Νέα

Διαζυγια κατα την διαρκεια της κρισης 2010.16

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
τυπε μας λες οτι θα εκανες φονο; η απλα τσαμπουκα σε γερους ανθρωπους ; καλος καριολης εισαι. θελετε και γαμους και παιδια ενω ειστε αποβρασματα. Μετα στα δικαστηρια σκυμμένο κεφαλι και συγνώμες αναδροι και ξεφτιλες... :vomit:
Καριόλα να πείς τη θειά σου,κατα πρώτον.Δεύτερον,ναι,θα έφτανα μέχρι εκεί.Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι.Ξεφτίλα και άνανδρο να πείς το πρώτο σου παιδί.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Ας παρουμε και ενα παραδειγμα που ξερουμε ολοι.

Οταν ο Κωστοπουλος ...βαρεσε κανονι...η Μπαλατσινου ...τον εκλασε ..........

Αυτο...........

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Ας παρουμε και ενα παραδειγμα που ξερουμε ολοι.

Οταν ο Κωστοπουλος ...βαρεσε κανονι...η Μπαλατσινου ...τον εκλασε ..........

Αυτο...........
Και μόνο αυτό..Δυστυχως δεν είναι μόνο θέμα ατόμου,αλλά και θέμα σχέσεων.Αν κάποιος βασίσει την σχέση του στο χρήμα και την καλοπέραση μόνο,τότε φυσικά θα βλέπουμε τέτοια σκηνικά.Και δεν είναι μόνο γυναίκες που την κάνουν,για να μην βλογάμε και τα γένια μας,όσοι έχουμε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
79.195
Πόντοι
41.129
εγω γουσταρω να βλεπω τους αντρες να τους πηγαινουν οι ελλεηνιδες στα δικαστηρια και να τους παίρνουν και τα σώβρακα. ειναι στη φυση του αντρα να θελει να γίνει δουλος της γυναικας πριν - κατα την διαρκεια-και μετα το γαμο. ευτυχως εγω βγηκα ανώμαλος και δεν το νιωθω αυτο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
εγω γουσταρω να βλεπω τους αντρες να τους πηγαινουν οι ελλεηνιδες στα δικαστηρια και να τους παίρνουν και τα σώβρακα. ειναι στη φυση του αντρα να θελει να γίνει δουλος της γυναικας πριν - κατα την διαρκεια-και μετα το γαμο. ευτυχως εγω βγηκα ανώμαλος και δεν το νιωθω αυτο.
Ακριβώς για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...Βαπτίσαμε τον εκφυλισμό και το παρα φύσει νορμάλ,Μήτσε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν θα μιλάς για τη γυναίκα μου εδώ.
Για να μην αρχίσουν καντήλια, παναγίες, σπίτια , αλλάχ , βούδες . κομφούκιοι και άλλα κομψά.

Κατανοητό ;
βρε αι στα διαλα τις κερατωνετε και μετα το προβλημα σας ειναι η αναφορα απο ενα ασχετο σε ενα σαιτ  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μιλάς απαράδεκτα και απαίσια.

Όντως όμως. ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Από τη στιγμή που βγαίνει όπλο , έχει τελειώσει η πλάκα.
Και όπλο είναι και τα διάφορα μαχαίρια.
εγω μιλαω απαραδεκτα ο αλλος μας λεει αν η αλλη μου εκανε αυτο θα γινομουν φονιας και μαλιστα στους γεροντες γονιους της που τι φταινε εκεινος μονο ξερει. μιλαμε για τον απολυτο ξεφτιλα. βεβαια εχεις δικιο δεν θα επρεπε καν να μιλαω σε τετοιο τυπο. επρεπε να αδιαφορω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτο δεν το περιμενα απο σενα.  
Τελικα ολες ιδιες ειστε.  :S

Και μου το λεγε ο πατερας μου να βαλω προβατα αλλα που μυαλο εγω :headbang: :headbang:
παραλιμνιε γνωμη μου ειναι οτι σε ενα διαζυγιο ΠΟΤΕ δεν φταιει μονο ο ενας. Φταίνε και οι δυο ειτε επειδη εκαναν λαθος επιλογη ειτε για ανεχτηκαν ειτε γιατι επενδυσαν σε λαθος πραγματα. εγω δεν εχω γαμο στο ενεργητικο μου. τι θελεις να σου απαντησω ; πως θα ηταν μια συνθηκη με παιδια και τι θα εκανα. η περιπτωση που ειπες για εμεναμεταφραζεται ως εξης..
η τυπισα ητο φτωχη ειδε τον ματσό και τον πηρε. του πουλησε ερωτα. αυτος το πιστεψε.εκεινη οταν η συνθηκη αλλαξε βρηκε αλλη λυση επιβιωσης οπως ειχε συνηθισει. και εκεινος απορει οπως και εσυ. η ουσια ειναι μια η κυρια ετσι ηταν παντα.. ενα ανθρωπο τον μετρας σε πολλα πραγματα οχι μοναχα στο τι σπυ πουλαει. παιζουν ολα το ρολο τους . εμεις οταν την παταμε δεν βλεπουμε. ολοι.. η σχεδον ολοι..

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
H κυρια στα τελευταια posts εχει σκοραρει

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
εγω μιλαω απαραδεκτα ο αλλος μας λεει αν η αλλη μου εκανε αυτο θα γινομουν φονιας και μαλιστα στους γεροντες γονιους της που τι φταινε εκεινος μονο ξερει. μιλαμε για τον απολυτο ξεφτιλα. βεβαια εχεις δικιο δεν θα επρεπε καν να μιλαω σε τετοιο τυπο. επρεπε να αδιαφορω
....
Οπλο βγαζεις μονο για αυτοάμυνα  άλλοι  λογοι=ακυρο.
ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΓΕΝΙΚΆ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΆ Κ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΧ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ.
παντα θα λενε η κορη η ο υιός αξιζε κατι καλύτερο δεν πάει να δουλεύει ο αλλος 3 δουλειές.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
Τζογαδόρος  Δεν ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ...ποσο μαλλον παιδι κτλ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
....
Οπλο βγαζεις μονο για αυτοάμυνα  άλλοι  λογοι=ακυρο.
ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΓΕΝΙΚΆ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΆ Κ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΧ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ.
παντα θα λενε η κορη η ο υιός αξιζε κατι καλύτερο δεν πάει να δουλεύει ο αλλος 3 δουλειές.
κακως ανακατευονται . Εκτός απο περιπωσεις που είναι πολύ σοβαρες ενδοοικογενειακη βια κτλ στις υπολοιπες περιπτωσεις οφειλουν να αγαπουν ουσιαστικά τα παιδια τους και αν μπορουν να βοηθήσουν να βοηθούν αλλιως μακρυα..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Aν βρησκαμε για τα τελευταια χρονια στατιστικα γαμους (πολιτικους -θρησκευτικους) διαζυγια θα βοηθουσε την κουβεντα  :rolleyes:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
παραλιμνιε γνωμη μου ειναι οτι σε ενα διαζυγιο ΠΟΤΕ δεν φταιει μονο ο ενας

Σε ένα διαζύγιο , ποτέ δεν φταίει μόνο ένας.
ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ.
Συχνά φταίνε και περισσότεροι , φταίει και ο καριόλης ο πατέρας της, η πουτάνα η αδελφή της κτλ

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Συχνά φταίνε και περισσότεροι , φταίει και ο καριόλης ο πατέρας της, η πουτάνα η αδελφή της κτλ
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Εγώ εξέφρασα άποψη...Δεν θυμάμαι να απαγορεύεται κάπου αυτό...Και αν διάβασες,θα έβλέπες ότι οι γέροντες "την έψησαν" να παρατήσει τον άντρα της και τον αφήσει μαδημενο κοτόπουλο.Μπορεί προσωπικά να έχεις πολλά λεφτά και καλά κάνεις,αλλά δεν είναι όλοι έτσι...Για βάλε λίγο τον εαυτούλη σου στην ίδια θέση...Σκέψου να ξυπνήσεις ένα Σαββατιάτικο πρωϊνό και να σου έχουν μια βαλίτσα με τα πράγματά σου έτοιμα και να σε διώχνουν απο το σπίτι σου,μόνο και μόνο επειδή δεν βγάζει τα λεφτά που έβγαζες κάποτε και μετά να διαπιστώσεις ότι σου έχουν πάρει και τις όποιες οικονομίες είχες απο τον κόπο σου...Πέρα απο αυτό,οι "γέροντες" και η "γυναικούλα" σου μεγαλώνουν το παιδί σου σε ένα περιβάλλον μίσους προς το πρόσωπό σου,πράγμα ακόμα χειρότερο και απο το ξεπουπούλιασμα...Άρα πλέον δεν έχεις οικογένεια,δεν έχεις τα λεφτά σου,δεν έχεις και το παιδί σου.Τι σου μένει;Αυτό που είπα.Μπορεί να μην γουστάρεις να μιλάς σε άτομα σαν και εμένα,αλλά δεν ξεκίνησα να σου μιλάω εγώ,ούτε να σε προσβάλλω.Για αυτό πάνε φάε μια μπουργάτσα με Cyka blyat γιατί όταν πεινάς γίνεσαι ντίβα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστά Zeljko όποιος δεν τα έχει ζήσει δεν μπορεί να κρίνει.Βλέπεις τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα.Σίγουρα ο κάθε γονέας θέλει ότι αλύτερο για το σπλάχνο του.Το λάθος είναι ότι δεν αξιολογούμε τι έχει να δώσει και το δικό μας το παιδί στον/στην σύντροφό του.Εγώ για παράδειγμα,πολλά χρόνια πριν την κρίση,πήρα μια κοπέλα απο μια μικροαστική οικογένεια με πολύ καλή ακαδημαϊκή μόρφωση.Στην αρχή όλα μέλι γάλα.Φυσικά και φαινόταν η διαφορά που είχαμε τόσο στην μόρφωση,αν και συνάδελφοι,όσο και οικονομικά,αλλά εμένα δεν με ενδιέφεραν αυτά ποτέ.Όταν γεννηθηκε ο γιός μου,το 1987 όλα άλλαξαν.Οι γονείς της ήταν όλη μέρα σπίτι μου,δίνοντας διαταγές απο το φαγητό της ημέρας μέχρι και το τι αυτοκίνητο θα αγοράσω.Στην αρχή δεν με ένοιζε πάλι,γιατί απλά τους έγραφα στα παπάρια μου.Κάποια στιγμή,όμως,λόγω ανακαίνισης στο πατρικό μου,πρότεινα στους γονείς μου να έρθουν να μείνουν μερικές μέρες μαζί μας (4 μέρες) στα 220 τ.μ. σπίτι που μου έγραψε ο πατέρας μου,ενώ πρώτα είχα ρωτήσει και την σύζυγο.Ξέρεις τι άκουσα απο γυναίκα και πεθερικά την επόμενη μέρα;"Στο σπίτι μας δεν χωράνε παρείσακτοι!".Οι γονείς μου,στην περιουσία των οποίων ζούσαμε ήταν παρείσακτοι ενώ οι μπουρτζόβλαχοι που μου κατσικώθηκαν έκαναν λές και ήταν στο τσαρδί τους.Φυσικά και τους έδιωξα κακήν κακώς απο το σπίτι μου και οι γονείς μου ήρθαν για 3 μέρες και πρακτικά κομόντουσαν το βράδυ σπίτι,καθώς όλη μέρα έτρεχαν.Απο τότε ήταν η αρχή του τέλους.Τον Μάρτιο του 1988 χωρίσαμε τα τσανάκια μας και έβαλα και τον πατέρα μου να πουλήσει το σπίτι γιατί σιχαινόμουν και την ύπαρξή του.Και σε έναν βετεράνο έρχεται το κάθε τσουτσέκι και λέει ότι μαλακία του κατέβει.Γιατί;Γιατί όλοι μεγάλωσαν να είναι πίρφοροι,κερατάδες,ξεφτίλες και beta.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom