aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλο βραδυ σε ολο τον κοσμο!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/e164ee286977060]
[/URL]

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερα, κανα σχολιο για το χωρο??? Η" εισαι και εσυ του αφαιρετικου!!!θα περάσω να σε δω γιατι πιάστηκα![]()
![]()
Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.Kαλημερα και καλοριζικο, το καινουργιο στακι !!!
έτσι εεε??? σε άλλους κερνάς και καφεδάκι ενώ σε κάποιους άλλους ούτε ένα κουλουράκι κ νεράκι....Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.
Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.
έτσι εεε??? σε άλλους κερνάς και καφεδάκι ενώ σε κάποιους άλλους ούτε ένα κουλουράκι κ νεράκι....![]()
![]()
στο δρόμο....Με την πρωτη ευκαιρια, θα ερθω για το καφεδακι !!!
Που ομως, θα σε βρω ???
Kαλημερα μικρουλη, εσενα που εισαι και καλομαθημενος θα σε κερασω.........www.imagebam.com/image/83ac66287186949]έτσι εεε??? σε άλλους κερνάς και καφεδάκι ενώ σε κάποιους άλλους ούτε ένα κουλουράκι κ νεράκι....![]()
![]()
εκτος απο καφε βαζεις και καμια τυροπιτουλα δικε μου ?Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.
στο δρόμο....![]()
ανάμεσα στα 2 μαγαζιά να τρέχει πανικόβλητος...
![]()
![]()
μινι ζελεδακια φρουτωνKαλημερα μικρουλη, εσενα που εισαι και καλομαθημενος θα σε κερασω.........www.imagebam.com/image/83ac66287186949][/URL]
Kαλημερα μικρουλη, εσενα που εισαι και καλομαθημενος θα σε κερασω.........www.imagebam.com/image/83ac66287186949][/URL]
Καπως ετσι!!!στο δρόμο....![]()
ανάμεσα στα 2 μαγαζιά να τρέχει πανικόβλητος...
![]()
![]()
τυροπιτούλα δεν ξέρω...πάντως έχει καλού κακκού απέξω επί μονίμου βάσεως μια σούβλα με κοκορέτσια...εκτος απο καφε βαζεις και καμια τυροπιτουλα δικε μου ?
Νουρου......... ωχ συγνωμη, κουρου ηθελα να πω.........εκτος απο καφε βαζεις και καμια τυροπιτουλα δικε μου ?
Να εισαι καλα αγορι μου!!!Την καλημερα μου και καλη συνεχεια, τα λεμε παλι !!!