Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ειχα εξαρχης αναβολη μεχρι το 2013  :)

βασικα ακομη την εχω (μεχρι να την κοψω)

το 2004 πηρα αναβολη για 9 χρονια... ημουν τριτη λυκειου

τα 5 τα εφαγα στα σπουδαγματα τα αλλα 2 σε δουλειες (απο τις οποιες δυστυχως δεν εχω ενσημα)

παρα ελαχιστα... πολυ λιγα... ενα 6μηνο!

Και μενουν αλλα 2 χρονια μεχρι να ληξει η αναβολη μου και να κυρηχθω ανυποτακτος  :grin:

πραγμα το οποιο δεν θα γινει γιατι εγω στρατο θα παω

Πήρες αναβολή στο Λύκειο; Όντως στο Hogwarts πήγαινες ε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πήρες αναβολή στο Λύκειο; Όντως στο Hogwarts πήγαινες ε;

ρε α γαμησου ρε βλακα μην ασχολεισαι μαζι μου.
Θα σου λεγα που και σε ποια πηγαινα και με διασκεδαζε τις Κυριακες αλλα εχε χαρη που θα φαω
κανα μπαν και δεν γουσταρω για σενα τον καραγκιοζη.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
:2on1:
ρε α γαμησου ρε βλακα μην ασχολεισαι μαζι μου.

Μόνο αυτό πες μας ρε συ φιδέμπορα για να με ξεφτιλήσεις. Εγώ στο πρώτο έτος του Πολυτεχνείου πήρα 5+2 1/2 = 6 1/2 αναβολή. Εσύ πως πήρες 9 χρόνια αναβολή στη τρίτη λυκείου που τότε γραφόμαστε στους στρατιωτικούς καταλόγους. Εξήγησε μου αυτό μονο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2on1:
Μόνο αυτό πες μας ρε συ φιδέμπορα για να με ξεφτιλήσεις. Εγώ στο πρώτο έτος του Πολυτεχνείου πήρα 5+2 1/2 = 6 1/2 αναβολή. Εσύ πως πήρες 9 χρόνια αναβολή στη τρίτη λυκείου που τότε γραφόμαστε στους στρατιωτικούς καταλόγους. Εξήγησε μου αυτό μονο.

Τι να σου πω ρε φιλε απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις?
Σου λεω στην τριτη λυκειου περασα περιοδευων και μου δωσανε αναβολη 9 χρονια
μεχρι το 2013 αν ησουν εδω θα στο εδειχνα μισο λεπτο να ξεμπερδευα.

Αν πηρα την αναβολη μετα που κατεθεσα την σχολη επιτυχιας δεν ξερω γιατι εχουν περασει τοσα χρονια
δεν θυμαμαι. Τι διαολο τοση κομπλα βαρατε ορισμενοι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σου εξηγω ηρεμα και πολιτισμενα τοση ωρα οτι θα παω φανταρος σε λιγο καιρο
και αρχιζεις τις μαλακιες περι Ι5 κολοχαρτων και τα σχετικα.
Τι ακριβως ζητας? Να σε ξεχεσω? ή μηπως νομιζεις πως οταν το παιζεις τσαγγος
ο αλλος θα κανει παντα πισω? Σοβαρεψου.

Πολυ ψαχνεστε ορισμενοι. Γιατι ετσι?

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Τι να σου πω ρε φιλε απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις?
Σου λεω στην τριτη λυκειου περασα περιοδευων και μου δωσανε αναβολη 9 χρονια
μεχρι το 2013 αν ησουν εδω θα στο εδειχνα μισο λεπτο να ξεμπερδευα.

Αν πηρα την αναβολη μετα που κατεθεσα την σχολη επιτυχιας δεν ξερω γιατι εχουν περασει τοσα χρονια
δεν θυμαμαι. Τι διαολο τοση κομπλα βαρατε ορισμενοι?

Απλά ρε φίλε εμείς που έχουμε περάσει περιοδεύων που δεν τον λένε από χρόνια έτσι αλλά εγραφή στους στρατιωτικούς καταλόγους γιατί δεν έχει πλεόν ιατρικές εξετάσεις ξέρουμε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις αναβολές. Αλλού σε εξέτασαν και σου έδωσαν το Ι. Ποιά σχολή δίνει 9 χρόνια αναβολή;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απλά ρε φίλε εμείς που έχουμε περάσει περιοδεύων που δεν τον λένε από χρόνια έτσι αλλά εγραφή στους στρατιωτικούς καταλόγους γιατί δεν έχει πλεόν ιατρικές εξετάσεις ξέρουμε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις αναβολές. Αλλού σε εξέτασαν και σου έδωσαν το Ι. Ποιά σχολή δίνει 9 χρόνια αναβολή;

δεν ξερω φιλε... αν νομιζεις πως εισαι αδικημενος
που χεις ξεμπερδεψει με το στρατο αλλα παρολαυτα σε ενοχλει η δικη μου αναβολη
να πας να το ψαξεις οκ?  :2funny: :2funny: :2funny:  Προς το παρον ειναι οτι σου λεω.

ρε τι τραβαμε ρε....

Παπαζολ ελεγες για ανεργιες πριν ε? Οκ.
Μην ξαναπεις τιποτα... βλεπεις εδω τι νοοτροπια υπάρχει τον αλλον τον ενδιαφερει η δικη μου αναβολη
ενω εχει τελειωσει απο το στρατο εδω και καμποσα χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
δεν ξερω φιλε... αν νομιζεις πως εισαι αδικημενος
που χεις ξεμπερδεψει με το στρατο αλλα παρολαυτα σε ενοχλει η δικη μου αναβολη
να πας να το ψαξεις οκ?  :2funny: :2funny: :2funny:  Προς το παρον ειναι οτι σου λεω.

ρε τι τραβαμε ρε....

Παπαζολ ελεγες για ανεργιες πριν ε? Οκ.
Μην ξαναπεις τιποτα... βλεπεις εδω τι νοοτροπια υπάρχει τον αλλον τον ενδιαφερει η δικη μου αναβολη
ενω εχει τελειωσει απο το στρατο εδω και καμποσα χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν με ενδιαφέρει η αναβολή σου. Με ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων λες. Η οποία έχει φανεί από ώρα βεβαία και οι συνομιλητές απλά σεβάστηκαν τα προσωπικά σου δεδομένα. Με καλύπτει η τελευταία απάντηση σου που ήταν όντως ήρεμη και πολιτισμένη με την ουρά στα σκέλια(σχολή δεν μάθαμε βέβαια). Τις απειλές για φάπες και άλλα υποννοούμενα μόνο εδώ τα έχεις πει στη ζωή σου οπότε δεν με αγγίζουν ειδικά από άνθρωπο με πρόβλημα υγείας. Καλή σου μέρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν με ενδιαφέρει η αναβολή σου. Με ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων λες. Η οποία έχει φανεί από ώρα βεβαία και οι συνομιλητές απλά σεβάστηκαν τα προσωπικά σου δεδομένα. Με καλύπτει η τελευταία απάντηση σου που ήταν όντως ήρεμη και πολιτισμένη με την ουρά στα σκέλια(σχολή δεν μάθαμε βέβαια). Τις απειλές για φάπες και άλλα υποννοούμενα μόνο εδώ τα έχεις πει στη ζωή σου οπότε δεν με αγγίζουν ειδικά από άνθρωπο με πρόβλημα υγείας. Καλή σου μέρα.

Τις απειλες για φαπες ξερω εγω που τις λεω μην ανησυχεις
Και οταν λεω φαπες εννοω μεταφορικα εκτος και αν νομιζεις πως υπαρχει ποτε
περιπτωση να κανονισουμε να βρεθουμε ποτε απο κοντα και να παιξουμε φαπες  :huh:
στον τυπο στον οποιο ειπα οτι ειναι για φαπες του το ειπα επειδη χαρακτηρισε αντιπαραγωγικο τον στρατο
αν ησουν οντως εσυ στις ειδικες δυναμεις μιας και εισαι ο αληθινος εσυ πρωτα ωστε να εχεις το δικαιωμα να εξετασεις
και αλλους αν ειναι αληθινοι δεν θα μου εκανες επιθεση μιας και οσα ειπα ηταν με το μερος σου εκτος και αν εισαι ανωμαλος ή κλωνος του αλλουνου . Εγω υποστηριξα τον στρατο

Απο κοντα δεν θα ελεγα τιποτα παντως απλα αν με νευριαζες θα σε βουτουσα στο ξαφνικο
αν αυτο εννοεις προβλημα υγειας ναι το εχω απο μικρος ειμαι λιγο ανισσοροπος και μπορει εκει
που δεν το περιμενεις να σε εχω με το χερι στο λαιμο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το 1ο πραγμα που πρεπει να σας εχουν μαθει στις ειδικες δυναμεις
για να δουμε και αν και εσυ λες αληθειες ειναι να μην πειραζεις καποιον
που δεν γνωριζεις ποιος ειναι , τι ειναι , και πως θα αντιδρασει.
Υπάρχουν ανθρωποι που δεν ανεχονται καποιος να τους ενοχλησει στα καλα καθουμενα
καλυτερα να μην πειραζεις αυτους τους ανθρωπους. Αυτα στις ειδικες δυναμεις τα λενε
εχουν να κανουν με την ψυχολογια και τους αιφνιδιασμους.

Το οτι εβγαλα μια σχολη δεν με κανει αυτοματα και πολιτισμενο ή φιλησυχο
(οταν καποιος σε πειραξει χωρις λογο)

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Τις απειλες για φαπες ξερω εγω που τις λεω μην ανησυχεις
Και οταν λεω φαπες εννοω μεταφορικα εκτος και αν νομιζεις πως υπαρχει ποτε
περιπτωση να κανονισουμε να βρεθουμε ποτε απο κοντα και να παιξουμε φαπες  :huh:
στον τυπο στον οποιο ειπα οτι ειναι για φαπες του το ειπα επειδη χαρακτηρισε αντιπαραγωγικο τον στρατο
αν ησουν οντως εσυ στις ειδικες δυναμεις μιας και εισαι ο αληθινος εσυ πρωτα ωστε να εχεις το δικαιωμα να εξετασεις
και αλλους αν ειναι αληθινοι δεν θα μου εκανες επιθεση μιας και οσα ειπα ηταν με το μερος σου εκτος και αν εισαι ανωμαλος ή κλωνος του αλλουνου .

Απο κοντα δεν θα ελεγα τιποτα παντως απλα αν με νευριαζες θα σε βουτουτσα στο ξαφνικο
αν αυτο εννοεις προβλημα υγειας ναι το εχω απο μικρος ειμαι λιγο ανισσοροπος και μπορει εκει
που δεν το περιμενεις να σε εχω με το χερι στο λαιμο  :grin:

Λέω ότι δεν είσαι αληθινός επειδή λες ότι πήρες αναβολή στο Λύκειο και μάλιστα 9 χρόνια. Δεν γίνεται αυτό. Για όλα όσα έχεις μιλήσει πουλας φίδια οπότε κάτι λεέι αυτό και για τις απόψεις σου. Αν είμαι κλώνος φαίνεται από ημερομηνίες και posts. Και για το τελευταίο που λες απειλές ηλεκτρονικές δεν είναι απειλές. Με συγχωρείς πάρα πολύ δεν θα ασχοληθώ άλλο. Για όσους καταλαβαίνουν η απόψη μου έγινε κατανοήτη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λέω ότι δεν είσαι αληθινός επειδή λες ότι πήρες αναβολή στο Λύκειο και μάλιστα 9 χρόνια. Δεν γίνεται αυτό. Για όλα όσα έχεις μιλήσει πουλας φίδια οπότε κάτι λεέι αυτό και για τις απόψεις σου. Αν είμαι κλώνος φαίνεται από ημερομηνίες και posts. Και για το τελευταίο που λες απειλές ηλεκτρονικές δεν είναι απειλές. Με συγχωρείς πάρα πολύ δεν θα ασχοληθώ άλλο. Για όσους καταλαβαίνουν η απόψη μου έγινε κατανοήτη.

Και ελα να σε ξεφτυλισω τωρα. Που επρεπε εξαρχης να το ψαξω και να στο δωσω στην μουρη.  :)

Αυτή είναι η αναβολή που θα σας δοθεί. Από τον Ιούλιο 2002 και μετά η διάρκεια της αναβολής δεν εξαρτάται από τη διάρκεια του πτυχίου (όπως παλαιότερα που η αναβολή ήταν ίση με τη διάρκεια του πτυχίου συν 2 χρόνια για ΑΕΙ και συν 1 για Μεταπτυχιακό). Για παράδειγμα για πτυχίο ΑΕΙ θα πάρετε αναβολή μέχρι το τέλος του έτους γέννησης συν 27, ανεξάρτητα από το αν το πτυχίο διαρκεί 3, 4 ή 5 χρόνια. Η παραπάνω διάρκεια ισχύει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν.3036/2002): αν έχετε μικρότερη αναβολή και είστε ακόμη φοιτητές, ζητήστε από το στρατολογικό σας γραφείο να σας την ανανεώσει. Επιτρέπεται η μετεγγραφή ή η εγγραφή από την αρχή σε σχολή οποιασδήποτε βαθμίδας (και όχι μόνο ανώτερης βαθμίδας όπως παλαιότερα). Η αναβολή μπορεί να διακοπεί μόνο με αίτησή σας, και όχι με το πέρας των σπουδών όπως παλαιότερα. Ως εκ τούτου επιτρέπεται να κάνετε ό,τι θέλετε κατά τη διάρκεια της αναβολής σας, ακόμη και να εργαστείτε.

Μ αρεσει που ησουν και σιγουρος εσυ οτι λεω ψεμματα και οτι δεν γινεται αυτο. Ποτε στην ζωη μου δεν εχω πει ψεμματα εγω προσωπικα

1986 + 27 = 2013?

πιστευω αν φορας παντελονια θα πρεπει να ζητησεις συγγνωμη για ολα οσα ειπες και να παραδεχθεις δημοσια πως ειχες αδικο... αν οχι... να τα βγαλεις τα παντελονια που φορας... και σε 500 ειδικες δυναμεις να πας τον αντρα τον κανει η ψυχη του και οχι οι τιτλοι . Και κυριως η τσιπα του.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Και ελα να σε ξεφτυλισω τωρα. Που επρεπε εξαρχης να το ψαξω και να στο δωσω στην μουρη.  :)

Αυτή είναι η αναβολή που θα σας δοθεί. Από τον Ιούλιο 2002 και μετά η διάρκεια της αναβολής δεν εξαρτάται από τη διάρκεια του πτυχίου (όπως παλαιότερα που η αναβολή ήταν ίση με τη διάρκεια του πτυχίου συν 2 χρόνια για ΑΕΙ και συν 1 για Μεταπτυχιακό). Για παράδειγμα για πτυχίο ΑΕΙ θα πάρετε αναβολή μέχρι το τέλος του έτους γέννησης συν 27, ανεξάρτητα από το αν το πτυχίο διαρκεί 3, 4 ή 5 χρόνια. Η παραπάνω διάρκεια ισχύει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν.3036/2002): αν έχετε μικρότερη αναβολή και είστε ακόμη φοιτητές, ζητήστε από το στρατολογικό σας γραφείο να σας την ανανεώσει. Επιτρέπεται η μετεγγραφή ή η εγγραφή από την αρχή σε σχολή οποιασδήποτε βαθμίδας (και όχι μόνο ανώτερης βαθμίδας όπως παλαιότερα). Η αναβολή μπορεί να διακοπεί μόνο με αίτησή σας, και όχι με το πέρας των σπουδών όπως παλαιότερα. Ως εκ τούτου επιτρέπεται να κάνετε ό,τι θέλετε κατά τη διάρκεια της αναβολής σας, ακόμη και να εργαστείτε.

Μ αρεσει που ησουν και σιγουρος εσυ οτι λεω ψεμματα και οτι δεν γινεται αυτο. Ποτε στην ζωη μου δεν εχω πει ψεμματα εγω προσωπικα

1986 + 27 = 2013?

πιστευω αν φορας παντελονια θα πρεπει να ζητησεις συγγνωμη για ολα οσα ειπες και να παραδεχθεις δημοσια πως ειχες αδικο... αν οχι... να τα βγαλεις τα παντελονια που φορας... και σε 500 ειδικες δυναμεις να πας τον αντρα τον κανει η ψυχη του και οχι οι τιτλοι . Και κυριως η τσιπα του.

Δεν είναι επίσημη σελίδα αλλά θα το δεχτώ. Για τα υπόλοιπα σε έχουμε κρίνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν είναι επίσημη σελίδα αλλά θα το δεχτώ. Για τα υπόλοιπα σε έχουμε κρίνει.

Τι να δεχτεις ? Το αυθεντικο?  :grin: Ψαξε και στην επισημη σελιδα αν θες αυριο μονος σου
συγγνωμη δεν θα ακουσω ή εστω οτι ειχες αδικο αλλα δεν πειραζει δεν θα επιμεινω αλλο.. τουλαχιστον απαντησες αλλοι θα το επαιζαν οτι με γραφουν και καλα  :grin:

Οσο για τα αλλα ... ψαξε και παλι μονος σου... για τα ιδιαιτερα (θα πεις 10 ευρω ομως τιμη) μην το κανεις σαν εναν γνωστο μου που του συστησα ιδιαιτερο και με κανε και ρεζιλι ζητησε 20 ευρω... αυτα ειναι μαλακιες. Φυσικα δεν τον πηραν αλλα εγινα και εγω ρεζιλι. Ψαξε και για τις εκκλησιες... και αν επισης δεν πιστευει ο φιλος σου οτι ειμαι προγραμματιστης μπορω να δωσω εναν απλο κωδικα με δεικτες και διπλους δεικτες σε καποιο αποθετηριο οπως ζητουσε παλαιοτερα... (αν και του εβαλα ασκηση την οποια δεν ελυσε) .

Με ψεμματα και λαμογιες δεν εχω σχεση παντως εγω φιλε  ;)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
"Ειδικά για τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών και ωσότου αυτοί φτάσουν στην ηλικία των 55 ετών, θα περικοπεί κατά 40% το τμήμα της σύνταξης που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ."
Αυτό είναι το μέτρο τελικά.

Επισκέπτης

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Αυτα ειναι τα μετρα σημερα...

Μέτρα-σοκ για τις συντάξεις και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο αποφάσισε, έπειτα από συνεδρίαση επτά ωρών και πλέον, η Κυβερνητική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μειωθούν κατά 20% οι συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ το μήνα και ο υπολογισμός του συγκεκριμένου ποσοστού θα γίνεται για το επιπλέον των 1.200 ευρώ ποσό.

Για δε τους συνταξιούχους που είναι κάτω των 55 ετών, η μείωση θα είναι 40% για ποσό πάνω από 1.000 ευρώ. Ακόμα, οι πληροφορίες θέλουν να περικόπτεται κατά 20%-30% το εφάπαξ στο Δημόσιο.

Επιπλέον, τίθενται σε εφεδρεία, μόνο για φέτος, 30.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο (20.000 στο ευρύτερο και 10.000 στον στενό τομέα), το ενιαίο μισθολόγιο του οποίου επεκτείνεται και στις ΔΕΚΟ.

Από αυτές τις 30.000, περίπου 6.000 με 7.000 θα απολυθούν μέσα σε ένα χρόνο

Το δε αφορολόγητο μειώνεται στις 5.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι κάθε φορολογούμενος χάνει αυτομάτως από το εισόδημά του 300 ευρώ.

Ακόμη, από τον Οκτώβριο του 2012 εκτοξεύεται στα ύψη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς εξισώνεται ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.

Σε ό,τι αφορά δε, στο τέλος ακινήτων, οι πληροφορίες θέλουν το μέτρο να παρατείνεται μέχρι το 2014.

Τι λέει η ανακοίνωση του Ηλία Μόσιαλου

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, ανακοίνωσε τα εξής: «Η Κυβερνητική  Επιτροπή εξειδίκευσε σήμερα τα μέτρα  που οδηγούν στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και του 2012 και επιτρέπουν την ολοκληρωμένη εφαρμογή του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας μέχρι το 2014.

Οι συζητήσεις με την Τρόικα θα ολοκληρωθούν -όπως ανακοινώθηκε χθες- μετά την άφιξη των επικεφαλής της στην Αθήνα στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Είναι όμως απολύτως δεδομένη η θεμελιώδης στρατηγική επιλογή  της χώρας να καταστεί και πάλι μια δημοσιονομικά ανεξάρτητη και  ισότιμη χώρα - μέλος της ευρωζώνης  φτάνοντας το ταχύτερο δυνατόν σε πρωτογενή πλεονάσματα. Οι επιλογές αυτές στέλνουν και στους εταίρους μας και στις αγορές το μήνυμα πως η Ελλάδα και θέλει και μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, μένοντας πάντα στον σκληρό πυρήνα του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επειδή οι έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν μια σαφή εικόνα για μια σειρά από θέματα που γίνονται αντικείμενα ανεξέλεγκτης φημολογίας, η Κυβέρνηση ανακοινώνει ήδη από σήμερα το σαφές πλαίσιο των κρίσιμων αποφάσεων:

Α) Το αφορολόγητο  όριο τοποθετείται στις 5.000 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή στο μέσο επίπεδο των κρατών της ευρωζώνης.

Β) Το νέο  μισθολόγιο - βαθμολόγιο θα είναι  πραγματικά, ενιαίο, αξιοκρατικό, διαφανές και δίκαιο δίνοντας ταυτόχρονα κίνητρα για αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας της δημόσιας διοίκησης και των στελεχών της.

Γ) Δεν επέρχεται  καμία μείωση στις συντάξεις ύψους  μέχρι 1.200 ευρώ. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα περικοπεί το 20% του ποσού που υπερβαίνει τα 1.200 ευρώ, ώστε να διασφαλίζεται η αναλογικότητα και η εσωτερική  δικαιοσύνη του συστήματος».

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι μέτρα όπως η εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, αλλά και η παράταση της εφαρμογής του τέλους ακινήτων μέχρι και το 2014, θα περιληφθούν στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο.

Επισκέπτης
δεκέμβριο τα επόμενα ///// ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΕ .....
Τελεια.
%25CE%2594%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B2%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1+1944.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom