Νέα

Διεγερτικα χαπακια για γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas237
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια θυμαμαι παλια που υπηρχαν κατι χαπια ή σκονη που διανυονταν σε νερο η καφε κλπ και ειχε ως αποτέλεσμα να διεγείρονται οι γυναικες, νομιζω τα ελεγαν 'αλογακια'

Υπαρχουν ακομα τετοιου τυπου πραγματα που ριχνοτας τα σε υγρο μια γυναικα αναβει ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε παιδια θυμαμαι παλια που υπηρχαν κατι χαπια ή σκονη που διανυονταν σε νερο η καφε κλπ και ειχε ως αποτέλεσμα να διεγείρονται οι γυναικες, νομιζω τα ελεγαν 'αλογακια'

Υπαρχουν ακομα τετοιου τυπου πραγματα που ριχνοτας τα σε υγρο μια γυναικα αναβει ?
Τόσο άσκημος ή τόσο φτωχός που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σε κοιτάξει γυναίκα;

OP
OP
K

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τόσο άσκημος ή τόσο φτωχός που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σε κοιτάξει γυναίκα;

χαχαχα όχι ρε αλλα θελω να παω με κατι γνωστες της μητερα μου ηλικιες 48 είναι τρομερα μιλφακια

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

χαχαχα όχι ρε αλλα θελω να παω με κατι γνωστες της μητερα μου ηλικιες 48 είναι τρομερα μιλφακια

Τυπε προσεχε μην ριξεις τα χαπακια στο ποτηρι της μανας σου.  :S :S :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσύ πόσο είσαι;15;

Ασε τις μαλακίες που ακούς για χαπάκια κλπ.Αν δεν θέλει η άλλη όσο και να προσπαθείς δεν.....

Τωρα μου θύμισες κάτι ταινίες με ενα τηλεκοντρόλ που και καλά τρέλαινε τις γυναίκες.Τις θυμάται κανείς;

OP
OP
K

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εσύ πόσο είσαι;15;

Ασε τις μαλακίες που ακούς για χαπάκια κλπ.Αν δεν θέλει η άλλη όσο και να προσπαθείς δεν.....

Τωρα μου θύμισες κάτι ταινίες με ενα τηλεκοντρόλ που και καλά τρέλαινε τις γυναίκες.Τις θυμάται κανείς;

χαχααχ ναι θυμαμαι την ταινια με το τηλεκοντρόλ
όχι ρε 25 είμαι ελεγα μηπως υπαρχει κανα τετοιο διεγερτικο και γαμαμε τσαμπα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
χαχααχ ναι θυμαμαι την ταινια με το τηλεκοντρόλ
όχι ρε 25 είμαι ελεγα μηπως υπαρχει κανα τετοιο διεγερτικο και γαμαμε τσαμπα
Aπο ποιο βουνό κατέβηκες;Δεν υπάρχει τσάμπα γαμησι!! :grin: :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

Αναφέρεσαι στην σειρά "Το κουμπί" του τεράστιου Μίλο Μανάρα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756
Το πιο διεγερτικο ειναι να πεις οτι την αγαπας...
Αγνη κ αληθινη αγαπη...

Συνημμένα

• 2014-06-19-bigstockTheLoveOfMoney302143011.jpg
    2014-06-19-bigstockTheLoveOfMoney302143011.jpg
    378,2 KB · Εμφανίσεις: 25

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
μου θυμισες τωρα επικες διαφημισεις new channel, το αρωμα στο αστερακι και το αρωμα στη καρδουλα, που οποιος-α το μυριζε καυλωνε και καλα...
χαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny:

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1

Είναι παράνομο να χορηγήσεις σε άτομο κάποια ουσία εν αγνοία του και χωρίς την συναίνεση του. Το επόμενο θέμα ποιο θα είναι? ''Που μπορώ να προμηθευτώ βενζοδιαζεπίνες για να ναρκώσω την γκόμενα που μου αρέσει, ώστε να συνευρεθώ σεξουαλικά μαζί της''? Hilarious

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εσύ πόσο είσαι;15;

Χαχαχαχαχα που το θυμήθηκες ρε τύπε;; Το έδειχνε στο σταρ και είχε 3-4 ταινίες. Γούσταρα πολύ εκείνη την μελαχρινή με το κοντό μαλλί αρχηγός μιας γυναικείας οργάνωσης που μάζευε το σπερμα με ένα μηχάνημα. Κάπου πρέπει να την έχω σε vhs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom