Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
1
Boldemort, δεν νομίζω να αναφερόμαστε στους πιλότους και στις ειδικές δυνάμεις.. αυτοί είναι η ελάχιστη μειοψηφία στον στρατό.
Αν το βραδάκι κοιμόμαστε ήσυχοι, βασικά δεν οφείλεται στον στρατό.., αλλά και να δεχτούμε ότι οφείλεται στο στρατό, δεν είναι σίγουρα στους αξιωματικούς, αλλά σε όσους φυλάνε σκοπέτα.. Οι αξιωματικοί τα βράδια κοιμούνται..

Ο στρατός, ουσιαστικά, δεν είναι παραγωγικός σε περίοδο ειρήνης. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει. Το θέμα είναι ότι οι αξιωματικοί δεν κάνουν ούτε τα βασικά για να είναι ετοιμοπόλεμος όταν χρειαστεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1)Γενικά μιλάω,γενικά είμαι κατά,συμφωνώ ότι μέχρι να συνηδειτοποιήσει η ανθρωπότητα κάποια πραγματάκια είναι ''αναγκαίο κακό'' οι στρατοί,ωστόσο μάγκες μην επιμένετε δεν παράγουν ούτε προσφέρουν κάτι,απλά φανερώνουν ότι ακόμα ο άνθρωπος δεν έχει προοδεύσει όσο θα έπρεπε.....

2.Δεν είναι ελάχιστοι σε πληροφορώ,δεν είναι καθόλου ελάχιστοι...όπως πάμε θα θεωρείται κ προνομιούχος όποιος παίρνει 600-700e,το πε ο Παπανδρέου άλλωστε:''Θα αγωνιστώ να υπάρχει τουλάχιστον ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια''.Απλά οι μετανάστες πάντα εξυπηρετούν το κεφάλαιο κ ρίχνουν τους μισθούς.Όλα αυτά όσο δεν υπάρχουν νόμοι προστασίας του εργαζόμενου κ κινείται η αγορά φιλελεύθερα.

1. Ε πες μου εξαρχης οτι εισαι κατα του στρατου να τελειωνουμε... κατα ενος κατι σημαινει οτι ειμαι προκατειλημενος εξαρχης ειτε απο μικρος ειτε για αλλο λογο με αυτο το κατι. Απλα να ξερεις πως οι ανθρωποι αυτοι ειναι δημοσιοι με την διαφορα (σε σχεση με τους αλλους δημοσιους) οτι

α) διακινδυνευουν την ζωη της ( Ικαροι , Ειδικες δυναμεις κτλπ)

β) Ειναι αναγκασμενοι να παιρνουν συχνα μεταθεσεις (στρατιωτικοι)

γ) Στον πολεμο θα ειναι πρωτοι ενω αλλοι μπορουν και να την κοπανησουν

2. Με δουλευεις ρε φιλε? απο τους 20 γνωστους μου που μου ερχονται τωρα στο μυαλο οι 5 δουλευουνε. Δηλαδη το 25% . Καλα κανει ο ξενος και ριχνει τον μισθο σε διδασκει οτι μπορεις να ζησεις και με λιγοτερα .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Boldemort, δεν νομίζω να αναφερόμαστε στους πιλότους και στις ειδικές δυνάμεις.. αυτοί είναι η ελάχιστη μειοψηφία στον στρατό.
Αν το βραδάκι κοιμόμαστε ήσυχοι, βασικά δεν οφείλεται στον στρατό.., αλλά και να δεχτούμε ότι οφείλεται στο στρατό, δεν είναι σίγουρα στους αξιωματικούς, αλλά σε όσους φυλάνε σκοπέτα.. Οι αξιωματικοί τα βράδια κοιμούνται..

Ο στρατός, ουσιαστικά, δεν είναι παραγωγικός σε περίοδο ειρήνης. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει. Το θέμα είναι ότι οι αξιωματικοί δεν κάνουν ούτε τα βασικά για να είναι ετοιμοπόλεμος όταν χρειαστεί.

Αν δεχθουμε οτι δεν ειναι παραγωγικος ο στρατος ομως
οι ολοι οι αλλοι του δημοσιου του γενικοτερου ειναι παραγωγικοι ας πουμε?  :2funny: :2funny:
τοσα χρονια ηταν παραγωγικοι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1. Ε πες μου εξαρχης οτι εισαι κατα του στρατου να τελειωνουμε... κατα ενος κατι σημαινει οτι ειμαι προκατειλημενος εξαρχης ειτε απο μικρος ειτε για αλλο λογο με αυτο το κατι. Απλα να ξερεις πως οι ανθρωποι αυτοι ειναι δημοσιοι με την διαφορα (σε σχεση με τους αλλους δημοσιους) οτι

α) διακινδυνευουν την ζωη της ( Ικαροι , Ειδικες δυναμεις κτλπ)

β) Ειναι αναγκασμενοι να παιρνουν συχνα μεταθεσεις (στρατιωτικοι)

γ) Στον πολεμο θα ειναι πρωτοι ενω αλλοι μπορουν και να την κοπανησουν

2. Με δουλευεις ρε φιλε? απο τους 20 γνωστους μου που μου ερχονται τωρα στο μυαλο οι 5 δουλευουνε. Δηλαδη το 25% . Καλα κανει ο ξενος και ριχνει τον μισθο σε διδασκει οτι μπορεις να ζησεις και με λιγοτερα .
1.Διαφωνείς ότι οι στρατοί δεν προσφέρουν κάτι στην ανθρωπότητα κ μόνο κακό κάνουν;;;(αυτό είναι η ουσία,σε αυτό αν συμφωνείς ή όχι).
Να σου πω κ για τους γιατρούς που πάνε σε αποστολές ανά κόσμο κ διακινδυνεύουν;;;να πούμε για την αστυνόμια,πυροσβέστες,εργάτες με τα τόσα ατυχήματα κάθε μέρα;;;Άστο κ ότι διακινδυνεύουν την ζωή τους,κάνουν μία δύσκολη δουλειά δεν λέει κάτι,τόσοι το κάνουν,επιλογή τους είναι.

2.Γιατί να δεχτούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα,για να κερδίζουν άλλοι περισσότερα κ να τα κάνουν βίλες,κότερα,αμαξάρες;;;; :idiot: :uglystupid: :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι ολοι οι αλλοι του δημοσιου του γενικοτερου ειναι παραγωγικοι ας πουμε?  :2funny: :2funny:
Φυσικά δεν προσφέρουν όλοι αυτοί(τεράστιο το μέγεθος για ρουσφετολογικούς σκοπούς,μη παραγωγικό),ωστόσο κ την γραφειοκρατία κάποιος πρέπει να την αναλάβει έτσι....οπότε κάτι παράγουν κ προσφέρουν.
Ο στρατός όμως δεν προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα,αντίθετα μόνο κακό μπορεί να κάνει.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικά δεν προσφέρουν όλοι αυτοί(τεράστιοτο μέγεθος για ρουσφετολογικούς σκοπούς,μη παραγωγικό),ωστόσο κ την γραφειοκρατία κάποιος πρέπει να την αναλάβει έτσι....οπότε κάτι παράγουν κ προσφέρουν.
Ο στρατός όμως δεν προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα,αντίθετα μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Επιμένεις να γραφεις βλακείες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1.Διαφωνείς ότι οι στρατοί δεν προσφέρουν κάτι στην ανθρωπότητα κ μόνο κακό κάνουν;;;(αυτό είναι η ουσία,σε αυτό αν συμφωνείς ή όχι).
Να σου πω κ για τους γιατρούς που πάνε σε αποστολές ανά κόσμο κ διακινδυνεύουν;;;να πούμε για την αστυνόμια,πυροσβέστες,εργάτες με τα τόσα ατυχήματα κάθε μέρα;;;Άστο κ ότι διακινδυνεύουν την ζωή τους,κάνουν μία δύσκολη δουλειά δεν λέει κάτι,τόσοι το κάνουν,επιλογή τους είναι.

2.Γιατί να δεχτούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα,για να κερδίζουν άλλοι περισσότερα κ να τα κάνουν βίλες,κότερα,αμαξάρες;;;; :idiot: :uglystupid: :headbang:

Ρε εσυ τους αλλους θα κοιταξεις ή την πάρτη σου? Κοιτα πως θα τα βγαλεις περα εσυ και ασε τους αλλους
αλλα αν θες να σου απαντησω σε αυτο (παρολο που ειναι ματαιο και ασκοπο) το γιατι εγκειται σε πολλους λογους μερικοι εκ των οποιων ειναι οι εξης  :

Γιατι ειναι

α) πιο πανουργοι

β) πιο εξυπνοι

γ) πιο αδιστακτοι

δ) πιο καλοι

ε) πιο ισχυροι

στ) απο μεγαλα τζακια

καλα τωρα εισαι σοβαρος?  :2funny: :2funny: θα κατσω να αναρωτηθω γιατι ο ομπαμα τρωει και εχει περισσοτερα απο μενα??? Γιατι ο ομπαμα γεννηθηκε πολυ εξυπνοτερος και με αυτη την μοιρα... θα κατσω να αναρωτηθω γιατι ο μητσοτακης ειναι τοσο πολυσιος ας πουμε? Γιατι γεννηθηκε σε αυτη την οικογενεια...

δεν πατε καλα ρε ωρες ωρες και ο χρονος φευγει... απλα καθεστε και σπαταλατε τον χρονο σας.

Επισκέπτης
Παραγωγικός δεν είναι.Αναγκαίος ή καλύτερα αναγκαίο κακό,περισσότερο.

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
1

Τα ίδια χάλια είναι και οι άλλοι.. να κοπούν σε όλους οι συντάξεις στα 55.. εγώ δηλαδή που θα δουλεύω μέχρι τα 65 είμαι πολίτης β' κατηγορίας;
Φίλε, θα δεις τι χάλι επικρατεί στον στρατό όταν πας. Τότε θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τους αξιωματικούς και τους υπαξ..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε εσυ τους αλλους θα κοιταξεις ή την πάρτη σου? Κοιτα πως θα τα βγαλεις περα εσυ και ασε τους αλλους
αλλα αν θες να σου απαντησω σε αυτο (παρολο που ειναι ματαιο και ασκοπο) το γιατι εγκειται σε πολλους λογους μερικοι εκ των οποιων ειναι οι εξης  :

Γιατι ειναι

α) πιο πανουργοι

β) πιο εξυπνοι

γ) πιο αδιστακτοι

δ) πιο καλοι

ε) πιο ισχυροι

στ) απο μεγαλα τζακια

καλα τωρα εισαι σοβαρος?  :2funny: :2funny: θα κατσω να αναρωτηθω γιατι ο ομπαμα τρωει και εχει περισσοτερα απο μενα??? Γιατι ο ομπαμα γεννηθηκε πολυ εξυπνοτερος και με αυτη την μοιρα... θα κατσω να αναρωτηθω γιατι ο μητσοτακης ειναι τοσο πολυσιος ας πουμε? Γιατι γεννηθηκε σε αυτη την οικογενεια...

δεν πατε καλα ρε ωρες ωρες και ο χρονος φευγει... απλα καθεστε και σπαταλατε τον χρονο σας.
Είσαι ακριβώς αυτός που θα αγωνιστεί....ακριβώς όμως.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
1)Γενικά μιλάω,γενικά είμαι κατά,συμφωνώ ότι μέχρι να συνηδειτοποιήσει η ανθρωπότητα κάποια πραγματάκια είναι ''αναγκαίο κακό'' οι στρατοί,ωστόσο μάγκες μην επιμένετε δεν παράγουν ούτε προσφέρουν κάτι,απλά φανερώνουν ότι ακόμα ο άνθρωπος δεν έχει προοδεύσει όσο θα έπρεπε.....
Ουσιαστικα μας προστατευουν, δεν ειναι παραγωγικοι. Τον ιδιο ρολο εχει και η αστυνομια (υποτιθεται). Δεν ειναι στην παραγωγη, αλλα ειναι βασικο εξαρτημα της μηχανης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Είσαι ακριβώς αυτός που θα αγωνιστεί....ακριβώς όμως.

filaraki εμενα δεν με απασχολει τι κανει ο διπλανος μου
στα αρχιδια μου κιολας. Ας βγαζει περισσοτερα και ας εχει και 10 γκομενες
τι με ενδιαφερει τι κανει ο αλλος? Το μονο που μπορω να κανω αν θελω να κανω
κατι ωφελιμο ειναι να δω τι διαολο κανει μπας και το κανω και εγω ωστε να εχω επιτυχια  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

αφου δεν προσφερουν στην ανθρωποτητα ρε παπαζολη πηγαινε στον ΟΗΕ και πες τα αυτα μιας και ειναι οικουμενικο το θεμα σου...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ουσιαστικα μας προστατευουν, δεν ειναι παραγωγικοι. Τον ιδιο ρολο εχει και η αστυνομια (υποτιθεται). Δεν ειναι στην παραγωγη, αλλα ειναι βασικο εξαρτημα της μηχανης.
Σε μία ιδανική κοινωνία όπου ο άνθρωπος θα πάψει να είναι ζώο ούτε οι μπάτσοι θα χρειάζονται.

Ωστόσο άλλο πράγμα το έγκλημα κ άλλο ο πόλεμος μεταξύ κρατών,το πρώτο δεν ελέγχεται,το δεύτερο είναι στο χέρι του κάθε κράτους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
filaraki εμενα δεν με απασχολει τι κανει ο διπλανος μου
στα αρχιδια μου κιολας. Ας βγαζει περισσοτερα και ας εχει και 10 γκομενες
τι με ενδιαφερει τι κανει ο αλλος? Το μονο που μπορω να κανω αν θελω να κανω
κατι ωφελιμο ειναι να δω τι διαολο κανει μπας και το κανω και εγω ωστε να εχω επιτυχια  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχεις καταλάβει ότι όσο κάνεις πίσω εσύ ο άλλος θα κάνει μπροστά,ο βασικός μισθός όσο πέφτει κάποιοι κερδίζουν περισσότερα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα ίδια χάλια είναι και οι άλλοι.. να κοπούν σε όλους οι συντάξεις στα 55.. εγώ δηλαδή που θα δουλεύω μέχρι τα 65 είμαι πολίτης β' κατηγορίας;
Φίλε, θα δεις τι χάλι επικρατεί στον στρατό όταν πας. Τότε θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τους αξιωματικούς και τους υπαξ..

Τα εχω ακουσει πανω κατω. Απλα να ξερεις και εσυ πως οταν ο
αξιωματικος θα εχει ερθει μπριζωμενος να σου μιλησει αποτομα θα χει ακουσει
ηδη μερικες χριστοπαναγιες απο τον υψηλοτερο και αυτος ο υψηλοτερος θα του τις εχει ριξει
επειδη ο υπουργος θα τον κακομεταχειριστηκε πρωτος κτλπ ο ενας γαμαει τον αλλον δηλαδη και πανε σε τρενακι mode ολοι τους .. και ακριβως ετσι συνδεεται και με αυτο που ειπα πριν
οτι δηλαδη δεν ειναι αντι-παραγωγικος ο στρατος αυτος - καθεαυτος αλλα ο τροπος που τον διαχειριζεσαι οπως και τα χρηματα απο μονα τους δεν ειναι ουτε λιγα ουτε πολλα αλλα εχει σχεση πως θα τα διαχειριστεις.

Τα 10 ευρω αν τα διαχειριστω καταλληλα μπορει να δωσουν 100 και τελικα να ειναι πολλα αλλα και παλι να μην ειναι
ενω απο την αλλη πλευρα αυτα τα 10 μπορει να γινουν 0 και να ειναι λιγα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σε μία ιδανική κοινωνία όπου ο άνθρωπος θα πάψει να είναι ζώο ούτε οι μπάτσοι θα χρειάζονται.

Ωστόσο άλλο πράγμα το έγκλημα κ άλλο ο πόλεμος μεταξύ κρατών,το πρώτο δεν ελέγχεται,το δεύτερο είναι στο χέρι του κάθε κράτους.
ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα απο τη συγκινηση...ποτε επιτελους να γινει η ανθρωποτητα μια τετοια κοινωνια?υπομονη.αλλωστε μονο κατι εκατομμυρια χρονια εχουν περασει απο τοτε που εγινε ο ανρθωπος που ειπε και ο δαρβινος... ;) ;).πιστευω καποτε θα γινει αληθινο το οενιθρο του παπαζολη.οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι δεν θελει να υπαρχουν μπατσοι που τον ενοχλουν... ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν έχεις καταλάβει ότι όσο κάνεις πίσω εσύ ο άλλος θα κάνει μπροστά,ο βασικός μισθός όσο πέφτει κάποιοι κερδίζουν περισσότερα...

Με το να καθεσαι στα αυγα σου παντως και να μην δουλευεις δεν κανει κατι ο μισθος.
Ποιος ειμαι εγω να αλλαξω τον βασικο μισθο στην τελικη ρε τυπε?  :grin:
Οταν αποκτησω τα αναγκαια που χρειαζονται τοτε θα μπορεσω να τον αλλαξω.

Οταν θα με εχει αναγκη ο εργοδοτης και χωρις εμενα θα καταρρεει τοτε θα μπορεσω να αλλαξω
τον βασικο μισθο για μενα παντα. Για τους αλλους χεστηκα επειδη ποτε δεν ακουνε... οσοι ακουνε πανε μπροστα
χιλιαδες βγαζουν ενα πανεπιστημιο.... SO WHAT? προσγειωθειτε... ερχοντε δυσκολες μερες.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Το ιδιο ειναι σε αλλη κλιμακα ειναι σαν να λες ειναι στο χερι μας να κραταμε τον νομο. Εσυ μπορει να το κανες, ο διπλα ομως ισως οχι.

Ιδανικη κοινωνια? Λες να αρχισουμε απο τον στρατο? Πρεπει να λυσεις αλλα θεματα πρωτα...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

μωρε τι μας λες .... παλι  :jerking:

και γιατι δεν την φτιάχνεις εσυ ρε βλημα :grin:

προσεχε μη σου βγαλουν κανενα στιλετο παλι αυριο και "δωσεις οτι εχεις"  :birdman:

η σου ζητησουν τιποτα τρυφερο και το δωσεις  :uglystupid:

ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΒΛΗΜΑ   :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom