Νέα

Διαζυγια κατα την διαρκεια της κρισης 2010.16

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εγω Παντρευθηκα, αλλα νεταρισα μετα πο 6 χρονια γαμου....ευτυχως χωρις παιδια......την ειχα ΕΥΤΥΧΩΣ δει την δουλεια οτι κατι δεν πηγαινε καλα και ΝΕΤΑΡΙΣΑ χωρις ΚΑΜΙΑ απωλεια! Δοξα τον Μεγαλοδυναμο! Πρεπει ναμαι απο τους πολυ λιγους που ελυξε ενας γαμος χωρις ΚΑΜΙΑ απωλεια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
78.712
Πόντοι
41.129
Εγω Παντρευθηκα, αλλα νεταρισα μετα πο 6 χρονια γαμου....ευτυχως χωρις παιδια......την ειχα ΕΥΤΥΧΩΣ δει την δουλεια οτι κατι δεν πηγαινε καλα και ΝΕΤΑΡΙΣΑ χωρις ΚΑΜΙΑ απωλεια! Δοξα τον Μεγαλοδυναμο!

τυπε εγω σε εξι χρονια γαμου εφοσον ημουν πιστος σε αυτην θα ειχα βαρεθει να γαμαω ακομα και την ιρινα σαγιακ, φανταζεσαι καθε φορα που θα θες να γαμησεις να γαμας την ιρινα επι 6 χρονια, και μονο που το σκεφτομια το θεωρω αιωνιοτητα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγω Παντρευθηκα, αλλα νεταρισα μετα πο 6 χρονια γαμου....ευτυχως χωρις παιδια......την ειχα ΕΥΤΥΧΩΣ δει την δουλεια οτι κατι δεν πηγαινε καλα και ΝΕΤΑΡΙΣΑ χωρις ΚΑΜΙΑ απωλεια! Δοξα τον Μεγαλοδυναμο! Πρεπει ναμαι απο τους πολυ λιγους που ελυξε ενας γαμος χωρις ΚΑΜΙΑ απωλεια.

Όταν δεν υπάρχουν παιδιά, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυπε εγω σε εξι χρονια γαμου εφοσον ημουν πιστος σε αυτην θα ειχα βαρεθει να γαμαω και την ιρινα σαγιακ

τυπε και βαλε αλλα 5 χρονια σχεση......μιλαμε στο συνολο 11 χρονια.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Απο τη μια κατηγορείτε τις Ελλεηνίδες πως μόνο τα φράγκα σκέφτονται και από την άλλη όλο με προίκες, διαμερίσματα και φράγκα ασχολείστε  :rolleyes:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Απο τη μια κατηγορείτε τις Ελλεηνίδες πως μόνο τα φράγκα σκέφτονται και από την άλλη όλο με προίκες, διαμερίσματα και φράγκα ασχολείστε  :rolleyes:

Τωρα μονο με φραγκα , αλλιως ΟΧΙ!!! Να ξεπαραδιαστει ο γερος της!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Το επιβεβαιώνουμε κι όλας!

Να κοιτάει να φάει η ίδια ... ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .......

να κοιτάνε να βολευτούν ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΑΝΑ-ΑΔΕΛΦΟΣ
από το μουνί της ελλεηνίδας, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ........

έχετε ακούσει για έναν κουνιάδο του βοσκόπουλου ... που κυκλοφορούσε με jaguar ....
δεν είχε επάγγελμα ο τύπος ...

ΗΤΑΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
78.712
Πόντοι
41.129
τυπε και βαλε αλλα 5 χρονια σχεση......μιλαμε στο συνολο 11 χρονια.

11 χρονια το ιδιο μουνι ? πραγματικα θα εκανες αγγαρεια την ωρα του σεξ, επαιρνες και τιποτα για να σου σηκωνεται ?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
11 χρονια το ιδιο μουνι ? πραγματικα θα εκανες αγγαρεια την ωρα του σεξ, επαιρνες και τιποτα για να σου σηκωνεται ?

Εδώ αλλουνού του σηκώνεται 40 χρόνια με την ίδια χούφτα ρε ........

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Το επιβεβαιώνουμε κι όλας!

Να κοιτάει να φάει η ίδια ... ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .......

να κοιτάνε να βολευτούν ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΑΝΑ-ΑΔΕΛΦΟΣ
από το μουνί της ελλεηνίδας, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ........

έχετε ακούσει για έναν κουνιάδο του βοσκόπουλου ... που κυκλοφορούσε με jaguar ....
δεν είχε επάγγελμα ο τύπος ...

ΗΤΑΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!!!!

Καταλαβαίνεις πως το να αγοράσει ο Βοσκόπουλος jaguar στον κουνιάδο του είναι σα να κεράσω εγώ στον δικό μου ένα γαμήσι στη Φυλής...

Έλα μου ντε...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καταλαβαίνεις πως το να αγοράσει ο Βοσκόπουλος jaguar στον κουνιάδο του είναι σα να κεράσω εγώ στον δικό μου ένα γαμήσι στη Φυλής...

Να την αγοράσει μόνο ;
Να τη συντηρεί ;
Με τη jaguar δεν πήγαινε στη δουλειά αυτό το @.

τα έξυνε όλη μέρα και γύριζε και έπινε και έτρωγε και πλήρωνε ο βλάκας.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ.

Εσύ το θεωρείς σωστό ;;;;;;

Και ο Βοσκόπουλος είχε μεν πολλά, αλλά νυχτοκάματο ήταν.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ GOLDMAN , ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ.

Το βρίσκεις σωστό ;
Να εξασφαλίζεις σε κάποιον ζωή .... james bond, επειδή του γαμάς την αδελφή ;;;;;;;;;

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 100000% ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
78.712
Πόντοι
41.129
Χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
Διάβασα όλο το νήμα και εκλασα στα γέλια..Ρε μαλακες τι να πω εγω που εχω μηνιαίο μισθό 4000€ και επειδή μέναμε σε σπίτι (αρχιδια σπίτι,1 υπνοδωμάτιο,σαλόνι,κουζίνα,μπάνιο και μπαλκόνι.50τ.μ) της δικιας μου οποτε τσακωνόμασταν για ψίλλου πήδημα με έδιωχνε..Έτσι εισαι ρε τσουλι ...;;;;
Ενοικίασα σπίτι με 3 υπνοδωμάτια,2 τουαλέτες,κουζίνα,σαλονοτραπεζαρια,γραφείο και βεράντα..Αμα θες διώξε με τωρα μωρή που πληρώνω εγω..Οι γυναίκες γενικά δεν ειναι για να προσφέρουν πολύ στα οικονομικά γιατί τις εχει εκπαιδεύσει η καριολα μάνα τους να ανοίγουν τα πόδια τους και να έχουν έναν μαλακα να τα σκάει..

τυπε σου την εφερε η γκομενα, επιτηδες σε εδιωχνε για να σου θιξει τον εγωισμο να νοικιασεις δικο σου μεγαλυτερο και καλυτερο σπιτι και να την παρεις απο το μικρο.κερδισμενη δεν ειναι και τωρα ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρομπα, ξεκουμπωτη, οι κολογεροι γονεις (σας) των γυναικων ειναι οι υπευθυνοι των διαζυγιων λογω των προτυπων που εχουν δωσεις στις πουτανες κορες τους. Κανενας κολογερος γονεας πουτανας δεν το βουλωνει και να κατσει στην γωνια του και να μην αναφερει λεξη . Κανενας κολογερος γοναεας πορνης εεληνιδας δεν καθεται στο σπιτι του και να ανασαινει οταν του λενε οι αλλοι. ΕΝΩ οι γονεις των ξενων πχ Σουηδεζων που ξερω καλα, δεν σε ενοχλουνκαν στο τηλεφωνο.

Οποτε θανατο στους κολογερους γονεις των ελληνιδων πουτανων.

ΥΓ. Σου απαντησα ετσι, για να μαθεις να μιλας καλυτερα σε παρακαλω!
οπως είσαι πήγαινε σε ψυχίατρο. Κρίμα είναι να πάρεις και εσύ στο λαιμό σου τους οικείους σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom