Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σου ευχομαι να μην νιωσεις ποτε πως ειναι να κανεις μια τετοια δουλεια.υπαρχει ενας κανονας οταν θελεις να εχεις δικαιη κριση.να ερχεσαι στην θεση του αλλου.εσυ νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι παιχνιδακι.βαζω με επιτοκιο τα λεφτα αυτα στην τραπεζα και εγινα πλουσιος σε 30 χρονια...αυτα με καταθεσεις και επιτοκια που γραφεις ειναι αιολες τοποθετησεις(μην πω κατι χειροτερο...)που βασιζονται στο τι θα συμβει η θα κανει η καθε τραπεζα.τελειως ακυρα αυτα που γραφεις.αλλα απο το πληκτρολογιο ξερω και εγω να γινομαι πινοσετ και να κοβω δικαια προνομια πολλων αν οχι ολων οπως κανεις εσυ.και βαλε καλα στο μυαλουδακι σου οτι η χωρα εφτασε εδω λογω των αδικων προνομιων πολλων δημοσιων σε δεκο κ.τ.λ. και οχι απο τετοια ατομα που το αιμοβορικο μυαλο σου θεωρει οτι κακως βγαινουν συνταξη νωρις οταν εχει γαμηθει η ζωη τους και η υγεια τους.πηγαινε κανε εσυ αυτην την δουλεια ρε και πληρωσε εσυ τα φαρμακα τους.αντε με τις μαλακιες περι επιτοκιων κ.τ.λ.στηριζεται το μελλον ολων στα επιτοκια της τραπεζας και οχι στο μοχθο του...

άντε καλά, το παίρνω πίσω.
χωρίς επιτόκιο.
240.000 ευρώ...

Ξεκαθάρισέ μου όμως κάτι: για τους αμμοβολιστές μιλάμε τόση ώρα ή τους στρατιωτικούς; γιατί εδώ υπάρχει μια διαφορά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Επειδή είναι αργά για διδασκαλία προπαίδειας άστο για αύριο κωστάκη, στο λέω ειλικρινά χωρίς ειρωνεία. Και κάνω μια τελευταία προσπάθεια για χάρη της μελάνης που χύσαμε εδώ και μια ωρα:
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (ΚΥΡΙΑ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 7-8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ).
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ:
ΜΕ 7-8.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 3 % ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 500.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Αυτά...

δυστυχώς για τον εργαζόμενο, τα χρήματα αυτά είναι υποχρεωμένος να τα δίνει ο εργοδότης (και πολλοί δεν δίνουν εισφορές ή το κάνουν με μεγάλη καθυστέρηση) και αυτός είναι ο μόνος λόγος να το κάνει. Αν δεν υπάρχει αυτή η υποχρέωση το κόστος αυτό θα το απορροφήσει ο εργοδότης που θα έχει τον υπάλληλό του με χαμηλότερο κόστος. Θα ήθελα να μου πεις πως θα μπορούσε ο υπάλληλος να προστατευτεί σε τέτοια περίπτωση. Τα 7-8 χιλ που λες είναι ανάλογα τον μισθό κάποιου... σωστά? στα 30 χρόνια δίνουν 500χιλ?? θα το βάλω στο excel από περιέργεια

Επισκέπτης
δυστυχώς για τον εργαζόμενο, τα χρήματα αυτά είναι υποχρεωμένος να τα δίνει ο εργοδότης (και πολλοί δεν δίνουν εισφορές ή το κάνουν με μεγάλη καθυστέρηση) και αυτός είναι ο μόνος λόγος να το κάνει. Αν δεν υπάρχει αυτή η υποχρέωση το κόστος αυτό θα το απορροφήσει ο εργοδότης που θα έχει τον υπάλληλό του με χαμηλότερο κόστος. Θα ήθελα να μου πεις πως θα μπορούσε ο υπάλληλος να προστατευτεί σε τέτοια περίπτωση. Τα 7-8 χιλ που λες είναι ανάλογα τον μισθό κάποιου... σωστά? στα 30 χρόνια δίνουν 500χιλ?? θα το βάλω στο excel από περιέργεια

ας μην κολλάμε στα νούμερα, μπορεί να μην είναι 500.000, μπορεί να είναι 350.000, μπορεί 700.000
μπορεί να μην είναι 7-8.000, αλλά 5.000 ή και 10.000

Η ουσία είναι ότι μαζεύεται ένα αξιοσέβαστο κομπόδεμα

υ.γ. για την απορρόφηση από τον εργοδότη, έχεις δίκιο ότι θα συμβεί. Σε μια τέτοια κοινωνική αλλαγή όμως θα γινόταν σίγουρα συλλογικές συμβ΄σεις που θα το φρόντιζαν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
άντε καλά, το παίρνω πίσω.
χωρίς επιτόκιο.
240.000 ευρώ...

Ξεκαθάρισέ μου όμως κάτι: για τους αμμοβολιστές μιλάμε τόση ώρα ή τους στρατιωτικούς; γιατί εδώ υπάρχει μια διαφορά...
μιλαμε για επαγγελματα που ειναι η και θα επρεπε να χαρακτηριζονται εν μερει η στο συνολο του επικινδυνα, ανθυγειινα και βαρεα.και σε αυτο φυσικα ανηκει π.χ. το επαγγελμα των αμμοβολιστων οπως επισης καια υτο των οικοδομων.εσυ πηγαινε ενα πρωι στην δουλεια τους και πεστους για τα επιτοκια σου...και αλλη μια φορα.δεν φταινε αυτοι αλλα οι προκλητικες αμοιβες πολλων δημοσιων υπαλληλων και τα αδικα προνομια που ειχαν οπως επιδοματα εγκαιρης προσευσης και οχι μονο φυσικα.σε αυτους μπορεις να γινεις πινοσετ και να δειξεις την αιμοβορα διαθεση σου?με την ευχη μου.μπρος ορμα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
εδώ πάνε να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις...
σε τέτοιες κουβέντες πάντως δεν θα πρέπει να ισοπεδώνουμε όλα τα επαγγέλματα και τις συνθήκες εργασίας που αυτά τελούνται... και αναφέρομαι στο παράδειγμα που ανέφερε ο kostas thai

δεν διαφωνώ πάντως με το σκεπτικό σου, αλλά είναι πολύ δύσκολη η εφαρμογή του... και είμαι της άποψης πως μια ιδέα που δεν εφαρμόζεται είναι μια ωραία ιδέα σε ένα χαρτί!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν διαφωνώ πάντως με το σκεπτικό σου, αλλά είναι πολύ δύσκολη η εφαρμογή του... και είμαι της άποψης πως μια ιδέα που δεν εφαρμόζεται είναι μια ωραία ιδέα σε ένα χαρτί!!!
α μπραβο.ειτε ειναι ωραια μια ιδεα ειτε οχι το θεμα ειναι πρωτα αν μπορει να ειναι εφαρμοσιμη και ποσο και σε ποιο χρονο αποδοτικη στην πραξη.

Επισκέπτης
μιλαμε για επαγγελματα που ειναι η και θα επρεπε να χαρακτηριζονται εν μερει η στο συνολο του επικινδυνα, ανθυγειινα και βαρεα.και σε αυτο φυσικα ανηκει π.χ. το επαγγελμα των αμμοβολιστων οπως επισης καια υτο των οικοδομων.εσυ πηγαινε ενα πρωι στην δουλεια τους και πεστους για τα επιτοκια σου...και αλλη μια φορα.δεν φταινε αυτοι αλλα οι προκλητικες αμοιβες πολλων δημοσιων υπαλληλων και τα αδικα προνομια που ειχαν οπως επιδοματα εγκαιρης προσευσης και οχι μονο φυσικα.σε αυτους μπορεις να γινεις πινοσετ και να δειξεις την αιμοβορα διαθεση σου?με την ευχη μου.μπρος ορμα.

Πρώτον πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ποιους μιλαμε, γιατί το θρεντ μιλαέι για Δ.Υ. και οχι για οικοδομους. Εγω μιλαω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.
Δεύτερον για καποιο περιεργο λόγο με θέτεις ενάντιο στους οικοδόμους και τους αμμοβολιστές, μεμψιμηρώντας μάλιστα για το πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν (καΝΟΥΝ όχι καΝΕΙΣ)κλπ
Και τρίτον με λες αιμοβορο.
Γιατί ρε Κώστα, πείραξα-έβρισα-απείλησα κανέναν;  :think: :think: :think:

Μια πρόταση έκανα να καταργηθουν οι ασφαλιστικες εισφορες, πως στην ευχή τα συμπερανες ολα τούτα;

υ.γ. οι υπολογισμοί σου βγηκαν τελικά; δεχεσαι το επιχειρημα μου; γιατι αυτη ειναι η συζητηση 

Επισκέπτης

Έστω πάει ένα παλικάρι 25 χρονών να δουλεψει πρώτη φορα εργατης για ενα μηνα σ εργοστασιο.
Θέτω το εξής ερώτημα:
Τι είναι πιο απλό:
1. Του δινει 1500 στο χερι και τον χαιρετάει
2. Του δινει 1200 και τα 300 του τα κραταει λεγοντας του:
Σε 40 χρονια, οταν γινεις 65, με αυτά που σου κρατάω, θα χει μαζευτει ενα ποσό, από το οποίο θα σου δίνει κάποιος (το ΙΚΑ) λίγα-λίγα κάθε μήνα
Και όλα αυτά με τη μεσολάβηση 15-20 κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚΟΝΔ, στα 40 χρόνια και 10 ισάριθμες αλλαγές στο δαίδαλο που λέγεται ασφαλιστικό;

Το 1 ή το 2 είναι πιο απλό και ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πρώτον πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ποιους μιλαμε, γιατί το θρεντ μιλαέι για Δ.Υ. και οχι για οικοδομους. Εγω μιλαω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.
Δεύτερον για καποιο περιεργο λόγο με θέτεις ενάντιο στους οικοδόμους και τους αμμοβολιστές, μεμψιμηρώντας μάλιστα για το πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν (καΝΟΥΝ όχι καΝΕΙΣ)κλπ
Και τρίτον με λες αιμοβορο.
Γιατί ρε Κώστα, πείραξα-έβρισα-απείλησα κανέναν;  :think: :think: :think:

Μια πρόταση έκανα να καταργηθουν οι ασφαλιστικες εισφορες, πως στην ευχή τα συμπερανες ολα τούτα;

υ.γ. οι υπολογισμοί σου βγηκαν τελικά; δεχεσαι το επιχειρημα μου; γιατι αυτη ειναι η συζητηση 
οχι δεν δεχομαι το επιχειρημα σου.δεν μεμψιμοιρω(ετσι γραφεται) αλλα λεω το αυτονοητο.οτι κανουν αυτην την δουλεια.και εσυ μιλησες γενικως για ατομα που παιρνουν συνταξη.αν ελεγες π.χ. να καξουμε μαχαιρι απο αυριο το πρωι με νομο ολα τα δικα προνομια πολλων δ.υ. να ιδιωτικοποιηθουν οι δεκο τοτε θα γινομουν αιμοβορος οπως εσυ και θα συμπρωταγωνιστουσαμε μαζι στο lycans vs greek kommatoskulous sundikalistious public kopritious ;).ομως εσυ τους βαζεις ολους στο τσουβαλι μαζι με αυτους που ειανι οι αδικημενοι και τα θυματα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Έστω πάει ένα παλικάρι 25 χρονών να δουλεψει πρώτη φορα εργατης για ενα μηνα σ εργοστασιο.
Θέτω το εξής ερώτημα:
Τι είναι πιο απλό:
Σε 40 χρονια, οταν γινεις 65, με αυτά που σου κρατάω, θα χει μαζευτει ενα ποσό, από το οποίο θα σου δίνει κάποιος (το ΙΚΑ) λίγα-λίγα κάθε μήνα
Και όλα αυτά με τη μεσολάβηση 15-20 κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚΟΝΔ, στα 40 χρόνια και 10 ισάριθμες αλλαγές στο δαίδαλο που λέγεται ασφαλιστικό;

και ποιός θα τον υποχρεώσει να το πει αυτό? ξέρεις τι θα πει στον υπάλληλο? 1200 δεν έπαιρνες? πάρε 1200 και δούλευε... αυτό λέω... στο μυαλό του εργοδότη είναι τα λεφτά που εισπράτει ο υπάλληλος και τα λεφτά που πρέπει να σώσει για εισφορές... αν του δώσεις το δικαίωμα να μην δώσει αυτά τα λεφτά δεν θεωρεί πως πρέπει να τα δώσει στον υπάλληλο
για αυτό θεωρώ πως είναι δύσκολη η εφαρμογή

OP
OP
neos123

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Κρίνω το θεσμό. Επαναλαμβάνω, είναι αντιπαραγωγικός και πολυδάπανος. Σε τί διαφωνείς;
Το να αποποιείσαι τις ευθύνες σου σα μονάδα και να λες γενικά και αόριστα ότι "φταίει το σύστημα" είναι πολύ εύκολο. Θεωρείς φυσιολογικό να βάλεις βύσμα για να μπεις σε μια ευνοϊκή θέση αλλά σε πειράζει αν αργότερα σου κόψουν τη σύνταξη που δεν έχουν να πλήρώσουν γιατί πολύ απλά έχουμε γεμίσει αργόμισθους που έχουν μπει σε κρατικά πόστα με βύσμα.
Ελπίζω να βλέπεις την αντίφαση. Είναι λίγο φαύλος κύκλος η κατάσταση.
ειπα εγω το αντιθετο ρε φιλε ,δεν βλεπεις τι γραφω?αλλα τι να κανουμε που υπαρχει...δεν αποποιουμε καμια ευθυνη ρε φιλε ,δεν φτιαχνω εγω Η εσυ το συστημα...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις...ναι το θεωρω φυσιολογικο να βαλω βισμα απο την στιγμη που στην ελλαδα ειναι φυσιολογικο αυτο...δεν εισαι αμερικη ελλαδα εισαι νιωστε επιτελους

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
οι τυποι ειναι για τον πεοντα...ΙΜΟ τα μετρα,και οι περικοπες που κανουν ειναι για να τρεναρουν(δυστυχως)το αναποφευκτο...
την μαζικη απολυση δημοσιων υπαλληλων!

OP
OP
neos123

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μπα, δεν νομίζω....
υπάρχουνε πολλοί που παίζουνε στους ίδιους κανόνες και αποφασίζουνε να πάιξουνε δίκαια
το να κάνεις λαμογιά επειδή κάνει και ο διπλανός σου δεν την αποχαρακτηρίζει από λαμογιά...
όσο για τον κάθε στρατιωτικό, συμφωνώ πως είναι μια δουλειά και πως αφού ο νόμος λέει να συνταξιοδοτείται όλα καλά.
Οπότε τώρα που ο νόμος θα λέει να μην πάρει σύνταξη επίσης όλα καλά

και σου έχω κι άλλο νέο: ξέρεις, μπορείς και να δουλέψεις. Το γεγονός πως είσαι φοιτητής δεν σου απαγορεύει να δουλεύεις. Πολλοί φοιτητές έβγαλανα σχολή δουλέυοντας.μμμμ...μάλιστα ...
κι άλλος ένας όψιμος καζανοβραστάκιας μόλις αγγίξανε τους δημοσίους υπαλλήλους.
οποίος όμως τους αγανακτισμένους άνεργους και απολυμένους του ιδ. τομέα τους είχε φαντάζομαι χαρακτηρίσει τεμπέληδες, ανεπρόκοπους, άχρηστους, μπαχαλάκηδες, τσιγγάνους κοκ
λοιπον ,να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα...ο πατερας μου δουλευει σε ιδιωτικες 35 χρονια και εχει ακομα...ξερω και απο τις δυο πλευρες τι παιζεται...ο πατερας μου δουλευε παντα απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα η μανα μου περασε πιο δυσκολα...ολοι ξερουμε πως στο στρατο πας και σου πριζουν τα αρχιδια και βγαζουν τα νευρα και το κομπλεξ τους στον κατωτερο...αυτο δεν ισχυει μονο στους φανταρους αλλα και στους μονιμους..η μανα μου ηταν στρατιωτικος ,δεν ηταν οποιοσδηποτε δημοσιος υπαλληλος...ναι θα σου πω οτι ξηνουν τα αρχιδια τους οι περισσοτεροι,αληθεια ειναι,το δυσκολο εκει ειναι η καταπιεση,δεν φερνεις αντιρρησεις για να μην σου κοψουν βαθμο ,να μπεις σε κομμα Η αα εισαι γυναικα να πηδηχτεις με τον ανωτερο για να μην παρεις μεταθεση στου διαολου     την μανα..

OP
OP
neos123

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
συνεχιζω...ας το αφησουμε αυτο ομως...η επιλογη του καθενος ειναι...

το οτι καποιοι(ποιοι?) παιζουν΄'δικαια'  καταληγουν να ειναι οι μλκες ..ναι φιλε δυστυχως ειναι ετσι τα πραγματα...η κοινωνια δεν αλλαζει επειδη εσυ ενα στους 10000 θελεις να εισαι δικαιος...οταν παιζεις με τα λαμογια θα γινεις λαμογιο θες δεν θες ,εκτος και θες να εισαι ο μλκας και να σε γαμανε...

δεν κλαιω ρε φιλε επειδη θα παρουν την συνταξη της μανας μου ...δε μπορω να κανω τπτ αλλωστε και ειναι ακομα η αρχη...

τπτ δεν μου απαγορευει να δουλεψω φιλε...αν ειχα ψαξει αρκετο καιρο για δουλεια δεν βρικα...εστω ομως πες οτι εβρισκα ...θα γαμιομουν στην σχολη και μετα στην δουλεια για 300 ευρω...γτ να μην το κανω στο εξωτερικο αυτο?τουλαχιστον εκει θα εχω και προοπτικες...

και οπως και να εχει οταν σου κοβουν λογικο ειναι να ξενερωσεις...

Επισκέπτης
Θέτω το εξής ερώτημα:
Τι είναι πιο απλό:

Προφανῶς τὸ 1. Ὅμως τὰ σύγχρονα κράτη δὲν λειτουργοῦσι βάσει αὐτῆς τῆς λογικῆς.

Τὰ σύγχρονα κράτη ἀπαιτοῦσι ὁλοὲν μεγαλύτερα ποσά διὰ νὰ στηρίξωσι τὴν πυραμίδαν (ponzi scheme, «ἀεροπλανάκι») ἡ ὁποία καλεῖται κοινωνικὴ ἀσφάλισις.

Διὰ τῆς ἀπομυζήσεως τῶν παραγωγικῶν τάξεων ἐξασφαλίζεται ἡ συντήρησις τῶν ὁσημέραι ἀριθμητικῶς διογκουμένων μὴ παραγωγικῶν καὶ ἡ ἐπικυριαρχία τῆς κρατικῆς γραφειοκρατίας.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.944
Πόντοι
8.245
Ωραίες οι απόψεις ωραία τα σκεπτικά ΑΛΛΑ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΘΑ ΧΩΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΔΩΝ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
Γιατί δέν ρίχνουνε δηλητήριο στό νερό να ξεπαστρεψουνε κανά έπτάρι
έκατομύρια κόσμο νά ήσυχάσουμε όλοι ?????? :tickedoff: :tickedoff: