aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι γλυκουλης!!!!!!!!!Σωστός! Αλλά ας διαπληκτιστούν και μια φορά στο σαιτ οι επίσημοι μαστρωποί, όχι μόνο οι κρυφοί
Τι γλυκουλης!!!!!!!!!Σωστός! Αλλά ας διαπληκτιστούν και μια φορά στο σαιτ οι επίσημοι μαστρωποί, όχι μόνο οι κρυφοί
Να εισαι καλα. Παλιοκατασταση!!!!!!!!!
πλακα εχει
καλο απογευμα σ'ολους
andy51 μου, οπως εισαι εσυ( και αλλοι πολλοι) μελος του site, και εχεις το δικαιωμα να λες τις αποψεις σου (δικαιες η" αδικες) νομιζω οτι το ιδιο εχω και εγω. Αν ειμαι νταβατζομαστροπος κατα την αποψη καποιων συμφορουμιτων, δεν νομιζω οτι αυτο μου αφαιρει το λογο.Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ του ενός η του άλλου,μιας και δεν ξέρω τι συνέβη,θα πώ κάτι που το έχω επαναλάβει σε παρόμοιες περιπτώσεις,και έχουν υπάρξει πολλές....
Εμάς,ως πελάτες,δεν μας αφορούν σε καμμία περίπτωση οι τυχόν επαγγελματικές αντιδικίες μεταξύ μαγαζιών,ιδιοκτητών,υπεύθυνων,κλπ.Εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν πολλά και καλά μαγαζιά που να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες.Για να έχουμε δυνατότητα επιλογων......
που μετακομισε υστερα σε αλλο φοβερο σπιτι στον Αλιμο σ εναν καθετο της Ιωνιας..Ανω Βουλα ηξερα κ εγω,ηταν κολλητος μου,τ ονομα του αρχιζε απο Ν,το ιδιο λεμε?
ειναι σκληρος ο ..χωρος που κινειστε..andy51 μου, οπως εισαι εσυ( και αλλοι πολλοι) μελος του site, και εχεις το δικαιωμα να λες τις αποψεις σου (δικαιες η" αδικες) νομιζω οτι το ιδιο εχω και εγω. Αν ειμαι νταβατζομαστροπος κατα την αποψη καποιων συμφορουμιτων, δεν νομιζω οτι αυτο μου αφαιρει το λογο.
Εχω κινηθει και σε σκληροτερους, αλλα υπηρχε μπεσα.ειναι σκληρος ο ..χωρος που κινειστε..
Καλησπερα Λεοντα μου!Καλησπερα σε ολους !!!
Καλησπερα Λεοντα μου!
Ολα καλα!!!!!!!!!Ολα καλα, Αριστο ??? ;) ;) ;)
Ολα καλα!!!!!!!!!
Να και ενας και λεει τα πραγματα με το "ονομα" τους.
Να εισαι παντα καλα!!!!!!!!!Στο ευχομαι, απο βαθους καρδιας !!!
Δεν θα σου απαντησω γιατι ουτε μου αρεσει το υφακι σου, και με το προηγουμενο ποσταρισμα σου παιρνεις ξεκαθαρα θεση. Καλυτερα για ολους, να πεσουν οι τονοι για λιγο και βλεπουμε.Βρε Τέλη εχεις αποτρελαθεί εντελώς ? Κατ αρχήν το μαγαζί της Ερμού υπήρχε πριν αποφασίσεις να κάνεις και δεύτερο στην Γλυφάδα.. ? Σωστά η όχι ? Δεν το είχε ανοίξει κάποια Ελλη ? Τον ανταγωνισμό τον ήξερες λοιπόν.. Οπότε ποιός σου φταίει ? Και τι πουστιά έγινε δηλαδή ? Επειδή άλλαξε μαγαζί κι έφυγε από το την τρύπα της Αχιλλέως ? Και εξάλλου στην Κάτω Γλυφάδα αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα δύο... Τι παπαριές τσαμπουνάς... λοιπόν... Ολίγη σοβαρότης. Δε βλάπτει
μηπως κι εσυ επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος?Δεν θα σου απαντησω γιατι ουτε μου αρεσει το υφακι σου, και με το προηγουμενο ποσταρισμα σου παιρνεις ξεκαθαρα θεση. Καλυτερα για ολους, να πεσουν οι τονοι για λιγο και βλεπουμε.
Δεν παίρνω θέση..Απλά προσπαθώ να καταλάβω από πότε είναι πουστιά η μετακίνηση μίας υπέυθυνης από ένα μαγαζί σε ένα ήδη υπάρχον... Και παραθέτω facts τόσο για να καταλάβω κι εγώ όσο και οι άλλοι συναγωνιστές. Τόσο απλά.Δεν θα σου απαντησω γιατι ουτε μου αρεσει το υφακι σου, και με το προηγουμενο ποσταρισμα σου παιρνεις ξεκαθαρα θεση. Καλυτερα για ολους, να πεσουν οι τονοι για λιγο και βλεπουμε.
Αν συμβάινει κάτι άλλο δεν μας αφορά. Αν θέλει να μας τα πει κατ ιδίαν με μήνυμα καλώς. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Εξάλλου ο εμφύλιος μόνο κακό μπορεί να κάνει και στους δύο.μηπως κι εσυ επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος?
Κανε μου σε παρακαλω τη χαρη να μην το συνεχισεις. Αν θελεις δεν εχω προβλημα να τα πουμε απο κοντα. Να εισαι καλα.Αν συμβάινει κάτι άλλο δεν μας αφορά. Αν θέλει να μας τα πει κατ ιδίαν με μήνυμα καλώς. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Εξάλλου ο εμφύλιος μόνο κακό μπορεί να κάνει και στους δύο.