Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 15.791
- Πόντοι
- 2.246
Μία προσωπική υπόδειξη: δέσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου, όμως να μας τα δείχνεις κι όλα μια και τα έχεις πλούσια και μακρυά. Για εμένα η θυληκότητα της γυναίκας είναι τα μαλλιά - που αρκετοί άντρες δεν έχουμε - και συνάμα η καθαριότητά της αφού απαιτείται κάμποση ώρα σε καθημερινή βάση να τα φροντίζεις.
Τι Νούμερο παπούτσι φοράς?
37♡Τι Νούμερο παπούτσι φοράς?
Μια χαρά ότι πρέπει
ΚαλημερααααΌλα παν λίγο-πολύ ρολόϊ, κι έχω κάθε λόγο να είμαι ευδιάθετος και σήμερα.
Εύχομαι ένα σούπερ ΠΣΚ !
Τη γλύτωσες Μουσίτσα αλλά ως πότε με τους μπάσταρδους δεν με έφτανε το διπλό σημείο ήθελα και σκορ...Καλημεραααα
στειλε εξτρα παρθενο,ζαρζαβατικα,αρνακι,λουκανικα μοσχαρισια,σταυλισιες γιατι ειμαι κλινηρηςΚαλό μεσημέρι καρακαϊδόνες @Lady Alexia @Magi προέκυψε κάτι έκτακτο και αναχωρούμε για Αρκαδιά = Κυπαρισσία (προσοχή όχι Αρκαδία άλλο ο νομός). Έτσι κι αλλιώς ψωλάρω αφού δεν έχει ποδοσφαίρου ανάγνωσμα και τα ξυλουργικά είναι στο χαλαρό...
Όταν τακτοποιηθούν στην αποθήκη (σε ξεχωριστές στοίβες) θα σας ανεβάσω φωτογραφίες πρέπει να είναι πάνω από 10 κυβικά ξυλεία...
Τα λέμε σύντομα, πάμε και για μάσα πρώτα!
πεθαινεις ;στειλε εξτρα παρθενο,ζαρζαβατικα,αρνακι,λουκανικα μοσχαρισια,σταυλισιες γιατι ειμαι κλινηρης
οριακα ζωντανοςπεθαινεις ;
οριακα ζωντανος
τσακω εμοτικον ταιριαστοκατι με την οξυτητα θα παιζει