kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Δεν άκουσα , πως είπατε ορίστε ; Συγνώμη κύριε ποιος είστε;Τζάσε στη σπηλιά σου κορτλάκα
Δεν άκουσα , πως είπατε ορίστε ; Συγνώμη κύριε ποιος είστε;Τζάσε στη σπηλιά σου κορτλάκα
Κόψε τις μπύρες και τα burger !
Με έτρωγε το χέρι μου να του απαντήσω αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα έδινες εσύ καλύτερη απάντηση.Τζάσε στη σπηλιά σου κορτλάκα
Εκτός από γκαβός,είσαι και κουφός! Από πότε έχεις να περάσεις ΚΤΕΟ;Δεν άκουσα , πως είπατε ορίστε ; Συγνώμη κύριε ποιος είστε;
Δλδ θεωρείς πως δεν έχεις μπυροκοιλια ; Μόνο θετικές κριτικές δέχεσαι ;Εκτός από γκαβός,είσαι και κουφός! Από πότε έχεις να περάσεις ΚΤΕΟ;
Δλδ θεωρείς πως δεν έχεις μπυροκοιλια ; Μόνο θετικές κριτικές δέχεσαι ;
Μπράβο σου , εγώ για την μπυροκοιλια είπα.είμαι 180 72κιλ ,στα τζιν το νουμερό μου είναι το 32 και νιώθω μιά χαρά
Και στο κάτω,κάτω της γραφής,υπάρχουνε και μάρτυρες
Φιλάκια
Οπιος μιλάει για τη Τζουλη να πλένει πρώτα το mouth του με LISTERINEείμαι 180 72κιλ ,στα τζιν το νουμερό μου είναι το 32 και νιώθω μιά χαρά
Και στο κάτω,κάτω της γραφής,υπάρχουνε και μάρτυρες
Φιλάκια
Ανεβάστε καλέ καμιά καινούρια ψωλάρα να θαυμάσουμε.Ολο οι ίδιοι και οι ίδιοι.Αμάν πχιά.
Καλως. τον μερακλή. Εγώ έγραψα κάτι που δεν μου άρεσε . Που είναι το κακό ;. Όσο για το Μουναρα ασχολιαστο .Οπιος μιλάει για τη Τζουλη να πλένει πρώτα το mouth του με LISTERINE
ΜΟΥΝΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ...όσο λιγες
Danke![]()
Αντε για τη τζουλη και μονο
Καλως. τον μερακλή. Εγώ έγραψα κάτι που δεν μου άρεσε . Που είναι το κακό ;. Όσο για το Μουναρα ασχολιαστο .
είναι λίγο όρτσα :-P xaxaxax