aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλο βραδυ σε ολο τον κοσμο!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/e164ee286977060]
[/URL]
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερα, κανα σχολιο για το χωρο??? Η" εισαι και εσυ του αφαιρετικου!!!θα περάσω να σε δω γιατι πιάστηκα
Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.Kαλημερα και καλοριζικο, το καινουργιο στακι !!!
έτσι εεε??? σε άλλους κερνάς και καφεδάκι ενώ σε κάποιους άλλους ούτε ένα κουλουράκι κ νεράκι....Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.
Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.
έτσι εεε??? σε άλλους κερνάς και καφεδάκι ενώ σε κάποιους άλλους ούτε ένα κουλουράκι κ νεράκι....
στο δρόμο.... ανάμεσα στα 2 μαγαζιά να τρέχει πανικόβλητος...Με την πρωτη ευκαιρια, θα ερθω για το καφεδακι !!!
Που ομως, θα σε βρω ???
Kαλημερα μικρουλη, εσενα που εισαι και καλομαθημενος θα σε κερασω.........www.imagebam.com/image/83ac66287186949] [/URL]έτσι εεε??? σε άλλους κερνάς και καφεδάκι ενώ σε κάποιους άλλους ούτε ένα κουλουράκι κ νεράκι....
εκτος απο καφε βαζεις και καμια τυροπιτουλα δικε μου ?Καλημερα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφεδακι.
στο δρόμο.... ανάμεσα στα 2 μαγαζιά να τρέχει πανικόβλητος...
μινι ζελεδακια φρουτωνKαλημερα μικρουλη, εσενα που εισαι και καλομαθημενος θα σε κερασω.........www.imagebam.com/image/83ac66287186949] [/URL]
Kαλημερα μικρουλη, εσενα που εισαι και καλομαθημενος θα σε κερασω.........www.imagebam.com/image/83ac66287186949] [/URL]
Καπως ετσι!!!στο δρόμο.... ανάμεσα στα 2 μαγαζιά να τρέχει πανικόβλητος...
τυροπιτούλα δεν ξέρω...πάντως έχει καλού κακκού απέξω επί μονίμου βάσεως μια σούβλα με κοκορέτσια...εκτος απο καφε βαζεις και καμια τυροπιτουλα δικε μου ?
Νουρου......... ωχ συγνωμη, κουρου ηθελα να πω......... www.imagebam.com/image/2adc7c287189472] [/URL]εκτος απο καφε βαζεις και καμια τυροπιτουλα δικε μου ?
μινι ζελεδακια φρουτων
Να εισαι καλα αγορι μου!!!Την καλημερα μου και καλη συνεχεια, τα λεμε παλι !!!