tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 100
- Πόντοι
- 4.165
Είπαμε, τον εαυτούλη μας και το σήμερα είναι οι πολιτικοί, γιατί αν σκέφτονταν το κοινό καλό και τι μας συμφέρει σε βάθος χρόνου αλλιώς θα ήταν τα πράγματα. Δεν θα φτάναμε καν ως εδώ, και αν υποθετικά φτάναμε θα δήλωναν στάση πληρωμών και όχι αυτές οι αηδίες που γίνονται τώρα. Ακόμη και τώρα σκέφτονται το σήμερα και όχι το αύριο οι κ!@@##!@@#!@. Γιατί με το να παίρνουν νέα δάνεια δεν λύνουν προβλήματα, απλά τα μεταθέτουν ξανά για το μέλλον. Ακόμα και τώρα δηλαδή ζούνε στην κοσμάρα τους.Ετσι.
Αυριο παμε γι'αλλα μετρα.
Χωρίς να θέλω να το παίζω έξυπνος, εγώ αυτά τα είχα αντιληφθεί και τα έλεγα σε άλλους 10 χρόνια πριν όντας ακόμη μαθητής ρε γαμώτο, αλλά όλοι όσοι τους τα έλεγα με κοιτούσαν με βλέμμα του στυλ "έλα μωρέ τώρα, τι μπορεί να ξέρει αυτός που να μην ξέρουν πολιτικοί". Μπήκαμε στην Ευρωπαική ένωση και παρά τις τόσες επιδοτήσεις καταλήξαμε από σχεδόν μηδενικό χρέος να έχουμε χρέος όσα παράγουμε σε ένα έτος και να μην ξέρουμε που χρωστάμε, πράγμα που σημαίνει ένα πράγμα: κακοδιαχείριση. Τους τα έλεγα άλλα κανείς δε με άκουγε και με πίστευαν για γραφικό. Πασοκάρα για να δώσει χρήματα στο λαό και τέτοιες αηδίες, ζήτω ο Ανδρέας Παπανδρέου λέγανε άλλοι και μου σηκωνόταν η τρίχα... Από σχεδόν μηδενικό σε 88% έφτασε το χρέος την οκταετία του, τον φοβερό πρωθυπουργό (να μην ξεράσω). Έλεγα ότι κανένα κόμμα δεν αξίζει από αυτά που είναι στην Βουλή, αλλά κανένας δεν με άκουγε ρε γαμώτο. Θυμάμαι μία που μου έλεγε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία παρόλο που συμφωνούσε σε όσα την έλεγα γιατί την έβαλε στο δήμο. Ε με τόση μυωπία, πλέον το έχετε ξεπουλήσει φτηνά το τομάρι σας, πάρτε το χαμπάρι...