Νέα

Δίλημμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gato
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gato

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες.

Να σας πω το πρόβλημά μου: Είμαι παντρεμένος εδώ και 12 χρόνια και γουστάρω την γυναίκα μου όπως παλιά.
Πριν τον γάμο ήμουνα αρκετά αλανιάρης και το απολάμβανα ανάλογα. Επειδή η γυναίκα μου όμως με καλύπτει, και επειδή είναι και γαμώ τα παιδιά, δεν μου πήγαινε η καρδιά να την κερατώσω.
Παρ’ όλα αυτά μου έχει καρφωθεί ότι δεν μ’ αρέσει η ιδέα του να έχω κλείσει στο θέμα σέξ με άλλες γυναίκες. Θα γούσταρα να γαμήσω λίγες ακόμα, έτσι για την τιμή των όπλων.
Το να πάω σε κάποιο μπουρδέλο δεν είναι λύση, γιατί θα είναι για μένα η πρώτη φορά και μάλλον δεν θα κάνει κούκου.
Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν κάποια κοπέλα σε ένα ξενοδοχείο για κανά δύο ώρες. Επαγγελματίας κατά προτίμηση, για να μην υπάρχει περίπτωση παρεξηγήσεων.

Για πείτε λοιπόν, τι παίζει για τέτοιες περιπτώσεις;

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
..λοιπον η μπαινεις στην ενοτητα cg και ζητας απο κει καποιο τηλεφωνο (καλος ειναι και ο μισελ) η ανοιγεις μια εφημεριδα στις αγγελιες και διαλεγεις ...επισης υπαρχει και η λυση των city tours δηλαδη κυριλε γκομενες που κανονιζεις το ραντεβου μεσω ιντερνετ ...ειναι βεβαια ποιο ακριβα γουστα αυτα αλλα δεν παιζει να μη σου σηκωθει ...καλο βολι!!! :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Γεια σας παίδες.

Να σας πω το πρόβλημά μου: Είμαι παντρεμένος εδώ και 12 χρόνια και γουστάρω την γυναίκα μου όπως παλιά.
Πριν τον γάμο ήμουνα αρκετά αλανιάρης και το απολάμβανα ανάλογα. Επειδή η γυναίκα μου όμως με καλύπτει, και επειδή είναι και γαμώ τα παιδιά, δεν μου πήγαινε η καρδιά να την κερατώσω.
Παρ’ όλα αυτά μου έχει καρφωθεί ότι δεν μ’ αρέσει η ιδέα του να έχω κλείσει στο θέμα σέξ με άλλες γυναίκες. Θα γούσταρα να γαμήσω λίγες ακόμα, έτσι για την τιμή των όπλων.
Το να πάω σε κάποιο μπουρδέλο δεν είναι λύση, γιατί θα είναι για μένα η πρώτη φορά και μάλλον δεν θα κάνει κούκου.
Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν κάποια κοπέλα σε ένα ξενοδοχείο για κανά δύο ώρες. Επαγγελματίας κατά προτίμηση, για να μην υπάρχει περίπτωση παρεξηγήσεων.

Δεν χρειάζεται να μας εξηγήσεις γιατί θέλεις να πας με άλλη γυναίκα. Το γνωρίζουμε. Και συμπαριστάμεθα.

Για να δεις πώς βγάζει τα ρούχα της. Τι εσώρουχα φοράει. Τι γεύση έχουν τα χείλη της. Πώς έχει ξυρίσει το αιδοίο της. Τι σχήμα έχουν οι ρόγες της. Τι έκφραση παίρνει το πρόσωπό της όταν μπαίνεις μέσα της. Πώς βογκάει, τι λέει κατά τη διάρκεια. Πως συσπάτε όταν χύνει. Και άλλα πολλά.

Οι πουτάνες/cgs/etc είναι το μάθημα νούμερο 2. Δεν θα αρχίσεις έτσι. Θα αρχίσεις από μια παντρεμένη κυρία που έχει τις ίδιες ανησυχίες και επιδιώξεις με σένα. Και το ίδιο ρίσκο, επίσης. Έτσι θα αποκομίσεις το essence της απιστίας. Μόνο.

Ψάξε λοιπόν στο επαγγελματικό/κοινωνικό ή καλύτερα (και ασφαλέστερα) ιντερνετικό περιβάλλον για την κατάλληλη(ες). Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

Καλές (και ασφαλείς) απιστίες

Επισκέπτης
Εγω θα ελεγα να αραξεις σπιτι μια και την βρισκεις γιατι μετα μπορει να κακομαθεις και να μην την βρισκεις.
Γνωμη μου.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Διαφωνώ (με κάθε οφειλόμενο σεβασμό στην άποψή του) με τον Elftex.

Εφ' όσον υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο της συζύγου, μακριά κι αλάργα από παντρεμένες, ελεύθερες, χήρες, ζωντοχήρες κλπ. Μικρό (συγκριτικά) το κέρδος, μεγάλες οι απώλεες εφ' όσον -διόλου απίθανο- γίνεις τσακωτός).

Προσωπικά, ξεδίνω στη χάση και στη φέξη με CT.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Διαφωνώ (με κάθε οφειλόμενο σεβασμό στην άποψή του) με τον Elftex.

Εφ' όσον υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο της συζύγου, μακριά κι αλάργα από παντρεμένες, ελεύθερες, χήρες, ζωντοχήρες κλπ. Μικρό (συγκριτικά) το κέρδος, μεγάλες οι απώλεες εφ' όσον -διόλου απίθανο- γίνεις τσακωτός).

Προσωπικά, ξεδίνω στη χάση και στη φέξη με CT.

Να διευκρινίσω. Η εκτίμηση προς τη σύζυγο είναι ένα γεγονός ανεξάρτητο με την απιστία. Γνώμη μου. Αν δεν την εκτιμούσε, θα την σούταρε. Και η εκτίμηση αυτή είναι που κάνει το γάμο να έχει διάρκεια και προορισμό. Το επιπλέον σεξάκι, είναι άλλο θεμα. Επαναλαμβάνω, προσωπική άποψη.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σωστή η διευκρίνηση, ο (δραματικά) αυξημένος κίνδυνος, δυστυχώς, παραμένει.

Επιπλέον, κίνδυνος συναισθηματικής εμπλοκής -> ωρολογιακή βόμβα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σωστή η διευκρίνηση, ο (δραματικά) αυξημένος κίνδυνος, δυστυχώς, παραμένει.

Επιπλέον, κίνδυνος συναισθηματικής εμπλοκής -> ωρολογιακή βόμβα.

Είναι αλήθεια ότι είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Παίζει σημαντικό ρόλο να βρείς την κατάλληλη παρτενερ. Η συναταγή απαιτεί ισορροπημένες γυναίκες με ίδιες επιδιώξεις. ΜΑΚΡΙΑ από συζύγους με προβληματικούς γάμους.

OP
OP
G

Gato

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ναι, και εγώ αποκλείω παντρεμένη, ειδικά από το περιβάλλον της δουλειάς κλπ. Όχι γιατί φοβάμαι εμένα, αλλά πολύ περισσότερο αυτήν. Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος μέσα του.
Γιαυτό και μίλησα για επαγγελματία. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Το μόνο πρόβλημα που έχω με call girls κλπ. είναι με θέματα υγείας. Όταν διαβάζω για πίπες ξεκάποτες κλπ, ανατριχιάζω!
Μόνο στην ιδέα ότι η γκόμενα θα μπορούσε να κουβαλάει αθώες ή βάρβαρες ασθένειες, θα μου πέσει επί τόπου, και ας φοράω και προφυλακτικό.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
CTουράκια τότε.

Αρχισε με planetdreams που είναι VFM και κάνε και καμιά προσπάθεια μετά στο παπάρα το ζουζάνα (θα σου βγάλει το λάδι).

έχει και local κλασικές αξίες (υπάρχουν άπειρα άρθρα).

ΥΓ. Τα CT δεν αποκλείουν τις έχουσες τις ίδιες ανάγκες και status με εσένα. Ξανασκέψου το.

OP
OP
G

Gato

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά, πάω να μάθω τι είναι τα CTουράκια, τα VFM και το ζουζάνα, και ξανάρχομαι.  :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλά, πάω να μάθω τι είναι τα CTουράκια, τα VFM και το ζουζάνα, και ξανάρχομαι.  :grin:

δε ρωτάς τη σύζυγο μήπως ξέρει αυτή? :2funny: :2funny: :2funny:

CT= City Tour
VFM = Value for money
Ζουζάνας = CT dealer/organizer

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γεια σας παίδες.

Ρε φιλαρακι...

Ειμαι στην ιδια φαση και εγω με το κοριτσι μου(γυναικα μου...)
 Την γουσταρω ακομα και με γουσταρει και αυτη
 Ωραια φαση λεμε,ξηγημενο ατομο..

Γιατι την ψαχνεις;
 Γιατι θες να "χαλαστεις" επειτα,αφου παρεις το επιπλεον σεξακι ;
 Για να ειμαι ειλικρινης και εγω γαργαληθηκα καποια στιγμη με
 μια Ctουριστρια επονομαζομενη και σεξ μασιν παραλιγο δεν εκλεισα....
 Σκεφτηκα τα ματια του κοριτσιου μου μονο για μια στιγμη και δεν...
 Εχασα;
 Παντως δεν το μετανοιωσα...

Αισθανομαι "παληκαρι" απεναντι στον ανθρωπο μου,αδελφε,...και αυτο που
 νοιωθω ειναι κατακτηση που δεν προκειτε να μου την δωσει κανενα  
 επιπολαιο εξτρα γαμησακι,να'σαι σιγουρος γι'αυτο...

Ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου,και ΑΝΤΡΑΣ γιατι δεν πηρα ποτε πισω
 αυτα που της ειχα υποσχεθει τοτε,στις αρχες...

Παρτο κοριτσι σου (αν αισθανεσαι ακομα οτι ειναι τετοιο για σενα...)
 και πηγαινε ενα ταξιδακι,στο ξαφνικο,χωρις παιδια ,σκυλια γατια...
 Κυριως μην της το πεις..

Ευχομαι να βρεις αυτο που σου αξιζει
 Εσυ ξερεις...

Επισκέπτης
gabadoo  GRANDE RESPECT.
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα ελεγα να αραξεις σπιτι μια και την βρισκεις γιατι μετα μπορει να κακομαθεις και να μην την βρισκεις.
Γνωμη μου.

σωστός ο BABY
+άπειρο (για να μη βάζω τον άσο και 1000 μηδενικά)

Αν χωρίσεις, τότε πήγαινε να πηδήξεις όλη την υφήλιο! ως τότε σπίτι! Συμβουλή μου. Βρείτε ένα σωρό τρόπους για να γίνει το σεξ μεταξύ σας μοναδικό.

Σου ρίχνω μια ιδέα!

Να πάτε για ποτό κάπου,φλερτάρετε ο ένας τον άλλον, και μετά όταν θα παίξετε το παιχνίδι με τα μάτια σας, να πάτε μαζί  σε τσοντοξενοδοχείο (κοντά να είναι,αλλά εκείνη να μη το ξέρει,έκπληξη που ίσως της αρέσει)σε κατάλληλα διαμορφωμένο δωμάτιο και κάνε της ό,τι θα έκανες σε μια πουτάνα από αυτές που θα ήθελες να τις πας σε ξενοδοχείο. Δε ξέρω αν στο σεξ καλύπτεστε ο ένας από τον άλλον, αν ναι, τότε δε νομίζω να τη πειράξει. Ίσως αυτό να σου μετριάσει την επιθυμία να πας με άλλη!

Αυτά που λες!!

OP
OP
G

Gato

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το ότι οι απαντήσεις σας ήταν πραγματικά σοβαρές και ειλικρινείς.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μπορεί και να είναι το μοναδικό τόπικ που αφορά απορία νέου μέλους, στο οποίο όλες μα όλες οι απόψεις είναι σοβαρές και εμπεριστατωμένες.  Μπράβο σε όλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom