pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Ισως να μην εκανα σωστα την ερωτηση , δεν εχω σκοπο να παω να παρω συνεντευξη πριν πηδηξω , ουτε και με ενδιαφερει να τα μαθω ολα
απλα ο καθενας εχει τα βιτσια του , και οταν προκειτε να ξοδεψει 50 + ευρα πολυ πιθανο να θελει να ψαχτει λιγο πριν τα δοσει
Το θεμα το ανοιξα περισσοτερο για την περιπτωση των εγχειρισμενων , (βλεπε κριτικη abebablom )
και για να περασουμε στο ζουμι , αφηστε τα ξυριμενα αιδοια και τις καταγωγες
Θετω το ερωτημα ξανα :
Εχω δικαιωμα να ξερω αν η κοπελα που θα παω να συνουσιαστω ηταν καποτε αγορακι ?
το γιατι θελω να το ξερω ειναι δικο μου θεμα , μπορει τις απεχθανομαι ή να την βρισκω μονο με αυτες
σε καθε περιπτωση θελω να ξερω , γιαυτο ρωταω , εχω το δικαιωμα ???
απο οτι εχω καταλαβει οι κοπελες αυτες ( τεως boys) θεωρουν τον εαυτο τους κανονικες κοπελες , εχουν αλλαξει και ταυτοτητες κτλ και ειναι νομικα γυναικες
αρα μαλλον ειναι προσωπικο δεδομενο η αλλαγη φυλλου , σωστα ?
αν ναι , τελειωσε το νομικο θεμα , αν οχι και ξερετε κατι ( να ξερετε οχι να φανταζεστε ) πειτε το
Παμε στο αλλο θεμα ... πως να το ονομασω χωρις να παρεξηγηθω παλι ? ... Ηθικο ? Ντομπρο ? Αληθηνο ?
Οφειλει μια κοπελα ( τεως αγορι) να μου πει οτι ηταν καποτε αγορι ? οταν :
- Προκειτε να συνουσιαστουμε ( για καποιο λογο μπορει να μη θελω , η να νοιωσω μεγαλυτερη επιθημια αν το ξερω )
- Προκειτε να κανουμε δεσμο ( για να ξερω ποιον να δειρω αν την φωναξει καποιος στο δρομο Μητσο , αυτην που μου το εκρυψε ή τον αλλον που μας προσβαλει )
- Προκειτε να παντρευτουμε ( δεν πρεπει να ξερω οτι δεν θα αποκτησω παιδια μαζι της ? )
θα χαρω αν δω απαντησεις και απο κοπελες , που θα μας πουν τι πιστευουν
αν παλι μερικοι θελουν να κοροιδευουν και να λενε μαλακιες δικο τους θεμα , δεν ειμαι θεος να κρινω κανεναν
@ pisoxostis
Ευχαριστω για την απαντηση , ελπιζω να εχω και αλλη τωρα που ειναι ποιο ξεκαθαρο το θεμα
@ Stardust_73
;)
Καμια πουτανα δε θα σου πει ότι είναι τραβέλι εγχειρισμένο εκτός από μερικές
που δουλεύουν σε μπουρδέλα που έχουν μόνο τραβέλια. Και εκεί δεν είναι σίγουρο.