Συναγωνιστά Zeljko όποιος δεν τα έχει ζήσει δεν μπορεί να κρίνει.Βλέπεις τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα.Σίγουρα ο κάθε γονέας θέλει ότι αλύτερο για το σπλάχνο του.Το λάθος είναι ότι δεν αξιολογούμε τι έχει να δώσει και το δικό μας το παιδί στον/στην σύντροφό του.Εγώ για παράδειγμα,πολλά χρόνια πριν την κρίση,πήρα μια κοπέλα απο μια μικροαστική οικογένεια με πολύ καλή ακαδημαϊκή μόρφωση.Στην αρχή όλα μέλι γάλα.Φυσικά και φαινόταν η διαφορά που είχαμε τόσο στην μόρφωση,αν και συνάδελφοι,όσο και οικονομικά,αλλά εμένα δεν με ενδιέφεραν αυτά ποτέ.Όταν γεννηθηκε ο γιός μου,το 1987 όλα άλλαξαν.Οι γονείς της ήταν όλη μέρα σπίτι μου,δίνοντας διαταγές απο το φαγητό της ημέρας μέχρι και το τι αυτοκίνητο θα αγοράσω.Στην αρχή δεν με ένοιζε πάλι,γιατί απλά τους έγραφα στα παπάρια μου.Κάποια στιγμή,όμως,λόγω ανακαίνισης στο πατρικό μου,πρότεινα στους γονείς μου να έρθουν να μείνουν μερικές μέρες μαζί μας (4 μέρες) στα 220 τ.μ. σπίτι που μου έγραψε ο πατέρας μου,ενώ πρώτα είχα ρωτήσει και την σύζυγο.Ξέρεις τι άκουσα απο γυναίκα και πεθερικά την επόμενη μέρα;"Στο σπίτι μας δεν χωράνε παρείσακτοι!".Οι γονείς μου,στην περιουσία των οποίων ζούσαμε ήταν παρείσακτοι ενώ οι μπουρτζόβλαχοι που μου κατσικώθηκαν έκαναν λές και ήταν στο τσαρδί τους.Φυσικά και τους έδιωξα κακήν κακώς απο το σπίτι μου και οι γονείς μου ήρθαν για 3 μέρες και πρακτικά κομόντουσαν το βράδυ σπίτι,καθώς όλη μέρα έτρεχαν.Απο τότε ήταν η αρχή του τέλους.Τον Μάρτιο του 1988 χωρίσαμε τα τσανάκια μας και έβαλα και τον πατέρα μου να πουλήσει το σπίτι γιατί σιχαινόμουν και την ύπαρξή του.Και σε έναν βετεράνο έρχεται το κάθε τσουτσέκι και λέει ότι μαλακία του κατέβει.Γιατί;Γιατί όλοι μεγάλωσαν να είναι πίρφοροι,κερατάδες,ξεφτίλες και beta.