Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν εχεις proficiency στα αγγλικα βαλε απο περιεργεια αγγελιες
για μαθηματα... και αν δεν εχεις τουλαχιστον 3 2ωρα μεσα στην βδομαδα
χανω 200 ευρω  :grin: προσεξε ομως... θα κοψεις την αλαζονεια και θα παρεις 10 ευρω
την ωρα... οχι 20 και 30... ακομη πιτσιρικας εισαι και θα κανεις και καλη δουλεια δεν θα βαριεσαι

επομενως με 6 ωρες την βδομαδα εχεις εχεις 60 ευρω δηλαδη 240 το μηνα.

Αν επιπροσθετα καποιος ξερει και βυζαντινη μουσικη και παει να γινει ψαλτης θα παιρνει το μηνα (αν πηγαινει κυριακες και αργιες ) κανα 500αρι. 3 ωρες καθε κυριακη και βαλε και μεσα στην βδομαδα αλλο ενα 3ωρο αν πεσει καμια αργια δηλαδη ως τωρα έχουμε εβδομαδιαια 12 ωρες μεσα στην βδομαδα (περιπου 1 ωρα την ημερα δηλαδη και μανι μανι εχεις φτασει στα 740 ευρω το μηνα)

ενα ακομη φροντιστηριο να πιασεις στο οποιο θα χεις ας πουμε... 3 ωρες την ημερα αντε 4 ... και θα σου δινει ενα 500αρι εφτασες τα 1240 ευρω το μηνα... με περιπου 5 ωρες δουλεια την ημερα.

p.s Καταλαβες γιατι ειμαι αισιοδοξος? Ολοι αυτοι που σας ζαλιζουν τα αρχιδια με την κριση και τις μπουρδες δεν εχουν ιδεα τι γινεται γυρω τους .
Άλλοι υποψήφιοι δεν υπάρχουν υποθέτω,ε;;;

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
εχω προ - υπηρεσια φοβερη.

Μεσα στο σπιτι μου

προγραμματιζα σαν τον μαλακα.

Θα πρεπει να παρω πολλα.... γιατι ειμαι και πολυ χακερ.

Ασε μας ρε φιλε... εγω οταν προγραμματιζα το εκανα απο χομπι και
παλι υπαρχουν πολυ καλυτεροι απο μενα . Απλα αντι να παιξω ενα παιχνιδι
οπως επαιζε καποιος αλλος οταν ανοιγε το πι σι με ενδιεφερε και εβρισκα διασκεδαστικο
το να λυνω προβληματα μεσω υπολογιστη αλλωστε αυτος ειναι ο προγραμματισμος . Τι σχεση εχει ο προγραμματισμος με την δουλεια. Εκει παιζουν και αλλα πραγματα
πχ η συμπεριφορα σου τοσο ποσο εξυπνος εισαι γενικοτερα κτλπ.

Γιατί έχεις πάρει απαλλαγή από τον Στρατό θα μας πεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η μερα εχει 24 ωρες .

Τις 5 ειπαμε θα δουλευεις για να βγαζεις 1240 ευρω το μηνα.  :grin:

Οι αλλες 4 ειναι για προσωπικη σου εκπαιδευση οπως παραπονεθηκες πριν οτι δεν θα προλαβαινεις...

και μενουν αλλες 15 ωρες εκ των οποιων τις 9 μπορεις να κοιμασαι. (Καποιοι παραπονιουνται επισης οτι δεν εχουν χρονο για υπνο)

και τις αλλες 6 που απομενουν μπορεις να τις φας στα μπουρδελα... με φιλους ... με την γκομενα (καποιοι επισης ειχαν παραπονεθει στο παρελθον μεσα στους οποιους ημουν και εγω οτι δεν υπαρχει χρονος).

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η μερα εχει 24 ωρες .

Τις 5 ειπαμε θα δουλευεις για να βγαζεις 1240 ευρω το μηνα.  :grin:

Οι αλλες 4 ειναι για προσωπικη σου εκπαιδευση οπως παραπονεθηκες πριν οτι δεν θα προλαβαινεις...

και μενουν αλλες 15 ωρες εκ των οποιων τις 9 μπορεις να κοιμασαι. (Καποιοι παραπονιουνται επισης οτι δεν εχουν χρονο για υπνο)

και τις αλλες 6 που απομενουν μπορεις να τις φας στα μπουρδελα... με φιλους ... με την γκομενα (καποιοι επισης ειχαν παραπονεθει στο παρελθον μεσα στους οποιους ημουν και εγω οτι δεν υπαρχει χρονος).
Δες λίγο τι σε ρώτησα...ρε συ έτσι όπως μας τα λες το 16% ανεργεία είναι αποτέλεσμα τεμπελιάς,θα μας τρελάνεις βραδιάτικα με τις θεωρίες σου,αλήθεια!!!! :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Άλλοι υποψήφιοι δεν υπάρχουν υποθέτω,ε;;;

Οχι τυπε. Δεν υπάρχουν.

Επειδη απο τους 100 υποψηφιους (εξεταζω ενα μικρο δειγμα)

οι 50 καταρχην δεν θα μπουν καν στον κοπο να σκεφτουν οτι μπορουν να αξιοποιησουν κρυμενες δυνατοτητες.

Οποτε πας στους αλλους 50. Απο αυτους οι 25 θα ειναι ειτε αλαζονες (σε στυλ δεν δουλευω εγω για 10 ευρω την ωρα επειδη ειμαι γαματος και επειδη τελειωσα πανεπιστημια κτλπ λες και ειναι ο μονος που το εκανε) ειτε θα βαριουνται την δουλεια τους επομενως ο πελατης θα δυσαρεστηθει απο αυτη την συμπεριφορα.

Ο καθαρος σου ανταγωνισμος ειναι 25 ατομα. Ενα 25% δηλαδη. Ολοι αυτοι μπορουν να φανε απο την πιττα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δες λίγο τι σε ρώτησα...ρε συ έτσι όπως μας τα λες το 16% ανεργεία είναι αποτέλεσμα τεμπελιάς,θα μας τρελάνεις βραδιάτικα με τις θεωρίες σου,αλήθεια!!!! :P

Μπορεις απο πολλες δουλειες να δουλευεις λιγο σε καθεμια και να παιρνεις
απο την καθεμια.

Εξαρταται τι εννοεις με το ανεργια σου ξαναλεω.... η καθε δουλεια ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα
δεν μπορει να σου δωσει πανω απο 600 ευρω βασικο μισθο. Δεν καταλαβες τι ειπαμε πιο πανω
γιατι δεν διαβαζεις προσεκτικα αυτα που σου γραφω, συνδυασα 3 δουλειες στο παραπανω παραδειγμα
για να φτασω στο ποσο των 1240 ευρω τον μηνα (το οποιο φυσικα μπορει να ανελθει και στα 1500 αν σε συστησουν και σε αλλα ιδιαιτερα λογω της χαμηλης σου τιμης και της αψογης δουλειας ειναι σπανιος συνδυασμος αυτος) απλα αυτη τη φορα η δουλεια σου την ημερα θα παει στο 6ωρο ή 7ωρο.

Ανεργια υπάρχει οταν παει καποιος σε μια δουλεια και ζηταει πρωτο μισθο 900 ευρω... φυσικα ο εργοδοτης με την κατασταση της οικονομιας δεν μπορει να δωσει τετοιον μισθο γιατι δεν εχει εσοδα λογω της υφεσης , επομενως ο συγκεκριμενος τυπος γυρναει σπιτι του και διαλαλει σε ολους οτι υπάρχει ανεργια χωρις να ψαξει περισσοτερο ή να σπασει την μια δουλεια σε επιμέρους

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορεις απο πολλες δουλειες να δουλευεις λιγο σε καθεμια και να παιρνεις
απο την καθεμια.

Εξαρταται τι εννοεις με το ανεργια σου ξαναλεω.... η καθε δουλεια ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα
δεν μπορει να σου δωσει πανω απο 600 ευρω βασικο μισθο. Δεν καταλαβες τι ειπαμε πιο πανω
γιατι δεν διαβαζεις προσεκτικα αυτα που σου γραφω, συνδυασα 3 δουλειες στο παραπανω παραδειγμα
για να φτασω στο ποσο των 1240 ευρω τον μηνα (το οποιο φυσικα μπορει να ανελθει και στα 1500 αν σε συστησουν και σε αλλα ιδιαιτερα λογω της χαμηλης σου τιμης και της αψογης δουλειας ειναι σπανιος συνδυασμος αυτος) απλα αυτη τη φορα η δουλεια σου την ημερα θα παει στο 6ωρο ή 7ωρο.

Ανεργια υπάρχει οταν παει καποιος σε μια δουλεια και ζηταει πρωτο μισθο 900 ευρω... φυσικα ο εργοδοτης με την κατασταση της οικονομιας δεν μπορει να δωσει τετοιον μισθο γιατι δεν εχει εσοδα λογω της υφεσης , επομενως ο συγκεκριμενος τυπος γυρναει σπιτι του και διαλαλει σε ολους οτι υπάρχει ανεργια χωρις να ψαξει περισσοτερο ή να σπασει την μια δουλεια σε επιμέρους
Διάβασα πολύ προσεχτικά τι  μου έγραψες,έδωσες ένα 25% ενδιαφερόμενων για κάθε εργασίας,όμως δεν υπολογίζεις σωστά πόσες θέσεις υπάρχουν.

Επιπλέον δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες κ δεν γίνεται(ε ναι ρε συ δεν θα πάνε όλοι να διδάσκουν αγγλικά,μετά δεν θα έχουν δουλειά αυτοί που το έχουν επάγγελμα).

Τέλος κάποιοι έχουν οικογένεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γιατί έχεις πάρει απαλλαγή από τον Στρατό θα μας πεις;

βλεπεις πουθενα να λεω πως εχω παρει απαλαγη απο το στρατο
ή πως δεν θα κάνω την θητεία μου? Μην μιλατε πολυ και μην λετε πολλα
οι "παλιοι" γιατι εμεις παιζει να φανε 15μηνο στην μαπα ενω εσεις χορεύτριες

την βγαλατε με 9 μηνο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

την βγαλατε με 9 μηνο.
Ένας λόγος που δεν βιάζομαι να τελειώσω την σχολή είναι ο στρατός,αλλά δεν ξέρω...να μειωθεί ή να καταργηθεί δύσκολα,οπότε ίσως είναι καλύτερα να σταματήσω τις σπουδές μου έναν χρόνο να πάω 9μηνό να τελειώνω.

Έσυ πώς το τρέναρες τόσο;;;

(στείλε pm αν είναι).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Διάβασα πολύ προσεχτικά τι  μου έγραψες,έδωσες ένα 25% ενδιαφερόμενων για κάθε εργασίας,όμως δεν υπολογίζεις σωστά πόσες θέσεις υπάρχουν.

Επιπλέον δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες κ δεν γίνεται(ε ναι ρε συ δεν θα πάνε όλοι να διδάσκουν αγγλικά,μετά δεν θα έχουν δουλειά αυτοί που το έχουν επάγγελμα).

Τέλος κάποιοι έχουν οικογένεια.

Δεν υπάρχουν θέσεις εδω... τα ιδιαιτερα ειναι ελεύθερος ανταγωνισμός  :grin: ελευθερη αγορα που λεμε.
Εγω κανω την διαφορα οταν κτυπαω την τιμη στα 10 ευρω την ωρα και κανω σωστο μαθημα. Και οταν λεω σωστο μαθημα εννοω οτι ψαχνω συνεχως τροπους να βελτιωνω το μαθημα που κανω . Στα 10 ευρω ολα αυτα. Μπορει να κατσω και μιση ωρα παραπανω αν ο αλλος δεν εχει καταλαβει κατι (δεν θα τσιγκουνευτω) και αυτο μετραει επειδη δειχνεις πως σε ενδιαφερει πιο πολυ ο μαθητης σαν μαθητης παρα ο μαθητης σαν χρημα.

Οσο για το ψαλτηρι δεν το κανω εγω αυτο αλλα ενας γνωστος. Ο τυπος εχει βρει 2 εκκλησιες και απο την μια παιρνει 450 και απο την αλλη παιρνει 350 και παει Κυριακες στην μια και αργιες στην αλλη. Βγαζει 800 ευρω το μηνα και εχει πιασει και ενα φροντιστηριο επειδη εχει τελειωσει Μαθηματικος και βγαζει συνολικα 1300 ευρω μαζι με το φροντιστηριο και ο τυπος ειναι 23 χρονων! Τωρα εβαλε αγγελιες και για τα αγγλικα επειδη εχει και proficiency θα φτασει το 1600αρι ο μαλακας με της πλακας δουλειες  :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν τον ρωταω για την κατασταση στην πολιτικη μου λεει αστο το μονο που με νοιαζει ειναι μην χρεωκοπησουμε κατα τα αλλα χεστηκα  :2funny: :2funny:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

την βγαλατε με 9 μηνο.

Δεν σε χαρακτήρισα κάπως οπότε μη το κάνεις εσύ. Πόσο χρονών είμαι φαίνεται οπότε και αν πρόλαβα τα εννιάμηνα. Επίσης δεν ξέρεις που και ως τι υπηρέτησα. Λες ότι σέβεσαι τις ειδικές δυνάμεις. Εγώ στρατό έχω πάει και ήμουν αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις. Από αυτά που λες και από τα 16.000 posts σου φαίνεται καθαρά πως δεν έχεις δούλεψει, για αυτό και έχεις τις τρελές θεωρίες και στρατό δεν πρόκειται να πας και το ξέρεις και για αυτό έχεις κόμπλέξ. Φιλικά πάντα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν υπάρχουν θέσεις εδω... τα ιδιαιτερα ειναι ελεύθερος ανταγωνισμός  :grin: ελευθερη αγορα που λεμε.
Εγω κανω την διαφορα οταν κτυπαω την τιμη στα 10 ευρω την ωρα και κανω σωστο μαθημα. Και οταν λεω σωστο μαθημα εννοω οτι ψαχνω συνεχως τροπους να βελτιωνω το μαθημα που κανω . Στα 10 ευρω ολα αυτα. Μπορει να κατσω και μιση ωρα παραπανω αν ο αλλος δεν εχει καταλαβει κατι (δεν θα τσιγκουνευτω) και αυτο μετραει επειδη δειχνεις πως σε ενδιαφερει πιο πολυ ο μαθητης σαν μαθητης παρα ο μαθητης σαν χρημα.

Οσο για το ψαλτηρι δεν το κανω εγω αυτο αλλα ενας γνωστος. Ο τυπος εχει βρει 2 εκκλησιες και απο την μια παιρνει 450 και απο την αλλη παιρνει 350 και παει Κυριακες στην μια και αργιες στην αλλη. Βγαζει 800 ευρω το μηνα και εχει πιασει και ενα φροντιστηριο επειδη εχει τελειωσει Μαθηματικος και βγαζει συνολικα 1300 ευρω μαζι με το φροντιστηριο και ο τυπος ειναι 23 χρονων! Τωρα εβαλε αγγελιες και για τα αγγλικα επειδη εχει και proficiency θα φτασει το 1600αρι ο μαλακας με της πλακας δουλειες  :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν τον ρωταω για την κατασταση στην πολιτικη μου λεει αστο το μονο που με νοιαζει ειναι μην χρεωκοπησουμε κατα τα αλλα χεστηκα  :2funny: :2funny:
Ψάλτης πώς γίνεσαι;;;;με ενδιαφέρει!!!! :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ένας λόγος που δεν βιάζομαι να τελειώσω την σχολή είναι ο στρατός,αλλά δεν ξέρω...να μειωθεί ή να καταργηθεί δύσκολα,οπότε ίσως είναι καλύτερα να σταματήσω τις σπουδές μου έναν χρόνο να πάω 9μηνό να τελειώνω.

Έσυ πώς το τρέναρες τόσο;;;

(στείλε pm αν είναι).

Φανταρος θα παω ή Φεβρουαρη ή Μαη.
Για φέτος μιλαω... 25 ειμαι επειδη στην σχολη εκανα 5 χρονια.
Και τα αλλα 2 απλα δουλευα και δεν ηθελα να παω φανταρος , ηθελα να μαζεψω μερικα λεφτα πρωτα.
Εχω μαζεψει αρκετα στην ακρη... μπορει να τα επενδυσω μετα τον στρατο σε κανα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο
με την προυποθεση να μεινω μετα εκει για δουλεια... γιατι να κανεις μεταπτυχιακο για εδω δεν αξιζει
οποτε καλυτερα να τα κρατησω και να τα φαω στις πουτανες  :2funny: (και καλα)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν σε χαρακτήρισα κάπως οπότε μη το κάνεις εσύ. Πόσο χρονών είμαι φαίνεται οπότε και αν πρόλαβα τα εννιάμηνα. Επίσης δεν ξέρεις που και ως τι υπηρέτησα. Λες ότι σέβεσαι τις ειδικές δυνάμεις. Εγώ στρατό έχω πάει και ήμουν αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις. Από αυτά που λες και από τα 16.000 posts σου φαίνεται καθαρά πως δεν έχεις δούλεψει, για αυτό και έχεις τις τρελές θεωρίες και στρατό δεν πρόκειται να πας και το ξέρεις και για αυτό έχεις κόμπλέξ. Φιλικά πάντα.

Εχεις διαβασει τι εχω γραψει εγω προσωπικα για τις ειδικες δυναμεις?
ή με μπερδευεις με τον pz89?

Ψάλτης πώς γίνεσαι;;;;με ενδιαφέρει!!!! :sunglasses:

Ξεκινα να μαθαινεις βυζαντινη μουσικη.
Σου εχω ξαναπει... κοψε να τρως χρονο εδω μεσα κανοντας πολιτικες συζητησεις
με τους ιδιους και με τους ιδιους ορισμενοι απο αυτους είτε ειναι βολεμενοι είτε
καταστρεφουν τον εαυτο τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φανταρος θα παω ή Φεβρουαρη ή Μαη.
Για φέτος μιλαω... 25 ειμαι επειδη στην σχολη εκανα 5 χρονια.
Και τα αλλα 2 απλα δουλευα και δεν ηθελα να παω φανταρος , ηθελα να μαζεψω μερικα λεφτα πρωτα.
Εχω μαζεψει αρκετα στην ακρη... μπορει να τα επενδυσω μετα τον στρατο σε κανα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο
με την προυποθεση να μεινω μετα εκει για δουλεια... γιατι να κανεις μεταπτυχιακο για εδω δεν αξιζει
οποτε καλυτερα να τα κρατησω και να τα φαω στις πουτανες  :2funny: (και καλα)
Αυτό είναι δυνατό,πώς γίνεται,με δικαιολογητικά;;;; :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ξεκινα να μαθαινεις βυζαντινη μουσικη.
Σου εχω ξαναπει... κοψε να τρως χρονο εδω μεσα κανοντας πολιτικες συζητησεις
με τους ιδιους και με τους ιδιους ορισμενοι απο αυτους είτε ειναι βολεμενοι είτε
καταστρεφουν τον εαυτο τους.
Έχει συνδρομές κ έτσι ή πας σε καμιά εκκλησία κ σου μαθαίνουν;;;

Για δώσε λίγο ενημέρωση.... :helpplea:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτό είναι δυνατό,πώς γίνεται,με δικαιολογητικά;;;; :think:

Ειχα εξαρχης αναβολη μεχρι το 2013  :)

βασικα ακομη την εχω (μεχρι να την κοψω)

το 2004 πηρα αναβολη για 9 χρονια... ημουν τριτη λυκειου

τα 5 τα εφαγα στα σπουδαγματα τα αλλα 2 σε δουλειες (απο τις οποιες δυστυχως δεν εχω ενσημα)

παρα ελαχιστα... πολυ λιγα... ενα 6μηνο!

Και μενουν αλλα 2 χρονια μεχρι να ληξει η αναβολη μου και να κυρηχθω ανυποτακτος  :grin:

πραγμα το οποιο δεν θα γινει γιατι εγω στρατο θα παω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έχει συνδρομές κ έτσι ή πας σε καμιά εκκλησία κ σου μαθαίνουν;;;

Για δώσε λίγο ενημέρωση.... :helpplea:

Ναι βεβαια να ενημερωσω... αλλα δεν ξερω και πολλα.
Σου ειπα Ψαλτάς εγω δεν ειμαι  :grin: Βυζαντινή μουσικη μπορει να σου μάθει
κάποιος που ξέρει τωρα ποιος θα ειναι αυτος... μετα απλα πας σε κάποια εκκλησια
που έμαθες οτι ζηταει ψαλτάδες. Γενικα υπάρχουν πολλες εναλλακτικες πιστευω
αν καποιος θελει να δουλεψει. Αρκει να βαλει το μυαλο του να δουλεψει. Να σκεφτει τι εναλλακτικες εχει.
Το οτι σπουδασες κατι το σπουδασες και για την Καυλα σου δεν χρειαζεται να περιοριστεις μονο σε ενα πτυχιο
μπορεις ας πουμε να παρεις καποιο διπλωμα στην μουσικη και να κανεις και εκει μαθηματα.

Απλα το κακο με τα μαθηματα ειναι οτι δεν εχουν ενσημα.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Εχεις διαβασει τι εχω γραψει εγω προσωπικα για τις ειδικες δυναμεις?
ή με μπερδευεις με τον pz89?

Μιλάς θετικά για τον Στρατό από το κόμπλεξ που έχεις που δεν θα πας από το Ι5 που σου έδωσαν μάλλον δικαίως. Και για την αγορά εργασίας όσα λες φανερώνουν ότι κάποια αναπηρία που έχεις σε κρατά μακρία της και έχεις αυτές τις ανεδαφικές προτάσεις να κάνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μιλάς θετικά για τον Στρατό από το κόμπλεξ που έχεις που δεν θα πας από το Ι5 που σου έδωσαν μάλλον δικαίως. Και για την αγορά εργασίας όσα λες φανερώνουν ότι κάποια αναπηρία που έχεις σε κρατά μακρία της και έχεις αυτές τις ανεδαφικές προτάσεις να κάνεις.

Καλα αντε καληνύχτα τωρα και μην ξεχάσεις πριν πέσεις για ύπνο
να πάρεις το φαρμακό σου (αυτο που δίνει ο ψυχίατρος)
φιλικα παντα ετσι?  ;)

καθομαι και απανταω στον καθε τρελο να πουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom