Νέα

Δικαιώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ισως να μην εκανα σωστα την ερωτηση , δεν εχω σκοπο να παω να παρω συνεντευξη πριν πηδηξω , ουτε και με ενδιαφερει να τα μαθω ολα
απλα ο καθενας εχει τα βιτσια του , και οταν προκειτε να ξοδεψει 50 + ευρα πολυ πιθανο να θελει να ψαχτει λιγο πριν τα δοσει
Το θεμα το ανοιξα περισσοτερο για την περιπτωση των εγχειρισμενων , (βλεπε κριτικη abebablom )

και για να περασουμε στο ζουμι , αφηστε τα ξυριμενα αιδοια και τις καταγωγες

Θετω το ερωτημα ξανα :

Εχω δικαιωμα να ξερω αν η κοπελα που θα παω να συνουσιαστω ηταν καποτε αγορακι ?

το γιατι θελω να το ξερω ειναι δικο μου θεμα , μπορει τις  απεχθανομαι  ή να την βρισκω μονο με αυτες
σε καθε περιπτωση θελω να ξερω , γιαυτο ρωταω , εχω το δικαιωμα ???

απο οτι εχω καταλαβει οι κοπελες αυτες ( τεως boys) θεωρουν τον εαυτο τους κανονικες κοπελες , εχουν αλλαξει και ταυτοτητες κτλ και ειναι νομικα γυναικες
αρα μαλλον ειναι προσωπικο δεδομενο η αλλαγη φυλλου , σωστα ?
αν ναι , τελειωσε το νομικο θεμα , αν οχι και ξερετε κατι ( να ξερετε οχι να φανταζεστε ) πειτε το

Παμε στο αλλο θεμα ... πως  να το ονομασω χωρις να παρεξηγηθω παλι ? ... Ηθικο ? Ντομπρο ? Αληθηνο ?
Οφειλει μια κοπελα ( τεως αγορι) να μου πει οτι ηταν καποτε αγορι ? οταν :

- Προκειτε να συνουσιαστουμε ( για καποιο λογο μπορει να μη θελω , η να νοιωσω μεγαλυτερη επιθημια  αν το ξερω )
- Προκειτε να κανουμε δεσμο  ( για να ξερω ποιον να δειρω αν την φωναξει καποιος στο δρομο Μητσο , αυτην που μου το εκρυψε ή τον αλλον που μας προσβαλει )
- Προκειτε να παντρευτουμε  ( δεν πρεπει να ξερω οτι δεν θα αποκτησω παιδια μαζι της ? )

θα χαρω αν δω απαντησεις και απο κοπελες , που θα μας πουν τι πιστευουν
αν παλι μερικοι θελουν να κοροιδευουν και να λενε μαλακιες δικο τους θεμα , δεν ειμαι θεος να κρινω κανεναν

@ pisoxostis
Ευχαριστω για την απαντηση , ελπιζω να εχω και αλλη τωρα που ειναι ποιο ξεκαθαρο το θεμα

@ Stardust_73
;)

Καμια πουτανα δε θα σου πει ότι είναι τραβέλι εγχειρισμένο εκτός από μερικές
που δουλεύουν σε μπουρδέλα που έχουν μόνο τραβέλια. Και εκεί δεν είναι σίγουρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom