Νέα

Διαζυγια κατα την διαρκεια της κρισης 2010.16

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Συναγωνιστά Zeljko όποιος δεν τα έχει ζήσει δεν μπορεί να κρίνει.Βλέπεις τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα.Σίγουρα ο κάθε γονέας θέλει ότι αλύτερο για το σπλάχνο του.Το λάθος είναι ότι δεν αξιολογούμε τι έχει να δώσει και το δικό μας το παιδί στον/στην σύντροφό του.Εγώ για παράδειγμα,πολλά χρόνια πριν την κρίση,πήρα μια κοπέλα απο μια μικροαστική οικογένεια με πολύ καλή ακαδημαϊκή μόρφωση.Στην αρχή όλα μέλι γάλα.Φυσικά και φαινόταν η διαφορά που είχαμε τόσο στην μόρφωση,αν και συνάδελφοι,όσο και οικονομικά,αλλά εμένα δεν με ενδιέφεραν αυτά ποτέ.Όταν γεννηθηκε ο γιός μου,το 1987 όλα άλλαξαν.Οι γονείς της ήταν όλη μέρα σπίτι μου,δίνοντας διαταγές απο το φαγητό της ημέρας μέχρι και το τι αυτοκίνητο θα αγοράσω.Στην αρχή δεν με ένοιζε πάλι,γιατί απλά τους έγραφα στα παπάρια μου.Κάποια στιγμή,όμως,λόγω ανακαίνισης στο πατρικό μου,πρότεινα στους γονείς μου να έρθουν να μείνουν μερικές μέρες μαζί μας (4 μέρες) στα 220 τ.μ. σπίτι που μου έγραψε ο πατέρας μου,ενώ πρώτα είχα ρωτήσει και την σύζυγο.Ξέρεις τι άκουσα απο γυναίκα και πεθερικά την επόμενη μέρα;"Στο σπίτι μας δεν χωράνε παρείσακτοι!".Οι γονείς μου,στην περιουσία των οποίων ζούσαμε ήταν παρείσακτοι ενώ οι μπουρτζόβλαχοι που μου κατσικώθηκαν έκαναν λές και ήταν στο τσαρδί τους.Φυσικά και τους έδιωξα κακήν κακώς απο το σπίτι μου και οι γονείς μου ήρθαν για 3 μέρες και πρακτικά κομόντουσαν το βράδυ σπίτι,καθώς όλη μέρα έτρεχαν.Απο τότε ήταν η αρχή του τέλους.Τον Μάρτιο του 1988 χωρίσαμε τα τσανάκια μας και έβαλα και τον πατέρα μου να πουλήσει το σπίτι γιατί σιχαινόμουν και την ύπαρξή του.Και σε έναν βετεράνο έρχεται το κάθε τσουτσέκι και λέει ότι μαλακία του κατέβει.Γιατί;Γιατί όλοι μεγάλωσαν να είναι πίρφοροι,κερατάδες,ξεφτίλες και beta.
πες μας τον πόνο σου το προσωπικό σου δράμα στο μπου. Και δώσε συμβουλές πετυ -χημενε συναγωνιστη. Δάσκαλος σαν τον πικερ ?

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
ρε ρε ρε ρε.....
οποιος δινει.... προικα,βοηθεια κτλ....ακομη κ στην καθημερηνοτητα δανεικα πχ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕxΩ ΔΕΙ συμπεριφορά από πεθερικα που δεν δωσαν τιποτα η ελαχιστα ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑ!!!
αντίθετα το 95% που εχει βοηθησει πολύ εχει ΘΑΡΡΟΣ κ θρασος κ τσαμπουκα .

Το ιδιο ισχυει όμως και για ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ειδικα δεκαετια δεκαετια 50-60-70 ενώ εβρισκαν την καταλληλη δεν την περναν γιατι ηταν πολύ φτωχη.

Υπηρχαν κ οι εξαιρέσεις π.χ ο γερος μου σε 48 ωρες ειχε δωσει λογο περιεργο πολύ για καποιον που τον κυνηγαγαν τοσα θυληκα τοτε,κ τυπο ανεξαρτητο γενικα.

Η αληθεια είναι το χρημα η μαλλον η ελλειψη του φερνει γκρινια, το θεμα είναι στην 1 δυσκολια δεν παρατας καποιον ετσι απλα,.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ δεν το μονο θεμα βαλτε μεσα κ τον παραγοντα αρρωστεια αλλα αυτό είναι αλλο θεμα

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
πες μας τον πόνο σου το προσωπικό σου δράμα στο μπου. Και δώσε συμβουλές πετυ -χημενε συναγωνιστη. Δάσκαλος σαν τον πικερ ?
---
ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΙΡΩΝEΙΑ ΕΔΩ....ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ 100%....ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ Κ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
τυπε το τοπικ ειναι για θλιβερες ιστοριες οχι τις καλυτερες στιγμες της ζωης σου
Τυπε μου αυτο που θελω να πω ειναι,οτι η κριση εδειξε το πραγματικο προσωπο των ανθρωπων.Οσοι ας πουμε εχασαν μια δουλεια και τους παρατησαν ολοι,ξερουν που βαδιζουν στη ζωή.Ενώ ας πουμε συντροφοι,φιλοι ή συγγενεις που βοηθησαν στη δυσκολη στιγμη,ξερεις οτι ειναι διπλα σου και δεν ηταν για τα φραγκα ή το status.Μονο και μονο εγω προσωπικα που εμεινα 6 μηνες ανεργος και ξεσκαρταρισα,ήταν μεγαλο δωρο.Σε αλλη περιπτωση μπορει να πληρωνα στεγαστικο και διατροφες για να μενει μεσα η πουτανα και να γαμιετε μπροστα στο παιδι με τον εναν και τον αλλο.
Φυσικα απο τον περιγυρο μου εχω ακουσει και το αναποδο.Πεθερικα να καβατζωνουν τον ξεφτιλα γαμπρο και αυτος να παραταει γυναικα και παιδια και να τα τρωει με γκομενες.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Α Χεστηκα...Εχω βρει την ησυχία μου..Αμα τσακωθούμε την σουτάρω σε άλλο δωμάτιο.Δεν της λεω να πάει στο δικό της σπίτι που μας ζάλισε τ'αρχιδια μ'αυτο.Δεν ειμαι μικροπρεπής εγω.... :2funny:

Nαι αδερφέ είσαι μεγάλος δάσκαλος αφού σπιτώνεις κάποια που σε πέταγε έξω για ψύλλου πήδημα και την θεωρείς τσουλί. Πες κι άλλα. Δώσε τα φώτα σου...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Κοπελιά .......
προσπαθώ να σου μιλήσω κόσμια αυτή τη φορά ...
ο άνθρωπος είναι 60 ετών και είχε παντρευτεί πριν 30 χρόνια ......
ενώ έχει γιό , που είναι λίγο μικρότερος από σένα ......
Έχει βιώσει λοιπόν καταστάσεις, που δεν ξέρεις και δεν έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
Αν θέλεις να διαβάζεις, διάβαζε, αν δεν σου αρέσει τη βόλτα σου.
Να πεις πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα,
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ , γιατί το συνάφι σας από γάμους ...

με την έννοια του άνδρας-γυναίκα που κάνουν παιδιά ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.
ΑΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΑΚΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙΚΑ ΧΥΣΙΑ ... ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .....ή ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΚΡΟΦΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ........

Εδώ ... δεν εχεις να πεις.
ΟΠΟΤΕ ... ΜΟΚΟ .......

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
κάνε πιο μεγάλα γράμματα γιατί δεν ακούω κ με τα μεγάλα έχει πιο πολύ δίκιο
-------
οκ...δεν είναι όλα τα πεθερικα το ιδιο κ δεν είναι ΣΚΑΡΤΑ μονο της γυναικας αλλα κ του αντρα, μην διαλέγουμε ότι μας συμφερει.
ΣΤΗΝ  περιπτωση του εχει κάθε δικιο να νιωθει μισος,τσαντιλα,εχθρα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
-------
οκ...δεν είναι όλα τα πεθερικα το ιδιο κ δεν είναι ΣΚΑΡΤΑ μονο της γυναικας αλλα κ του αντρα, μην διαλέγουμε ότι μας συμφερει.
ΣΤΗΝ  περιπτωση του εχει κάθε δικιο να νιωθει μισος,τσαντιλα,εχθρα...
τα λάθη τα δικά του τα βλέπει?η μόνο οι άλλοι πάντα φταινε. Εκανε οικογένεια έκανε λάθος επιλογή κ τώρα αντί να πει έκανα λάθος βριζει θεούς κ δαίμονες. Ωραία ώριμη συμπεριφορά..

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
6
συναδελφος μου παντρευτηκε προ κρισης μια κουκλα μοντελο Playboy απο χωριο της Μεσσηνιας με μικρη περιουσια. το παλληκαρι δουλευε δυο δουλειες πρωι σε τραπεζα βραδυ φροντιστηρια. η κιουρια ταξιδι μελιτος Απω Ανατολη ...καθε χρονο δυο ταξιδια εξωτερικο, Λονδινα Παρισια Ρωμες,Πραγες ,Αμπου Νταμπια και δε συμμαζευεται καλοκαιρια Μυκονο,Σαντορινη,Παρο κλπ καθε εβδομαδα εξοδοι μπουζουκια,κλαμπ,εστιατορια Χρυσων Σκουφων κλπ Πριν δυο χρονια στο κορυφωμα της κρισης απολυεται ο νεος και συγκεντρωνεται στα φροντιστηρια και στην επιχειρηση του πατερα του που πλεον ομως δεν ειναι κι αυτη τοσο προσοδοφορα οσο πριν...σ ενα 6μηνο η πουτανα τον παρατησε...ευτυχως δεν ειχε παιδια μαζι της...αλλα ουτε οικονομιες του ταφαγε ολα στη dolce vita! it's a true story!

Επισκέπτης
συναδελφος μου παντρευτηκε προ κρισης μια κουκλα μοντελο Playboy απο χωριο της Μεσσηνιας με μικρη περιουσια. το παλληκαρι δουλευε δυο δουλειες πρωι σε τραπεζα βραδυ φροντιστηρια. η κιουρια ταξιδι μελιτος Απω Ανατολη ...καθε χρονο δυο ταξιδια εξωτερικο, Λονδινα Παρισια Ρωμες,Πραγες ,Αμπου Νταμπια και δε συμμαζευεται καλοκαιρια Μυκονο,Σαντορινη,Παρο κλπ καθε εβδομαδα εξοδοι μπουζουκια,κλαμπ,εστιατορια Χρυσων Σκουφων κλπ Πριν δυο χρονια στο κορυφωμα της κρισης απολυεται ο νεος και συγκεντρωνεται στα φροντιστηρια και στην επιχειρηση του πατερα του που πλεον ομως δεν ειναι κι αυτη τοσο προσοδοφορα οσο πριν...σ ενα 6μηνο η πουτανα τον παρατησε...ευτυχως δεν ειχε παιδια μαζι της...αλλα ουτε οικονομιες του ταφαγε ολα στη dolce vita! it's a true story!
ο ιδιος φταιει μαν.Δεν την εβλεπε οτι ειναι πουτανα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κοπελιά .......
προσπαθώ να σου μιλήσω κόσμια αυτή τη φορά ...
ο άνθρωπος είναι 60 ετών και είχε παντρευτεί πριν 30 χρόνια ......
ενώ έχει γιό , που είναι λίγο μικρότερος από σένα ......
Έχει βιώσει λοιπόν καταστάσεις, που δεν ξέρεις και δεν έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
Αν θέλεις να διαβάζεις, διάβαζε, αν δεν σου αρέσει τη βόλτα σου.
Να πεις πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα,
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ , γιατί το συνάφι σας από γάμους ...

με την έννοια του άνδρας-γυναίκα που κάνουν παιδιά ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.
ΑΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΑΚΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙΚΑ ΧΥΣΙΑ ... ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .....ή ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΚΡΟΦΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ........

Εδώ ... δεν εχεις να πεις.
ΟΠΟΤΕ ... ΜΟΚΟ .......
ρε μάνα μου  δικαζω διαζύγια κ έχω ακούσει τόσες ιστορίες. Κ τις έχω ζήσει την ώρα που συμβαίνουν με αγωνία και τηλέφωνο την ώρα που εσύ κοιμάσαι και κάνεις διακοπές. Θα μου πεις εσύ τι ξέρω κ τι όχι. Σε παρακαλώ...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
ΤΟ ΟΤΙ  δεν είναι όλα τα πεθερικα το ιδιο...απλο παράδειγμα,
Όταν ειχα κατσει νοσκοκομειο 2 βδομάδες ο γερος (από νησι)διπλα ηταν κανα 2μηνο μεσα η γυναικα του εμενε στο σπιτι του γιου,
γιατι κάθε μερα πηγαινε νοσοκομειο σε κσποια φαση μου λεει να είναι καλα η νυφη μου 2 μηνες με ανεχεται κ φροντιζει(φαγητο ρουχα γερου) κτλ...
οποτε μην τα βαζουμε όλα στην ιδια μοιρα σαν καταληξη ,αιτια...κτλ

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ρε ρε ρε ρε.....
οποιος δινει.... προικα,βοηθεια κτλ....ακομη κ στην καθημερηνοτητα δανεικα πχ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕxΩ ΔΕΙ συμπεριφορά από πεθερικα που δεν δωσαν τιποτα η ελαχιστα ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑ!!!
αντίθετα το 95% που εχει βοηθησει πολύ εχει ΘΑΡΡΟΣ κ θρασος κ τσαμπουκα .

Φίλε ... δεν έχεις δει όλους τους πιθανούς συνδιασμούς !!!!!!
Μιλάω με πολλούς και ακούω πολλά , κάθε μέρα. Χιλιάδες ιστορίες κάθε χρόνο .

Να σας πω μερικές ακραίες ....

1)Πεθερικά που δεν έδωσαν τίποτε στην κόρη τους, που πήρε τύπο με φράγκα.ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ... ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

2)Πεθερικά που επίσης δεν έδωσαν τίποτε στην κόρη τους.Ζήτησαν από το γαμπρό , που έμενε με την κόρη τους σε σπιταρώνα 350τμ ++ , να πάνε να μείνουν εκεί κι αυτοί
ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ....

3)Πεθέρικά που επίσης δεν έδωσαν τίποτε στην κόρη τους, να ζητάνε από γαμπρό , που έχει δικές του πολυκατοικίες, ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ....

4)Αδελφή , που επειδή θεωρούσε ότι η αδελφή της καλοπαντρεύτηκε , να πηγαίνει κάθε μέρα να τρώει στο σπίτι της αδελφής της και να φορτώνει κι όλας, για να μην ... ξοδεύεται στα σούπερ μάρκετ ...........

5)Το κλασσικό μετά από διαζύγια. ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ .........

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ρε μάνα μου  δικαζω διαζύγια κ έχω ακούσει τόσες ιστορίες.

Κάνω σκοποβολή με 6-7 δικηγόρους που δικάζουν διαζύγια και μου λένε ιστορίες,
οι οποίοι κάνουν αυτή τη δουλειά από το ... 1978 ...........

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
τα λάθη τα δικά του τα βλέπει?η μόνο οι άλλοι πάντα φταινε. Εκανε οικογένεια έκανε λάθος επιλογή κ τώρα αντί να πει έκανα λάθος βριζει θεούς κ δαίμονες. Ωραία ώριμη συμπεριφορά..
---------
λαθος επιλογή..???
οκ πριν κρεμαστεις(γαμος) ξερεις μερικα η νομιζεις ότι ξερεις....το ότι απεφευγε φασαρίες στην 1 αφορμή ισως ηταν το 1 λαθος...'
το ότι δεν του βγηκε ο γαμος όπως ηθελε δεν παει να πει ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ αυτά εκανε λαθος επιλογή.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε λακη τι σκατα όλες οι γκόμενες οπου γράφουν εδω μεσα (πέρα απο τα πορνιδια) πίνουν μπαφους,γαμιουντε με πακιστανια και ειναι μπάζα;;;; :huh:

Οι αναρχοαριστεροάπλυτες, έτσι είναι όλες.
Σε φόρουμ , μπαίνουν τέτοιες κυρίως.
Έχω βρει τα παλιά μου αρχεία στο άλλο pc ... θέλεις να βάλω quote post της που λέει η ίδια ότι είναι αναρχοάπλυτη ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ξεκολλά το παρατραβάς,εισαι λάθος.Ο άνθρωπος είπε μια ιστορία οπου όπως την περιέγραψε έφταιγαν άλλοι (καθόλου απίθανο) αμα έφταιγε αυτός θα μας έλεγε ρε παιδιά φταίω.Τι ψάχνεις τωρα;;;
ρε ρε μαν σορρυ που τον είπα ξεφτίλα επειδή η λογική του είναι νσ δολοφονήσει τα πεθερικα του.με τέτοια κρίση που έχετε τι γάμους θα κάνατε θα μου πεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom