Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα Αριστο, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα καλά και ήρεμα μετά την τρικυμία...

Φιλιά στα κορίτσια και ειδικά στην ψηλή-αδύνατη masseuse σου !
Ηρεμα αγορι μου, εχεις φιλια και απο εκεινη.

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους......... Ψυχολογικοι κυριος λογοι μου επιβαλλουν να απεχω για ενα διαστημα απο το forum.  Το Diamond's spa  λειτουργει κανονικα. Να ειστε ολοι καλα.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εγώ δεν ξέρω τι προβλήματα ανταγωνισμού υπάρχουν ή υπήρξαν αλλά έχω να πω ότι το ρόστερ τις πρώτες 10 μέρες τουλάχιστον ήταν μετριότατο. Δεν ξέρω αν έγιναν ή θα γίνουν προσθήκες αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Πέρασα απο το καινουργιο μαγαζί.
Πολυ ομορφος και περιποιημένος χώρος. Ισως ο καλύτερος που έχω παει στην Αθήνα.
Θέλει ακομα 2-3 πινελίες για να ολοκληρωθεί.
Παρουσες 3 κοπέλες μαζί με την γνωστή οικοδέσποινα σέξυ Αννα, 4 δηλ το σύνολο.
Η Μαρία, Γεωργιανή με όμορφα γαλάζια μάτια, καλό σώμα, πολύ ωραια πόδια και καστανο μακρύ ισιο μαλλι.Ηλικία περιπου 25-28
Άντζελα 30 αρα κοντούλα Βουλγάρα, αλλα΄σουπερ σέξυ σύνολο. Φοβερο σώμα και ωραιο εκφυλο πρόσωπο. Μαλλι ξανυο φυσικό, σπαστο μέχρι τον κώλο.Πολύ εντυπωσιακη
Και τέλος Αφροδίτη. Σχετικά ψιλή, με σκουρα καστανα ισια μακρυα μαλλια. Ομορφο προσωπο , καπως μαυρισμένη και κορμάρα. Απιστευτο σώμα, κορμοστασια και  ωραιο περπατημα.
Χρειαζονται προσθηλες στο ροστερ που οπως καταλαβα θα γίνουν συντομα μιας και τα δωμάτια είναι πολλά τον αριθμο και οι κοπέλες προς το παρων λίγες αλλα πάρα πολύ εμφανισιμες κατα την γνώμη μου...

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα,μεχρι τι ωρα ειστε ανοιχτα?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σήμερα είναι ανοιχτά;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πέρασα απο το καινουργιο μαγαζί.
Πολυ ομορφος και περιποιημένος χώρος. Ισως ο καλύτερος που έχω παει στην Αθήνα.
Θέλει ακομα 2-3 πινελίες για να ολοκληρωθεί.
Παρουσες 3 κοπέλες μαζί με την γνωστή οικοδέσποινα σέξυ Αννα, 4 δηλ το σύνολο.
Η Μαρία, Γεωργιανή με όμορφα γαλάζια μάτια, καλό σώμα, πολύ ωραια πόδια και καστανο μακρύ ισιο μαλλι.Ηλικία περιπου 25-28
Άντζελα 30 αρα κοντούλα Βουλγάρα, αλλα΄σουπερ σέξυ σύνολο. Φοβερο σώμα και ωραιο εκφυλο πρόσωπο. Μαλλι ξανυο φυσικό, σπαστο μέχρι τον κώλο.Πολύ εντυπωσιακη
Και τέλος Αφροδίτη. Σχετικά ψιλή, με σκουρα καστανα ισια μακρυα μαλλια. Ομορφο προσωπο , καπως μαυρισμένη και κορμάρα. Απιστευτο σώμα, κορμοστασια και  ωραιο περπατημα.
Χρειαζονται προσθηλες στο ροστερ που οπως καταλαβα θα γίνουν συντομα μιας και τα δωμάτια είναι πολλά τον αριθμο και οι κοπέλες προς το παρων λίγες αλλα πάρα πολύ εμφανισιμες κατα την γνώμη μου...
έκανα μασάζ με Αφροδίτη και έπαθα πλάκα....μιλάμε για ΤΟ ΜΑΣΑΖ....η κοπέλα ξέρει...τι σιάτσου, τι thai, τι τεντώματα, τι διπλώματα, ωραίες πιέσεις...σούπερ...όποιος θέλει πραγματικά να χαλαρώσει και με ασφάλεια ότι δεν θα πάθει κανέναν τραυματισμό συστήνεται 100%...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εγώ δεν ξέρω τι προβλήματα ανταγωνισμού υπάρχουν ή υπήρξαν αλλά έχω να πω ότι το ρόστερ τις πρώτες 10 μέρες τουλάχιστον ήταν μετριότατο. Δεν ξέρω αν έγιναν ή θα γίνουν προσθήκες αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε.

Μέχρι να το γράψω εγώ το ρόστερ μάλλον άλλαξε ολόκληρο αφού εγώ είχα δει την Εύα, την Άννα πόρτα, μια Σοφία μιλφ και μια άλλη τραγική γκιλφ με κοντό μαλλί. Χαίρομαι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
έκανα μασάζ με Αφροδίτη και έπαθα πλάκα....μιλάμε για ΤΟ ΜΑΣΑΖ....η κοπέλα ξέρει...τι σιάτσου, τι thai, τι τεντώματα, τι διπλώματα, ωραίες πιέσεις...σούπερ...όποιος θέλει πραγματικά να χαλαρώσει και με ασφάλεια ότι δεν θα πάθει κανέναν τραυματισμό συστήνεται 100%...

λαγε στα αλλα τι ελεγε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το πρωί ,με υποδέχτηκε το μελαχρινό τούμπανο μιλφ η Αννα , κουβεντούλα καφεδάκι και μια περιήγηση στο μαγαζί να δω τους χώρους,
το μαγαζί τεράστιο , με ωραία απαλά χρώματα , μεγάλο σαλόνι , βέβαια για τους πιο μυστικοπαθείς υπάρχουν και δύο ακόμα δωματιάκια  υποδοχής όπου αποφεύγεις τις
αδιάκριτες συναντήσεις , οκτώ δωμάτια , τα επτά με δική τους ντουζιέρα και ένα που έχει εσωτερική πόρτα που βγάζει σε μπάνιο , μέχρι και οι κοπέλες έχουν δικό τους
χώρο να καθίσουν όπου διαθέτει και αυτός ντουζιέρα για τις κοπέλες...γενικά ο χώρος πάρα πολύ καλός , μια δυο πινελιές που σκέφτεται να βάλει ο aristotelis και θα είναι τέλεια.
την ώρα που πήγα είχε τρεις κοπέλες.
Αφροδίτη με καστανά πολύ σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο γυμνασμένα πόδια 1.5άρι βυζί , το μαλλί άλλοτε το είχε αλογοουρά και άλλοτε ελεύθερο , μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον αλλά πήγαινε σε πελάτη.
Μαρία καστανή με ανοιχτόχρωμους οφθαλμούς , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και
Άντζελα με καστανό μελί μαλλί , κοντούλα με 2.5άρι ενισχυμένο βυζί(δύσκολα το καταλαβαίνεις)κανονικό γυμνασμένο σώμα ωραίο κώλο , μιάς και η Αφροδίτη ήταν στο δωμάτιο την επέλεξα , θα ακολουθήσει κριτική.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

βρε συ λαγονησιε, μια και εισαι γυριστρας και εχω δει κριτικες σου απο παντου στο βουλιαγμενης + ερμου δεν θα πας να μας γραψεις και απο εκει τις αποψεις σου?

demetrios777

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
:think:
σωστη η παρατηρηση φιλε,για να δουμε τι θα κανει ο λαγονικος???

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
καλησπερα

μηπως καποιος γνωριζει που πηγε η Ευα , γιατι απο οτι καταλαβα εφυγε και απο το Diamond της Γλυφαδας και απο της Δαφνης..
αν δεν κανω λαθος , τελευταια φορα δουλεψε εδω ;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
καλησπερα

μηπως καποιος γνωριζει που πηγε η Ευα , γιατι απο οτι καταλαβα εφυγε και απο το Diamond της Γλυφαδας και απο της Δαφνης..
αν δεν κανω λαθος , τελευταια φορα δουλεψε εδω ;

προς το παρων δεν εργαζεται καπου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom