Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε σβηστό σε παρακαλώ, ήταν σκληρό αυτό που είπα...σκριπτα μανετ τυπε
Τύπε σβηστό σε παρακαλώ, ήταν σκληρό αυτό που είπα...σκριπτα μανετ τυπε
εχουμε κ μεις ψωλη που ελεγε κι ο ακαλυπτος τυπε....τα ξερει η πεγκ αυτα ρε νιμου σαν δεν ντρεπεσαι
όταν χωριζεις με μια μη πουτανα δεν σε πιανουν τυψεις που χαραμισες τοσο χρημα και χρονο για να κανεις σεξ με την ιδια πολλες φορες????
μεγαλη μορφη τυπεεχουμε κ μεις ψωλη που ελεγε κι ο ακαλυπτος τυπε....
Με εκπληξη συνειδητοποιω οτι δεν εχω νιωσει ποτέ κανενα απο τα 5.Οταν επιδιδεστε σε οποιοδηποτε ειδος αγοραιου ερωτα(ρδελα,studio,call girls,πεζοδρομιο κτλ) σας ποιανει μετα οποιαδηποτε τυψη-ενοχη κ πως το αντιμετωπιζετε?
Π.χ
1)Παλι χαλασα λεφτα?
2)Παλι με πουτανα?που θα οδηγησει αυτο?
3)Μηπως εκανα μαλακια(για οσους εχουν συζυγο ή μονιμη σχεση)?
4)Λες να κολλησα κατι?
5)Δλδ η ζωη μου ετσι θα ναι μεχρι να πεθανω?ειμαι εξαρτημενος?
Οποιαδηποτε αλλη σκεψη καλοδεχουμενη
..
το 1 μόνο αν είναι εντελώς μούφα το γαμησι.Τα άλλα ούτε καν.Και φαντα Ρούλς ρε νιαμου ειδικά για το 4Οταν επιδιδεστε σε οποιοδηποτε ειδος αγοραιου ερωτα(ρδελα,studio,call girls,πεζοδρομιο κτλ) σας ποιανει μετα οποιαδηποτε τυψη-ενοχη κ πως το αντιμετωπιζετε?
Π.χ
1)Παλι χαλασα λεφτα?
4)Λες να κολλησα κατι?
..
Απορία λοιπόν. Πόσο συχνά πας στις πουτάνες και πόσα χαλάς;Με εκπληξη συνειδητοποιω οτι δεν εχω νιωσει ποτέ κανενα απο τα 5.
τυπε η μονη ενοχη που με πιανει ειναι που πληρωνω την πουτανα και μετα δεν θα εχω να πληρωσω φως νερο τηλεφωνο :S :S :S
Η χοντρη μαλακια ποια ειναι δλδ?να γαμησεις κωλο ακαποτα?γιατι το ελευθερο στοματικο ειναι πλεον στανταρακι για ολους..εξαλλου κ μια τυχαια να βρεις στις διακοπες κ να τη φασωσεις απλα ειναι το ιδιο με την πιπα..επαφη βλεννογονου με βλενογοννο..
Οταν επιδιδεστε σε οποιοδηποτε ειδος αγοραιου ερωτα(ρδελα,studio,call girls,πεζοδρομιο,μασαζ κτλ) σας ποιανει μετα οποιαδηποτε τυψη-ενοχη κ πως το αντιμετωπιζετε?Π.χ
1)Παλι χαλασα λεφτα? Γιατι να μην εχω και αλλα! Κακουργα εφορια!
2)Παλι με πουτανα?που θα οδηγησει αυτο? Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες!
3)Μηπως εκανα μαλακια(για οσους εχουν συζυγο ή μονιμη σχεση)? Και αλλη Σαβουρα γαμησα!
4)Λες να κολλησα κατι? Η νεκροψια θα δειξει!Αποστειρωση τωρα!Γιατι να μην υπαρχει και το χαπι της επομενης μερας για μπουρδελιαρηδες!
5)Δλδ η ζωη μου ετσι θα ναι μεχρι να πεθανω?ειμαι Πουτανο εξαρτημενος? Πρεπει να κανω αποτοξινωση με πιπινοβιζιτουδες Η να Πορνομεταναστευσω?!
Οποιαδηποτε αλλη σκεψη καλοδεχουμενη..
6)Safe sex. Ποιος ξερει τι αρρωστιες κουβαλανε οι ελλεηνιδες?
Με τις γκομενες πρεπει να περνεις διπλες προφυλαξεις!Παρεπιπτωντως εχω να πω τα εξης σε κριτικες που διαβαζω ειναι ελαχιστα τα συμβαντα "ασθενειων"..Δυστυχως ομως σε ενα 60% "καθημερινων γυναικων" βριθουν λογω υποκρισιας και δηθενιας.. Επισης εχετε παει σε τραμ η μετρο και να καθησετε κοντα σε πολλα κορασια που ηλθαν απο παραλια?
1. Μόνο αν δεν έχω περάσει καλά.Οταν επιδιδεστε σε οποιοδηποτε ειδος αγοραιου ερωτα(ρδελα,studio,call girls,πεζοδρομιο κτλ) σας ποιανει μετα οποιαδηποτε τυψη-ενοχη κ πως το αντιμετωπιζετε?
Π.χ
1)Παλι χαλασα λεφτα?
4)Λες να κολλησα κατι?
..
Οταν επιδιδεστε σε οποιοδηποτε ειδος αγοραιου ερωτα(ρδελα,studio,call girls,πεζοδρομιο κτλ) σας ποιανει μετα οποιαδηποτε τυψη-ενοχη κ πως το αντιμετωπιζετε?
Π.χ
1)Παλι χαλασα λεφτα?
4)Λες να κολλησα κατι?
..