Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 15.809
- Πόντοι
- 2.246
Αχχχ εσύ ,,,, face 2 face τα δυο μας αύριο!!!
Αχχχ εσύ ,,,, face 2 face τα δυο μας αύριο!!!
Τα υπόλοιπα αν θες στα μαθήματα, αρκετά κογιότ έκανα. Ώρα γκαφ€
ελα μωρε μια ζωη την εχουμε..........Η δουλειά, δουλειά και οι καυλες, καυλες πρωί πρωί,,,δεν το γλυτώνω το 150αρι . Καλημέρα κόσμε !!!
Βρε την ξέρω την λύση ,,,τηλεφωνάκι το μωρό ,άδειασμα η 150αρα χαχαχαχα!!!ελα μωρε μια ζωη την εχουμε..........
αυτος εισαι δικε μου!!!!!!!!!!!Βρε την ξέρω την λύση ,,,τηλεφωνάκι το μωρό ,άδειασμα η 150αρα χαχαχαχα!!!
Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε ,στον τάφο θα τα πάρουμε? Πουτανα όλα ,δεύτερη ζωή δεν έχουμε !!!αυτος εισαι δικε μου!!!!!!!!!!!
ναι ρε φιλος...βιζιταρες και ξερο ψωμι...........αστο διακο με της καργιολες!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααΌχι θα κάτσουμε να σκάσουμε ,στον τάφο θα τα πάρουμε? Πουτανα όλα ,δεύτερη ζωή δεν έχουμε !!!
Άμεσα και να είναι τώρα δεν μπορώ λόγω δουλειάς ,μην το γαμαω το θέμα κιόλας, η δουλειά, δουλειά. Το μεσημέρι όμως μετά την δουλειά μια χαρά θα κάτσει.Καλά ποιο μωρό έχεις που είναι τόσο άμεσο στα ραντεβού. Χαχα
Στο δια ταύτα - για να μην ενοχλώ συνεχώς τη Λαίδη - αύριο βράδυ θα πέσουν βόμβες γουδιών 2ης - άρα πες της να γαργαλιέται εκείνες τις στιγμές ώστε να έχεις περισσότερα ραντ€βού μαζί της - κι εγώ γιατί όχι αν τα τσ€πώσωΕίναι κακό δλδ που έχεις κάνει μισή περιτομή?
Μωρή πουτάνα θάλασσαΘα σας Κανει Αναφορα τα Μηνυματα Το Κοριτσι ! Και θα εχει δικιο ??????
εχω οπαδικο ρέζους θετικο ..και συνεχίζουμε..Τότε ας μεταφέρουμε κι εδώ κανένα ποστ για να κινείται το θέμα αφενός και να γλυτώσουμε τις πιθανές αναφορές αφετέρου
Μωρή πουτάνα θάλασσα
που σε γαμούν τα ψάρια,
τη Μπέτις εποντάρισα
και πήρα δύο @@ρια...
@Magi έφαγε γκολ λίγο πριν τη λήξη, εμ αφού είχε διπλό δοκάρι στην αρχή του συνημιτόνου, μετά έχασε 2 καλές ευκαιρίες, είχε υπεροχή κατοχής, περισσότερα κόρνερ, όμως
Ανέβασε εσύ καμμιά φωτογραφία να ανέβουμε γιατί η Λαίδη Αλέξια μας έχει γράψει - όπως και τα άλλα κορίτσια. Ή θέλετε να γίνουμε ηφαλοκρυπίδες και να μας στραπονάρετεεχω οπαδικο ρέζους θετικο ..και συνεχίζουμε..