zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Γνωστή ιστορία που ξέρω πολύ καλά.
Ζευγάρι καθηγητών. Αυτός γαμιόταν στη δουλειά, αυτή είχε μέχρι τα 37 δουλέψει 1 χρόνο , συνολικά.
Αυτός εκτός του σχολείου (ιδιωτικό) γαμιόταν στα ιδιαίτερα μέχρι μεσάνυχτα καθημερινά και ΣΚ.
Με την κρίση , του λιγόστεψαν τα μαθήματα , έπεσαν τα έσοδά του, τον έδιωξαν από το ιδιωτικό , έμεινε με λίγα ιδιαίτερα , στα 600-700 το μήνα.
Δεν είχαν χρέη , δάνεια κτλ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Είχε και λεφτάκια στην άκρη ο φουκαράς ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
Τον έδιωξε ΣΚ, λέγοντας
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΪΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ"
Δευτέρα διαπίστωσε ότι από παρασκευή , ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, που ήταν δικά του.
Αυτή δεν πάει καλά, δεν έχει κανέναν άλλο, κανείς δεν μπλέκει μαζί της, γιατί είναι καριόλα.
Κοιτάει να του πάρει τώρα όσα γίνεται περισσότερα, γιατί είχαν 1 παιδί.
Ο τύπος δεν έχει να πάρει ένα μηχανάκι τώρα, πάει στα ιδιαίτερα με το λεωφορείο
(το αμάξι τους, το είχε στο όνομά της, δεν ξέρω γιατί).
Ζευγάρι καθηγητών. Αυτός γαμιόταν στη δουλειά, αυτή είχε μέχρι τα 37 δουλέψει 1 χρόνο , συνολικά.
Αυτός εκτός του σχολείου (ιδιωτικό) γαμιόταν στα ιδιαίτερα μέχρι μεσάνυχτα καθημερινά και ΣΚ.
Με την κρίση , του λιγόστεψαν τα μαθήματα , έπεσαν τα έσοδά του, τον έδιωξαν από το ιδιωτικό , έμεινε με λίγα ιδιαίτερα , στα 600-700 το μήνα.
Δεν είχαν χρέη , δάνεια κτλ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Είχε και λεφτάκια στην άκρη ο φουκαράς ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
Τον έδιωξε ΣΚ, λέγοντας
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΪΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ"
Δευτέρα διαπίστωσε ότι από παρασκευή , ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, που ήταν δικά του.
Αυτή δεν πάει καλά, δεν έχει κανέναν άλλο, κανείς δεν μπλέκει μαζί της, γιατί είναι καριόλα.
Κοιτάει να του πάρει τώρα όσα γίνεται περισσότερα, γιατί είχαν 1 παιδί.
Ο τύπος δεν έχει να πάρει ένα μηχανάκι τώρα, πάει στα ιδιαίτερα με το λεωφορείο
(το αμάξι τους, το είχε στο όνομά της, δεν ξέρω γιατί).