Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 854
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.003
Πόντοι
2.411
Διαθεση Σάββατο γυρισα απο θέατρο...καλσ ήταν....τώρα ηρεμια ποτακι σπιτι ..εχει και δροσια! Γενικά ηρεμα απο διάθεση ευτυχώς!

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.035
Πόντοι
2.836
Διαθεση Σάββατο γυρισα απο θέατρο...καλσ ήταν....τώρα ηρεμια ποτακι σπιτι ..εχει και δροσια! Γενικά ηρεμα απο διάθεση ευτυχώς!
Σήμερα με τη δροσιά θα πέσουν καλοί ύπνοι!!!

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.035
Πόντοι
2.836
Μετα τα ποτακι και την δροσια ο υπνος θα εινσι τελειος man!
Στην υγεία σου τύπε μου!!

Season 2 Cheers GIF

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Θα σας πω τι έπαθα πριν λίγο...
Ενώ άδειασα χθες, το πρωί ξύπνησα με 7ωρο ύπνο κιόλας, κανονικά σπίτι και χάζεμα στο bou στα νήματα της @Αγγελική και της @Lady Alexia λίγο στοίχημα (δεν έριξα τίποτα ακόμη), ειδήσεις ενημέρωση σε άλλα sites κλπ...
Πάω να κατουρήσω, fuck :confused: η ντούντα είχε υγρά βγάλει και δεν είχα καύλες καν από το πρωί, εντελώς χαλαρός...
Ρε διαβολοθύληκα, μου έχετε κάνει μάγια :think: :confused:
Θα σας πω τι έπαθα πριν λίγο...
Ενώ άδειασα χθες, το πρωί ξύπνησα με 7ωρο ύπνο κιόλας, κανονικά σπίτι και χάζεμα στο bou στα νήματα της @Αγγελική και της @Lady Alexia λίγο στοίχημα (δεν έριξα τίποτα ακόμη), ειδήσεις ενημέρωση σε άλλα sites κλπ...
Πάω να κατουρήσω, fuck :confused: η ντούντα είχε υγρά βγάλει και δεν είχα καύλες καν από το πρωί, εντελώς χαλαρός...
Ρε διαβολοθύληκα, μου έχετε κάνει μάγια :think: :confused:
Εγώ να δείς τι έπαθα ,που δούλευα και το μυαλό μου ήταν ανάμεσα στα μπούτια της lady ,έπαθα μεγάλη ήττα .

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
φακιου,παλια ιπιρχε ο βαρσοσ κε περναμε κανα γλικο, τορα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.420
Πόντοι
206
Καλημέρα Κυριακάτικη. Η διάθεση μου έτσι και έτσι κάτι σα χαρμολύπη όπως το ονομάζουν κάποιοι της εκκλησίας. Ούτε χαρά ούτε λύπη. Βασικά το περιβάλλον στη μισθωτή δουλειά δεν είναι από τα καλύτερα και κάνω όσο μπορώ υπομονή. Ας πούμε ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι το "εγώ" υπερισχύει του "εμείς". Έχω καταλάβει ότι οι άνθρωποι είτε φταίνε είτε όχι είναι αμετανόητοι και ισχυρογνώμονες μέχρι αηδίας. Θέλουν να ακούνε πρώτοι το "συγγνώμη" από τον άλλον είτε φταίνε είτε όχι όπως είπα. Θα προσπαθήσω να αποβάλλω όλους μου του φόβους. Ο κυριότερος φόβος για εμένα που είμαι μικρομεσαίος "κατέχων" είναι να χάσω τη καλή ποιότητα της ζωής μου. Αυτό όμως είναι "αντιχριστιανικό" και αντιπαραγωγικό. Δε θέλει ο θεός το κλαψούρισμα. Καλή Κυριακή να έχουμε!

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.204
Πόντοι
4.027
Αραπίνες, μαύρες αλανιάρες...
Με κωλάρες και μεγαλοβυζάρες...

ΨΨ @ολοι_οι_νεγροφιλοι_του_bou :headbaning2:
Ωραία κοινωνία!!! Δεν τα έχει θεοποιήσει και δεν τα κρύβει, οπότε δεν τα χρυσοπληρωνει κιόλας ο ντόπιος μπουρδελιαρης!!

ΥΓ αν και μάλλον από καμία διαμαρτυρια τυπου "σώστε τη χελώνα καρέτα καρέτα" πρέπει να είναι το βίντεο

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Καλημέρεςςςςς , ( συμπλήρωσα 10 ώρες υπνο μετα το χθεσινό γαμησι που έφαγα ) από τις πιο απλές κινήσεις μπορεί να σου φτιαχτεί η διάθεση ,,,,,

Συνημμένα

• 20240915_131725.jpg
    20240915_131725.jpg
    919,7 KB · Εμφανίσεις: 12

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.820
Πόντοι
2.356
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, κι η καλή εβδομάδα μαζί. Ένα υπέροχο, ηλιόλουστο πρωινό Δευτέρας κι τυπικά η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού, η τελευταία πριν την φθινοπωρινή ισημερία.

Αφήνουμε τους μίζερους να γκρινιάζουν και να τρώγονται με τα ρούχα τους, κι εμείς κοιτάμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας !

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Καλημέρα, όλη μέρα . Όμορφη ημέρα να έχετε ladies and gentlemen και καλή εβδομάδα !!!Διάθεση καλή και όνειρα για ελεύθερο χρόνο προς ερωτικής συνάντησης με την lady μας !!!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Τέτοιο σκηνικό θα ήθελα να το δω με ξανθες ρωσιδούλες!
Εμένα δεν θα με χαλούσε να είχα τόσες αραπίνες που όπως βλέπετε είναι διαφόρων σωματότυπων και να κάθομαι αραχτός για τσιμπουκοσειρές.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
33
Like
28.624
Πόντοι
11.146
Καλημέρα, όλη μέρα . Όμορφη ημέρα να έχετε ladies and gentlemen και καλή εβδομάδα !!!Διάθεση καλή και όνειρα για ελεύθερο χρόνο προς ερωτικής συνάντησης με την lady μας !!!
....για πε?!?!?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom