Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ του ενός η του άλλου,μιας και δεν ξέρω τι συνέβη,θα πώ κάτι που το έχω επαναλάβει σε παρόμοιες περιπτώσεις,και έχουν υπάρξει πολλές....
Εμάς,ως πελάτες,δεν μας αφορούν σε καμμία περίπτωση οι τυχόν επαγγελματικές αντιδικίες μεταξύ μαγαζιών,ιδιοκτητών,υπεύθυνων,κλπ.Εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν πολλά και καλά μαγαζιά που να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες.Για να έχουμε δυνατότητα επιλογων......
andy51 μου, οπως εισαι εσυ( και αλλοι πολλοι) μελος του site, και εχεις το δικαιωμα να λες τις αποψεις σου (δικαιες η" αδικες) νομιζω οτι το ιδιο εχω και εγω. Αν ειμαι νταβατζομαστροπος κατα την αποψη καποιων συμφορουμιτων, δεν νομιζω οτι αυτο μου αφαιρει το λογο.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι συνέβη, όμως ξέρω ότι αισθάνομαι αηδία.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
andy51 μου, οπως εισαι εσυ( και αλλοι πολλοι) μελος του site, και εχεις το δικαιωμα να λες τις αποψεις σου (δικαιες η" αδικες) νομιζω οτι το ιδιο εχω και εγω. Αν ειμαι νταβατζομαστροπος κατα την αποψη καποιων συμφορουμιτων, δεν νομιζω οτι αυτο μου αφαιρει το λογο.
ειναι σκληρος ο ..χωρος που κινειστε..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλησπερα σε ολους !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να και ενας και λεει τα πραγματα με το "ονομα" τους.

Βρε Τέλη εχεις αποτρελαθεί εντελώς ? Κατ αρχήν το μαγαζί της Ερμού υπήρχε πριν αποφασίσεις να κάνεις και δεύτερο στην Γλυφάδα.. ? Σωστά η όχι ? Δεν το είχε ανοίξει κάποια Ελλη ?  Τον ανταγωνισμό τον ήξερες λοιπόν..  Οπότε ποιός σου φταίει ? Και τι πουστιά έγινε δηλαδή ? Επειδή άλλαξε μαγαζί κι έφυγε από το την τρύπα της Αχιλλέως ? Και εξάλλου στην Κάτω Γλυφάδα αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα δύο... Για να μη σου πως και για τρίτο απολύτως κρυφό...  Τι παπαριές τσαμπουνάς... λοιπόν... Ολίγη σοβαρότης. Δε βλάπτει

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βρε Τέλη εχεις αποτρελαθεί εντελώς ? Κατ αρχήν το μαγαζί της Ερμού υπήρχε πριν αποφασίσεις να κάνεις και δεύτερο στην Γλυφάδα.. ? Σωστά η όχι ? Δεν το είχε ανοίξει κάποια Ελλη ?  Τον ανταγωνισμό τον ήξερες λοιπόν..  Οπότε ποιός σου φταίει ? Και τι πουστιά έγινε δηλαδή ? Επειδή άλλαξε μαγαζί κι έφυγε από το την τρύπα της Αχιλλέως ? Και εξάλλου στην Κάτω Γλυφάδα αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα δύο...  Τι παπαριές τσαμπουνάς... λοιπόν... Ολίγη σοβαρότης. Δε βλάπτει
Δεν θα σου απαντησω γιατι ουτε μου αρεσει το υφακι σου, και με το προηγουμενο ποσταρισμα σου παιρνεις ξεκαθαρα θεση. Καλυτερα για ολους, να πεσουν οι τονοι για λιγο και βλεπουμε.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν θα σου απαντησω γιατι ουτε μου αρεσει το υφακι σου, και με το προηγουμενο ποσταρισμα σου παιρνεις ξεκαθαρα θεση. Καλυτερα για ολους, να πεσουν οι τονοι για λιγο και βλεπουμε.
μηπως κι εσυ επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν παίρνω θέση..Απλά προσπαθώ να καταλάβω από πότε είναι πουστιά η μετακίνηση μίας υπέυθυνης από ένα μαγαζί σε ένα ήδη υπάρχον... Και παραθέτω facts τόσο  για να καταλάβω κι εγώ όσο και οι άλλοι συναγωνιστές. Τόσο απλά.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μηπως κι εσυ επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος?
Αν συμβάινει κάτι άλλο δεν μας αφορά. Αν θέλει να μας τα πει κατ ιδίαν με μήνυμα καλώς. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Εξάλλου ο εμφύλιος μόνο κακό μπορεί να κάνει και στους δύο.

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν συμβάινει κάτι άλλο δεν μας αφορά. Αν θέλει να μας τα πει κατ ιδίαν με μήνυμα καλώς. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Εξάλλου ο εμφύλιος μόνο κακό μπορεί να κάνει και στους δύο.
Κανε μου σε παρακαλω τη χαρη να μην το συνεχισεις. Αν θελεις δεν εχω προβλημα να τα πουμε απο κοντα. Να εισαι καλα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom