You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διάθεση ημέρας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 854
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.035
- Πόντοι
- 2.836
Σήμερα με τη δροσιά θα πέσουν καλοί ύπνοι!!!Διαθεση Σάββατο γυρισα απο θέατρο...καλσ ήταν....τώρα ηρεμια ποτακι σπιτι ..εχει και δροσια! Γενικά ηρεμα απο διάθεση ευτυχώς!
hlektrop
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 2.411
Μετα τα ποτακι και την δροσια ο υπνος θα εινσι τελειος man!Σήμερα με τη δροσιά θα πέσουν καλοί ύπνοι!!!
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.035
- Πόντοι
- 2.836
Στην υγεία σου τύπε μου!!Μετα τα ποτακι και την δροσια ο υπνος θα εινσι τελειος man!
White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.693
- Πόντοι
- 736
Θα σας πω τι έπαθα πριν λίγο...
Ενώ άδειασα χθες, το πρωί ξύπνησα με 7ωρο ύπνο κιόλας, κανονικά σπίτι και χάζεμα στο bou στα νήματα της @Αγγελική και της @Lady Alexia λίγο στοίχημα (δεν έριξα τίποτα ακόμη), ειδήσεις ενημέρωση σε άλλα sites κλπ...
Πάω να κατουρήσω, fuck η ντούντα είχε υγρά βγάλει και δεν είχα καύλες καν από το πρωί, εντελώς χαλαρός...
Ρε διαβολοθύληκα, μου έχετε κάνει μάγια
Εγώ να δείς τι έπαθα ,που δούλευα και το μυαλό μου ήταν ανάμεσα στα μπούτια της lady ,έπαθα μεγάλη ήττα .Θα σας πω τι έπαθα πριν λίγο...
Ενώ άδειασα χθες, το πρωί ξύπνησα με 7ωρο ύπνο κιόλας, κανονικά σπίτι και χάζεμα στο bou στα νήματα της @Αγγελική και της @Lady Alexia λίγο στοίχημα (δεν έριξα τίποτα ακόμη), ειδήσεις ενημέρωση σε άλλα sites κλπ...
Πάω να κατουρήσω, fuck η ντούντα είχε υγρά βγάλει και δεν είχα καύλες καν από το πρωί, εντελώς χαλαρός...
Ρε διαβολοθύληκα, μου έχετε κάνει μάγια
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.624
- Πόντοι
- 11.146
...μαζι σου!!!! Τιμη κ δοξα στν μετακαυση του διχιλιαρου!!!!Εννοώ αυτό…
hlektrop
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 2.411
Και σε εσενα αν πινεις κανενα ποτάκι! Γιατί χρειάζεται γενικότερα!Στην υγεία σου τύπε μου!!
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα Κυριακάτικη. Η διάθεση μου έτσι και έτσι κάτι σα χαρμολύπη όπως το ονομάζουν κάποιοι της εκκλησίας. Ούτε χαρά ούτε λύπη. Βασικά το περιβάλλον στη μισθωτή δουλειά δεν είναι από τα καλύτερα και κάνω όσο μπορώ υπομονή. Ας πούμε ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι το "εγώ" υπερισχύει του "εμείς". Έχω καταλάβει ότι οι άνθρωποι είτε φταίνε είτε όχι είναι αμετανόητοι και ισχυρογνώμονες μέχρι αηδίας. Θέλουν να ακούνε πρώτοι το "συγγνώμη" από τον άλλον είτε φταίνε είτε όχι όπως είπα. Θα προσπαθήσω να αποβάλλω όλους μου του φόβους. Ο κυριότερος φόβος για εμένα που είμαι μικρομεσαίος "κατέχων" είναι να χάσω τη καλή ποιότητα της ζωής μου. Αυτό όμως είναι "αντιχριστιανικό" και αντιπαραγωγικό. Δε θέλει ο θεός το κλαψούρισμα. Καλή Κυριακή να έχουμε!
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.160
- Πόντοι
- 1.346
Αραπίνες, μαύρες αλανιάρες...
Με κωλάρες και μεγαλοβυζάρες...
ΨΨ @ολοι_οι_νεγροφιλοι_του_bou
Διαγραμμένο μέλος 249234
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Τέτοιο σκηνικό θα ήθελα να το δω με ξανθες ρωσιδούλες!Αραπίνες, μαύρες αλανιάρες...
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.204
- Πόντοι
- 4.027
Ωραία κοινωνία!!! Δεν τα έχει θεοποιήσει και δεν τα κρύβει, οπότε δεν τα χρυσοπληρωνει κιόλας ο ντόπιος μπουρδελιαρης!!Αραπίνες, μαύρες αλανιάρες...
ΥΓ αν και μάλλον από καμία διαμαρτυρια τυπου "σώστε τη χελώνα καρέτα καρέτα" πρέπει να είναι το βίντεο
White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.693
- Πόντοι
- 736
BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.820
- Πόντοι
- 2.356
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, κι η καλή εβδομάδα μαζί. Ένα υπέροχο, ηλιόλουστο πρωινό Δευτέρας κι τυπικά η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού, η τελευταία πριν την φθινοπωρινή ισημερία.
Αφήνουμε τους μίζερους να γκρινιάζουν και να τρώγονται με τα ρούχα τους, κι εμείς κοιτάμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας !
Αφήνουμε τους μίζερους να γκρινιάζουν και να τρώγονται με τα ρούχα τους, κι εμείς κοιτάμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας !
White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.693
- Πόντοι
- 736
Καλημέρα, όλη μέρα . Όμορφη ημέρα να έχετε ladies and gentlemen και καλή εβδομάδα !!!Διάθεση καλή και όνειρα για ελεύθερο χρόνο προς ερωτικής συνάντησης με την lady μας !!!
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.160
- Πόντοι
- 1.346
Εμένα δεν θα με χαλούσε να είχα τόσες αραπίνες που όπως βλέπετε είναι διαφόρων σωματότυπων και να κάθομαι αραχτός για τσιμπουκοσειρές.Τέτοιο σκηνικό θα ήθελα να το δω με ξανθες ρωσιδούλες!
Τσιμπουκοσειρές! - bourdela.com forum
Φέρστ οβ ολ, καλή Κυριακή :confused: Πώς σας φαίνεται η ιδέα: πας στο πρώτο πορτέλο σου παίρνει πίπα (ανάλογα με τη γκόμενα ακάπ ή όχι) και τη χύνεις... Πλένεις τη ντούντα και βουρ στο επόμενο πορτέλο μέχρι να σε διώξουν (εξαιρούνται τα κοκκόρια που χύνουν κάθε πεντάλεπτο)... Ξαναμπαίνεις στο...
www.bourdela.com
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.624
- Πόντοι
- 11.146
....για πε?!?!?!Καλημέρα, όλη μέρα . Όμορφη ημέρα να έχετε ladies and gentlemen και καλή εβδομάδα !!!Διάθεση καλή και όνειρα για ελεύθερο χρόνο προς ερωτικής συνάντησης με την lady μας !!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 6K