Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα Αρίστο!!!

έβαλα και χθες σχόλιο απο το κινητό αλλά έπεσε το site και μάλλον χάθηκε στο δρόμο...
Λοιπόν έλεγα πως ο χώρος ειναι μακράν ότι καλύτερο έχω επισκευθεί ...
Θα έλεγα πως βρήκα την πολυτέλεια της απλότητας που ξεκουράζει τις αισθήσεις μου χωρίς να κουράζει την αισθητική μου...

Ευκολο parking και διακριτικό κτίριο μακριά από περίεργους...

Τα κορίτσια οφείλω να ομολογήσω πέραν της Ευας που γνωρίζω, άνω του μέτριου στο 8 θα τα βαθμολογούσα και πάντα χαμογελαστα...
Επίσης βρήκα την Αννα πολύ χαλαρή και γλυκιά...

Η Αγνή που δοκίμασα έχει φυσικό στήθος ποίημα και κακώς που δεν το ανεβάζεις να το βλέπουμε ...η διάθεσή της επίσης ανεβασμένη παρόλο που την ενοχλούσε ένα δόντι...

Καλές δουλειές εύχομαι από καρδιάς και κράτα και κάνα ζελεδάκι και για μας μη τα φαέι όλα ο φαταούλας ο Nio !!!
Και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
να πως επίσης πως είδα ένα λυγερόκορμο Gilf με κοντό μαλλί κορακί και μαύρες κάλτσες ότι πρέπει για τον Zero και δεν του την άγγιξα να την βρει αμόλυντη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
λοιπόν περιμένουμε και σε αυτό το νήμα , Δευτερούλες , Τριτούλες κλπ....

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
λοιπόν περιμένουμε και σε αυτό το νήμα , Δευτερούλες , Τριτούλες κλπ....
Δωσε μου χρονο να συντονιστω και κατι θα "φτιαξω"!!! Αν θελεις περνα απο Δευτερα, να πεις τη γνωμη σου για χωρο και ροστερ, θα με ενδιεφερε πολυ!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
Δωσε μου χρονο να συντονιστω και κατι θα "φτιαξω"!!! Αν θελεις περνα απο Δευτερα, να πεις τη γνωμη σου για χωρο και ροστερ, θα με ενδιεφερε πολυ!
κάποια στιγμή θα περάσω...την Δευτέρα με τίποτα , έχω τρεξίματα στη δουλειά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
ε όχι και μικρούλης...
ούτε ηλικιακά ούτε σωματικά...

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Το Diamond's spa Γλυφαδας, θα παραμεινει κλειστο, μεχρι νεωτερας, για "τεχνικους" λογους. Επειδη καποιοι-ες θα βιαστουν να πανηγυρισουν, κατα πρωτον προσωρινα, και κατα δευτερον οταν περνει φωτια το σπιτι του γειτονα, δεν πρεπει να χαιρομαστε, γιατι πολυ  συντομα θα ερθει και στο δικο μας!!!!!!!!! Οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελλες.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
αγορινα εγω το εχω πει πολλακις,χρειαζεται ενας χωρος στυλ "members club" χωρις τυμπανοκρουσιες χωρις τιποτα.απο στομα σε στομα και με το καλυτερο υλικο μεσα....

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αγορινα εγω το εχω πει πολλακις,χρειαζεται ενας χωρος στυλ "members club" χωρις τυμπανοκρουσιες χωρις τιποτα.απο στομα σε στομα και με το καλυτερο υλικο μεσα....
Και "αλλοι" κρουουν τα τυμπανα, αλλα φαινεται δεν ειμαι αρκετα "πουστης" η" "καργιολα" καλυτερα, για το χωρο. Οταν εμαθα απο το site για συγκεκριμενη "μετακινηση" (εφτιαχνα ακομα το χωρο στη Γλυφαδα), καταλαβα οτι θα μου δημιουργησει προβλημα. Δεν μπορουσα να κανω πισω ομως γιατι οι κατασκευες ειχαν προχωρησει. Πιστευα οτι η απατεωνια και η καργιολια ειχαν και καποιο οριο, τελικα εκανα λαθος!!!!!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Και "αλλοι" κρουουν τα τυμπανα, αλλα φαινεται δεν ειμαι αρκετα "πουστης" η" "καργιολα" καλυτερα, για το χωρο. Οταν εμαθα απο το site για συγκεκριμενη "μετακινηση" (εφτιαχνα ακομα το χωρο στη Γλυφαδα), καταλαβα οτι θα μου δημιουργησει προβλημα. Δεν μπορουσα να κανω πισω ομως γιατι οι κατασκευες ειχαν προχωρησει. Πιστευα οτι η απατεωνια και η καργιολια ειχαν και καποιο οριο, τελικα εκανα λαθος!!!!!!!!!

Φιλε Αριστο, οταν το μυστικο το ξερουν δυο, τοτε δεν ειναι μυστικο !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τι μετακινηση εγινε?εχασα επεισοδια?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom