aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα......... εχεις πμ.Καλημέρα και καλό μεσημέρι...η Άφρο είναι διαθέσιμη για φουλ σήμερα??? ;)
Καλησπερα......... εχεις πμ.Καλημέρα και καλό μεσημέρι...η Άφρο είναι διαθέσιμη για φουλ σήμερα??? ;)
Ηρεμα αγορι μου, εχεις φιλια και απο εκεινη.Καλησπέρα Αριστο, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα καλά και ήρεμα μετά την τρικυμία...
Φιλιά στα κορίτσια και ειδικά στην ψηλή-αδύνατη masseuse σου !
όχι κυριακές είναι κλειστό το κατάστημα...σήμερα είναι ανοιχτά;
έκανα μασάζ με Αφροδίτη και έπαθα πλάκα....μιλάμε για ΤΟ ΜΑΣΑΖ....η κοπέλα ξέρει...τι σιάτσου, τι thai, τι τεντώματα, τι διπλώματα, ωραίες πιέσεις...σούπερ...όποιος θέλει πραγματικά να χαλαρώσει και με ασφάλεια ότι δεν θα πάθει κανέναν τραυματισμό συστήνεται 100%...Πέρασα απο το καινουργιο μαγαζί.
Πολυ ομορφος και περιποιημένος χώρος. Ισως ο καλύτερος που έχω παει στην Αθήνα.
Θέλει ακομα 2-3 πινελίες για να ολοκληρωθεί.
Παρουσες 3 κοπέλες μαζί με την γνωστή οικοδέσποινα σέξυ Αννα, 4 δηλ το σύνολο.
Η Μαρία, Γεωργιανή με όμορφα γαλάζια μάτια, καλό σώμα, πολύ ωραια πόδια και καστανο μακρύ ισιο μαλλι.Ηλικία περιπου 25-28
Άντζελα 30 αρα κοντούλα Βουλγάρα, αλλα΄σουπερ σέξυ σύνολο. Φοβερο σώμα και ωραιο εκφυλο πρόσωπο. Μαλλι ξανυο φυσικό, σπαστο μέχρι τον κώλο.Πολύ εντυπωσιακη
Και τέλος Αφροδίτη. Σχετικά ψιλή, με σκουρα καστανα ισια μακρυα μαλλια. Ομορφο προσωπο , καπως μαυρισμένη και κορμάρα. Απιστευτο σώμα, κορμοστασια και ωραιο περπατημα.
Χρειαζονται προσθηλες στο ροστερ που οπως καταλαβα θα γίνουν συντομα μιας και τα δωμάτια είναι πολλά τον αριθμο και οι κοπέλες προς το παρων λίγες αλλα πάρα πολύ εμφανισιμες κατα την γνώμη μου...
Εγώ δεν ξέρω τι προβλήματα ανταγωνισμού υπάρχουν ή υπήρξαν αλλά έχω να πω ότι το ρόστερ τις πρώτες 10 μέρες τουλάχιστον ήταν μετριότατο. Δεν ξέρω αν έγιναν ή θα γίνουν προσθήκες αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε.
έκανα μασάζ με Αφροδίτη και έπαθα πλάκα....μιλάμε για ΤΟ ΜΑΣΑΖ....η κοπέλα ξέρει...τι σιάτσου, τι thai, τι τεντώματα, τι διπλώματα, ωραίες πιέσεις...σούπερ...όποιος θέλει πραγματικά να χαλαρώσει και με ασφάλεια ότι δεν θα πάθει κανέναν τραυματισμό συστήνεται 100%...
έκανα μασάζ με Αφροδίτη και έπαθα πλάκα....μιλάμε για ΤΟ ΜΑΣΑΖ....η κοπέλα ξέρει...τι σιάτσου, τι thai, τι τεντώματα, τι διπλώματα, ωραίες πιέσεις...σούπερ...όποιος θέλει πραγματικά να χαλαρώσει και με ασφάλεια ότι δεν θα πάθει κανέναν τραυματισμό συστήνεται 100%...
καλησπερα
μηπως καποιος γνωριζει που πηγε η Ευα , γιατι απο οτι καταλαβα εφυγε και απο το Diamond της Γλυφαδας και απο της Δαφνης..
αν δεν κανω λαθος , τελευταια φορα δουλεψε εδω ;