lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Κάνε μας ένα briefing των πληρωμάτων της 18ης πτέρυγας μάχης αλλά και της 80ης Μοίρας αλεξιπτωτιστών....
Κάνε μας ένα briefing των πληρωμάτων της 18ης πτέρυγας μάχης αλλά και της 80ης Μοίρας αλεξιπτωτιστών....
www.imagebam.com/image/2f35cb287190857] [/URL]Κάνε μας ένα briefing των πληρωμάτων της 18ης πτέρυγας μάχης αλλά και της 80ης Μοίρας αλεξιπτωτιστών....
Ξεοχύνω με τα ιπτάμενα τέκνα της Ελλάδος....ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΛΑΓΕ....... έδώ είσαι
Γιασου ρε ΟΥΚα ΤΙΜΗΜΕΝΕ.........τα σεβη μου!!!!!!!!!ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΛΑΓΕ....... έδώ είσαι
Περιμενε......... το καλο πραμα......... αργει να γινει!!!!!!!!!@@ έχω...τίποτα....
thnx!!! πολύ ενδιαφέροντα τα πληρώματα....Περιμενε......... το καλο πραμα......... αργει να γινει!!!!!!!!!
κατάλαβα....πάνε οι οικονομίες που είχα μαζέψει με τόσο κόπο στα ξένα....θα βγει αληθινο το ρητό..."όσα βγάλαμε στα ξένα, στο μουνί κ στην ταβέρνα"...Το λοιπον......... δεν μου αρεσει να λεω μεγαλα λογια, ομως απο Δευτερα αναμενεται η παρελαση στη Γλυφαδα να ειναι αρκετα πλουσια και εντυπωσιακη!!!!!!!!! Οπως αρμοζει και στο χωρο. (Αρκει να μη με "πουλησουν" οι θεραπευτριες και γινω "ρομπα" )
κατάλαβα....πάνε οι οικονομίες που είχα μαζέψει με τόσο κόπο στα ξένα....θα βγει αληθινο το ρητό..."όσα βγάλαμε στα ξένα, στο μουνί κ στην ταβέρνα"...
και καλά κάνεις.... εγώ όμως σε φοβάμαι....Δεν σε φοβαμαι εσενα !!!
Καλημερα, κανα σχολιο για το χωρο??? Η" εισαι και εσυ του αφαιρετικου!!!
και καλά κάνεις.... εγώ όμως σε φοβάμαι....
την έχω στοχοποιήσει....είναι ευγενέστατη και όμορφη...κορμάρα....από μασάζ το "έχει"?καλημερα Αρίστο!!!
έβαλα και χθες σχόλιο απο το κινητό αλλά έπεσε το site και μάλλον χάθηκε στο δρόμο...
Λοιπόν έλεγα πως ο χώρος ειναι μακράν ότι καλύτερο έχω επισκευθεί ...
Θα έλεγα πως βρήκα την πολυτέλεια της απλότητας που ξεκουράζει τις αισθήσεις μου χωρίς να κουράζει την αισθητική μου...
Ευκολο parking και διακριτικό κτίριο μακριά από περίεργους...
Τα κορίτσια οφείλω να ομολογήσω πέραν της Ευας που γνωρίζω, άνω του μέτριου στο 8 θα τα βαθμολογούσα και πάντα χαμογελαστα...
Επίσης βρήκα την Αννα πολύ χαλαρή και γλυκιά...
Η Αγνή που δοκίμασα έχει φυσικό στήθος ποίημα και κακώς που δεν το ανεβάζεις να το βλέπουμε ...η διάθεσή της επίσης ανεβασμένη παρόλο που την ενοχλούσε ένα δόντι...
Καλές δουλειές εύχομαι από καρδιάς και κράτα και κάνα ζελεδάκι και για μας μη τα φαέι όλα ο φαταούλας ο Nio !!!
εεε τωρα... θα την ενοχλούσε το δόντι για να αποφύγει το ακα μπούκι...
πρωτάρηδες είμαστε?
την έχω στοχοποιήσει....είναι ευγενέστατη και όμορφη...κορμάρα....από μασάζ το "έχει"?