zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
να είναι καλα η νυφη μου 2 μηνες με ανεχεται
Θα έριχνα τίποτε χρηστοπαναγίες για τη νύφη που ανέχεται την πεθερά ,
αλλά προσπαθώ να το παίξω πολιτισμένος ...
να είναι καλα η νυφη μου 2 μηνες με ανεχεται
παππουδισιους ούτε είχα γεννηθεί..
Ναι ρε τυπε. Λάθος επιλογή.μας φταίει όλος ο κόσμος εκτός από τον εαυτό μας. Η τριτοξαφελφη μας κ ο παππούς μας. Εμείς όχι ποτέ!. Στο τέλος την πληρώνουν τα παιδιά κ ο πιο καλοκαρδος.---------
λαθος επιλογή..???
οκ πριν κρεμαστεις(γαμος) ξερεις μερικα η νομιζεις ότι ξερεις....το ότι απεφευγε φασαρίες στην 1 αφορμή ισως ηταν το 1 λαθος...'
το ότι δεν του βγηκε ο γαμος όπως ηθελε δεν παει να πει ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ αυτά εκανε λαθος επιλογή.
Επρεπε να την βγαλει στο κλαρί να κονομήσει...συναδελφος μου παντρευτηκε προ κρισης μια κουκλα μοντελο Playboy απο χωριο της Μεσσηνιας με μικρη περιουσια. το παλληκαρι δουλευε δυο δουλειες πρωι σε τραπεζα βραδυ φροντιστηρια. η κιουρια ταξιδι μελιτος Απω Ανατολη ...καθε χρονο δυο ταξιδια εξωτερικο, Λονδινα Παρισια Ρωμες,Πραγες ,Αμπου Νταμπια και δε συμμαζευεται καλοκαιρια Μυκονο,Σαντορινη,Παρο κλπ καθε εβδομαδα εξοδοι μπουζουκια,κλαμπ,εστιατορια Χρυσων Σκουφων κλπ Πριν δυο χρονια στο κορυφωμα της κρισης απολυεται ο νεος και συγκεντρωνεται στα φροντιστηρια και στην επιχειρηση του πατερα του που πλεον ομως δεν ειναι κι αυτη τοσο προσοδοφορα οσο πριν...σ ενα 6μηνο η πουτανα τον παρατησε...ευτυχως δεν ειχε παιδια μαζι της...αλλα ουτε οικονομιες του ταφαγε ολα στη dolce vita! it's a true story!
Είμαι πληθωρικος χαρακτήρας να μην το παίρνει προσωπικά. Εκφράζομαι γκραντεΔεν είπε καμια τέτοια κουβέντα...Απλά καμια φορά θέλει λίγο κατανόηση το πράγμα.Μπηκε ο άνθρωπος είπε το στορυ του,μην τον προσβάλουμε..Άφησε το εκεί.
Η αλήθεια ειναι οτι κάποιες γυναίκες σε συνδυασμό με τα πεθερικά ειναι για σκότωμα αλλα ειναι μεγάλη ιστορία.![]()
Ναι ρε τυπε. Λάθος επιλογή.μας φταίει όλος ο κόσμος εκτός από τον εαυτό μας. Η τριτοξαφελφη μας κ ο παππούς μας. Εμείς όχι ποτέ!. Στο τέλος την πληρώνουν τα παιδιά κ ο πιο καλοκαρδος.
σκασιλα μου. Ολο γκρίνια είσαι. Κάνε λίγο σεξ πήγαινε μια ωραία βόλτα να περπατήσεις να πάρει αέρα ο πνεύμονας σου δες λίγο θάλασσα λίγο ομορφιά. Ολο νεύρα είσαι νέος ανθρώπος θα πάθεις ελκος με τόση πίεσηΟι γυναίκες οι γεννημένες μετά το 1970 πήραν λάθος δρόμο
και έγιναν γαμώ το θεό τους. Όλοι το παραδέχονται.
Με αποτέλεσμα οι σχέσεις και οι γάμοι να πηγαίνουν κατά διαόλου.
Και οι πουτάνες της παλιάς γενιάς, οι κανονικές πουτάνες των μπουρδέλων ,
ήταν πιο κυριλέ και πιο καταλληλες για σπίτι από τη μέση ελληνίδα 30ρα σημερα.
Και μπορούσαν και να κάνουν και κάποιες δουλειές στο σπίτι.
Οι τωρινές άκουσαν ότι πρέπει να είναι κυριές στα σαλόνια και πουτάνες στα κρεβάτια
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.
----Θα έριχνα τίποτε χρηστοπαναγίες για τη νύφη που ανέχεται την πεθερά ,
αλλά προσπαθώ να το παίξω πολιτισμένος ...
συναδελφος μου παντρευτηκε προ κρισης μια κουκλα μοντελο Playboy απο χωριο της Μεσσηνιας με μικρη περιουσια. το παλληκαρι δουλευε δυο δουλειες πρωι σε τραπεζα βραδυ φροντιστηρια. η κιουρια ταξιδι μελιτος Απω Ανατολη ...καθε χρονο δυο ταξιδια εξωτερικο, Λονδινα Παρισια Ρωμες,Πραγες ,Αμπου Νταμπια και δε συμμαζευεται καλοκαιρια Μυκονο,Σαντορινη,Παρο κλπ καθε εβδομαδα εξοδοι μπουζουκια,κλαμπ,εστιατορια Χρυσων Σκουφων κλπ Πριν δυο χρονια στο κορυφωμα της κρισης απολυεται ο νεος και συγκεντρωνεται στα φροντιστηρια και στην επιχειρηση του πατερα του που πλεον ομως δεν ειναι κι αυτη τοσο προσοδοφορα οσο πριν...σ ενα 6μηνο η πουτανα τον παρατησε...ευτυχως δεν ειχε παιδια μαζι της...αλλα ουτε οικονομιες του ταφαγε ολα στη dolce vita! it's a true story!
--Είμαι πληθωρικος χαρακτήρας να μην το παίρνει προσωπικά. Εκφράζομαι γκραντε
Ολο νεύρα είσαι νέος ανθρώπος θα πάθεις ελκος με τόση πίεση
ΟΜΩΣ.................................................
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@@@ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΣΤΩ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...(ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ)
"ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΜΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ" ???
Η....
ΑΝ ΤΑ 4 ΤΑΞΙΔΙΑ Η 10 ΜΕΡΕΣ ΕΞΟΧΗ ΓΙΝΟΥΝ 2 Κ 5 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ είναι αιτια χωρισμου?
--------------Πριν βουτήξεις στην θάλασσα φωνάζεις και στα σκυλόψαρα να φύγουν;
Ό,τι κι αν ρωτήσεις ........ΟΜΩΣ.................................................
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@@@ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ
Ωπ ξεκιναω εγω ιστορια.Μπαρμπας καρπαζοεισπρακτορας με εργοστασιο προικα απο τον πεθερό,κλωστουφαντουργια,βουταει καταθεσεις και μηχανηματα του εργοστασιου,τα πουλαει και εξαφανιζετε με ρωσσίδα.Η συζυγος,μια μπουχεσα αχωνευτη,μετα απο ταξιδι αναψυχης,παει στο εργοστασιο και το βρισκει αδειο.Σπιτι,χρηματοκιβωτιο και κοσμηματα,μπουχός!Ακόμα με χαπια ηρεμιστικα την εχουν!Τι γελια ειχα ριξει τοτε...--
θα μπορουσες αντι να πουλας πνευμα εδώ να φτιαξεις ένα ΤΟΠΙΚ...
" γεροι ανω των 60 που παρατησαν γυναικα κ παιδια για μια ουκρανιδα,ρωσιδα κτλ" (νοικοκυρα χωρις εισοδημα)
Ο Punisher εισαι τυπε;Δεν καταλαβαίνω χρηστό.
Η πίεσή μου είναι η συστολική 115 και η διαστολική 75 .ΤΕΛΕΙΑ.
Παλμούς στο 20λεπτο του τεστ κοπώσεως , έφτασα μέχρι 150 καιπίεση αντίστοιχα 145 και 98 .
Είμαι ψυχρός εκτελεστής, που λειτουργεί άριστα σε καταστάσεις stress .
Γι'αυτό ανυπομονώ να ερθει η ώρα που θα είμαι με την κοντόκαννη στους δρόμους, δίχως να υπάρχει κράτος και θα κάνω μάνες δίχως γιούς και γυναίκες δίχως ανδρες
παραλιμνιε γνωμη μου ειναι οτι σε ενα διαζυγιο ΠΟΤΕ δεν φταιει μονο ο ενας. Φταίνε και οι δυο ειτε επειδη εκαναν λαθος επιλογη ειτε για ανεχτηκαν ειτε γιατι επενδυσαν σε λαθος πραγματα. εγω δεν εχω γαμο στο ενεργητικο μου. τι θελεις να σου απαντησω ; πως θα ηταν μια συνθηκη με παιδια και τι θα εκανα. η περιπτωση που ειπες για εμεναμεταφραζεται ως εξης..
η τυπισα ητο φτωχη ειδε τον ματσό και τον πηρε. του πουλησε ερωτα. αυτος το πιστεψε.εκεινη οταν η συνθηκη αλλαξε βρηκε αλλη λυση επιβιωσης οπως ειχε συνηθισει. και εκεινος απορει οπως και εσυ. η ουσια ειναι μια η κυρια ετσι ηταν παντα.. ενα ανθρωπο τον μετρας σε πολλα πραγματα οχι μοναχα στο τι σπυ πουλαει. παιζουν ολα το ρολο τους . εμεις οταν την παταμε δεν βλεπουμε. ολοι.. η σχεδον ολοι..
εχει να ταιζει κι ενα μεγαλοσωμο σκιλι μπουλτακ.
Ο Punisher εισαι τυπε;