα.

Επισκέπτης
A, παραλιγο να το ξεχασω... Εγω θα προτεινα να δοκιμασεις μαζι με τη γυναικα σου το CT.  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν δεν κανεις με τη γυναικα σου αυτα που θα κανες με μια πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι. Οσο γι αυτα που ειπε ο Gab, τα πε όλα.
φαντάζομαι ότι στο επόμενο βήμα βγάζεις και τη γυναίκα σου στο κλαρί....

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να το δημοσιεύει στο site πάει να πει ότι κατά 99% το έχει πάρει απόφαση ή τουλάχιστον του έχει γίνει μια εμμονούλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
Μόνο που αυτές οι καταστάσεις είναι σαν τα πατατάκια Lays. Κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα.  :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
A, παραλιγο να το ξεχασω... Εγω θα προτεινα να δοκιμασεις μαζι με τη γυναικα σου το CT.  :)

Αυτες  οι προτροπες, όσο progressive και αν ακούγονται, δεν πείθουν κανένα γαι την αυθεντικότητά τους. θα έλεγα μαλιστα, ότι προκαλούν τις αντίθετες αντυπώσεις, τουλάχιστον στους ψαγμένους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτά τα πράγματα για να γίνουνε χρειάζεται και ολίγη κόκα.... κόλα.......
Οσοι μου λένε ότι τα κάνουν νορμάλ ζευγαράκια της διπλανής πόρτας χωρίς τα αντίστοιχα ροφήματα είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας..........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Οχι περσονακο μου. Αμα θελω να το ξαναδω το εργο απλα θα το επαναλαβω :2funny:

Το τι εντυπωσεις προκαλουν ποσως μ ενδιαφερει. Και αν δεν ηταν οι ψαγμενοι εδω μεσα να με κατευθυνουν σωστα, δε θα το χα κανει. Αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom