Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Diamonds Γλυφαδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τελικά τι έγινε στα νότια;

demetrios777

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
:piss:
οταν το χρημα δεν υπαρχει,ο πελατης πρεπει να μεινει πολυ ικανοποιημενος για να το ξανα δωσει

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Δεν θα σου απαντησω γιατι ουτε μου αρεσει το υφακι σου, και με το προηγουμενο ποσταρισμα σου παιρνεις ξεκαθαρα θεση. Καλυτερα για ολους, να πεσουν οι τονοι για λιγο και βλεπουμε.

κλαψομουνα οπου σε συμφερει απαντας
εσυ το αρχισες

demetrios777

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
:dancing:
οταν η πιτα ειναι μικρη καποιος θα μινει νηστικος

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ έχω να πω το εξής και θα το πω πρώτα με παράδειγμα. Κλέβω κάποιον κάθε μέρα και αφού περνάει ένα εξάμηνο και πια το θεωρώ ότι έχει γίνει κεκτημένο μου δικαίωμα, όταν κάποια μέρα με καταγγέλει ο κάποιος, ΄τότε μου κακοφαίνεται.
Έτσι και εδώ. Η λειτουργεία αυτών των μαγαζιών είναι παράνομη 100% γιατί εκτός από μασάζ (που δεν το κατέχουν κιόλας) προσφέρουν σεξ χωρίς να είναι νόμιμοι οίκοι ανοχής.(η νομοθεσία των οποίων επιτρέπει μόνο μία κοπέλα να εκδίδεται και εφόσον έχει άδεια ιερόδουλης).
Αφού λοιπόν έγινε όπως έχω καταλάβει ντου από την αστυνομία στο ένα μαγαζί, ο ένας παράνομος ιδιοκτήτης (διευκόλυνση προς ακολασία λέγεται η παρανομία κοινώς μαστροπεία) διαμαρτύρεται δημοσίως εναντίον μιας άλλης επίσης παράνομης ιδιοκτήτριας ίδιου μαγαζιού ότι λιγο πολύ είναι υπεύθυνη για το ντου λέγοντας μάλιστα ότι θα τα πουν στο μέλλον. Η άλλη παράνομη ιδιοκτήτρια απειλεί τον πρώτο ότι αν συνεχίσει να την κατηγορεί θα επιλυφθεί η δικαιοσύνη. Είναι να γελάς λοιπόν με αυτά. Και η συνέχεια είναι ότι μετά μια ημέρα από το ντου ο ιδιοκτήτης γράφει ότι το μαγαζί λειτουργεί κανονικότατα. Και θα συναντηθούν μεταξύ τους να τα βρουν. Και μου τίθεται το απλό ερώτημα.
Αφού έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται δημόσια, οι αρχές (δηλαδή η αστυνομία) γιατί δεν την πέφτει και στο άλλο μαγαζί αφού και αυτό παράνομα λειτουργεί. Και αφού μετά μία μέρα άπό το ντου το μαγαζί λειτουργεί κανονικότατα, γιατί έγινε το ντου?
Και μετά μας ενοχλούν οι τροϊκανοί......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@ ntany223 : προφανως όσα γράφεις είναι πολύ σωστά και απεικονίζουν την πραγματικότητα.....Εδω ισχύει εκείνο το περίφημο ..."μερικά πράγματα γίνονται και δεν λέγονται και άλλα λέγονται και δεν γίνονται"....
Να πω και κάτι ακόμα γενικεύοντας....στην Ελλάδα πάρα πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι νόμιμα και να λειτουργούν κανονικότατα....μερικοί απλοί νόμοι θα τακτοποιούσαν τα θέματα.Για ορισμένα θέματα μάλιστα,υπάρχουν ήδη οι αντίστοιχοι νόμοι !!! η πολιτεία όμως προτιμά να τα διατηρεί σε καθεστώς ημιπαρανομίας,κάνοντας τα στραβά μάτια διότι έτσι επιτρέπει σε ορισμένα "όργανά" της να βγάζουν το κάτι παραπάνω....και δεν αναφέρομαι μόνον στα μασαζ.Αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχουν σε μαγαζιά διασκέδασης,σε πολεοδομικά θέματα,σε φορολογικά θέματα,κλπ.Ο κατάλογος είναι μακρύς.....

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους. Το δηθεν, ο κομπλεξισμος, και η υποκρισια σε ολο τους το μεγαλειο. Κακο πραγμα να λεει καποιος αυτο που πιστευει. Ολα πρεπει να γινονται κεκαλυμμενα και πισωπλατα. Τι να γινει ομως που, (οπως εχουν καταλαβει οσοι με "διαβαζουν" η" με ξερουν προσωπικα), δεν μπορω να κρατησω αυτο το δηθεν "πρωτοκολλο", και ειμαι χυμα.    

Συνημμένα

• arkas.jpg
    arkas.jpg
    200,9 KB · Εμφανίσεις: 63

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το 20αρικακι διαφορα τιμης πρεπει να ειναι το προβλημα. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τέλος πάντων το μαγαζί λειτουργεί? και η Αφροδίτη επέστρεψε? ή στο άλλο στην Δάφνη?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
φωτο δε παιζει να βαλεις ε...?

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
το 20αρικακι διαφορα τιμης πρεπει να ειναι το προβλημα. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα.
Ας με αφησουν ησυχο και θα το δουμε αυτο!!!!!!!!! Εσυ που με ξερεις δεν επρεπε να το λες. Τι "μυγα" σε τσιμπησε ξαφνικα και εγινες τοσο επιθετικος, δεν μπορω να καταλαβω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ας με αφησουν ησυχο και θα το δουμε αυτο!!!!!!!!! Εσυ που με ξερεις δεν επρεπε να το λες. Τι "μυγα" σε τσιμπησε ξαφνικα και εγινες τοσο επιθετικος, δεν μπορω να καταλαβω.

επειδη ακριβως σε ξερω καλα, ειμαι μαζι σου ποιο αυστηρος. η εκτιμηση και η παλια γνωριμια ισχυει. ασε που εχω βαρειει εδω μεσα και βλεπω να μη ξαναγραφω τιποτα

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
επειδη ακριβως σε ξερω καλα, ειμαι μαζι σου ποιο αυστηρος. η εκτιμηση και η παλια γνωριμια ισχυει. ασε που εχω βαρειει εδω μεσα και βλεπω να μη ξαναγραφω τιποτα
Φιλε δεν ηθελα να σε προσβαλω, εισαι παλιος "παιχτης" και η αποψη σου χρειαζεται και ειναι σεβαστη, ειτε μου αρεσει ειτε οχι.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημέρα και καλό μεσημέρι...η Άφρο είναι διαθέσιμη για φουλ σήμερα??? ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom