lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πράσινος λαγός....Λαγος, λαγος, αλλα σοφος ΛΑΓΟΣ !!!
πράσινος λαγός....Λαγος, λαγος, αλλα σοφος ΛΑΓΟΣ !!!
πςςςς τι είπες τώρα...Κέζος....the best...τα πόδια μου έτριψε λίγο ...δεν είναι δε και ο Κέζος αλλά καλά τρίβει...
Καμια σχεση, εβγαλε το φρονιμιτη.εεε τωρα... θα την ένοχλουσε το δόντι για να αποφύγει το ακα μπούκι...
πρωτάρηδες είμαστε?
και τώρα είναι....άτακτη???Καμια σχεση, εβγαλε το φρονιμιτη.
Και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!καλημερα Αρίστο!!!
έβαλα και χθες σχόλιο απο το κινητό αλλά έπεσε το site και μάλλον χάθηκε στο δρόμο...
Λοιπόν έλεγα πως ο χώρος ειναι μακράν ότι καλύτερο έχω επισκευθεί ...
Θα έλεγα πως βρήκα την πολυτέλεια της απλότητας που ξεκουράζει τις αισθήσεις μου χωρίς να κουράζει την αισθητική μου...
Ευκολο parking και διακριτικό κτίριο μακριά από περίεργους...
Τα κορίτσια οφείλω να ομολογήσω πέραν της Ευας που γνωρίζω, άνω του μέτριου στο 8 θα τα βαθμολογούσα και πάντα χαμογελαστα...
Επίσης βρήκα την Αννα πολύ χαλαρή και γλυκιά...
Η Αγνή που δοκίμασα έχει φυσικό στήθος ποίημα και κακώς που δεν το ανεβάζεις να το βλέπουμε ...η διάθεσή της επίσης ανεβασμένη παρόλο που την ενοχλούσε ένα δόντι...
Καλές δουλειές εύχομαι από καρδιάς και κράτα και κάνα ζελεδάκι και για μας μη τα φαέι όλα ο φαταούλας ο Nio !!!
μπρίκ , χαβιάρι και αυγά πέστροφας..........μινι ζελεδακια φρουτων
Δωσε μου χρονο να συντονιστω και κατι θα "φτιαξω"!!! Αν θελεις περνα απο Δευτερα, να πεις τη γνωμη σου για χωρο και ροστερ, θα με ενδιεφερε πολυ!λοιπόν περιμένουμε και σε αυτό το νήμα , Δευτερούλες , Τριτούλες κλπ....
κάποια στιγμή θα περάσω...την Δευτέρα με τίποτα , έχω τρεξίματα στη δουλειά.Δωσε μου χρονο να συντονιστω και κατι θα "φτιαξω"!!! Αν θελεις περνα απο Δευτερα, να πεις τη γνωμη σου για χωρο και ροστερ, θα με ενδιεφερε πολυ!
Μικρουλη οποτε μπορεσεις.κάποια στιγμή θα περάσω...την Δευτέρα με τίποτα , έχω τρεξίματα στη δουλειά.
Ο.Κ. μεγαλουλη.........ε όχι και μικρούλης...
ούτε ηλικιακά ούτε σωματικά...
Και "αλλοι" κρουουν τα τυμπανα, αλλα φαινεται δεν ειμαι αρκετα "πουστης" η" "καργιολα" καλυτερα, για το χωρο. Οταν εμαθα απο το site για συγκεκριμενη "μετακινηση" (εφτιαχνα ακομα το χωρο στη Γλυφαδα), καταλαβα οτι θα μου δημιουργησει προβλημα. Δεν μπορουσα να κανω πισω ομως γιατι οι κατασκευες ειχαν προχωρησει. Πιστευα οτι η απατεωνια και η καργιολια ειχαν και καποιο οριο, τελικα εκανα λαθος!!!!!!!!!αγορινα εγω το εχω πει πολλακις,χρειαζεται ενας χωρος στυλ "members club" χωρις τυμπανοκρουσιες χωρις τιποτα.απο στομα σε στομα και με το καλυτερο υλικο μεσα....
Και "αλλοι" κρουουν τα τυμπανα, αλλα φαινεται δεν ειμαι αρκετα "πουστης" η" "καργιολα" καλυτερα, για το χωρο. Οταν εμαθα απο το site για συγκεκριμενη "μετακινηση" (εφτιαχνα ακομα το χωρο στη Γλυφαδα), καταλαβα οτι θα μου δημιουργησει προβλημα. Δεν μπορουσα να κανω πισω ομως γιατι οι κατασκευες ειχαν προχωρησει. Πιστευα οτι η απατεωνια και η καργιολια ειχαν και καποιο οριο, τελικα εκανα λαθος!!!!!!!!!