Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε φλωροτσουτσεκακι που νομιζεις οτι εχεις και αποψη
εχεις δουλεψει ποτε σαν στρατιωτικος και τους αποκαλεις αντιπαραγωγικους?
Στα αρχιδια μου τι σε αφορα και τι δεν σε αφορα εγω δεν ειμαι περηφανη αδερφη
αμα λες παπαριες θα σε κυνηγησω μπαγλαμα ε μπαγλαμα. Μαθε να μην μιλας
οταν δεν ξερεις γιατι θα πεσει πολυ κραξιμο.

Απο ποτε εχεις αποψη ενω δεν εχεις εμπειρια ρε φιλε? για ξηγησου λιγο
γιατι περιεργος μου φαινεσαι.
σφαγη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
...
κι άλλος ένας όψιμος καζανοβραστάκιας μόλις αγγίξανε τους δημοσίους υπαλλήλους.
οποίος όμως τους αγανακτισμένους άνεργους και απολυμένους του ιδ. τομέα τους είχε φαντάζομαι χαρακτηρίσει τεμπέληδες, ανεπρόκοπους, άχρηστους, μπαχαλάκηδες, τσιγγάνους κοκ

εγώ υα παραδεχτώ συνδικαλιστή και δημόσιο υπάλληλο που θα πει ναι στις απολύσεις αλλά πρώτα μετά από ΣΩΣΤΗ αξιολόγηση.
Βάλτε κάτω τα προσόντα μάγκες (όχι με τις μαλακίες να μετράει πτυχίο το πτυχίο από νυχτερικό λύκειο με 10)
έχεις ECDL; οκ, πάρε ένα τεστ να δούμε τι στον κόρακα ξές. κοκ
Αληθεια τυπε εσυ τι δουλεια κανης?ακομα καλυτερα που ανεφερες τον ιδιωτικο τομεα,οποτε ολοι μαζι ενωνονται και κατεβαινουν.Επισης αν διακοψη την συνταξη σε τοσο κοσμο και μισθους και δηλωνουν ολοι αμισθοι πως θα επιβιωση το κρατος,απο ποιους φορολογουμενους(γιατι και τον συνταξιουχο κατω τον 55 τον ξεσκιζη κανονικα η εφορια,δεν του χαριζη τιποτα)θα τα παρη/θα πη στους απομειναντες πληρωστε εσεις για ολους?@@ θα εχη να παιρνη!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτά τα με αναστολές συντάξεων κτλ είναι μαλακίες. Το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι.
Σύνταξη όλοι στα 70 και μετά τρία χρόνια υποχρεωτική ευθανασία.
Άντε για να σταματήσει το κλάμα ο λοβέρδος και να πάρουν και οι δανειστές μας τα λεφτά τους.
επειδή η χρονιά δεν βγαίνει ούτως ή άλλως (όταν βλέπεις σπασμωδικές κινήσεις καταλαβαίνεις πως δεν τη γλυτώνεις παρά μόνο από κωλοφαρδία - γκολ στο 90), μπορούνε οι μαλάκες να πάρουνε το πρώτο διαθέσιμο καραβάνι για Αλγερία να πάνε στους αραπάδες να τους γαμήσουνε; γιατί εγώ τον πούτσο μου δεν τον βρωμίζω στον κώλο τους

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απολυτε...ετοιμασου και καινουργια μονομαχια στο ελ πασο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αρα τοσα χρονια τζαμπα τρωνε την πουτσα ετσι?δηλαδη 30 χρονια σε μια σκατοδουλεια και μετα αντε αλλα δεκα εικοσι αλλου με τους αλλους που 30 χρονια εκαναν μια ευκολοτερη δουλεια...και κεραταδες και δαρμενοι.ειπαμε υπαρχει ακι η λογικη.

Μα αμοίβονται για την εργασία τους.
Και μια που το θέτεις καλύτερα να καταργηθούν οι εισφορές για σύνταξη τελείως και να μην υπάρχουν συντάξεις εκτός από αναπηρικές (που θα δίνονται βέβαια από επιτροπές 20 γιατρών που θα αλλάζουν κάθε 6 μήνες)
Δλδ ένα σύστημα που θα αμοίβεσαι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και με ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ σου χωρις κρατήσεις, κλπ
Όσοι δεν κάνουν τα κουμάντα τους, ας πεθάνουν στην ψάθα. Καλύτερα από τον παρασιτισμό μεταξύ γεννεών που ζούμε τώρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μα το καθε τσουτσεκι ρε φιλε καθεται και λεει
αντιπαραγωγικους τους αλλους επειδη αυτος διαβαζε
σαν μαλακας... θεωρειται παραγωγικος... ενα μεροκαματο εχει
κανει ποτε στην ζωη του? Ολα τα φλωρια αποκτησανε και αποψη
επειδη μαθανε απεξω τον Fourier και τον Laplace

Δεν απανταω λεει... δεν απαντας επειδη δεν σε συμφερει αδερφη
οχι επειδη με αγνοεις... ετσι κανει η σουπια ο μεξικανος
απανταει οποτε θελει... ειναι μεγαλη λάμια ο τυπος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Να δημιουργηθούν θέσεις ειδικά για "υπερήλικες" και να μετατάσσονται σ αυτές.
Να σου πω εγώ αγρότες 85 χρονών, να μη χωράει ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ, δε νομίζω ότι όλες οι δουλειές που βγάζουν στα 55 (και λιγότερο) σύνταξη είναι δυσκολότερες...

Τύπε εγώ προτείνω να αναμορφωθεί ο θεσμός των γηροκομείων.

Στα 90 σου να μπορείς να διαλέγεις: Γηροκομείο - στρατόπεδο εργασίας ή γηροκομείο - στρατόπεδο συγκεντρώσεως (όπου στο θάλαμο αερίων θα σε σκοτώνουν με πορδές του μπένυ ή του πάγκαλου).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μα αμοίβονται για την εργασία τους.
Και μια που το θέτεις καλύτερα να καταργηθούν οι εισφορές για σύνταξη τελείως και να μην υπάρχουν συντάξεις εκτός από αναπηρικές (που θα δίνονται βέβαια από επιτροπές 20 γιατρών που θα αλλάζουν κάθε 6 μήνες)
Δλδ ένα σύστημα που θα αμοίβεσαι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και με ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ σου χωρις κρατήσεις, κλπ
Όσοι δεν κάνουν τα κουμάντα τους, ας πεθάνουν στην ψάθα. Καλύτερα από τον παρασιτισμό μεταξύ γεννεών που ζούμε τώρα...
φυσικα αμοιβοντια και η δεουσα αμοιβη που πρεπει να παρουν ειναι η προωρη συνταξη.δεν γινεται ενας που δουλευει αμμοβολιστης 30 χρονια να συνεχισει μετα να παει σε ενα γραφειο να δουλεψει με τον αλλο και αν παρουν συνταξη στην ιδια ηλικια.ο αλλος σακατεψε την υγεια του και θα κατσει μαζι με τον αλλο?αδικο και περαν απο καθε λογικη δικαιοσυνης.τα υπολοιπα που γραφεις δεν εχουν σχεση με το συγκεκριμενο που σου επισημανα.

Επισκέπτης
Αληθεια τυπε εσυ τι δουλεια κανης?ακομα καλυτερα που ανεφερες τον ιδιωτικο τομεα,οποτε ολοι μαζι ενωνονται και κατεβαινουν.Επισης αν διακοψη την συνταξη σε τοσο κοσμο και μισθους και δηλωνουν ολοι αμισθοι πως θα επιβιωση το κρατος,απο ποιους φορολογουμενους(γιατι και τον συνταξιουχο κατω τον 55 τον ξεσκιζη κανονικα η εφορια,δεν του χαριζη τιποτα)θα τα παρη/θα πη στους απομειναντες πληρωστε εσεις για ολους?@@ θα εχη να παιρνη!

τύπε από το να δίνεις για να πάρεις μετά είναι καλύτερα
ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ...
Είναι σαν το νερό: Θα άδειαζες ποτέ τη δεξαμενή του σπιτιού σου, με το σκεπτικό "Να υπάρχει νερό, για να εξατμιστεί, να γίνει σύννεφο, να βρέξει, να γίνει ποτάμι, να φθάσει στη δεξαμενή του χωριού και μετά σε σένα;"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στον ιδ. τομέα δουλεύω
το ξαναλέω γιατί προφανώς υπάρχει μεγάλο θέμα ανάγνωσης
δεν με ενδιαφέρει να απολυθεί κόσμος αλλά να γίνει λειτουργικός ο δημόσιος τομέας
πρέπει να δουλέυουνε σωστά τόσοι όσοι πρέπει στο δημόσιο τομέα.
προφανώς μόνο με φοροεισπρακτικούς νόμους δουλειά δεν γίνεται. Ούτε νήπιο δεν θα το υποστήριζε αυτό. Αλλά η αγορά δεν θα κρατηθεί με το να κρατήσουμε τους συνταξιοχους που κάνουνε ταξιδάκια αναψυχής και δουλεύουνε μαύρα από τα 50 τους. Η αγορά θα κρατηθεί όταν βάλουμε στη χώρα παραγωγές και εκμεταλλευτούμε τον πλούτο μας.
όσο για το όλοι μαζί ενώνονται στον ιδ. φορέα....για θύμισέ μου πότε το είδες αυτό τελευταία φορά για να επαναληφθεί και τώρα
γιατί εγώ μόνο ταξιτζήδες θυμάμαι από ιδ. τομέα.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Θα κάνω μια παρατήρηση αυθόρμητη..και συγνωμη αν σας χαλώ τη συζητηση... δε διάβασα και τις 13 σελίδες του συγκεκριμένου thread...

Οταν ακούω τη λέξη συνταξιούχος...στο μυαλό μου έρχεται η εικόνα ενός καλόβολου γεράκου..που κάθεται το πρωί στο καφενείο, πάνω στο τραπέζι έχει την εφημερίδα του, στηρίζεται στο μπαστουνάκι του λόγω ρευματοειδούς αρθρίτιδας, και λεει στο μάστορα να του ετοιμάσει τον ελληνικό του με ολίγη λόγω ανεβασμένου ζαχάρου.
Τέλος πάντων μια τέτοια εικόνα...

Πρόσφατα συνάντησα νεότατα άτομα που παίρνουν σύνταξη 1500 ευρώ. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη δουλειά σε ιδιωτικό τομέα..συνολικά μασώντας το μήνα πάνω από 2000...
Αυτή η εικόνα των κάτω των 55 συνταξιούχων σας αρέσει? Είναι δίκαιη?

Είμαι άνεργος.. σε 4 μηνες το επίδομα θα λήξει. Μετά (λόγω της φύσης αυτού που έχω σπουδάσει) δε βλέπω να βρίσκω δουλειά για αρκετό διάστημα..
Σύνταξη αν πάρω ...θα την πάρω μετά τα 75 (αποκλείεται να πάρω)

Βλέπω χρόνια στις θέσεις να δουλεύουν κάποιοι γηραλέεοι που δε θέλουν να αποσυρθούν και απότη άλλη να παίρνουν σύνταξη..κάποια άτομα που στο κατοστάρι πάνε πιο γρήγορα απο μένα!

Δηλαδη...γαμώ τους φόρους, και τα κόμματα , καιτην τρόικα και όλα...
Αλλά σε καποια πράγματα..νομίζω μας προκαλούνε...

Επισκέπτης
φυσικα αμοιβοντια και η δεουσα αμοιβη που πρεπει να παρουν ειναι η προωρη συνταξη.δεν γινεται ενας που δουλευει αμμοβολιστης 30 χρονια να συνεχισει μετα να παει σε ενα γραφειο να δουλεψει με τον αλλο και αν παρουν συνταξη στην ιδια ηλικια.ο αλλος σακατεψε την υγεια του και θα κατσει μαζι με τον αλλο?αδικο και περαν απο καθε λογικη δικαιοσυνης.τα υπολοιπα που γραφεις δεν εχουν σχεση με το συγκεκριμενο που σου επισημανα.

Ο αμμοβολιστής να αμοίβεται όσο του αξίζει, χωρίς κρατήσεις και μέσα σε 30 χρόνια θα χει κάνει κι ένα κομπόδεμα 500.000 και δε θα χρειάζεται σύνταξη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα κάνω μια παρατήρηση αυθόρμητη..και συγνωμη αν σας χαλώ τη συζητηση... δε διάβασα και τις 13 σελίδες του συγκεκριμένου thread...

Οταν ακούω τη λέξη συνταξιούχος...στο μυαλό μου έρχεται η εικόνα ενός καλόβολου γεράκου..που κάθεται το πρωί στο καφενείο, πάνω στο τραπέζι έχει την εφημερίδα του, στηρίζεται στο μπαστουνάκι του λόγω ρευματοειδούς αρθρίτιδας, και λεει στο μάστορα να του ετοιμάσει τον ελληνικό του με ολίγη λόγω ανεβασμένου ζαχάρου.

Πρόσφατα συνάντησα νεότατα άτομα που παίρνουν σύνταξη 1500 ευρώ. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη δουλειά σε ιδιωτικό τομέα..συνολικά μασώντας το μήνα πάνω από 2000...

Είμαι άνεργος.. σε 4 μηνες το επίδομα θα λήξει. Μετά (λόγω της φύσης αυτού που έχω σπουδάσει) δε βλέπω να βρίσκω δουλειά για αρκετό διάστημα..

Βλέπω χρόνια στις θέσεις να δουλεύουν κάποιοι γηραλέεοι που δε θέλουν να αποσυρθούν και απότη άλλη να παίρνουν σύνταξη..κάποια άτομα που στο κατοστάρι πάνε πιο γρήγορα απο μένα!

παικτη εισαι ανεργος και γαμας τα κομματα αλλα οταν ειχες δουλειες
ειχανε αναστεναξει τα μπουρδελα... ασε και εσυ τωρα
φευγανε οι 100αρες στα αυταρχικα 10-10

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο αμμοβολιστής να αμοίβεται όσο του αξίζει, χωρίς κρατήσεις και μέσα σε 30 χρόνια θα χει κάνει κι ένα κομπόδεμα 500.000 και δε θα χρειάζεται σύνταξη...
μπα ενα εκατομμυριο... :2funny: :2funny:.δεν στεκει αυτο που λες.δεν προκειται καμια επιχειρηση σε κανενα κρατος να του δωσει τωρα και για αυτο το κρατος ωφειλει να του δωσει την συνταξη που και αυτοι δικαιουνται οπως ολοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
παικτη εισαι ανεργος και γαμας τα κομματα αλλα οταν ειχες δουλειες
ειχανε αναστεναξει τα μπουρδελα... ασε και εσυ τωρα
φευγανε οι 100αρες στα αυταρχικα 10-10
Ε τωρα γιατι το κανεις κι εσυ αυτο? Ειπε τιποτα κακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom