Νέα

Διαβαζουν οι κοπελες, οι τσατσαδες, οι πατρωνες, οι νταβαδες κτλ το σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα αυτο ειναι γνωστο εδω κ πολυ καιρο....κ να μην διαβαζουν εχουν καλοθελητες που πανε κ της ενημερωνουν...
καλα τι θεμα ειναι αυτο εδω υπαρχουν κοριτσια κ τσα τσαδες που εχουν λογαριασμο δεν το εχεις παρει χαμπαρι.... ;)
τις εχω δει φιλε αλλα θελω να σου κανω μια ερωτηση, πως ειναι δυνατον ρωσιδες και ρουμανες πορνες να καταλαβαινουν και να ΓΡΑΦΟΥΝ με ελληνικους χαρακτηρες και μαλιστα πολλες και με πολυ καλη ορθογραφια???

γριφος για δυνατους λυτες??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.547
Πόντοι
46.232
τις εχω δει φιλε αλλα θελω να σου κανω μια ερωτηση, πως ειναι δυνατον ρωσιδες και ρουμανες πορνες να καταλαβαινουν και να ΓΡΑΦΟΥΝ με ελληνικους χαρακτηρες και μαλιστα πολλες και με πολυ καλη ορθογραφια???

γριφος για δυνατους λυτες??
δεν ξερουν να γραφουν κ να διβαζουν ολες αλλα εχουν διπλα τους ατομα(στο περιβαλλον τους)που τους τα μεταφραζουν κ τους τα γραφουν.....εμενα συγκεκριμενα κοπελα απο μπουρδελο που ειχαμε καλες σχεσεις ηξερε να μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα δεν ηξερε να διαβαζει κ να γραφει αλλα καθε φορα που πηγαινα μου ελεγε διαβασες τι εγραψε εκεινος ,διαβασες τι εγραξε αυτος ,ο αλλος εγραφε μονο ψεματα κλπ.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.074
Πόντοι
11.585
οχι μονο διαβαζουν, αλλα γραφουν και κριτικες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ειδικά στα μαγαζιά στη Στουρνάρη, έχουν και έκπτωση στα laptop... ίσως και να πληρώνουν σε είδος!!!
και από δωρεάν net εκεί... βράζει ο τόπος!!!
όσο για τη μετάφραση, το google να είναι καλά!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εννοειται οτι διαβαζουν.....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
οχι μονο διαβαζουν, αλλα γραφουν και κριτικες...
εσεις λετε να σκανε ενα καρο λεφτα στις διαφημισεις και να μην το διαβαζουν κιολας.ποσο αφελης μπορει να ειναι καποιος.ολοι αυτοι το κευθυνουν κιολας ξυπνηστε ρε

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
:2funny: ναι γιατι πολυ τους νοιαζει ...
αυτες θα πανε σπιτια τους .. εμεις που θα παμε να δουμε  :-

παντως ο αντισθενης πρπεει αν προσλαβει μεταφραστες να μεταφραζουν τις κριτκες και σε αλλες γλωσσες
Ρουμανικα - Ρωσσικα - Αγλλικα σιγουρα ..

ααα και Πωλονικα φυσικα για να μας διαβαζει και η Καντυ  :smitten:

Τώρα με το google όποιος ξέρει το site και θέλει να διαβάσει μπορεί. Παρακάτω η πρώτη παράγραφος της τελευταίας κριτικής μου, μεταφρασμένη κατ΄ απαίτηση σε Ρουμανικά, Ρωσικά, Αγγλικά και φυσικά Πολωνικά. :cool2: :cool2: :cool2:

Κατάθεση σήμερα σε μια παλιά μου γνώριμη, την Αλεξία. Πολλοί θα την θυμούνται και από τον Βαρδάρη, δούλεψε στα Σαπφούς και στο 5 και στο 7 κατά καιρούς, έχει αλλάξει αρκετά από τότε, το ξανθό μαλλί της έγινε μεζ με έντονες ανταύγειες, έχει αδυνατίσει και έχει ομορφύνει αρκετά. Είναι petit σε διαστάσεις το βυζί της είναι μικρό και αρκετά πεσμένο για την ηλικία της αλλά το κολαράκι της είναι σκέτη κόλαση, μικρό, τουμπανιστό βελούδινο στην αφή και πάρα πολύ ζουμερό

Data de depozit unei mine vechi familiar, Alexia. Multi vor amintesc de ea şi Vardar, a lucrat în Sappho şi 5 şi 7 uneori, sa schimbat considerabil de atunci, păr blond a fost PORUMB cu nuante intense, a slăbit şi a înfrumuseţa destul. Este Petit în mărime sanii sunt destul de mici si minciuna despre vârsta ei, dar kolaraki este iadul pură, toumpanisto mici catifelată la atingere şi foarte zemoase.

Дата подачи к старым знакомым мне, Алексия. Многие помнят ее и Вардар, работал в Сафо и 5 и 7 порой, значительно изменился с тех пор, светлые волосы были кукурузы с интенсивными оттенками, ослабла и имеет достаточно украсить. Это мелкий размер груди достаточно малы и ложь о своем возрасте, но kolaraki чисто ад, небольшой toumpanisto бархатистой на ощупь и очень сочные.

Filing date to an old familiar me, Alexia. Many will remember her and the Vardar, worked in Sappho and 5 and 7 at times, has changed considerably since then, the blonde hair was Maize with intense hues, has weakened and has quite beautify. It is petit in size the boobs are quite small and lying about her age but kolaraki is pure hell, small toumpanisto velvety to the touch and very juicy.

Datę zgłoszenia się do starego zna mnie, Alexia. Wielu pamięta ją i Vardar, pracował w Safony i 5 i 7 w czasach, uległ znacznym zmianom od czasu, blond włosy Kukurydza z intensywnymi barwami, ma osłabiony i ma dość upiększyć. Jest petit wielkości piersi są bardzo małe i kłamstwa na temat jej wieku, ale kolaraki jest piekło, małe toumpanisto aksamitna w dotyku i bardzo soczyste.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Filing date to an old familiar me, Alexia. Many will remember her and the Vardar, worked in Sappho and 5 and 7 at times, has changed considerably since then, the blonde hair was Maize with intense hues, has weakened and has quite beautify. It is petit in size the boobs are quite small and lying about her age but kolaraki is pure hell, small toumpanisto velvety to the touch and very juicy.

Συγγνώμη, είναι αγγλικά αυτά; Εγώ λέω όχι. Απλά πρόκειται για ένα σύνολο αγγλικών λέξεων τοποθετημένων δίπλα-δίπλα, και όχι για μια παράγραφο γραμμένη στην αγγλική γλώσσα από την οποία να βγάζεις νόημα (έστω και από τα συφραζόμενα).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Συγγνώμη, είναι αγγλικά αυτά; Εγώ λέω όχι. Απλά πρόκειται για ένα σύνολο αγγλικών λέξεων τοποθετημένων δίπλα-δίπλα, και όχι για μια παράγραφο γραμμένη στην αγγλική γλώσσα από την οποία να βγάζεις νόημα (έστω και από τα συφραζόμενα).
για αυτες που θα τα διαβασουν και σιγουρα δεν ειναι καθηγητριες της αγγλικης φιλολογιας καλα ειναι ..... :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
για αυτες που θα τα διαβασουν και σιγουρα δεν ειναι καθηγητριες της αγγλικης φιλολογιας καλα ειναι ..... :grin: :grin: :grin:

Άσε που Αγγλίδες πουτάνες δεν έχουμε, και οι Ρωσίδες, Ρουμάνες και Πολωνές τα μεταφράζουν κατ΄ ευθείαν στη γλώσσα τους και στα σίγουρα νόημα θα βγάλουν. :grin: :grin: :grin:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Αγαπητέ, δεν έχω την απαίτηση η μετάφραση να γίνει σε queen's english. Να βγάζει νόημα είναι το θέμα. Κάτι που πιστεύω δεν γίνεται.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αγαπητέ, δεν έχω την απαίτηση η μετάφραση να γίνει σε queen's english. Να βγάζει νόημα είναι το θέμα. Κάτι που πιστεύω δεν γίνεται.
επαρχιωτη αυτοι οι πρωτευουσιανοι με τις μηχανες τους θα μας καταστρεψουν :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επαρχιωτη αυτοι οι πρωτευουσιανοι με τις μηχανες τους θα μας καταστρεψουν :zfuck:
IMG_1245.jpg

Επισκέπτης
δεν ξερουν να γραφουν κ να διβαζουν ολες αλλα εχουν διπλα τους ατομα(στο περιβαλλον τους)που τους τα μεταφραζουν κ τους τα γραφουν.....εμενα συγκεκριμενα κοπελα απο μπουρδελο που ειχαμε καλες σχεσεις ηξερε να μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα δεν ηξερε να διαβαζει κ να γραφει αλλα καθε φορα που πηγαινα μου ελεγε διαβασες τι εγραψε εκεινος ,διαβασες τι εγραξε αυτος ,ο αλλος εγραφε μονο ψεματα κλπ.....
Ακριβώς!
Πολλοί/ές τα διαβάζουνε αλλά και ακόμα περισσότεροι γράφουν μαλακίες στις κριτικές τους.
Έχει τύχει αρκετές φορές ιερόδουλη να μου σχολιάζει κριτικές για πάρτη της και να μου λέει το πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα (σύμφωνα με αυτήν πάντα).

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.433
Πόντοι
8.225
ΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.547
Πόντοι
46.232
Ακριβώς!
Πολλοί/ές τα διαβάζουνε αλλά και ακόμα περισσότεροι γράφουν μαλακίες στις κριτικές τους.
Έχει τύχει αρκετές φορές ιερόδουλη να μου σχολιάζει κριτικές για πάρτη της και να μου λέει το πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα (σύμφωνα με αυτήν πάντα).
ετσι ετσι....καποιοι εδω μεσα ειναι σαν τους ψαραδες!!!!!!!!!!!αλλα κ οι κοπελες λενε πολλα ξεματα....

Επισκέπτης
Τώρα με το google όποιος ξέρει το site και θέλει να διαβάσει μπορεί. Παρακάτω η πρώτη παράγραφος της τελευταίας κριτικής μου, μεταφρασμένη κατ΄ απαίτηση σε Ρουμανικά, Ρωσικά, Αγγλικά και φυσικά Πολωνικά. :cool2: :cool2: :cool2:

Eίδες η παγκοσμιοποίηση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σα φυλλάδιο οδηγιών που ψάχνεις να βρείς τη γλώσσα σου θα γίνουν οι κριτικές, μου φάινεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom