Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 854
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
η αφήγησή μετραει.. με ρουχα η χωρις..:coffee:
Ρούχα φορούσαμε κανονικά βρε, δεν πήγαινα σε τσαρδί με τους παππούδες :2funny: αυτοί ήταν παλαιάς κοπής και η φάση ήταν γενικά ευχάριστη.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
33
Like
28.624
Πόντοι
11.146
Το όνειρο αφορούσε συνάντηση μου με δύο συγγενείς - πλέον δεν ζουν - όπου πήγαμε στο σπίτι του ενός (Φώντας) να παίξουμε Πρέφα. Ο ένας (ο μπάρμπα Πάνος ήταν μέγας χαρτοπαίκτης, ενώ ο μπάρμπα Φώντας μόνο καμμιά Δηλωτή έπαιζε) και έτσι πρότεινα να τον βοηθάμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Φυσικά μια και τα όνειρα τρέχουν στιγμιαία στο υποσυνείδητο, όταν ξυπνήσεις σου φαίνεται ότι τα έβλεπες ώρες...
...μαγκα μου, σταματα τον "αλβανο" κ ξεκινα την τοπικη σας παραγωγη! Μια χαρα ποιοτητα εχετε εκει κατω :cheesy::cheesy::cheesy:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.583
Πόντοι
736
Ρούχα φορούσαμε κανονικά βρε, δεν πήγαινα σε τσαρδί με τους παππούδες :2funny: αυτοί ήταν παλαιάς κοπής και η φάση ήταν γενικά ευχάριστη.
ολοφάνερο η μερα θα παει βαρετα καλα..το λύσαμε...

για πες τωρα για να μην εχουμε αγχος στο μελλον κουμπαρες και νυφες ποτε θα εχω μαθημα μαζι σου για την τεχνη της αριθμητικής τύχης..:coffee:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
...μαγκα μου, σταματα τον "αλβανο" κ ξεκινα την τοπικη σας παραγωγη!
ΠΛΟΚ...

Πάντως εδώ και χρόνια (~15) καπνίζω ελάχιστα και σε συγκεκριμένες ώρες έχοντας φυσικά καλή διάθεση, αλλιώς όχι. Και πάντα φαγωμένος - μετά το πρωινό είτε στον απογευματινό καφέ, το βράδυ - αν βγω ταβέρνα κλπ

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.583
Πόντοι
736

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
ποτε θα εχω μαθημα μαζι σου για την τεχνη της αριθμητικής τύχης..:coffee:
Αυτά λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί (Μητροπάνος). Ήδη ξεπέρασα τα 30 χιλιάδες δεδομένα συνολικά για τις κατηγορίες που παρακολουθώ - βέβαια ορισμένες τις καταγράφω σε τακτική βάση και έχω περισσότερα εκεί - ενώ στο Ουζμπεκιστάν για παράδειγμα άντε να έχω καμμια δεκαριά όλα κι όλα...
Αν ήξερα ότι θα έβλεπα το όνειρο θα έριχνα πακέτο στη Ντόρτμουντ καθόσον ο μπαρμπαΦώντας είχε κάνει μετανάστης στις φάμπρικες της Γερμανίας...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.583
Πόντοι
736
Αυτά λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί (Μητροπάνος). Ήδη ξεπέρασα τα 30 χιλιάδες δεδομένα συνολικά για τις κατηγορίες που παρακολουθώ - βέβαια ορισμένες τις καταγράφω σε τακτική βάση και έχω περισσότερα εκεί - ενώ στο Ουζμπεκιστάν για παράδειγμα άντε να έχω καμμια δεκαριά όλα κι όλα...
Αν ήξερα ότι θα έβλεπα το όνειρο θα έριχνα πακέτο στη Ντόρτμουντ καθόσον ο μπαρμπαΦώντας είχε κάνει μετανάστης στις φάμπρικες της Γερμανίας...
με αποφαση τον ειδικων του μπου οι γυναίκες εκτος απο ψωλοαρπαχτρες εχουμε και χαμηλη νοημοσύνη...οποτε κουμπαρε δεν βοηθας με τα κινεζικα και μου φορτωσες αγχος για να μην παθεις τιποτα..οποτε δωσε μου κατι για αρχαριο μεχρι να παρω μπροστα και αν θες να με αφηνεις να βλεπω που και που τι παιζεις ..δεν θελω να τα αντιγραψω αλλα να καταλαβω τον τροπο .. :smitten:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Ε βρείτε μου βρε κορίτσια καμμιά μάγισσα καμμια καφετζού, τσιμπουκλού :2funny:

γιατί όπως φαίνεται από τις ώρες ξόδεψα σχεδόν 40 λεπτά να πάρω τις αρχικές αποδόσεις για τα αυριανά εν λόγω παιχνίδια.

@χρηστος1011 συντονιστείτε => αύριο θα ρίξω σίγουρα σκορ στη 2η γουδιών => ας βοηθήσουν οι μακαρίτες παππούδες μπας και....

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    115,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • γουδιά 2ης αύριο.jpg
    γουδιά 2ης αύριο.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Βρε φιλαράκι, ωραία η διάθεση που έχεις και μαγκιά σου. Θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να βλέπουμε? Δεν στο γράφω για να στην πω, απλά γράψε το 'η πόσταρε το στο ανάλογο νήμα των μελών του bou .

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Σιέστα δεν έχει - όχι γιατί φοβάμαι μήπως ξαναδώ όνειρο :confused: - αλλά θα αποβλακωθώ από τον ύπνο, έτσι κι αλλιώς 9:30 που ξύπνησα ήταν ήδη αργά για εμένα :sunglasses:
Ας θυμηθούμε λίγο ΠΑΣΟΚ του προηγούμενου αιώνα όπου έπεφταν βροχή τα δανεικά πεντοχίλιαρα:

Χμ για προθέρμανση κάτι θα ρίξω και στα σουηδικά το σημερινό σούρουπο :headbang2:

Roz Mounaki

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2024
Like
30
Πόντοι
0
με εχουν γαμησει τα σκουπιδιαρικα.....ενα στις 2 το βραδυ και ενα στις 6 το πρωι......μπιπ ...μπιπ...μπιπ....γαμω τα κερατα μου!!!!!!!
Και κάνουν και πολύ θόρυβο τα άτιμα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
αν θες να με αφηνεις να βλεπω που και που τι παιζεις .
Δεν έχω θέμα, αλλά μέσω μηνυμάτων εδώ είτε με dm/pm δεν θα βγει άκρη, είναι κάποια πράγματα που βαριέμαι να τα γράφω και να με ρωτάς τι και πως και όχι κλπ
Αν έχεις Skype στείλε το σε προσωπικό μήνυμα - και θα κανονίζουμε διαδικτυακά φροντιστήρια. Αλλά και να μην έχεις δεν είναι τίποτα αμέσως εγκαθίσταται στο κινητό, δίνεις ένα @@ρολογαριασμό email και καθάρισες.
Εξυπακούεται ό,τι βγάλ€ι$ δεν θέλω ούτε πενηνταράκι τσακιστό.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.583
Πόντοι
736
Δεν έχω θέμα, αλλά μέσω μηνυμάτων εδώ είτε με dm/pm δεν θα βγει άκρη, είναι κάποια πράγματα που βαριέμαι να τα γράφω και να με ρωτάς τι και πως και όχι κλπ
Αν έχεις Skype στείλε το σε προσωπικό μήνυμα - και θα κανονίζουμε διαδικτυακά φροντιστήρια. Αλλά και να μην έχεις δεν είναι τίποτα αμέσως εγκαθίσταται στο κινητό, δίνεις ένα @@ρολογαριασμό email και καθάρισες.
Εξυπακούεται ό,τι βγάλ€ι$ δεν θέλω ούτε πενηνταράκι τσακιστό.
Καλημερα ! να ξερεις ειμαι πολυ χαρουμενη και μεχρι το βραδυ θα εχω skype..
σε ευχαριστω πολυ:rose:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Καλημερα ! να ξερεις ειμαι πολυ χαρουμενη και μεχρι το βραδυ θα εχω skype..
σε ευχαριστω πολυ:rose:
ΨΨ @Lady Alexia αν ενδιαφέρεσαι έλα κι εσύ, μια φορά θα τα πω.
Και κάτι πρόσθετο: αφενός δ€ν θ€λω πεντάρα, αφετέρου μην σας πάει στο μυαλό τίποτε τζαμπέ υπηρεσίες, έχω μεγάλο εγωισμό. Είμαι ~30 χρόνια στην πιάτσα και δεν έχω πάει ποτέ τζάμπα, όταν δεν είχα φράγκο κοίταζα τα πουρνάρια.
Όμως θα είστε υπάκουες μαθήτριες γιατί είμαι ΓΚΡ αυστηρός καθηγητής και απαιτώ στρατιωτική πειθαρχία.
Ακολουθώ τη λογική του Αϊνστάιν => κάνουμε το μάθημα όσο γίνεται απλό όχι όμως απλούστατο...
Τώρα πως ταιριάζει η πειθαρχία τύπου Αυστριακού ζωγράφου με Εβραίο επιστήμονα είναι παράξενη φάση....

Στέλνετε σε dm/pm τα Skype και μιλάμε από εκεί

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Καλημέρα ladies and gentlemen ,διάθεση καλή , παρόλο το στραπάτσο του στοιχήματος στον εβδομαδιαίο κουμπαρά του τζόγου . Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο φίλες και φίλοι.

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Καλημέρα ladies and gentlemen ,διάθεση καλή , παρόλο το στραπάτσο του στοιχήματος στον εβδομαδιαίο κουμπαρά του τζόγου . Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο φίλες και φίλοι.
Καλημερααα καλο τριημερο σε ολους♡♡

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
παρόλο το στραπάτσο του στοιχήματος στον εβδομαδιαίο κουμπαρά του τζόγου
Εσύ όπως κι οι λοιποί μαντραχαλαίοι να στρώσετε τον πισινό σας κάτω - έχω δώσει τα κογιότ στην 5382 σελίδα του καθαυτού νήματος. Θέλετε να τα μελετήσετε έχει καλώς, ειδάλλως Αλέκος - κι όπως είδες έχω αποχωρήσει από εκεί μέσα.
Τα κορίτσια επειδή ΔΕΝ πρόκειται να κάνουν κάποια εκτεταμένη ανάλυση και θα βασιστούν στη θεά Τύχη - βάσει όμως κάποιων παρατηρήσεων που θα αναλύονται στο φροντιστήριο - θα ακολουθήσουν μία συντομότερη οδό η οποία θα προσαρμοστεί στα γούστα και τον ελεύθερο χρόνο τους.
Το Skype παρέχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και το κυριότερο είναι ότι δεν δίνεις κανένα τηλεφωνικό αριθμό, μπαίνεις με ένα παρατσούκλι όπως καλή ώρα εδώ.

Ο απώτερος στόχος είναι να κερδίσω/σουν κάποιο σεβαστό ποσό και μετά να σταματήσω/σουν δια παντός ξεκινώντας μια νέα ζωή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom