Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Πρεμιέρα σήμερα για το "αδερφάκι" του Diamond's της Δάφνης, στη Γλυφάδα, Πανέμορφος χώρος, με ευρύχωρη είσοδο, σαλόνι-ρεσεψιόν. Όμορφοι καναπέδες δερμάτινοι και ωραίο τραπεζάκι αναγεννησιακού στυλ. Τα χρώματα που παίζουν στην είσδοδο είναι σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε, ενώ στη ρεσεψιόν έχουν κάνει υπέροχη τεχνοτροπία, που γυαλίζει και φαίνεται σε νερά που τρέχουν. 8 δωμάτια τον αριθμό, και μπροστά, αλλά υπάρχει και διάδρομος που σε οδηγεί στην πίσω μεριά που είναι και πιο ήσυχα. Κάθε δωμάτιο έχει και διαφορετική απόχρωση...Εγώ διάλεξα από τα πίσω, το 6. Γαλάζιο με μια άσπρη λωρίδα. Πολύ ευρύχωρο, με δερμάτινο καναπέ παρόντα, που βολεύει, κρεβάτι και ντουσιέρα. Ντίμερ για ρύθμιση φωτισμού και μουσικούλα. Μπανάκι για φρεσκάρισμα και μετά από λίγο κατέφθασε και η Εύα...Πολύ όμορφα για μια ακόμα φορά, με αργές κινήσεις ενώ έγινε και εκτεταμένη χρήση του καναπέ...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Ρόστερ: Αγνή: Πλέον με καφέ, ίσια μαλλιά, όμορφο σώμα, 3.5άρι στήθος φυσικό, ωραίο αδύνατο κορμί και ωραία περιφέρεια....
              Σοφία : Mελαχροινό μιλφ, με αρκετά κιλά παραπάνω, αλλά ωραία πόδια και όμορφα μάτια
            Εύα: Καστανόξανθη, μεσαίου ύψους, με καλλίγραμμο κορμί, φυσικό στήθος, και ωραία πόδια, κώλο.
            Αλεξάνδρα: Ξανθιά νταρτάνα, με πλάτες, στήθος, ωραία πόδια, αρχοντική γυναίκα, κατηγορία μιλφ
            Τζοβάννα: Αδυνατούλα, μικροκαμωμένη, συμπαθητικό πρόσωπο, φυσικό στήθος, καλοσχηματισμένη περιφέρεια...
            Χαρά: Στα πρόθυρα γkilf, κοντό μαλλί, σπασμένο πρόσωπο, καλό κορμί για την ηλικία της.
Σερίφισσα η Άννα πολύ ευγενική και έτοιμη να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς....
Κατατοπιστικοτατος! Ευγε Λαγουδοπαιδο!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Welcome back Υiannis. Εντυπώσεις θα σου πω όταν θάχω χρόνο.Για την ώρα τρώω πήξιμο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Και εγω αφου δεν σε εβλεπα στο site, ειχα περιλαβει τον spunky13 !!!!!!!!! Μην το ξανακανεις......... θα σε μαλωσω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
..ε οχι!!!!..παει πολυ αυτο...δεν βρισκουμε,που δεν βρισκουμε καμια με προσοντα,να μας κυνηγανε κιολας!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μην ανησυχείτε ρε σεις...Φυλάω εγώ Θερμοπύλες.... :fuck1: :fuck1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
το λέω επειδή κάποια μέλη δεν προλαβαίνουν να περάσουν από το μαγαζί, τους καθησυχάζω ότι εγώ προλαβαίνω και ελε΄γχω αν όλα βαίνουν καλώς και αν επικρατεί ευταξία και ευνομία.... :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
το λέω επειδή κάποια μέλη δεν προλαβαίνουν να περάσουν από το μαγαζί, τους καθησυχάζω ότι εγώ προλαβαίνω και ελε΄γχω αν όλα βαίνουν καλώς και αν επικρατεί ευταξία και ευνομία.... :2funny: :2funny:

Εντάξει τώρα μπορούμε να κοιμώμαστε ήσυχοι  :grin: !

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom