Νέα

Διαζυγια κατα την διαρκεια της κρισης 2010.16

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Συναγωνιστά Zeljko όποιος δεν τα έχει ζήσει δεν μπορεί να κρίνει.Βλέπεις τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα.Σίγουρα ο κάθε γονέας θέλει ότι αλύτερο για το σπλάχνο του.Το λάθος είναι ότι δεν αξιολογούμε τι έχει να δώσει και το δικό μας το παιδί στον/στην σύντροφό του.Εγώ για παράδειγμα,πολλά χρόνια πριν την κρίση,πήρα μια κοπέλα απο μια μικροαστική οικογένεια με πολύ καλή ακαδημαϊκή μόρφωση.Στην αρχή όλα μέλι γάλα.Φυσικά και φαινόταν η διαφορά που είχαμε τόσο στην μόρφωση,αν και συνάδελφοι,όσο και οικονομικά,αλλά εμένα δεν με ενδιέφεραν αυτά ποτέ.Όταν γεννηθηκε ο γιός μου,το 1987 όλα άλλαξαν.Οι γονείς της ήταν όλη μέρα σπίτι μου,δίνοντας διαταγές απο το φαγητό της ημέρας μέχρι και το τι αυτοκίνητο θα αγοράσω.Στην αρχή δεν με ένοιζε πάλι,γιατί απλά τους έγραφα στα παπάρια μου.Κάποια στιγμή,όμως,λόγω ανακαίνισης στο πατρικό μου,πρότεινα στους γονείς μου να έρθουν να μείνουν μερικές μέρες μαζί μας (4 μέρες) στα 220 τ.μ. σπίτι που μου έγραψε ο πατέρας μου,ενώ πρώτα είχα ρωτήσει και την σύζυγο.Ξέρεις τι άκουσα απο γυναίκα και πεθερικά την επόμενη μέρα;"Στο σπίτι μας δεν χωράνε παρείσακτοι!".Οι γονείς μου,στην περιουσία των οποίων ζούσαμε ήταν παρείσακτοι ενώ οι μπουρτζόβλαχοι που μου κατσικώθηκαν έκαναν λές και ήταν στο τσαρδί τους.Φυσικά και τους έδιωξα κακήν κακώς απο το σπίτι μου και οι γονείς μου ήρθαν για 3 μέρες και πρακτικά κομόντουσαν το βράδυ σπίτι,καθώς όλη μέρα έτρεχαν.Απο τότε ήταν η αρχή του τέλους.Τον Μάρτιο του 1988 χωρίσαμε τα τσανάκια μας και έβαλα και τον πατέρα μου να πουλήσει το σπίτι γιατί σιχαινόμουν και την ύπαρξή του.Και σε έναν βετεράνο έρχεται το κάθε τσουτσέκι και λέει ότι μαλακία του κατέβει.Γιατί;Γιατί όλοι μεγάλωσαν να είναι πίρφοροι,κερατάδες,ξεφτίλες και beta.
Και μετα το διαζυγιο μπορει να λεγανε κιολας η κορη μας κακοπεσε,πηρε έναν αχαιρευτο περιεργο.Επειδη εδωσες τελος στην αρρωστημενη αυτή κατασταση.Οι πιο πολλοι ανεχονται κατι τετοιο για μια ζωη.Ηρωες για μενα η καλυτερα τα τραβάει ο οργανισμος τους.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν το ξερω αυτο. Αλλα εχει γνωρισει ενοχους. Εχει συμβει στο παρελθον δικηγορος να ερωτευθει παραφορα εγκληματια.

Το ίδιο συμβαίνει και στις απαγωγές.

Υ/Γ

Α, και για αυτούς που ενδιαφέρονται...

Ναι, έχει δικό της γραφείο.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Όντως πολλοί εδώ μέσα είναι βετεράνοι, καμμένοι και πυροπαθείς. Τώρα αν αυτό τους κάνει και καλούς πυροσβέστες δεν ξέρω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931
Aν βρησκαμε για τα τελευταια χρονια στατιστικα γαμους (πολιτικους -θρησκευτικους) διαζυγια θα βοηθουσε την κουβεντα  :rolleyes:

Αν θυμάμαι καλά έχουν αυξηθεί τα διαζύγια αλλά νομίζω ότι και η γάμοι έχουν κάποια μικρή αύξηση, γενικά έχω την εντυπώσει ότι τώρα ο κόσμος παντρεύεται πιο εύκολα και χωρίζει ακόμα πιο εύκολα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Συναγωνιστά Zeljko όποιος δεν τα έχει ζήσει δεν μπορεί να κρίνει.Βλέπεις τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα.Σίγουρα ο κάθε γονέας θέλει ότι αλύτερο για το σπλάχνο του.Το λάθος είναι ότι δεν αξιολογούμε τι έχει να δώσει και το δικό μας το παιδί στον/στην σύντροφό του.

Πάνω σε αυτό
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΤΣΙΔΑΣ , ΜΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ , ΖΕΡΒΟ , ΛΑΣΚΑΡΗ ,ΣΤΡΑΤΗΓΟ κτλ κτλ.

Ο Πεθερός Ζερβός.
Για το γιό , ήθελε να πάρει προίκα, όσο γίνεται μεγαλύτερη. Αν παντρευόταν χωρίς προίκα, θα ήταν βλάκας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΙΚΑ ΗΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ......

Αυτό που δεν είχε ξακαθαρίσει η ταινία, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΥΩ ΕΓΩ ...

είναι ότι το σπίτι που έμενε ο πεθερός Ζερβός,
Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ....
και πιθανόν το έχτισε πουλώντας και τίποτε χωραφάκια που επίσης είχε πάρει προίκα !!!

Υ.Γ. Τα πεθερικά , ελπίζω να τα έδιωξες με χριστοπαναγίες, όχι ευγενικά, σαν σουηδός ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και αν διάβασες,θα έβλέπες ότι οι γέροντες "την έψησαν" να παρατήσει τον άντρα της και τον αφήσει μαδημενο κοτόπουλο.Μπορεί προσωπικά να έχεις πολλά λεφτά και καλά κάνεις,αλλά δεν είναι όλοι έτσι...Για βάλε λίγο τον εαυτούλη σου στην ίδια θέση...Σκέψου να ξυπνήσεις ένα Σαββατιάτικο πρωϊνό και να σου έχουν μια βαλίτσα με τα πράγματά σου έτοιμα και να σε διώχνουν απο το σπίτι σου,μόνο και μόνο επειδή δεν βγάζει τα λεφτά που έβγαζες κάποτε και μετά να διαπιστώσεις ότι σου έχουν πάρει και τις όποιες οικονομίες είχες απο τον κόπο σου...Πέρα απο αυτό,οι "γέροντες" και η "γυναικούλα" σου μεγαλώνουν το παιδί σου σε ένα περιβάλλον μίσους προς το πρόσωπό σου,πράγμα ακόμα χειρότερο και απο το ξεπουπούλιασμα...Άρα πλέον δεν έχεις οικογένεια,δεν έχεις τα λεφτά σου,δεν έχεις και το παιδί σου.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες την έπαθε ο τύπος που ανέφερα.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
Τον έδιωξε μόνο με τα ρούχα του, του κράτησε και 3 υπολογιστές που είχε
και τους χρειαζόταν για τη δουλειά του ....

για το παιδί του κράτησε τους υπολογιστές ... που πήγαινε νηπιαγωγείο ....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν θυμάμαι καλά έχουν αυξηθεί τα διαζύγια αλλά νομίζω ότι και η γάμοι έχουν κάποια μικρή αύξηση, γενικά έχω την εντυπώσει ότι τώρα ο κόσμος παντρεύεται πιο εύκολα και χωρίζει ακόμα πιο εύκολα.

Λάθος. Οι γάμοι έχουν μειωθεί.
Μου το λένε ... παπάδες σε εκκλησίες που είχαν πάντα πολύ ζήτηση.
Έχω κονέ και με παπάδες, δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε !!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σε ένα διαζύγιο , ποτέ δεν φταίει μόνο ένας.
ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ.
Συχνά φταίνε και περισσότεροι , φταίει και ο καριόλης ο πατέρας της, η πουτάνα η αδελφή της κτλ
Μυστη μου ειχα 8 χρονια σχεση
Ευτυχώς με εσωσε η υποψηφια πεθερούλα μου
απο του γάμου τα δοντια :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
8 χρονια τι περιμενες για να το αποκαταστησεις το κοριτσι;Πως θα κυκλοφορουσε στη κοινωνια;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Μαλακία οι σχέσεις σε μικρή ηλικία.
Εγώ μέχρι τα 30 , η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 10μηνο και όχι με ελληνίδα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
8 χρονια τι περιμενες για να το αποκαταστησεις το κοριτσι;Πως θα κυκλοφορουσε στη κοινωνια;
Μαλακία οι σχέσεις σε μικρή ηλικία.
Εγώ μέχρι τα 30 , η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 10μηνο και όχι με ελληνίδα.

Σχεση απο αποσταση :grin:
Εχω αλλάξει αρκετες πολεις λογω δουλειας
Σαν ελευθερος ζουσα αλλα η Ελένη ηταν ξεχωριστη
Καταλαβαινεις πως αγαπας κάποια οταν καιγεσαι
για εκεινη ενω πηδάς τοσες άλλες :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Ευτυχώς με εσωσε η υποψηφια πεθερούλα μου μια βαρβατη τενοντιτιδα
απο του γάμου τα δοντια :grin: και εκανα δεσμο με την αλλη μου παλαμη...
...να τα γραφεις οπως πρεπει γιγαντακια...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εγω μιλαω απαραδεκτα ο αλλος μας λεει αν η αλλη μου εκανε αυτο θα γινομουν φονιας και μαλιστα στους γεροντες γονιους της που τι φταινε εκεινος μονο ξερει. μιλαμε για τον απολυτο ξεφτιλα. βεβαια εχεις δικιο δεν θα επρεπε καν να μιλαω σε τετοιο τυπο. επρεπε να αδιαφορω

ρομπα, ξεκουμπωτη, οι κολογεροι γονεις (σας) των γυναικων ειναι οι υπευθυνοι των διαζυγιων λογω των προτυπων που εχουν δωσεις στις πουτανες κορες τους. Κανενας κολογερος γονεας πουτανας δεν το βουλωνει και να κατσει στην γωνια του και να μην αναφερει λεξη . Κανενας κολογερος γοναεας πορνης εεληνιδας δεν καθεται στο σπιτι του και να ανασαινει οταν του λενε οι αλλοι. ΕΝΩ οι γονεις των ξενων πχ Σουηδεζων που ξερω καλα, δεν σε ενοχλουνκαν στο τηλεφωνο.

Οποτε θανατο στους κολογερους γονεις των ελληνιδων πουτανων.

ΥΓ. Σου απαντησα ετσι, για να μαθεις να μιλας καλυτερα σε παρακαλω!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Συναγωνιστά Zeljko όποιος δεν τα έχει ζήσει δεν μπορεί να κρίνει.Βλέπεις τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα.Σίγουρα ο κάθε γονέας θέλει ότι αλύτερο για το σπλάχνο του.Το λάθος είναι ότι δεν αξιολογούμε τι έχει να δώσει και το δικό μας το παιδί στον/στην σύντροφό του.Εγώ για παράδειγμα,πολλά χρόνια πριν την κρίση,πήρα μια κοπέλα απο μια μικροαστική οικογένεια με πολύ καλή ακαδημαϊκή μόρφωση.Στην αρχή όλα μέλι γάλα.Φυσικά και φαινόταν η διαφορά που είχαμε τόσο στην μόρφωση,αν και συνάδελφοι,όσο και οικονομικά,αλλά εμένα δεν με ενδιέφεραν αυτά ποτέ.Όταν γεννηθηκε ο γιός μου,το 1987 όλα άλλαξαν.Οι γονείς της ήταν όλη μέρα σπίτι μου,δίνοντας διαταγές απο το φαγητό της ημέρας μέχρι και το τι αυτοκίνητο θα αγοράσω.Στην αρχή δεν με ένοιζε πάλι,γιατί απλά τους έγραφα στα παπάρια μου.Κάποια στιγμή,όμως,λόγω ανακαίνισης στο πατρικό μου,πρότεινα στους γονείς μου να έρθουν να μείνουν μερικές μέρες μαζί μας (4 μέρες) στα 220 τ.μ. σπίτι που μου έγραψε ο πατέρας μου,ενώ πρώτα είχα ρωτήσει και την σύζυγο.Ξέρεις τι άκουσα απο γυναίκα και πεθερικά την επόμενη μέρα;"Στο σπίτι μας δεν χωράνε παρείσακτοι!".Οι γονείς μου,στην περιουσία των οποίων ζούσαμε ήταν παρείσακτοι ενώ οι μπουρτζόβλαχοι που μου κατσικώθηκαν έκαναν λές και ήταν στο τσαρδί τους.Φυσικά και τους έδιωξα κακήν κακώς απο το σπίτι μου και οι γονείς μου ήρθαν για 3 μέρες και πρακτικά κομόντουσαν το βράδυ σπίτι,καθώς όλη μέρα έτρεχαν.Απο τότε ήταν η αρχή του τέλους.Τον Μάρτιο του 1988 χωρίσαμε τα τσανάκια μας και έβαλα και τον πατέρα μου να πουλήσει το σπίτι γιατί σιχαινόμουν και την ύπαρξή του.Και σε έναν βετεράνο έρχεται το κάθε τσουτσέκι και λέει ότι μαλακία του κατέβει.Γιατί;Γιατί όλοι μεγάλωσαν να είναι πίρφοροι,κερατάδες,ξεφτίλες και beta.

τυπε, RESPECT !

:hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ρομπα, ξεκουμπωτη, οι κολογεροι γονεις (σας) των γυναικων ειναι οι υπευθυνοι των διαζυγιων λογω των προτυπων που εχουν δωσεις στις πουτανες κορες τους. Κανενας κολογερος γονεας πουτανας δεν το βουλωνει και να κατσει στην γωνια του και να μην αναφερει λεξη . Κανενας κολογερος γοναεας πορνης εεληνιδας δεν καθεται στο σπιτι του και να ανασαινει οταν του λενε οι αλλοι. ΕΝΩ οι γονεις των ξενων πχ Σουηδεζων που ξερω καλα, δεν σε ενοχλουνκαν στο τηλεφωνο.

Λόγω εποχής, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και λόγω του ότι είμαι γνωστός ... ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ για τέτοια κουτσομπολιά .......

ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
που πήγαν και έκαναν ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΓΑΜΠΡΩΝ ........

Για τέτοιους κωλόγερους μιλάμε.
Να πάνε να μπαστακωθούν όλο τον αύγουστο στα σπίτια γαμπρών
ενώ στις κόρες τους δεν έχουν δώσει τίποτε ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.

ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Λόγω εποχής, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και λόγω του ότι είμαι γνωστός ... ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ για τέτοια κουτσομπολιά .......

ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
που πήγαν και έκαναν ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΓΑΜΠΡΩΝ ........

Για τέτοιους κωλόγερους μιλάμε.
Να πάνε να μπαστακωθούν όλο τον αύγουστο στα σπίτια γαμπρών
ενώ στις κόρες τους δεν έχουν δώσει τίποτε ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.

ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.

Κανονας: Επειδη πεφτει παρα πολυ η παραμυθα τα τελευταια χρονια οπου κολογεροι γονεις μυξοκλαιγονται οτι δεν εχουν να δωσουν τιποτε στις κορες τους, ΑΝΟΙΧΤΑ λεω στις κορες τους οτι με ξεβρακωτη δεν θελω παρτιδες.

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
78.712
Πόντοι
41.129

τυπε οι ελληνες πατεραδες αλλα και συζυγοι ειναι για τον μπουτσο, πασχουν απο το συνδρομο του νταβατζη, βλεπουν την κορη τους η την γυναικα τους να κυκλοφορα με τα κωλομαγουλα οξω το καλοκαιρι και περηφανευονται για την σεξουαλικοτητα τους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Κανονας: Επειδη πεφτει παρα πολυ η παραμυθα τα τελευταια χρονια οπου κολογεροι γονεις μυξοκλαιγονται οτι δεν εχουν να δωσουν τιποτε στις κορες τους, ΑΝΟΙΧΤΑ λεω στις κορες τους οτι με ξεβρακωτη δεν θελω παρτιδες.

Παίζει κι άλλο σενάριο , ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΗΣ.

Καριόληδες πατεράδες πουταναριών ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ !!!!!!!!!!

Συνάδελφος έδωσε  ΤΣΑΜΠΑ, ΑΝΕΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ , ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ......
για να παντρευτει την καριόλα την αδελφή του, στέγασε ΤΣΑΜΠΑ ,το Μαλάκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom