aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλε Αριστο, οταν το μυστικο το ξερουν δυο, τοτε δεν ειναι μυστικο !!!
Φιλε Αριστο, οταν το μυστικο το ξερουν δυο, τοτε δεν ειναι μυστικο !!!
αγορινα εγω το εχω πει πολλακις,χρειαζεται ενας χωρος στυλ "members club" χωρις τυμπανοκρουσιες χωρις τιποτα.απο στομα σε στομα και με το καλυτερο υλικο μεσα....
αγορινα το ξερω πολυ καλα αυτο που λες...οι τιμες ηταν νορμαλ κ ηταν προ κρισης απλα ηταν μπουρδελο στην οργανωση κ τα κομματια κανα δυο ηταν επιεικως καλα!
Ανω Βουλα ηξερα κ εγω,ηταν κολλητος μου,τ ονομα του αρχιζε απο Ν,το ιδιο λεμε?ανω βουλα υπηρχε μονο ενα σε μεζονετα,σωστα?(και το κλεινουμε)
Δεν καταλαβες φιλε!!!!!!!!! νομιζω οτι εισαι αρκετα ευφυης.πες μας τι εγινε να το σχολιασουμε.
Ωραια!!!!!!!!! για την ουσιας κανενας δε τολμα να σχολιασει.
Να και ενας και λεει τα πραγματα με το "ονομα" τους.Πούστικα παίζει η Νατάσσα τύπε?
Θα το παλεψω, γιατι εχω "ριξει" οτι εχω και δεν εχω, και ειμαι μονος μου, χωρις να εκμεταλλευομαι και να κατακλεβω τα λεφτα αλλου για να κανω το "αφεντικο".να έλεγα ότι δεν υπήρχε πελατεία κάτω, αλλά υπάρχει κόσμος αρκετός για όλους...
μαλακία, μεγάλη μαλακία...
εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είσαι πάλι σύντομα στις επάλξεις αρίστο!
Για μετακινηση υπευ-φθηνης εννοω!!!δεν γνωριζω τι ειδους ''αθεμιτος'' ανταγωνισμός προέκυψε. το να γινει μια απλή μετακίνηση εργαζόμενης, αυτό συμβαίνει και σε κάθε είδους επιχειρήσεις. παρε και εσυ τις καλές τις δικές της. φανταζομαι οτι με τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρεις να αντιμετοπίζεις χτυπηματα ''κατω της ζώνης'' και να αντιδράς αναλογα. ολα αυτα βεβαια, για εμενα ειναι εικασιες. μονο εσυ ξερεις τι εκανε η αναταγωνιστρια. για να ''κλείσεις'' προσωρινα, προφανώς ανακάτεψε με καποιο τρόπο την ελληνική ''γραφειοκρατεία''.
εγω βλέπω 2 ισάξια μαγαζια, με ενα ελαφρύ πλεονέκτημα του άλλου στην τιμή, που έχουν επενδύσει σε εγκαταστάσεις και προσφέρουν/ακούν. και τα νοτια φανταζομαι οτι εχει αρκετη πελατεία για ολους.
γειτονα,
δηλαδη στο χωρο δεν υπαρχει ελευθερη μετακινηση..ιδεων?Να και ενας και λεει τα πραγματα με το "ονομα" τους.